-
Εμενα μιλαει το ψευδωνυμο μου!!! Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι, γιατι τοση μεγαλη τρελα με το Golf και το 307. Δεν λεω ποιοτικα ειναι πολυ καλα αυτοκινητα, αλλα γιατι εχει τετοια τρελα ο κοσμος, ειδικα στα 1400. Σε τι υστερει το Megane?
Παντως σαν αξιοπιστια θα μου αρεσε Ιαπωνικο, που πιστευω οτι ειναι ενα κλικ ανωτερα απο τα αλλα. -
[list:2bx6rueo]Αντε ρε παλληκαρια μια ψηφος ακομα και τους φαγαμε λαχανο [/list:u:2bx6rueo][list:2bx6rueo]Αντε μη βγω σε καμια δεκαρια ιντερνετ καφε και δοσω ρεσιταλ [/list:u:2bx6rueo][list:2bx6rueo]Γερμαιναραδες ρεεεεεε [/list:u:2bx6rueo][list:2bx6rueo]ΥΓ.Καθε 'μπινελικι' δεκτο [/list:u:2bx6rueo]
-
Kαι απο δώ μεριά έχω αμάξι με ΨΥΧΗ... δηλαδή Ιταλικο
Punto (2000) με 73200km και η μόνη του βλάβη ο αισθητήρας θερμοκρασιας νερού. Το άμαξι ταξιδεύει συχνά και μακρινά, εξού και τα χιλιόμετρα! Δεν έχω παράπονο, είναι ΟΚ αμαξάκι και πιθάνα αν θα επαιρνα πάλι αμάξι (5-6 μυρια) το HGT θα επέλεγα.
-
Αν και κατοχος γαλλικου(106 1.4XS),ψηφισα deutschland,λογω του εμφυτου ταλεντου τους στη μηχανολογια.
H GTO250 ηταν και θα ειναι στην καρδια μου..... -
Αν και κατοχος γαλλικου(106 1.4XS),ψηφισα deutschland,λογω του εμφυτου ταλεντου τους στη μηχανολογια.
H GTO250 ηταν και θα ειναι στην καρδια μου.....[list:2wxu7xsn]Να ζησεις παλληκαρι μου, σα τα ψηλα βουνα [/list:u:2wxu7xsn][list:2wxu7xsn]Τωρα δηλ τι σε πειραζε να ηταν μεσ την καρδια σου η...........959 [/list:u:2wxu7xsn]
-
Ρωσσικη τεχνολογια for ever φιλοι μου....
-
[list:34ddd37r]χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ [/list:u:34ddd37r][list:34ddd37r]Η κοιλιακη μου χωρα [/list:u:34ddd37r][list:34ddd37r]Απ τον ουρανο μονο που το ειδα, ειπα..............[/list:u:34ddd37r][list:34ddd37r]η rio mare εβγαλε καινουρια συσκευασια [/list:u:34ddd37r]
-
Οπως φαινεται απο το knickname μου και την υπογραφη μου,το SAAB 9-3 AERO ειναι η επιλογη μου.
Πιστευω οτι το πολυ σε μια εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου.
Ως τωρα οδηγω ενα ΒΜW 735 του 90 που αγορασα μεταχειρισμενο εδω στο Βελγιο πριν ενα χρονο.
Στην Ελλαδα κυκλοφορω με ενα PUNTO 1,1 της γυναικας(μελλουσας) -
Kacey, είσαι εσύ στην φωτό με το Lada? Αν ναι, γιατί δεν φοράτε ζώνες? Πως θα δώσεις το καλό παράδειγμα?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kacey, είσαι εσύ στην φωτό με το Lada? Αν ναι, γιατί δεν φοράτε ζώνες? Πως θα δώσεις το καλό παράδειγμα?ζωνες;;;;;;; τι ειναι αυτο για τους περισσοτερους των ελληνων οδηγων;;;;;;;
ενα ''αχρηστο'' αξεσουαρ που εαν ποτε το χρησιμοποιησουν ειναι για να μην φανε κληση..........και οχι για να μην σπασουν τα μουτρα τους!!!!!!!!!!
-
ΒΡΕ ΑΣ ΤΗ ΦΟΡΑΝΕ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ.
ΕΤΣΙ ΚΙ'ΑΛΛΟΙΩΣ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. -
**Peugeot 406 1.800cc 1998 **εντελώς νορμαλ (στις στροφές της Υλίκης πεφτει πολυ γέλιο με διάφορα A4, Passat κ.λ.π) έχει 93000 χλμ δεν έχει παρουσιάσει τίποτα
**Toyota Yaris 1.000cc **2000 έτσι κι έτσι
Επόμενο σίγουρα κρατώντας τα παραπάνω **MAZDA RX-8 **:D -
FIAT CINQUECENTO SPORTING ψιλογαργαλημένο,απροβλημάτιστο!Επίσης μια ALFA 146 boxer 1.6 με 103 νυσταγμένα άλογα,όπως πολύ ευστοχα αναφέρθηκε και ένα VW POLO 16V 75 PS (μπλιαχ),του πατρός και της γυναίκας μου αντίστοιχα.Μακράν πιο ευχάπιστο οδηγικά το FIAT
-
Citroen Xantia 1600 '98 me 77000 km peripou. Monh blabh o ais8hthras 8ermokrasias nerou. Kata ta alla paei mia xara idiws se e8nikh, me kala krathmata kai ama peseis se lakouvodromo aplos anebazeis thn anarthsh.
Ara Gallos kai egw an analogistei kaneis oti megalwsa mesa sthn Citroen DS 20 tou patera mou.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:wj733f8d]Αντε ρε παλληκαρια μια ψηφος ακομα και τους φαγαμε λαχανο [/list:u:wj733f8d][list:wj733f8d]Αντε μη βγω σε καμια δεκαρια ιντερνετ καφε και δοσω ρεσιταλ [/list:u:wj733f8d][list:wj733f8d]Γερμαιναραδες ρεεεεεε [/list:u:wj733f8d][list:wj733f8d]ΥΓ.Καθε 'μπινελικι' δεκτο [/list:u:wj733f8d].... μπαααα! τιμωρεισαι μονος σου!
-
VW GOLF 1 & 4
ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑ SUBARU FORESTER-T -
O YIOS MOU EPEIDH ECHI KOUVARDA PATERA ECHI ENA FOCUS 1600 TRENT. KAI EGO POU EIMAI ORFANO ENA CITROEN ZX 1400.
ALLA NOSTALGO TON TRYFONA.(FIAT 850).KAI AN TO ECHO SPROXEI! ALLA HTAN TO PROTO AYTOKINITO POY AGORASA! -
.... μπαααα! τιμωρεισαι μονος σου!
[list:2svxbum2]Φιλε μου, οσοι καταλαβαινουν το υφος και το χαρακτηρα μου, καταλαβαινουν πολυ καλα οι αστειευομαι [/list:u:2svxbum2][list:2svxbum2]Το 27% θα μπορουσε να ηταν και 7 .Αλλα αυτο για μενα τουλαχιστον δεν σημαινει τιποτα [/list:u:2svxbum2]>Peugeot 406 1.800cc 1998 εντελώς νορμαλ (στις στροφές της Υλίκης πεφτει πολυ γέλιο με διάφορα A4, Passat κ.λ.π)
[list:2svxbum2]Ωπα τωρα, μη τρελαινομαστε τελειως [/list:u:2svxbum2][list:2svxbum2]Ο ανθρωπος που ετυχε να συναντησες με Α4 σιγουρα ηταν συντηρικος, απ αυτους που συνανταμε στην πλειοψηφεια καθημερινα.Μη σου τυχη μονο κανενας τρελλαμενος με Α4 και κατουρηθεις πανω σου [/list:u:2svxbum2][list:2svxbum2]Σε 5 χιλιομετρα διαδρομη ειχα ενα 407.Ο οδηγος του οντως ηταν τρελλαμενος καθως στην εθνικη με 210 με ειχε απο πισω(στα 240......αντε γεια)και οταν πιασαμε την ορεινη των 5 χιλιομετρων με 140-160 ο τυπακος εκανε προσευχες [/list:u:2svxbum2][list:2svxbum2]Πεζω?Γαλλοι?[/list:u:2svxbum2][list:2svxbum2]Το μοτερ μπροστα και η ταπες λαδιου να τις ψαχνες στο πισω μερος? [/list:u:2svxbum2][list:2svxbum2]Δε λεει Να ανοιγεις καπω και να ψαχνεις το σαζμαν στο καρτερ?Να θες κλειδια σα κουταλοπηρουνα για να τα δουλεψεις?Μονο αυτοι μαζι με τους αγγους εχουν κανει τη μ@λ@κι@ τεχνη [/list:u:2svxbum2]
-
G60POWER,γιατί βρέ τέτοια πώροση;
Μόνο οι γερμανοί βγάζουν αυτοκίνητα βρέ; -
