-
Τι στο καλό συμβαίνει;
Πάντως αναβάθμιση δεν πρέπει να είναι. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι στο καλό συμβαίνει;
Πάντως αναβάθμιση δεν πρέπει να είναι.Και τώρα που κόλησε και έγινε αποσύνδεση...πώς θα βγάλουμε άκρη να διαβάσουμε τα μηνύματα; Τρέχουμε!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Συγνώμη αλλά πως πάρθηκε η απόφαση να φαίνονται τα ονόματα μας δίπλα στο nickname?? Και γιατί φαίνονται σε άλλους και σε άλλους όχι???Ειναι απλο!
Οποιος εχει γραψει το ονομα του στο προφιλ εμφανιζεται, οποιος δεν το εχει γραψει, δεν εμφανιζεται! -
Συγνώμη αλλά πως πάρθηκε η απόφαση να φαίνονται τα ονόματα μας δίπλα στο nickname?? Και γιατί φαίνονται σε άλλους και σε άλλους όχι???Ειναι απλο!
Οποιος εχει γραψει το ονομα του στο προφιλ εμφανιζεται, οποιος δεν το εχει γραψει, δεν εμφανιζεται! -
Συνεχίζω και σήμερα να μην μπορώ να εισέλθω στις ενότητες των 'Ελληνικών Αγώνων' και της 'Αυτοκίνησης'.
Στις υπόλοιπες δεν έχω πρόβλημα...Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό?
-
Μαστοραααααααααα,τι εγινε ?Καψαμε φλαντζα ?Κατι το ανεξερευνητο μηπως ?
-
Ότι νά'ναι... απαντάω σε κάποιο θέμα, μου βγάζει αυτό το error message, πάω να ξαναπαντήσω και βλέπω από κάτω την προηγούμενή μου απάντηση...
Ξαναμπαίνω στο θέμα και δεν μπορώ να δω την απάντηση που είχα δει πιο πριν...
Μήπως να βγω και να ξαναμπώ;;;
EDIT: το έκανα και δούλεψε!!!!!!
-
Τα άβαταρ που πήγαν?? Το δικό μου πάει!!!
Και το όνομα του kouk συνεχίζει να είναι ως εκείνου που έχει κάνει την τελευταία δημοσίευση!!!
Μας χτύπησε ιός!!! -
Πανικός και με τα post!!!
Η μέθοδος του markvag πάντως πιάνει!!! -
Σε εμένα δεν εμφανίζει τις τελευταίες απαντήσεις σε ορισμένα θέματα και πρέπει πρώτα να μπω για να φανούν.
Με τα avatar τι γίνεται;
-
- ότι ο αριθμός των ποστ έχει κολλήσει...
Ενδεικτικά, στο συγκεκριμένο θέμα, σαν τελεύταια δημοσίευση μου εμφανίζει τη χθεσινή του kouk.
Κανείς δε σκέφτεται εμάς τους εξαρτημένους από το φόρουμ!!!
-
edit
-
edit
-
edit
-
edit και τέλος
-
Συνεχίζω να μην μπορώ να μπω στους Ελ.Αγώνες και την Αυτοκίνηση...
-
καλά κρασά όταν το φιάξετε τα ξαναλέμε μέχρι τότε φιλάκια.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Με τα avatar τι γίνεται;Απ'ότι βλέπω Βασίλη πρέπει να είναι άβαταρ εκτός site που το έχεις δηλώσει με τη διεύθυνσή του για να εμφανιστεί....
Άντε γεια!!!
Ελπίζω το μήνυμα αυτό να εμφανιστεί...
Προσπαθώ εδώ και κανα τέταρτο να postάρω στην F1 και δεν μπορώ.... -
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????
-
Eπίσης τι σημαίνει αυτό το μήνυμα 'Could not find email template file topic_notify' που μου βγάζει κάθε φορά που πάω να κάνω post???[/img]Kαι σε εμένα αυτό βγάζει αλλά όταν πάω να ξαναγράψω το post βλέπω από κάτω στις τελευταίες απαντήσεις και τη δικιά μου(αλλά και άλλες που δεν φαίνονται) όμως στο thread δεν εμφανίζονται. Βέβαια δεν το ξαναγράφω γιατί φαντάζομαι πως κάποια στιγμή θα φαίνεται γραμμένο το post 2-3 φορές
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM