-
Ο χρήστης syele έγραψε:
όσον αφορά την κατασπάραξη του αγαπητού syele, θα την παρακολουθήσετε live το Σάββατο
Κυριακή είπαμε ότι είναι η συνάντηση;
Σάββατο είναι,Σάββατο!!Ελα,θα φέρω και ψηφιακό βίντεο!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι εσύ την ταινία την ξέρεις από τον Αρκά ?
Τστστστστσ... με παρεξηγήσατε... Εγώ είμαι ένα σεμνό παιδί ρε...
Η αλήθεια είναι ότι την συγκεκριμένη την έμαθα από τον Αρκά. Ήξερα κάτι άλλες (σεξ και βία στην Βουργουνδία και φυσικά τον all time classic master of disaster την αυτού μεγαλειώτητα κ. Γκουσγκούνη)Λοιπόν, κατάφερα να διαβάσω 13 σελίδες. Ευχαριστώ...
Δεν κάνει τίποτα. Ευχαρίστησίς μας
Πιο καλό ήταν το Buttslammers.
Τι είναι αυτό ρε συ;;; Πρώτη φορά το ακούω...
άντε απλές 'οδοντόκρεμες' για να μην γκρινιάζετε!!!
Ναι... ΑΙΜ 575 Μαρανέλο που λέμε... Για να μην αναφέρω την Colgate 911 Carrera Turbo
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
... All marriages are happy. It's living together afterwards that is difficult - Ανώνυμος. Τι λέτε οι παντρεμένοι; Νίκο; Ευριπίδη;......ναι.....δηλαδή.....εεεεεε.....χμμμ....ναι αγάπη μου έρχομαι, μισό λεπτό...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λοιπόν, κατάφερα να διαβάσω 13 σελίδες. Ευχαριστώ...Είδες??? Σε περιμέναμε να γυρίσεις πριν αρχίσουμε να γράφουμε.
Οπως δήλωσα και στην 1η σελίδα, δεν ξέρω τίποτα! Είμαστε πίσω από το Οκτάβια!!!Και η πλάκα ξέρετε πια είναι; Ξεκινάς να ετοιμάζεσαι μια ώρα νωρίτερα και στο τέλος πάλι περιμένεις . Αφού να φανταστείτε ότι όταν τελικά είναι έτοιμη, εγώ θέλω ξανά ξύρισμα
Μα τα κάνουν τετοια λάθη?? τσκ τσκ τσκ από σήμερα καινούργια τακτική!
Εχετε πει π.χ. να βγείτε στις 21.00 Αρχίζει να ετοιμάζεται στις 20.00 ίσως και στις 19.30 Εσύ παίζεις παιχνίδι στον υπολογιστή. (κατά προτίμηση το dynomide από το Yahoo, είναι πολύ εθιστικό). Αστην να σε στραβοκοιτάει και κάνε το κοροϊδο. Κάτα τις 20:50 μπαίνεις στο μπανιο, ξυρίζεσαι, ντύνεσαι, αρωματίζεσαι κλπ κλπ κλπ Στις 21:30 οτι θα έχει ετοιμαστεί και αυτή, οποτε φεύγετε χωρις καμια καταπίεση! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ετσι...ετσι...πέστα Χρυσόστομε!!!!......
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τι είναι αυτό ρε συ;;; Πρώτη φορά το ακούω...πρώτη φορά το ακούω δέκατη που το βλέπω??
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μα τα κάνουν τετοια λάθη?? τσκ τσκ τσκ από σήμερα καινούργια τακτική!
Εχετε πει π.χ. να βγείτε στις 21.00 Αρχίζει να ετοιμάζεται στις 20.00 ίσως και στις 19.30 Εσύ παίζεις παιχνίδι στον υπολογιστή. (κατά προτίμηση το dynomide από το Yahoo, είναι πολύ εθιστικό). Αστην να σε στραβοκοιτάει και κάνε το κοροϊδο. Κάτα τις 20:50 μπαίνεις στο μπανιο, ξυρίζεσαι, ντύνεσαι, αρωματίζεσαι κλπ κλπ κλπ Στις 21:30 οτι θα έχει ετοιμαστεί και αυτή, οποτε φεύγετε χωρις καμια καταπίεση!Χμμμ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό... Έτσι θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα αν δεν μένουν οι δύο μαζι... Αλλά λύνεται κι αυτό. Της λες μισή ώρα νωρίτερα. Αν και, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει περίπου έναν μήνα που ενώ αυτή είναι πάντα έτοιμη στην ώρα της, εγώ αργώ από 15λεπτά έως μισή ώρα...
Τι να πεις... Συνήθισα
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αν και, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει περίπου έναν μήνα που ενώ αυτή είναι πάντα έτοιμη στην ώρα της, εγώ αργώ από 15λεπτά έως μισή ώρα...Αχα!! Αλλος ένας μύθος που θα καταρριφθεί σε λίγο!!! Διότι κι εγώ είμαι παντα στην ώρα μου και συνήθως με στήνουν οι άντρες! Για πείτε και οι άλλοι? Συνήθως αργείτε ή περιμένετε??
-
Μπορω να παραδεχθω οτι το τελευταιο χρονο κατα παραξενο τροπο αργω εγω συνηθως κανα 10-30 λεπτα!!Εμμμ με ολα αυτα που τραβαγαμε ολα τα χρονια μας κολησατε και μας τις συνηθειες σας!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αχα!! Αλλος ένας μύθος που θα καταρριφθεί σε λίγο!!! Διότι κι εγώ είμαι παντα στην ώρα μου και συνήθως με στήνουν οι άντρες! Για πείτε και οι άλλοι? Συνήθως αργείτε ή περιμένετε??
Στα νιάτα μου ( - μέχρι πριν από 1-2 χρόνια δηλαδή) πολύ σπάνια αργούσα και ποτέ πάνω από 10 λεπτά. Τον τελευταίο καιρό άρχισα να κάνω το 10λεπτο μόνιμη κατάσταση, οπότε όλα τα ρολόγια μου πάνε από 5 έως 10 λεπτά μπροστά. Το αστείο είναι ότι, παρόλο που το ξέρω ότι το ρολόι πάει μπροστά, το κόλπο πιάνει. Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι μόνο όταν πάω να πάρω την κοπελιά μου από το σπίτι της για να βγούμε αργώ από 15 εως 30 λεπτά... Τι να πω... Μπορείτε να το εξηγήσετε;;;; Σε όλα τα άλλα ραντεβού είμαι στην ώρα μου.
Πρέπει να διαβάσω λίγο Φρόυντ μου φαίνεται...Φίλος και συμφοιτητής μέχρι πριν από 1-2 χρόνια σε όλα του τα ραντεβού (μα σε ΟΛΑ) αργούσε το λιγότερο 1,5 ώρα!!!!!!!!!!!!! Καλά αυτός ήταν κορυφή. Έδινες ραντεβού στις 9:00 και ήξερες ότι πριν από τις 10:30 αποκλείεται να είχε έρθει.
Από την άλλη οι φίλες μου με στήνουν σταθερά 10-15 λεπτά, μόνο την κοπελιά μου την στήνω εγώ... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσον αφορά την κατασπάραξη του αγαπητού syele, θα την παρακολουθήσετε live το ΣάββατοΕ, ρε τι θα χάσω... Στέλιο κουράγιο!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
... All marriages are happy. It's living together afterwards that is difficult - Ανώνυμος. Τι λέτε οι παντρεμένοι; Νίκο; Ευριπίδη;Syele, που θα πάει, θα μπεις κι εσύ στο κλαμπ των.....εχέμυθων...
-
Γεια σας ξανά και από εμένα! Επέστρεψα μετά από πολυήμερη αποχή (ακούσια όμως, μη με μαλώνετε) και περιμένω να δω πολλά και διάφορα! Αλήθεια, η Κυριακή εκείνης της συνάντησης ποια είναι; Και η συνάντηση που θα γίνει; Ξέρω, θα μου πείτε να διαβάσω τα προηγούμενα, αλλά...
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γεια σας ξανά και από εμένα! Επέστρεψα μετά από πολυήμερη αποχή (ακούσια όμως, μη με μαλώνετε) και περιμένω να δω πολλά και διάφορα! Αλήθεια, η Κυριακή εκείνης της συνάντησης ποια είναι; Και η συνάντηση που θα γίνει; Ξέρω, θα μου πείτε να διαβάσω τα προηγούμενα, αλλά...Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!
Η συνάντηση εγινε χθές! Δες στις Ανακοινώσεις!
