-
Ο χρήστης salome έγραψε:
χαχαχαχα Οk!!!! Η επόμενη συνάντηση θα είναι τον Ιούλιο σε πολυσύχναστη παραλία για να τσεκάρω εαν λες αλήθεια!!! Ετσι και κοιτάξεις καποια με στρινγκ και απίστευτο σώμα κάηκες!!!!Οσο για το τανγκα εγω είμαι υπερ. Το Pool-Boy απαραιτήτως πρέπει να φοράει ενα τιγρε!
Ε, καλά, αν δε φοράει και το pool-boy, ποιος θα φοράει;;;
Τη γκόμενα με το απίστευτο σώμα θα την κοιτάξω έτσι κι αλλιώς! Είναι κι αυτός ένας λόγος που είμαι ελεύθερος, για να μπορώ να κοιτάω (ενίοτε και όχι μόνο) όπου θέλω και ό,τι θέλω . Τώρα, αν φοράει σοβαρό μαγιώ θα αποσπάσει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια και θα πάρει και καλό βαθμό. Αν φοράει τίποτα τέτοιο που έχω δει μόνο στη μεταμεσονύκτια ζώνη του Filmnet και πάλι σε φτηνές παραγωγές, θα την πω πουτ@*** και θα είναι κρίμα! Βαθμό δε θα της βάλω καθόλου. Ξέρεις, έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για το που σταματάνε τα όρια του sexy και αρχίζει το χυδαίο! Αλλά αυτή η συζήτηση δεν αφορά τα ακριβά αυτοκίνητα, οπότε αν θέλετε να τη συνεχίσουμε πρέπει να ανοίξουμε άλλο thread ή να συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι εδώ μέσα ότι δεν τους ενοχλεί.
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Ισως θα πρεπε να προσεχεις πως μιλας και ειδικα οταν τον αλλον ουτε καν τον ξερειςDart, μάλλον δεν έχεις πολλή εμπειρία από foums και newsgroups. Μη βιάζεσαι να υποθέσεις τη χειρότερη πιθανή πρόθεση από κάποιον. Είμαι σίγουρος ότι αν ο Κωνσταντίνος σου έλεγε αυτή την φράση προφορικά η αντίδρασή σου δεν θα ήταν τόσο ακραία. Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα επειδή δεν μπορείς να δεις την έκφραση του συνομιλητή σου, οπότε πρέπει να υποθέτεις την καλύτερη δυνατή πρόθεση από αυτόν για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις εκ του μηδενός.
Ξέρω ότι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο και θέλει αυτοκυριαρχία. Για να το πετύχω εγώ χρειάσθηκε να παρεξηγηθώ πρώτα με κανα δυο ανθρώπους τους οποίους εκτιμώ μέσω του ίντερνετ, να στενοχωρηθώ και να συνειδητοποιήσω ότι εγώ έκανα πρώτος τη πατάτα.
Φιλικά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Dart, μάλλον δεν έχεις πολλή εμπειρία από foums και newsgroups. Μη βιάζεσαι να υποθέσεις τη χειρότερη πιθανή πρόθεση από κάποιον. Είμαι σίγουρος ότι αν ο Κωνσταντίνος σου έλεγε αυτή την φράση προφορικά η αντίδρασή σου δεν θα ήταν τόσο ακραία. Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα επειδή δεν μπορείς να δεις την έκφραση του συνομιλητή σου, οπότε πρέπει να υποθέτεις την καλύτερη δυνατή πρόθεση από αυτόν για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις εκ του μηδενός.
Φιλικά.Πιστευω οτι κανεις λαθος στη συγκεκριμενη περιπτωση γιατι εκτος του οτι εχω την αναλογη εμπειρια απο forums,chat κλπ (το οποιο ειναι ασχετο) δεν εχω ξαναδωσει τετοιο δικαιωμα αλλη φορα και δε πιστευω οτι φταιω εγω γιαυτο αλλα οπως ειπα και παραπανω εχω δει πολλες φορες posts του συγκεκριμενου χρηστη με υφος προσβλητικο και υποτιμητικο για αλλους χρηστες!Να εισαι σιγουρος οτι ξεχωριζει ο χαβαλες που γραφεις κατι απο το ακριβως αντιθετο!
Παντως αν νομιζεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και δημιουργο προβλημα στο forum ζητω ταπεινα συγνωμη!! -
Παντως αν νομιζεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και δημιουργο προβλημα στο forum ζητω ταπεινα συγνωμη!!Ελα dartman!!! Δεν πρόκειται ούτε για φταίξιμο κανενός ούτε πρέπει να ζητάς συγγνώμη!Η γνώμη σου σεβαστή και θα πρέπει να περιμένεις τον Κωνσταντίνο να τοποθετηθεί!
Μπορεί όλοι να εχουμε το στύλ που γράφουμε αλλά αν κάποιος ενοχληθεί τότε είναι σεβαστό!!
