-
Ο χρήστης kokosmech έγραψε:
- Απο δήλωση το αμάξι δηλώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και νόμιμα. Το έκανα εγώ ο ίδιος για το δικό μου. Εξαρτάται απο την αναάλυση καυσαερίων βασικά στοιχιζει 250-450 Ευρώ ανάλογα με την περίπτωση . Αν θελει κανείς να μου στειλει ΠΜ να του το κάνω εγώ.
Μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις τη διαδικασία πιο αναλυτικά γιατί μέχρι και στο μηχανολογικό που πήγα δεν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει υπεύθυνα?
Το μόνο που μου έιπαν είναι ότι δεν μπορώ πάνω από 25% αύξηση κυβισμού και ιπποδύναμης. Εσύ όμως λες ότι το έκανες νόμιμα. Για δώσε μας λίγο, τα φώτα σου... -
Πρέπει να δεις πρώτα αν χρειάζεται να περάσεις ανάλυση καυσαερίων, δίπλα απο το κτεο ελληνικού.
Αν πρέπει τοτε υπολόγιζε + 300 ευρώ στην τιμή= 176 παράβολο+150 ευρώ η έκθεση απο μηχανολόγο+ 24 ώρες το αμάξι στο κτεο.(υποθέτω οτι έχεισ μοτέρ απο vw ετσι ?)Αν οχι υπολόγιζε 250-270 ευρώ αν εχει περάσει άλλο ιδιο αμάξι.
Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου το κάνω εγώ, είμαι μηχανολογος μηχανικός και το δικό μου αμάξι το πέρασα μόνος μου γιατι έξω μου ζήταγαν τρελλές τιμές (450.000 δρχ !!!!!)
Στείλε μου τον τυπο κινητήρα που είχες πριν και τον τύπο που έβαλες να σου πω τι θα χρειαστείς.
Πάντως μην ακους τις παπαρίες που λένε εξω. Γίνονται όλα νομιμα χωρίς κανένα πρόβλημα αν έχεις μοτερ VW. To έκανα και σε έναν φίλο μου πριν ένα μήνα.Το μόνο που ίσως δημιουργησει πρόβλημα είναι αν δεν έχεις κλείσει 3 ετία στο αμάξι αλλά και πάλι δε νομίζω.
VW GOLF ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