-
Για μια φορά ακόμα το thread αυτό είναι όλο εκπλήξεις! Ότι θα έβρισκα και σχόλια για το τι κάνουμε στην εκκλησία δεν το περίμενα! Πάντως ομολογουμένως χάρηκα, γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο έκφυλος που κοιτάω γκομενίτσες τη βραδιά της Ανάστασης. Πάντως παραδεχτείτε το! Τόσες περιποιημένες κοπέλες μαζί, δύσκολα βλέπεις! Άσε που αυτή η κατάνυξη μου κάνει κάτι βρε παιδί μου... Αλλά το σημαντικό είναι ότι 99% ΔΕΝ θα ακούσεις: Τι κοιτάς βρε μ@λ@κ@;
Τώρα, στο θέμα της περιποίησης, έχω να καταθέσω την άποψή μου... Σαν σωστός νέος κι εγώ και δη φοιτητής έχω την γνωστή ασθένια της βαρεμάρας... Οπότε πολλές φορές καταφέυγω στη λύση 'φόρμα-φούτερ-αθλητικό παπούτσι' γιατί και βολικότατη είναι και -ακούστε το καλύτερο- έχει μάλλον πέραση, γιατί το αθλητικό στυλ είναι της μόδας. Ξέρετε, συνειρμός: Φόρμα, αθλητικό, γυμναστήριο, ιδρώτας, φυσική κατάσταση κτλ... Τώρα, στο θέμα του ξυρίσματος, ένα θα πω στις αγαπητές κυρίες που μόνο να σχολιάζουν ξέρουν: Ας έπρεπε να κάνετε εσείς κάθε μέρα αποτρίχωση και θα βλέπαμε πόσο καλά θα περνάγατε! Ξέρετε τι είναι να έχεις μόλις ξυπνήσει και πριν καλά-καλά βράσει ο καφές να πρέπει να τραβάς ξυράφια στη μούρη σου; Άσε που είναι και επικίνδυνο, χωρίς ορατότητα να πλησιάζεις φονικά εργαλεία στο λαιμό σου. Οπότε, τα παράπονά σας στο Δήμαρχο και εμάς λυπηθείτε μας!
-
Οπότε πολλές φορές καταφέυγω στη λύση 'φόρμα-φούτερ-αθλητικό παπούτσι' γιατί και βολικότατη είναι και -ακούστε το καλύτερο- έχει μάλλον πέραση, γιατί το αθλητικό στυλ είναι της μόδας.Οχι στα μπουζούκια αγαπητέ μου! Ενω η σαγιοναρίτσα/παντοφλίτσα με πούλιες που έχουν ετοιμάσει οι μόδιστροι για μας θεωρείτε ότι πιο σικ! (Θα την κόψω φέτος την φλέβα δεν θα την γλυτώσω)
Ας έπρεπε να κάνετε εσείς κάθε μέρα αποτρίχωση και θα βλέπαμε πόσο καλά θα περνάγατε! Ξέρετε τι είναι να έχεις μόλις ξυπνήσει και πριν καλά-καλά βράσει ο καφές να πρέπει να τραβάς ξυράφια στη μούρη σου
Και πάλι δεν μας πείθεις.
1ον Εαν δεν είσαι στον στρατό (που και το πρωινο ξύρισμα παίζεται πλεον) μπορείς κάλιστα να μην ξυριστείς μια μέρα. (και δυο και τρεις και όσες θέλεις) Κανείς δεν θα σου πει τίποτα, ασε που μπορεί να αρέσει στις γυναίκες αυτό το look.2oν Μην μπούμε τώρα σε λεπτομέρειες περί χαλάουας και κεριών αλλά ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΕ ΛΥΠΗΘΩ!!!! Ουστ απο κει!! Για ρίξε ενα δοκιμαστικό με κερί σε ενα μικρό μερος του ποδιού σου και τα λέμε παλι! (Το επόμενο βήμα είναι να μπείτε σε Χοντο παντως)
-
Πάντως ομολογουμένως χάρηκα, γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο έκφυλος που κοιτάω γκομενίτσες τη βραδιά της Ανάστασης. Πάντως παραδεχτείτε το! Τόσες περιποιημένες κοπέλες μαζί, δύσκολα βλέπεις!Είσαι μακράν νυχτωμένος . Στην περιφορά του επιταφίου έχει πάντα καλύτερες . (γιατί οι καλές πηγαίνουν στα εξοχικά τους να κάνουν Ανάσταση).
Αν με χρειαστείς τίποτα θα βράζω στο τρίτο καζάνι αριστερά, αν είμαι απασχολημένος άσε μήνυμα στο βελζεβούλ.
-
Ευτυχώς δεν πάω στα μπουζούκια (και να πήγαινα όμως δε θα πήγαινα με φόρμα) !!! Γιατί αυτές τις σαγιονάρες/παντοφλίτσες δεν τις αντέχω με τίποτα!!! Χάθηκαν τα mules; Χάθηκε ένα ωραίο σικ πέδιλο; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, κυρίες μου!!! Τέλος πάντων, δε μου πέφτει λόγος...
- Δεν είχα σκοπό να πείσω κανέναν/καμία. Αν σας πέρασε από το μυαλό ότι κάθε μέρα ξυρίζομαι, λυπάμαι αλλά σας έδωσα λάθος εντύπωση. Σιγά μη χαλάω εγώ το δερματάκι μου... Άσε που ο αφρός έχει φτάσει στα ύψη... Τώρα με το ευρώ...
- Τσ τσ... Υπερβολές... Άλλωστε υπάρχουν πάντα και τα laserline clinics, το βοδι-line κτλ... Άμα θέλετε ανώδυνη αποτρίχωση υπάρχει λύση! Για την ιστορία πάντως, σας καταλαβαίνω, γιατί όποτε είχε χρειαστεί να βάλω κάποιο τσιρότο έβριζα τη στιγμή που το αφαιρούσα!
Με εκείνες τις φωτό τι θα γίνει;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
(Το επόμενο βήμα είναι να μπείτε σε Χοντο παντως)Λοιπόν, ως εξοικειωμένος (λόγω της γυναίκας μου) με τον Χόντο (όχι δεν έχει σχέση με τη Χόντα), θα συμβούλευα τους αδέσμευτους και αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, να κάνουν μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας, ώστε να πάρουν μια πολύ μικρή ιδέα για το τι μπορεί να ευχαριστεί μια γυναίκα... . Μετά το ξανασυζητάμε...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
(Το επόμενο βήμα είναι να μπείτε σε Χοντο παντως)
Λοιπόν, ως εξοικειωμένος (λόγω της γυναίκας μου) με τον Χόντο (όχι δεν έχει σχέση με τη Χόντα), θα συμβούλευα τους αδέσμευτους και αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια, να κάνουν μια βόλτα από το πλησιέστερο κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας, ώστε να πάρουν μια πολύ μικρή ιδέα για το τι μπορεί να ευχαριστεί μια γυναίκα... . Μετά το ξανασυζητάμε...
Χεχε... Φίλε μου, καταπιεσμένε έγγαμε, εγώ πηγαίνω στο Hondos από μόνος μου, όχι για ψώνια ή για να δω τι ικανοποιεί τις γυναίκες, αλλά για διασκέδαση! Παίρνω 1-2 φιλαράκια και γυρνάμε μέσα στο μαγαζί μέχρι να σταμπάρουμε καμία πολύ καλή γκομενίτσα. Και μετά σχολιάζουμε το τι αγοράζει κτλ. Ψώνιο η δουλειά σου λέω! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα (στους ανύπανδρους, ελεύθερους φυσικά, μην κλείσουμε και σπίτια). Ειδικά τώρα με τις ζέστες, έχει και δροσιά εκεί μέσα, είναι κορυφαία η κατάσταση! Trust me! Ε και στο τέλος, για ξεκάρφωμα ψωνίζεις και καμία οδοντόπαστα, οδοντόκρεμα, κάτι τέλος πάντων χρήσιμο.
(Σε μία απέλπιδα προσπάθεια διάσωσης έστω και ελάχιστης από την αξιοπρέπειά μου, να ξεκαθαρίσω ότι όσα γράφονται παραπάνω ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία και συμπτωματική. Επίσης, όπως έκανε η παλιά καλή κρατική τηλεόραση όταν έδειχνε τίποτα που θα μπορούσε να επηρεάσει τους μικρούς τηλεθεατές, θα πω τη γνωστή ατάκα: Hey kids, don't try this at home... )
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II