Πρόβλημα στο forum ΔΕΝ δημιουργείς αλοίμονο!Και ο kyan προσπάθησε να σου εξηγήσει την ιδιοσυγκρασία του skullone!!Τίποτα παραπάνω!! -
Εγώ πάντως, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η κοπελιά κάποιου άλλου φοράει 'ανύπαρκτα' ρούχα...
Πάντως η αλήθεια είναι πως το χυδαίο (στα μάτια μου) σπάνια το κάνουν τα ρούχα. Κυρίως ο άνθρωπος... Και είναι ορισμένες που σχεδόν ότι και να φορέσουνε το κάνουν να δείχνει χυδαίο... Άλλες πάλι που μπορεί να φοράνε το μαγιώ με το λιγότερο ύφασμα και να μην προκαλούν παρά μόνο θαυμασμό (το χυδαίο προκαλεί αποτροπή).
Α, να σημειώσω ότι δεν μπήκα στα site που σημειώθηκαν...
γιατί, πλάκωσαν που πλάκωσαν οι ζέστες...Α, ρε... πότε θα πάρω το 206 και την κοπελιά μου και θα πάμε στον Όλυμπο που τον βλέπω κάθε μέρα από το γραφείο... και κάνει και ψυχρούλα (άρα δεν σηκώνει πολύ προκλητικό ντύσιμο )... Άτιμη κοινωνία
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελα dartman!!! Δεν πρόκειται ούτε για φταίξιμο κανενός ούτε πρέπει να ζητάς συγγνώμη!Η γνώμη σου σεβαστή και θα πρέπει να περιμένεις τον Κωνσταντίνο να τοποθετηθεί!
Μπορεί όλοι να εχουμε το στύλ που γράφουμε αλλά αν κάποιος ενοχληθεί τότε είναι σεβαστό!!
Πρόβλημα στο forum ΔΕΝ δημιουργείς αλοίμονο!Και ο kyan προσπάθησε να σου εξηγήσει την ιδιοσυγκρασία του skullone!!Τίποτα παραπάνω!!Ναι οκ εγω δεν ειπα τιποτα για τον kyan φυσικα καλα εκανε και τοποθετηθηκε και σεβαστα ολα αυτα που ειπε και σωστα αλλα πιστευω οχι για τη συγκεκριμενη περιπτωση που διεκρινα μια καποια ειρωνικοτητα στα λεγομενα το Skullone!Τελοσπαντων το θεμα πιστευω οτι εληξε(εκτος αν τοποθετηθει ο Skullone) δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα με κανεναν, ολα μια χαρα!!!
-
εχω δει πολλες φορες posts του συγκεκριμενου χρηστη με υφος προσβλητικο και υποτιμητικο για αλλους χρηστες!Να εισαι σιγουρος οτι ξεχωριζει ο χαβαλες που γραφεις κατι απο το ακριβως αντιθετο!Ο Κωνσταντίνος είναι λιγάκι μονοκόμματος πολλές φορές αλλά δεν έχει κακή πρόθεση. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά και είμαι σίγουρος ότι το σχόλιό του ήταν χαβαλετζίδικο.
Παντως αν νομιζεις οτι το φταιξιμο ειναι δικο μου και δημιουργο προβλημα στο forum ζητω ταπεινα συγνωμη!!
Όχι, δεν εννοούσα ότι φταις εσύ αλλά μπράβο σου για τη συγκεκριμμένη φράση!
Τέλος παρεξήγησης!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ πάντως, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν η κοπελιά κάποιου άλλου φοράει 'ανύπαρκτα' ρούχα...Κοίτα να δεις σύμπτωση!!! Ούτε κι εγώ έχω!!!!
Εγώ παντως νομίζω πως σέξυ είναι πιο ωραίο κάτι που υπόσχεται παρά κάτι που φαίνεται
Α, ρε... πότε θα πάρω το 206 και την κοπελιά μου και θα πάμε στον Όλυμπο που τον βλέπω κάθε μέρα από το γραφείο
Και γιατί να μην πάτε κάτω από τον Όλυμπο (βλέπε Πλαταμώνα)? Να δροσιστείτε στην ωραία θαλασσίτσα και μετά να πατε και πανω στον Π. Παντελεήμονα να φάτε τα ωραία σας κοψίδια?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και γιατί να μην πάτε κάτω από τον Όλυμπο (βλέπε Πλαταμώνα)? Να δροσιστείτε στην ωραία θαλασσίτσα **και μετά να πατε και πανω στον Π. Παντελεήμονα να φάτε τα ωραία σας κοψίδια? **8)Και μετά λέτε για μέναααααα!!!!! Μπράβο Μαίρη!!!Ετσι!!! Ωραίος τρόπος σκέψης!!Μ' αρέσει!!!
-
ψιτ εσείς οι πιο πάνω??
Σταματήστε τις παρεξηγήσεις. Δεν μπορείτε να αρχίσετε να μαλώνετε εδώ! Απαγορεύεται!
Λοιπον έχω μία ωραία πρόταση. (Δεν έχει σχέση μαζί σας έτσι? Το λέω γενικά) Να ανοίξετε ένα θέμα με τίτλο 'Τσακωμοί'. Οποιος αρχίζει να μαλώνει να μεταφέρεται εκεί! χο χο μύλος θα γίνει!!!
Και κάθε μήνα να γίνεται συνάντηση Paint-Ball όπου θα μπορούν αυτοί που τσακώνονται να αλληλοσκοτωθούν!!!
πω πω τι ιδέα είχα παλι!!!! Αντε να το βάλω στις ανακοινώσεις???
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και κάθε μήνα να γίνεται συνάντηση Paint-Ball όπου θα μπορούν αυτοί που τσακώνονται να αλληλοσκοτωθούν!!!πω πω τι ιδέα είχα παλι!!!! Αντε να το βάλω στις ανακοινώσεις???
ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ?
ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,Η ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ??? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και μετά λέτε για μέναααααα!!!!! Μπράβο Μαίρη!!!Ετσι!!! Ωραίος τρόπος σκέψης!!Μ' αρέσει!!!μα είναι γνωστό ότι προσανατολίζομαι όπως όλοι οι Ελληνες, με βάση τις ταβέρνες δηλαδή!!!
Καλά δεν ξέρω αν έχεις παει ποτέ εκεί!!! Απίστευτα κοψίδια.. και κοκορέτσια, και γαλοτύρι και... γιαμ γιαμ μου άνοιξε η όρεξη!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και κάθε μήνα να γίνεται συνάντηση Paint-Ball όπου θα μπορούν αυτοί που τσακώνονται να αλληλοσκοτωθούν!!!
πω πω τι ιδέα είχα παλι!!!! Αντε να το βάλω στις ανακοινώσεις???
ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ?
ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,Η ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ???Τώρα εσυ μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις ψευδώνυμο!! Αφου είπαμε στην 'Οικογενειακή Κατάσταση'!!..'Κυνήγια' ΤΕΛΟΣ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,Η ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ???Ποιοι κυνηγοί? Εχει κυνηγούς στο Paint-balλ?? Για λέγε για λέγε!!! Μήπως φοράνε και τιγρέ τανγκα?
-
να το βάλεις, να το βάλεις, εγώ θα μπαίνω να τσακώνομαι μόνο και μόνο για το Paint-Ball
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και μετά λέτε για μέναααααα!!!!! Μπράβο Μαίρη!!!Ετσι!!! Ωραίος τρόπος σκέψης!!Μ' αρέσει!!!
μα είναι γνωστό ότι προσανατολίζομαι όπως όλοι οι Ελληνες, με βάση τις ταβέρνες δηλαδή!!!
Καλά δεν ξέρω αν έχεις παει ποτέ εκεί!!! Απίστευτα κοψίδια.. και κοκορέτσια, και γαλοτύρι και... γιαμ γιαμ μου άνοιξε η όρεξη!!!!
Να κάτσουμε διπλα-δίπλα απόψε!!!!....Οχι δεν έχω πάει,αλλά μου αρέσει να μαζεύω 'εγκυκλοπαιδικές' γνώσεις!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
πω πω τι ιδέα είχα παλι!!!! Αντε να το βάλω στις ανακοινώσεις???Ναι, ναι!
Κρίμα μόνο που δεν θα μπορεί να έρθει ο Γαβριήλ. Φαντάζεστε Γαβριήλ και Κωνσταντίνο σε αντίπαλες ομάδες; Ε, ρε γέλια!
ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,Η ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ???
Οι κυνηγοί δεκτοί. Τώρα για τον predator δεν ξέρω! Αν έχει υπέρυθρη όραση όπως στην ομώνυμη ταινία θα είναι αθέμιτος ανταγωνισμός!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ποιοι κυνηγοί? Εχει κυνηγούς στο Paint-balλ?? Για λέγε για λέγε!!! Μήπως φοράνε και τιγρέ τανγκα?καλέ μην τους βάζεις ιδέες και τρέχουμε μετά!!!
-
ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΑ!!!
ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ,ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο kouk,ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! -
αντε αν παίξουμε και Paint-Ball, μας βλέπω μετά για forum-o-rafting να προσπαθούμε να ανατρέψουμε τις βάρκες μας σε κανα Λούσιο [που είναι και εύκολος]...
Πλάκα θα έχει, κάτι σαν το πρωτάθλημα κάρτ αλλά πιο ομαδικό και συνδιασμένο με ειδικές διαδρομές οδήγησης και γαστριμαγείας σε Στεμνίτσα-Δημητσάνα [με τις υπέροχες κοκορομακαρονάδες ]
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II