-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Επισης σε καμια περιπτωση δε τα πιστευω αυτα για τις 2 κοπελες του forum μας που η γνωμη μου ειναι εντελως διαφορετικη γιαυτες!
Τις έχεις γνωρίσει από κοντά και γράφεις τέτοια πράγματα;
Οχι δυστηχως δεν ειχα τη τυχη !!!
Ατιμο Gvala ακομα ρε στο κραταω με το 206wrc
Kala επειδη τελειωνει οπου να ναι θα πεις τη που....στια χμχμχμχμγκουχουγκουχου εκανεςΜε έχουν βγάλει από τη λίστα. Εξ άλλου από τα στοιχεία που έδωσα ήταν φανερό στην Peugeotsport τι είχε γίνει.
Και μια και μου το θύμησες, να πάω να γράψω κανένα χρόνο πάλι;
Άντε, θα τα πούμε και από κοντά στα kart απ' ότι φαίνεται ....Γιάννης
(P)aranga (M)anager -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Συμβουλή στους άνδρες: Αν θέλετε να γελάσετε με τις συνήθειες των γυναικών στα ψώνια κατεβείτε μια βόλτα Κολωνάκι Σάββατο μεσημεράκι. Τέτοια συγκέντρωση από 'ψώνια' (γένους θηλυκού) αποκλείεται να δείτε αλλού!Αρκει να μην ειναι η κοπελα σου γιατι τοτε κλαις....
Εχω ριξει κλαααμα -
Ο χρήστης Vagelis-UNO έγραψε:
Συμβουλή στους άνδρες: Αν θέλετε να γελάσετε με τις συνήθειες των γυναικών στα ψώνια κατεβείτε μια βόλτα Κολωνάκι Σάββατο μεσημεράκι. Τέτοια συγκέντρωση από 'ψώνια' (γένους θηλυκού) αποκλείεται να δείτε αλλού!
Αρκει να μην ειναι η κοπελα σου γιατι τοτε κλαις....
Εχω ριξει κλαααμαΕσύ ή το πορτοφόλι σου;
-
Τις πιο πολλες φορες εγω
Τα αγοραζει μονη της
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Επισης σε καμια περιπτωση δε τα πιστευω αυτα για τις 2 κοπελες του forum μας που η γνωμη μου ειναι εντελως διαφορετικη γιαυτες!
Τις έχεις γνωρίσει από κοντά και γράφεις τέτοια πράγματα;
Οχι δυστηχως δεν ειχα τη τυχη !!!
Ατιμο Gvala ακομα ρε στο κραταω με το 206wrc
Kala επειδη τελειωνει οπου να ναι θα πεις τη που....στια χμχμχμχμγκουχουγκουχου εκανεςΜε έχουν βγάλει από τη λίστα. Εξ άλλου από τα στοιχεία που έδωσα ήταν φανερό στην Peugeotsport τι είχε γίνει.
Και μια και μου το θύμησες, να πάω να γράψω κανένα χρόνο πάλι;
Άντε, θα τα πούμε και από κοντά στα kart απ' ότι φαίνεται ....Γιάννης
(P)aranga (M)anagerΩραια δηλαδη παλι δε λες καθαρα τι εκανες?
Οκ περιμενω να σε δω αν με κανονικες διαδικασιες θα σπασεις το 26:35 μου!!!!Σιγουρα θα τα πουμε απο κοντα στα κart!!Αντε ρε καλους χρονους -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Οκ περιμενω να σε δω αν με κανονικες διαδικασιες θα σπασεις το 26:35 μου!!!!Σιγουρα θα τα πουμε απο κοντα στα κart!!Αντε ρε καλους χρονους
Άνετα . Προς τα πάνω βέβαια Γύρω στο 35:00
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α, και όσοι σκέφτεστε το καμάκι σε μαγαζιά για γυναίκες όπως Χόντος, ξεχάστε το! Όταν οι γυναίκες ψωνίζουν δεν αποσπούνται με τίποτα!Χμμμ... Αν ο πωλητής είναι άντρας (100% άντρας-όχι στο περίπου) και ωραίος (ναι συμβαίνει και αυτό...πωλητής άντρας σε μαγαζί με γυναικεία) τότε μπορεί να κατεβάζουν ΟΛΗ τη βιτρίνα 7 μέρες την εβδομάδα μέχρι να του κλείσουν ραντεβού. Έτσι είναι σίγουρες ότι θα τον ρίξουν, αφού ο τύπος για να γλυτώσει το ανέβα-κατέβα και μόνο θα βγει μαζί τους...
