-
γιατι αφαιρεθηκε το quick reply?
πιστεύω ήταν πολύ καλό εργαλείο.
-
Δεν αφαιρέθηκε, προστέθηκε ρε...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
γιατι αφαιρεθηκε το quick reply?πιστεύω ήταν πολύ καλό εργαλείο.
-
εγω από κατω μου δεν εχω κανενα reply...
υπάρχει μονο το reply
αλλά προηγουμένως, για 2 μερες είχα κ κατω ένα quick reply ανοιχτό... τωρα όμως όχι... από τοτε που χάθηκε το avatar μου.
-
Στο προφίλ σου, στο Super Quick Reply MOD βάλε Yes, advanced, Nαι.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγω από κατω μου δεν εχω κανενα reply...υπάρχει μονο το reply
αλλά προηγουμένως, για 2 μερες είχα κ κατω ένα quick reply ανοιχτό... τωρα όμως όχι... από τοτε που χάθηκε το avatar μου.
Πρεπει να ενημερωσεις το προφιλ σου.Συγκεκριμενα το κομματι 'Super Quick Reply MOD'.
-
κάπου εκανα δημοσίευση με 'μικροσκοπική' γραμματοσειρα και τα γραμματα δεν εμφανίτηκαν :hmmm:
Εντοτ:Ενω εδω λειτουργει κανονικά
-
Εδώ φαίνονται.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κάπου εκανα δημοσίευση με 'μικροσκοπική' γραμματοσειρα και τα γραμματα δεν εμφανίτηκαν :hmmm:Εντοτ:Ενω εδω λειτουργει κανονικά
Θα ήταν εγκάθετο σχόλιο γι΄αυτό.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κάπου εκανα δημοσίευση με 'μικροσκοπική' γραμματοσειρα και τα γραμματα δεν εμφανίτηκαν :hmmm:Εντοτ:Ενω εδω λειτουργει κανονικά
Φίλε μου στις επιλογές της γραμματοσειράς έχει το κλασικό «Μικροσκοπικό» που έχεις επιλέξει στο εδώ θέμα και το «Μέγεθος γραμματοσειράς» που αν δεν επιλέξεις διάσταση επιλέγει αυτόματα την «ο» (μηδενική) άρα δεν εμφανίζονται τα γράμματα που γράφεις. Στο άλλο θέμα εγώ σου τα εμφάνισα βάζοντας επιλογή «7» αντί του «0».
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δουλεύει.
βαζω πχ. 'AUDI Forum' (το οποιο υπαρχει) και στα αποτελεσματα δεν το βγαζει 1ο (ουτε 2ο, 3ο,...)
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
δουλεύει.
βαζω πχ. 'AUDI Forum' (το οποιο υπαρχει) και στα αποτελεσματα δεν το βγαζει 1ο (ουτε 2ο, 3ο,...)
α, να επιλέγεις Αναζήτηση όλων των όρων, γι'αυτό είναι κάτι σαν ψάχνει με OR το ένα και AND το άλλο
-
Ρε παιδια,τι εχει γινει με τα αβαταρ.......? αλλοι εχουν,και αλλοι οχι......?
Κανω upload στο προφιλ μου αυτο που ειχα κ πριν,απο τον υπολ. μου,και βγαζει συνεχεια αυτες τις παπαριες :
*
Warning: copy(./images/avatars/939253359468fd60a29622.jpg): failed to open stream: Permission denied in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php on line 288
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/usercp_avatar.php:288) in /mnt/filer/htdocs/4troxoi/phpBB/includes/page_header.php on line 486*Για πεστε !.
Β. -
πρέπει να ενημερωθούν τα permissions, μάλλον το βλέπω από Δευτέρα ωσάν εργάσιμη
-
Μέχρι τότε μπορείς να ανεβάσεις την φωτό σου στο xs.to και να βάλεις το direct link στο πεδίο 'σύνδεσμος για απομακρυσμένο άβαταρ' του προφίλ σου.
-
thanks....! δεν με πειραζει να περιμενω !.
Β. -
Πολύ καλό το ΝΕΟ φόρουμ παιδιά
Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια3 σχολιάκια μόνο:
1: αυτό το 'συμμετάσχουν' θα πρέπει να διορθωθεί. Δεν βλέπω να βγάζει κάποιο νόημα
-
Έξυπνες οι κατηγοριοποιήσεις των μελών ανάλογα με τα posts (εννοώ τον χαρακτηρισμό '4TF N2 Driver' κλπ.
Αλλά ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει κάτι τέτοιο, τη στιγμή που υπάρχει ήδη ο αριθμός των συνολικών posts του κάθε χρήστη δίπλα από το όνομά του. -
κάτι θα πρέπει να γίνει με το 'υψος' της υπογραφής κάθε χρήστη. Κάποιες είναι σχετικά υψηλές, με αποτέλεσμα να 'τρώει' αρκετό χώρο από τη κάθε σελίδα και να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της απάντησης του εν λόγω χρήστη (ειδικά αν η απάντησή του είναι μια μόνο γραμμούλα)
Κάτι τέτοιο εκτός από αισθητικά άσχημο, είναι επίσης μονότονο και κουραστικό
-
-
- Εχει ήδη προγραμματισθεί
- Επίσης
- Ακόμα δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Θα το δούμε...
-
Τι έγινε?
Έλειψα λίγες μέρες και βλέπω ωραίες αλλαγές.Με γειές!!!!
Με γειές!!!! Και εις ανώτερα! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
- Επίσης
σε περίπτωση που μείνουν οι χαρακτηρισμου '4TF N3 Driver' κλπ -΄κάτι στο οποίο προσωπικά διαφωνώ, μιας και πιστέυω ότι ίσως δώσει την αφορμή σε κάποιους 'ανεγκέφαλους' να απαξιώνουν και να υποτιμούν τα posts και τις απόψεις χρηστών που δε θα βρίσκονται στο ίδιο 'επίπεδο' με εκείνους, θεωρώντας ότι η άποψή τους πρέπει να τύχει μεγαλύτερης βαρύτητας - σε εμάς τους 'κλασικούς' παρακαλώ να δοθεί ο χαρακτηρισμός 'Classic Rally Driver'
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM