-
Καταρχήν είμαι καινούργιος στο forum.Οδηγώ ένα golf 1.4.Μπορείται να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με μετατροπές που αφορούν το συγκεκριμένο αμάξι ( π.χ κινήτηρας 1.8 ) και αν πραγματικά αξίζει η μετατροπή αυτή να γίνει.
Γνωρίζεται συνέργεια (ειδικευμενα) που να ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά.
Και επειδή ξέρω ότι σας κούρασα, θα ήθελα καποιες πληροφορίες σχετικά με καταστήματα που διαθέτουν υλικό όπως αεροτομές,spoiler,εξατμίσεις κλπ.Ενα πολύ ενδιαφέρον site είναι το http://www.vwvortex.com
-
Καταρχήν είμαι καινούργιος στο forum.Οδηγώ ένα golf 1.4.Μπορείται να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με μετατροπές που αφορούν το συγκεκριμένο αμάξι ( π.χ κινήτηρας 1.8 ) και αν πραγματικά αξίζει η μετατροπή αυτή να γίνει.
Και επειδή ξέρω ότι σας κούρασα, θα ήθελα καποιες πληροφορίες σχετικά με καταστήματα που διαθέτουν υλικό όπως αεροτομές,spoiler,εξατμίσεις κλπ.Ενα πολύ ενδιαφέρον site είναι το http://www.vwvortex.com
-
-
Τζι εξήντααααα...........που είσαι;
-
Τζι εξήντααααα...........που είσαι;
[list:3b06n2rp]Εφτασεεεεεεεεε [/list:u:3b06n2rp][list:3b06n2rp]Ολιγον τι, υπομονη [/list:u:3b06n2rp]
-
Περιμένω G60POWER.
-
[list:wjescqub]Λοιποοοον................ν' αμαι κι εγωω [/list:u:wjescqub][list:wjescqub]Καφεδακι εχω ετοιμο.......και παμε[/list:u:wjescqub][list:wjescqub]Φιλε Σπυρο εχεις ενα απ τα ποιο τερατα αυτοκινητα Το ξερω οι αλλοι γελανε παλι αλλα μη δινεις σημασια..........ζηλευουν [/list:u:wjescqub][list:wjescqub]Στο θεμα της μετατροπης τωρα, το 14αρι μοτερ σηκωνει βελτιωση ατμοσφαιρα η τουρμπο αλλα πλεον ειναι ασυμφορη απ τη στιγμη που τα τεκμηρια καταργηθηκαν μεχρι τα 2 λιτρα και δεν υπαρχει λογος να πουσαρεις ενα τοσο μικρο μοτερ απ τη στιγμη που υπαρχει εναλλακτικη λυση.Θα βαλεις μια 1.8Τ με τη μια και θα υσηχασεις.Αν δε θελεις παραπανω απο 150 αλογα μπορεις να βαλεις την ιδια απ το S3 με τα 225 μαμα αλογα Και ο 150αρης γινεται ανετα 225 αλογα αλλα απ τη στιγμη που θα μπεις ςε τετοιο λουκι, αν οντως ζητας παραπανω αλογα βαλε την S3 να ξεμπλεξεις κι απο προγραματισμους και παπαριες.[/list:u:wjescqub][list:wjescqub]Στην εγχειρηση τωρα, υποχρεωτικα θα μπει κοπμλε τροπετο απο τουρμπισιο, με ολα τα σχετικα που εχει πανω, ιντερκουλερ, ψυγειο, εγκεφαλο αναρτησεις κλπ κλπ.Πρεπει δε να τονισω οτι η VW στο θεμα των ,μετατροπων ειναι ετη φωτος μπροστα κι αυτο θα το καταλαβεις γιατι στη μετατροπη δε χρειαζεται να κανεις πατεντα ουτε για την παραμικρη βιδα Στο δικο σου σκαφος οπου υπαρχουν τρυπες κλειστες με ταπες να ξερεις οτι ειναι πολυτιμες μιας και απο εκει θα περασουν ολα τα εξτρα ηλεκτρικα τα οπια ειναι μελετημενα απ το εργοστασιο ακομα κι αν βαλεις VR6.Oποτε δεν τιθεται θεμα αναξιοπιστιας η κακης δουλειας η πατεντας η χιλα δυο αλλα [/list:u:wjescqub][list:wjescqub]Απεφυγε την αντιπροσωπεια γιατι εκτος οτι θα σου πιουνε το αιμα, εκτος απο service δεν ειναι για τιποτα αλλο.Υπαρχουν εξειδικευμενα συνεργεια στην Αθηνα οπως ειναι ο Θεοδωρακακης η ο Ζελεπος, χωρις φυσικα να εχω προσωπικη εμπειρια, που ασχολουνται αποκλειστικα με τα VW.Toυς εφερα ως παραδειγμα για να καταλαβεις οτι εξω θα κανεις εγγυημενη δουλεια και γενικα μετατροπη αξιοπιστη απο ανθρωπους που ασχολουνται με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα κι ας μην εχουν την εξουσιοδοτηση.Στην πλειψηφεια δεν λεει τιποτα.[/list:u:wjescqub][list:wjescqub]Σε λιγο καιρο αν σε ενδειαφερει θα κατεβασω μοτερ απο Γερμανια.Αν σε ενδειφερει στειλε μου pm[/list:u:wjescqub][list:wjescqub]Aν παλι θες να βελτιωσεις τον 1400, που για μενα το τονιζω και παλι τζαμπα λεφτα θα δωσεις, πολυ ευχαριστως να δοσω λυσεις [/list:u:wjescqub]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Αν δε θελεις παραπανω απο 150 αλογα μπορεις να βαλεις την ιδια απ το S3 με τα 225 μαμα αλογα Και ο 150αρης γινεται ανετα 225 αλογαΦίλε G60 ίσως θα έπρεπε να προτείνεις στον άνθρωπο και τις κατάλληλες βελτιώσεις σε αναρτήσεις/φρένα. Δεν είναι δυνατόν να πάει από τα 80κάτι άλογα στα 150 ή και τα 225 και να μείνει π.χ. με τα ίδια φρένα , θα σκοτωθεί! Και μην ξεχνάμε πως το S3 είναι και 4κίνητο.
Έτσι θα έχει και μια πιο πλήρη εικόνα του κόστους της μετατροπής.
-
[list:loyobr4h]Φιλε kyan νομιζω οτι ημουν σαφης[/list:u:loyobr4h][list:loyobr4h]H μεταροπη θα γινει με την αγορα ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΡΟΠΕΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕ [/list:u:loyobr4h][list:loyobr4h]Αυτο σημαινει οτι θα δε αγορασει μονο μοτερ και μετα θα ψαχνει σαν το Βεγγο για τα υπολοιπα!![/list:u:loyobr4h][list:loyobr4h]Κι οταν λεμε τροπετο ενοουμε....................φρενα εμπρος(πισω ηδη εχει δισκορενα ),αναρτησεις και γενικα ΟΛΑ τα μηχανικα απ το GTI.To οτι η S3 ειναι απο τετρακουνα δε λεει τιποτα.Δηλ αν αν ειχε το GTI 150 ps και το εκανε tuning στα 230 αλογα θε επρεπε να κανει και τετρακινητο?Μη τρελαθουμε τελειως.Απλα ειπα οτι εαν ενδειαφερεται για πολλα αλογα υπαρχει η λυση του μοτερ απ το S3 χωρις να μπλεκει σε νταβαντζηδες Ολα τα υπολοιπα οπως ειπα θα μπονε απ το GTI[/list:u:loyobr4h][list:loyobr4h]Νομιζω εγινα σαφης[/list:u:loyobr4h]
-
Τους τελευταίους μήνες μένω στην Αρτα.Εδώ πέρα το κλίμα είναι λίγο περίεργο γιατί το λέω αυτό θεωρούν ότι τα 5.600.000εκ. που κοστίζει το συγκεκριμένο μοντέλο 1.4cc είναι πολλά (μπορούσα με τα ίδια λεφτά, ίσως και με λιγότερα να πάρω ένα 1.6cc όχι όμως VW GOLF).Έλα όμως που έχω αρρώστια με το συγκεκριμένο μοντέλο/αυτοκίνητο.Όλοι αυτοί αγνοούν τον κλιματισμό,τα δισκόφρενα μπρος,πισω,τις ζάντες αλουμινίου,και ναι όταν το πήρα φορούσε 205/55 R16.Το μοντέλο είναι Generation 5D.
Το κατάστημα που το πήρα μου είπε ότι για δύο χρόνια δεν χάνει την αξία του (δηλαδή η τιμή αν αποφασίσω να το πουλήσω θα πέσει κατά 800.000 από την αρχική).Οπότε αξίζει να γίνει η μετατροπή?
Εγώ λέω να περιμένω (να γονατίσω το αμάξι) και στη συνέχεια να προσπαθήσω να αγοράσω ένα 1.8T.Eσύ τι κρίνεις σαν καλύτερο?
Στην Ελλάδα ξέρεις αν μπορούμε να βρούμε προιόντα σαν και αυτά
http://www.zender.de -
Έλα όμως που έχω αρρώστια με το συγκεκριμένο μοντέλο/αυτοκίνητο
[list:3gsmcwhv]Ακουτε ρεεε??? [/list:u:3gsmcwhv][list:3gsmcwhv]Φιλε μου πρεπει να κανουμε club!Δε γινεται [/list:u:3gsmcwhv][list:3gsmcwhv]Το θεμα της μεταπωλητικης αξιας ειδικα για το συγκεκριμενο αμαξι, απλα δεν υφισταται.Τη μετατροπη την κανεις οποτε θελεις οσα χιλιομετρα κι αν εχει το αμαξι.Οταν πεον βγει το πωλητηριο στο προσκηνιο θα πουληθει ως GTI Απο εκει και περα εγω προσωπικα , τη μετατροπη τη βλεπω ως αξια του αυτοκινητου που εξυπητρετει αποκλειστικα και μονο εμενα.[/list:u:3gsmcwhv][list:3gsmcwhv]Τα προιοντα της zenter νομιζω υπαρχουν στην ελλαδα, αλλα τι πραγματικα ψαχνεις?Ισως μπορω να σε βοηθησω[/list:u:3gsmcwhv]
-
Και μία ακόμη ερώτηση.Επειδή είμαι σχετικά νεός(21 χρόνων)και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.Με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τι γίνεται, θα συνεχίζει να αναγράφει 1.400cc.
-
To GTI του Matt desmond (designer).
links:
http://www.mattdesmond.com/gti.html
http://www.mattdesmond.com/gti_journal.html
-
[list:2gdxpwqy]Ο Χ Ι[/list:u:2gdxpwqy][list:2gdxpwqy]Μη ξεγελαστεις και αλλαξεις μοτερ και εχεις την ιδια αδεια[/list:u:2gdxpwqy][list:2gdxpwqy]Τα νεα νουμερα που θα εχει η μηχανη σου που θα βαλεις θα τα δηλωσεις στο μηχανολογικο για αλλαγη μηχανης [/list:u:2gdxpwqy][list:2gdxpwqy]Ο δε κυβισμος θα ειναι 1781cc [/list:u:2gdxpwqy][list:2gdxpwqy]Eτσι κι αλλιως προβλημα τεκμηριου δεν εχεις, γιατι να το ρισκαρεις?[/list:u:2gdxpwqy][list:2gdxpwqy]Η μηχανη κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι 18αρα[/list:u:2gdxpwqy]
-
Φιλε μου πρεπει να κανουμε club!Δε γινεται
Kαλή ιδέα!!!
-
[list:320anrmi]Εδω κανανε club τα καικια [/list:u:320anrmi][list:320anrmi]Και δεν εχει ενα club ο θρυλος, η μανα των GTI [/list:u:320anrmi][list:320anrmi]Πρεπει να δρασουμε, δε γινεται.Ολος ο κοσμος πινει νερο στο ονομα του κι εμεις κοιμομαστε[/list:u:320anrmi][list:320anrmi]Η Γερμανια μονο δεν ξερω κι εγω ποσα club εχει!!!!!![/list:u:320anrmi][list:320anrmi]Αντε να κανουμε αρχη.................[/list:u:320anrmi]
-
Και μία τέτοια μετατροπή πόσο κοστίζει φίλε μου?
(Ελπίζω να μην πονάει πολύ).
-
[list:2rjrkykh]Χαπι πηρες? [/list:u:2rjrkykh][list:2rjrkykh]Ποσο την υπολογιζεις εσυ περιπου?[/list:u:2rjrkykh]
-
Εδώ στην Άρτα έχουν πέσει στα μάτια μου 3 golf (πιστεύω πως θα είναι περισσότερα) μιλάμε πάντα για GTI.Oι οδηγοί τους σίγουρα θα θελήσουν να γίνουν μέλοι ενός VW fan club...
-
Ποσο την υπολογίζω?
Δεν ξέρω, δεν είμαι πλέον ο κατάλληλος για να απαντήσω σε μία τέτοια ερώτηση.
Χάπια δεν παίρνω, μόνο κάφεδες πολλούς πίνω επειδή κάθομαι πολλές ώρες μπροστά στις οθόνες του υπολογιστή μου.
VW GOLF ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