-
Ο χρήστης Vagelis-UNO έγραψε:
Τα αγοραζει μονη της
Τυχερέ!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Χμμμ... Αν ο πωλητής είναι άντρας (100% άντρας-όχι στο περίπου) και ωραίος (ναι συμβαίνει και αυτό...πωλητής άντρας σε μαγαζί με γυναικεία) τότε μπορεί να κατεβάζουν ΟΛΗ τη βιτρίνα 7 μέρες την εβδομάδα μέχρι να του κλείσουν ραντεβού. Έτσι είναι σίγουρες ότι θα τον ρίξουν, αφού ο τύπος για να γλυτώσει το ανέβα-κατέβα και μόνο θα βγει μαζί τους...Είναι κάτι αντίστοιχο με τους άντρες και τις μπαργούμεν θα έλεγα
Οι αντρες λοιπον όταν βλέπουν γυναίκα πίσω από μπαρ αρχίζουν και παραγγέλνουν ποτά, σφηνάκια για να τους προσέξει. Πολλοί έχουν και την ηλίθια ιδέα να βάλουν στοιχημα μαζί της οτι 'Εγώ δεν μεθάω ότι και να με ποτίσεις'. Αυτή γίνεται πλούσια από τα ποσοστά και αυτοί τύφλα στο μεθύσι.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Είναι κάτι αντίστοιχο με τους άντρες και τις μπαργούμεν θα έλεγαΤα ίδια ισχύουν και με τις γυναίκες και τους μπάρμεν. Η μόνη διαφορά είναι ότι οι μπάρμεν τελικά το κάνουν το 'ψυχικό' (αν η πελάτισσα είναι από μοντέλα και πάνω και μόνο για μια νύχτα βέβαια) ενώ οι άνδρες πάντα μένουν μένουν με το ...σφηνάκι στο χέρι.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Οι αντρες λοιπον όταν βλέπουν γυναίκα πίσω από μπαρ αρχίζουν και παραγγέλνουν ποτά, σφηνάκια για να τους προσέξει. Πολλοί έχουν και την ηλίθια ιδέα να βάλουν στοιχημα μαζί της οτι 'Εγώ δεν μεθάω ότι και να με ποτίσεις'. Αυτή γίνεται πλούσια από τα ποσοστά και αυτοί τύφλα στο μεθύσι.
Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα μας
Εμείς πασχίζουμε για την διαιώνιση του είδους και σεις μας εκμεταλλευεστε:) -
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ??? -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
:
Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα μας
Εμείς πασχίζουμε για την διαιώνιση του είδους και σεις μας εκμεταλλευεστε:)ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Είναι κάτι αντίστοιχο με τους άντρες και τις μπαργούμεν θα έλεγα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΒΡΕ salome.
ΚΑΝΤΕΤ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ!!! -
Αν δεις καράβι στο βουνό, μ**** θα το'χει σύρει!!!
-
pws bre8hke karabi sto Metsovo...ε...πως βρεθηκε καραβι στο Μετσοβο...?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ???Μα για να τα τρώμε στα αμάξια Έχουμε λεφτά για πέταμα τώρα να δίνουμε σε κάθε λογή ρούχα ή καλλυντικά;;;;;
Συγνώμη κύριοι, που θα προτιμούσατε να δώσετε τα λεφτά σας;;; Σε μια Garret-ένα σετάκι Bilstein ή κατάθεση στου Ζάρα ή στον Χόντο;;;;;;
Ερωτώ -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ???Μα για να τα τρώμε στα αμάξια Έχουμε λεφτά για πέταμα τώρα να δίνουμε σε κάθε λογή ρούχα ή καλλυντικά;;;;;
Συγνώμη κύριοι, που θα προτιμούσατε να δώσετε τα λεφτά σας;;; Σε μια Garret-ένα σετάκι Bilstein ή κατάθεση στου Ζάρα ή στον Χόντο;;;;;;
ΕρωτώΦαντάζομαι οτι η ερώτηση είναι...ρητορική ε?!!!
Απάντηση:Αν πούλαγε ο Χόντος ζάντες,λάστιχα και αναρτήσεις,ευχαρίστως να ήμουνα εκει κάθε μέρα!!! -
Ναι, για πείτε μας... Αλλά προσοχή, αν διαλέξετε τα αμορτισέρ μπορεί η κυρία που καραδοκεί στο μέσα δωμάτιο να βγει:
Σκηνικό: Ο φοβισμένος σύζυγος κάθεται αθόρυβα στον υπολογιστή του γνωρίζοντας ότι η κίνησή του αυτή δεν πρέπει επουδενί να υποπέσει στην αντίληψη του δεσμοφύλακα... εε, της γυναίκας του ήθελα να πω. Και καθώς πατάει τα 'παράνομα' πλήκτρα που σχηματίζουν τη λέξη Bilstein ένα χαμόγελο μόλις που διαγράφεται στα λευκά από το άγχος χείλη του. Και τότε συμβαίνει το πιο ανίερο, το πιο καταστροφικό πράγμα στον κόσμο. Η πόρτα ανοίγει. Το φοβισμένο βλέμμα γυρνάει προς την είσοδο! Τι είναι αυτό; Μία τρομακτική σιλουέτα με ρόμπα χνουδωτή, πασουμάκι ροζ, ρόλλεϊ στα μαλλιά, πράσινη μάσκα στο πρόσωπο και έναν πλάστη στο χέρι... Η διαπεραστική φωνή σχίζει τον αέρα και σφάζει λες την ησυχία του χώρου: 'Ωωωωστε έεεετσι, εεεεε; Μου θέλεις και Bilstein, εεεεε;' (Έχει ήδη φτάσει σε ακτίνα βολής) 'Πάρε αυτό για να μάθεις!' Ο πλάστης προσγειώνεται με δύναμη στο κεφάλι του τολμηρού απελευθερωμένου άνδρα ο οποίος μεταξύ των χτυπημάτων και της προσπάθειάς του να γλιτώσει τον υπολογιστή από την ξαφνική επίθεση της μέγαιρας ψελίζει: 'Όχι αγάπη μου, δεν κατάλαβες καλά, εγώ το Ζάρα προτιμούσα... Αυτοί εδώ με παρέσυραν... Δεν ήξερα τι έγραφα... Ωωωωχ, μη εκεί... Αλήθεια καλή μου, θα πάμε σήμερα κιόλας στο Ζάρα... Αααααχ, τι;;; Είναι κλειστά;;; Τη Δευτέρα τότε, ωωωωωωχχχχχ... Η εικόνα χάνεται με fade και ο αποτρόπαιος ήχος δίνει τη θέση του σε διαφημίσεις... Ακατάλληλο για ανηλίκους κάτω των 15 θα πει το ΕΣΡ και θα μεταφέρει την εκπομπή στη μεταμεσονύκτια ζώνη... Και όλοι εμείς θα συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας, παντρεμένοι τε και ανύπανδροι... Ε ναι λοιπόν, και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή! Αλλά την έχουν πουλήσει... Στις γυναίκες τους!!! Κάθε άδεια ελεύθερης και αυτόνομης σκέψης ή/και προσπάθειας για πραγματική ζωή αφαιρείται μέχρι νεωτέρας.Καλημέρα σε όλους!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ε ναι λοιπόν, και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή! Αλλά την έχουν πουλήσει... Στις γυναίκες τους!!!Αν την είχαν πουλήσει, καλά θα ήταν.... Θα παίρνανε και ανταλλάγματα .... Αλλά φοβάμαι ότι την χαρίσανε ....
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II