G60POWER,γιατί βρέ τέτοια πώροση;
Μόνο οι γερμανοί βγάζουν αυτοκίνητα βρέ;[list:lpjmw2sk]Ξερεις φιλε μου τι με τεντωνει ποιο πολυ?[/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Ο ΠΑΤΑΩ να ουμε [/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Δηλ ο καθενας τι πρεπει να κανει?Να εξιστορει ποιους πατησε?Κι αυτοι που τον πατησαν?[/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Βλεπω κατι κοκορια στο δρομο ,ε τα λεφτα του μπαμπα με 'μοδελο' αμαξακι να πουμε 02 και σε κοιτανε με ενα υφος 'ο απο πανω ντε και καλα'.Και μολις η γρια ροπιασει, του εφτεγε..........το νοθευμενο καυσιμο [/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Το ειπα κι αλλη φορα, δεν ειμαι ο ανθρωπος της μοστρας και ουτε παιρνω αυτοκινητο για να με δει ο αλλος.Με πορωνει η προσωπικη αισθηση και το χαμογελο που μου προσφερει και ασε τον αλλον να κουρευεται![/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Τωρα το αν μονο οι γερμανοι κανουν αμαξια?[/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Δεν ειναι θεμα πορωσης, πιστεψε με αλλα προσωπικη μου αποψη με το αντεικιμενο βλεποντας απο κοντα την καθε φρικη των κατασκευαστων.Οταν παλιοτερα πχ βαση περιοδικων κλπ ειπα να πω στον εαυτο μου...........αφου το λεν οι αλλοι, τερμα, ο ιαπωνας θεος.Κι οταν καβαλουσα toyota, εε δε ρε παιδι μου ΔΕΝ..........τενεκες ξεγανωτος Δε σε πειθει με τιποτα οτι ειναι αυτοκινητο, ουτε στην ασφαλεια ουτε στην στιβαροτητα ουτε σε στροφες ουτε σε τιποτα.[/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Η αποψη μου?[/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]MercedesBenz.....Νο1 κατασκευαστης αυτοκινητων παγκοσμιως σε αε αυτοκινητα μαζικς παραγωγης, τελεια και παυλα Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε!![/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]BMW....ιδιας κλασης αυτοκινητα, διαφρετικης φιλοσοφιας [/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Opel.....μεχρι το και το astra 1, απο εκει και μετα και αυτοι γιαπωνεζοποιηθηκαν [/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]VAG.......απο επαγγελματικα(τα transporter τα γνωριζετε ετσι? )και μικρα μεχρι λιμουζινες και πυραυλακια Και ολα με μια μοναδικη φιλοσοφια κατασκευης απο τεχνολογια μεχρι ποιοτητα!(μη καθομαι να αναφερω τις τεχνολογικες καινοτομιες που ανοιξε τα ματια στα στραβαδια )[/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]λαι τελος[/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Alfa Romeo...........το κροταλισμα του κινητηρα και μονο σε ξυπναει [/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Ολα τα αλλα ειναι υποκαταστατα αυτοκινητου...........κοινως, βαψτε τα μπλε και πεταξτε τα στη θαλλασα [/list:u:lpjmw2sk][list:lpjmw2sk]Και δεν υπερβαλω καθολου, απορω ομως με πχ hondakηδες που βλεπουν μονο γιαπωνεζικα γραμματα(οι αντικειμενικοι)και δε βλεπουν κατα ιταλια μερια που ουτε μετα απο 50 χρονια δε θα κανουν 147 [/list:u:lpjmw2sk]
ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΤΕ?