-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως εγώ δεν πίνω πολύ. Μ' αρέσει, αλλά όχι πάνω από 1-2 ποτηράκια κρασί... Παραπάνω.... δεν θα πάρω. Ιδίως εάν έχω να οδηγήσω (όπως συνήθως).Και όταν βγαινεις σε καποιο μπαράκι δεν πίνεις ποτό? Σφηνάκια?
-
Σορρυ δεν το μεταφράζω!!!
** ANOTHER EXAMPLE OF HOW MEN ARE SO SIMPLE & WOMEN SO COMPLICATED.**
At the college, male & female students were told to individually
write a sentence using the words 'sex' and 'love.'***Females wrote : ***When two mature people are passionately and deeply
in love with one another to a high degree and that they respect each
other very much, then, it is spiritually and morally acceptable to
the society that they both engage themselves in the act of physical
sex with one another.***Men wrote : ***'I love sex.'
-
κι εγώ δεν θέλω πολλά, έχω βάλει στόχο μέσα στο 3ετές αναπτυξιακό να οδηγήσω ένα FireBlade, η μια Hayabusa αλλα να αγοράσω μια F650 - αν δεν έχει αλλάξει το μοντέλο μέχρι τότες
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σοβαρά τώρα, έχω πετύχει γυναίκες να πηγαίνουν προκλητικά γρήγορα σε ανοιχτό δρόμο με ακριβά αυτοκίνητα αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ γυναίκα να στρίβει. Αν πετύχαινα πάντως θα προσπαθούσα να τη ρίξω με κάθε τρόπο, ακόμη και με τη 'μέθοδο του προφυλακτήρα'!δεν είναι οτι δεν μπορούμε να στρίψουμε, απλα οι ελληνικοί δρόμοι είναι όλοι ευθείες
θα έλεγα αν ήταν -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Óïññõ äåí ôï ìåôáöñÜæù!!!** ANOTHER EXAMPLE OF HOW MEN ARE SO SIMPLE & WOMEN SO COMPLICATED.**
At the college, male & female students were told to individually
write a sentence using the words 'sex' and 'love.'***Females wrote : ***When two mature people are passionately and deeply
in love with one another to a high degree and that they respect each
other very much, then, it is spiritually and morally acceptable to
the society that they both engage themselves in the act of physical
sex with one another.***Men wrote : ***'I love sex.'
ÌÞðùò ðñïóðáèåßò íá áðïäåéîåßò üôé üëïé ïé Üíôñåò óêåöôüìáóôå ìüíï ôï óå÷
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πάντως εγώ δεν πίνω πολύ. Μ' αρέσει, αλλά όχι πάνω από 1-2 ποτηράκια κρασί... Παραπάνω.... δεν θα πάρω. Ιδίως εάν έχω να οδηγήσω (όπως συνήθως).
Και όταν βγαινεις σε καποιο μπαράκι δεν πίνεις ποτό? Σφηνάκια?
Πίνω, αλλά πολύ λίγο απ' ότι άλλοι. Και τα σφηνάκια τα αποφεύγω... Δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου από την 3η Λυκείου που μια κοπέλα μέθυσε με 2-3 σφηνάκια που ποιος ξέρει τι είχαν μέσα...
Έλα μωρέ Μάρκο, αυτά αν τα κάνεις μια φορά μετά δε σου κάνουν πια αίσθηση!
Χαλαρά με 300....
Αντίθετα η ενασχόληση με τις γυναίκες έχει πάντα κάτι καινούργιο να σου δώσει (αν και τις περισσότερες φορές είναι απλά καινούργιο ...φίδι!
Σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω (ιδίως στο δεύτερο μέρος...)
Μήπως προσπαθείς να αποδειξείς ότι όλοι οι άντρες σκεφτόμαστε μόνο το σεχ
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ δημοσίως Είμαι ένα σεξομανές (σωστό είναι αυτό τώρα;;; ) καθίκι με μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Μήπως προσπαθείς να αποδειξείς ότι όλοι οι άντρες σκεφτόμαστε μόνο το σεχόχι όχι!!! Εξαλλου τι να κάτσω να αποδείξω? Τα αυτονόητα??
Είναι γνωστό ότι οι άντρες σκέφτονται μόνο το σεξ! By default που λένε!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
όχι όχι!!! Εξαλλου τι να κάτσω να αποδείξω? Τα αυτονόητα??
Αυτό όμως δεν είναι κακό!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτό όμως δεν είναι κακό!!!όχι βέβαια!!!! Με βλέπεις να παραπονιέμαι, όχι με βλέπεις? Να πέσει φωτιά να με κάψει!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
όχι όχι!!! Εξαλλου τι να κάτσω να αποδείξω? Τα αυτονόητα??
Ο άνθρωπος, καθότι ζω(ντανό)-oν, κυριαρχείται από δύο ένστικτα. Της επιβίωσης (=φαι=ταβέρνα, αλήθεια πότε θα το εξασκήσουμε)
και της αναπαραγωγής (για τον άνδρα=γονιμοποίηση=μόνο sex, για τη γυναίκα=εγκυμοσύνη=όχι μόνο sex)
Άρα όλα καλά και όλα ωραία και σε αρμονία με τη φύση.... -
Ο χρήστης salome έγραψε:
όχι βέβαια!!!! Με βλέπεις να παραπονιέμαι, όχι με βλέπεις? Να πέσει φωτιά να με κάψει!
Είπα κι εγω!!!! Πάντως με αυτά και με αυτά..θα πέσει φωτιά!!!
-
One ring to rule them all ..... and in the darkness bind them!
Συγνώμη, μια ερώτηση...
μήπως αναφέρεσαι στη ΒΕΡΑ??? -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
One ring to rule them all ..... and in the darkness bind them!Συγνώμη, μια ερώτηση...
μήπως αναφέρεσαι στη ΒΕΡΑ???Πάει κι αυτός!!!...Θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Συγνώμη, μια ερώτηση...
μήπως αναφέρεσαι στη ΒΕΡΑ???Ενα έχω να πω... ντροπή σου! (να, ούτε smilie δεν βάζω)
Ακου δεν ξέρεις που αναφέρομαι! τσκ τσκ τσκ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάει κι αυτός!!!...Θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι!!!Λέω να τον ταϊσω στα ναζγκουλ καλύτερα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάει κι αυτός!!!...Θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι!!!Χμμμμ... φτηνά τη γλίτωσε!
Τι έγινε Σαλώμη, έχεις δώσει τη χατζάρα για ακόνισμα; -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Λέω να τον ταϊσω στα ναζγκουλ καλύτερα!Το'ξερα ότι ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό! Η Σαλώμη δεν αστειεύεται!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χμμμμ... φτηνά τη γλίτωσε!
Τι έγινε Σαλώμη, έχεις δώσει τη χατζάρα για ακόνισμα;Oχι μωρε.. Την Μεγάλη Εβδομάδα δεν παίρνω κεφάλια! Μου αρκεί να τους κρεμάω ανάποδα και να τους βασανίζω!
Από Κυριακή του Πάσχα αρχίζει πάλι το σούβλισμα!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Από Κυριακή του Πάσχα αρχίζει πάλι το σούβλισμα!Salome the impaler!
Έχεις καμμια σχέση με τον Βλαντ;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έχεις καμμια σχέση με τον Βλαντ;Χμμμ πρέπει να ψάξω στο γενεαλογικό μου δέντρο!!! Παντως θα σου πω σίγουρα μετά τον θάνατό μου! Εαν βγάλω δοντάκια και αρχίζω να την βρίσκω ρουφώντας αίμα σίγουρα θα έχω!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II