-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Για να διαβάσεις τα μη αναγνωσμένα μηνύματα σε ένα thread με τη σειρά πατάς το κόκκινο τετραγωνίδιο αριστερά του τίτλου. Δε χρειάζεται να πηγαίνεις στην τελευταία σελίδα και μετά στην προηγούμενηΑπορία τώρα για το κόκκινο τετραγωνίδιο. Σε περίπτωση 2 σελίδων μη-αναγνωσμένων μηνυμάτων πατάμε το τετραγωνίδιο και μας οδηγεί στο πρώτο μη-αναγνωσμένο μήνυμα οπότε και τα διαβάζουμε και όλα καλά. Όμως εάν δημοσιευτεί νέο μηνύμα πριν αποσυνδεθούμε από το forum και ξαναπατήσουμε το κόκκινο τετραγωνίδιο, θα μας οδηγήσει και πάλι στο προηγούμενο μη-αναγνωσμένο μήνυμα και όχι στο νέο πια μη-αναγνωσμένο μήνυμα. Με κάποιο τρόπο αποθηκεύεται κάπου το μη-αναγνωσμένο μήνυμα χωρίς όμως να ανανεώνεται μόλις διαβάσουμε όλο το θέμα για νέα μηνύματα.
-
Σε κάθε μήνυμα εμφανίζεται η ώρα που καταχωρείτε κάθε μήνυμα, αλλά δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, δεν εμφανίζονται μηνύματα πμ, ή μμ, ή πιο καλά 24ώρη μορφή αναγραφής της ώρας.
Σημ. Εμείς που γράφουμε από Αγγλία, σημειώνουμε ως ώρα μόνο την GMT και όχι +3 όπως Ελλάδα;
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Σε κάθε μήνυμα εμφανίζεται η ώρα που καταχωρείτε κάθε μήνυμα, αλλά δεν πρέπει να λειτουργεί σωστά. Επιπλέον, δεν εμφανίζονται μηνύματα πμ, ή μμ, ή πιο καλά 24ώρη μορφή αναγραφής της ώρας.Σημ. Εμείς που γράφουμε από Αγγλία, σημειώνουμε ως ώρα μόνο την GMT και όχι +3 όπως Ελλάδα;
Για την ώρα (24ώρη). Πήγαινε στο προφίλ σου και βάλε
Ωρολογιακή Ζώνη: GMT + 2 Ώρες
Μορφή ημερομηνίας: d/m/y G:i:s -
Ένα πρόβλημα που έχω από καιρό και δεν έχω βρει άκρη. Σε αρκετά μηνύματα που μου αναφέρουν ότι υπάρχει νέα δημοσίευση σε θέματα που παρακολουθώ όταν πάω να τα ανοίξω μου βγαίνει μήνυμα ότι η θεματική ενότητα δεν υπάρχει!!!! Το χειρότερο ίσως από όλα είναι ότι μετά σταματά ν παρακολουθεί τη θεματική ενότητα και δεν παίρνω νέο μήνυμα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ένα πρόβλημα που έχω από καιρό και δεν έχω βρει άκρη. Σε αρκετά μηνύματα που μου αναφέρουν ότι υπάρχει νέα δημοσίευση σε θέματα που παρακολουθώ όταν πάω να τα ανοίξω μου βγαίνει μήνυμα ότι η θεματική ενότητα δεν υπάρχει!!!! Το χειρότερο ίσως από όλα είναι ότι μετά σταματά ν παρακολουθεί τη θεματική ενότητα και δεν παίρνω νέο μήνυμα.αυτό Μανώλη συμβαίνει καμιά φορά όταν κάποιος κάνει δημοσίευση που είναι η πρώτη κάποιας σελίδας, και αμέσως μετά τη διαγράψει.
-
Εμένα με νευριάζει γιατί σταματά ΕΙΤΕ να στέλνει ειδοποιήσεις σε θέμα που παρακολουθώ ΕΙΤΕ μου βγάζει από μόνο του τις παρακολουθήσεις!!!
Το κάνει μόνο στο 4Τ φόρουμ... -
Και εμένα μου συμβαίνει συχνά αυτό. Τι μια έχω ειδοποίηση για δημοσίευση σε θέμα ανενεργό για πολύ καιρό και άλλες δεν με ειδοποιεί για θέμα πολύ πρόσφατο που παρακολουθώ.
-
Μου εχουν στειλει κατι ωραια ανεκδοτα μεσω yahoo και θελω να τα ποσταρω. Γινεται αυτο αν εχουν μεσα φωτογραφιες;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Και εμένα μου συμβαίνει συχνά αυτό. Τι μια έχω ειδοποίηση για δημοσίευση σε θέμα ανενεργό για πολύ καιρό και άλλες δεν με ειδοποιεί για θέμα πολύ πρόσφατο που παρακολουθώ.Mανώλη απ' ότι κατάλαβα φταίει η αρχαία έκδοση του φόρουμ που χρησιμοποιήται από το 4Τ.
Στα άλλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί είναι up to date.Ας ελπίζουμε να αναβαθμιστεί γιατί Powered by phpBB 2.0.6 2001, 2002 phpBB Group
-
Το φορουμ σημερα πεταει!!!
εγινε καμια αλλαγη σερβερ.Η αναβαθμιση του φορυμ στην τελευταια εκδοση της phpbb 2.0.12 δεν διαρκει πανω απο 1 λεπτο αρκει να υπαρχει Ftp Access.
Ιδιαιτερα στο συγκεκριμενο φορουμ που δεν εχει mods την αναβαθμιση μπορει να την κανει και ενα μικρο παιδι. (θα ελεγα η γιαγια μου αλλα εχει συγχωρεθει)
Για οποιαδηποτε βοηθεια αν χρειαστει, στη διαθεση σας
Παραθετω τις οδηγιες:
7.ii. Changed files only
This package contains a number of archives, each contains the files changed from a given release to 2.0.12. You should select the appropriate archive for your current version, e.g. if you currently have 2.0.11 you should select the phpBB-2.0.11_to_2.0.12.zip/tar.gz file.The directory structure has been preserved enabling you (if you wish) to simply upload the contents of the archive to the appropriate location on your server, i.e. simply overwrite the existing files with the new versions. Do not forget that if you have installed any Mods these files will overwrite the originals possibly destroying them in the process. You will need to re-add Mods to any affected file before uploading.
As for the other upgrade procedures you should run install/update_to_latest.php after you have finished updating the files. This will update your database schema and data (if appropriate) and increment the version number.
Yπαρχουν και αλλοι τροποι αλλα με τα Changed Files Only ειναι ο πιο απλος και σιγουρος.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Για οποιαδηποτε βοηθεια αν χρειαστει, στη διαθεση σας....
To ξέρουμε felleas και σε ευχαριστούμε, αλλά δεν είναι στο χέρι μας....
-
A, ok.
-
Παρακαλώ,
κάποιος ας μου θυμήσει πώς μπαίνει όνομα σε ένα url,
για να μην ψάχνω σε τόσες σελίδες...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρακαλώ,κάποιος ας μου θυμήσει πώς μπαίνει όνομα σε ένα url,
[url=http://...........]url text[/urλ]
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Παρακαλώ,κάποιος ας μου θυμήσει πώς μπαίνει όνομα σε ένα url,
Δεν χρειάζεται να ψάχνεις, όταν πας να γράψεις απάντηση υπάρχει κάτω δεξιά link ΒΒCODE
Εάν το κλικάρεις είναι όλα εκεί συγκεντρωμένα. -
3' χρόνος αντίδρασης!
Ευχαριστώ και τους 2
-
Σήμερα δεν μου δουλεύουν τα 'καμπανάκια'. Ενώ είναι αρκετές μη αναγνωσμένες, δεν μου εμφανίζει καμία...
Σίγουρα ΔΕΝ μπήκα και βγήκα και σβήστηκαν, δεν έχω απενεργοποιήσει κάτι που ήταν αναμμένο παλιότερα, δεν τα σημείωσα σαν διαβασμένα...
-
Δούλεψε λοιπόν!
-
Δουλευει αλλα στο περιπου.Δλδ σε αυτο το τοπικ εμφανιζει 49 σελιδες ενω ειναι 48,και σε αλλα τοπικ κανει το ιδιο.
-
Και σε μένα το κάνει αυτό, έχει κάποιο πρόβλημα το site;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM