-
Δεν ξερω αλλα πολλες φορες τον τελευταιο καιρο το forum ανοιγοντας καποια σελιδα μου βγαζει ακαταλαβιστικους χαρακτηρες. Τι συμβαινει; Κ στο pc του σπιτιου αλλα κ στου γραφειου μου!
-
Αναρωτιέμαι αν γίνεται να φτιαχτεί ένας χάρτης της Ελλάδας (και όχι μόνον) ώστε νε μπορούμε να εντοπίσουμε μέλη που είναι στην περιοχή μας ή σε περιοχή που θα επισκεφτούμε. Έτσι ξέρουμε ότι μπορεί να συναντήσουμε ανθρώπους με γνώση του τόπου και με κοινά θέματα συζήτησης ακόμα κι αν μαλλιοτραβιόμαστε στο forum!
Yπάρχει έστω εύκολος τρόπος βάζοντας μια πόλη να μας βγάζει τα σχετικά μέλη? -
Ααααα, εσύ θέλεις και σελίδα GIS, έτσι;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ααααα, εσύ θέλεις και σελίδα GIS, έτσι;Ναι, ναι!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν γίνεται να φτιαχτεί ένας χάρτης της Ελλάδας (και όχι μόνον) ώστε νε μπορούμε να εντοπίσουμε μέλη που είναι στην περιοχή μας ή σε περιοχή που θα επισκεφτούμε. Έτσι ξέρουμε ότι μπορεί να συναντήσουμε ανθρώπους με γνώση του τόπου και με κοινά θέματα συζήτησης ακόμα κι αν μαλλιοτραβιόμαστε στο forum!
Yπάρχει έστω εύκολος τρόπος βάζοντας μια πόλη να μας βγάζει τα σχετικά μέλη?Αυτό τό θέμα,τό έχει ανοίξει ο apostolis δύο φορές στό παρελθόν,αλλά δέν υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτό τό θέμα,τό έχει ανοίξει ο apostolis δύο φορές στό παρελθόν,αλλά δέν υπήρξε αρκετό ενδιαφέρον.
Είναι όμως πολύ καλή ιδέα! Θα το κάνουμε...
-
Παιδια συγνωμη, αλλα εκανα μια ψηφοφορια με θεμα 'παως αντιδρουμε στα λαθη μας.
Ειχα βαλει 4 επιλογες αλλα η μια δεν ξερω γιατι δεν μοηκε. Πως μπορω να την προσθεσω?
-
πως γινεται να ''ανασυρω'' ενα θεμα απο τα ''τεχνικα-βελτιωσεις'' και η δημοσιευση μου καθως και ολο το τοπικ [τι βενζινη βαζετε;] να εμφανιζεται στο ''περι αυτοκινησης'' και οχι στην ενοτητα απο την οποια ''ανασυρθηκε''
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
πως γινεται να ''ανασυρω'' ενα θεμα απο τα ''τεχνικα-βελτιωσεις'' και η δημοσιευση μου καθως και ολο το τοπικ [τι βενζινη βαζετε;] να εμφανιζεται στο ''περι αυτοκινησης'' και οχι στην ενοτητα απο την οποια ''ανασυρθηκε''Μήπως έλεγε δίπλα αριστερα, 'Μετακινήθηκε'. Αυτό σήμαίνει ότι είχε ανοιχτεί στα Τεχνικά, πήγε στην Αυτοκίνηση, αλλά έχει μείνει ο τίτλος στο Τεχνικά!
-
Να ρωτήσω μήπως έχει κι άλλος το πρόβλημα που έχω? Πολλές φορές βρίσκω ότι για θέματα τα οποία παρακολουθούσα έχει σταματήσει να μου έρχεται ειδοποίηση σε μορφή e-mail, κι όταν τα ψάχνω βρίσκω ότι έχουν κίνηση. Κοιτάζω στο κάτω μέρος της σελίδας και βλέπω ότι δεν τα παρακολουθώ πλέον, ενώ ποτέ δεν είχα πατήσει το δεσμό για παύση.
Το έχω εδώ και πολύ καιρό, αλλά τώρα τελευταία το κάνει περισσότερο...
edit: αυτό το θέμα είναι ένα από αυτά.
-
Νικόλα , το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
πως γινεται να ''ανασυρω'' ενα θεμα απο τα ''τεχνικα-βελτιωσεις'' και η δημοσιευση μου καθως και ολο το τοπικ [τι βενζινη βαζετε;] να εμφανιζεται στο ''περι αυτοκινησης'' και οχι στην ενοτητα απο την οποια ''ανασυρθηκε''
Μήπως έλεγε δίπλα αριστερα, 'Μετακινήθηκε'. Αυτό σήμαίνει ότι είχε ανοιχτεί στα Τεχνικά, πήγε στην Αυτοκίνηση, αλλά έχει μείνει ο τίτλος στο Τεχνικά!
οχι.
ξαναμπηκα στην ευρεση των τεχνικων θεματων και οταν εκανα κλικ στο συγκεκριμενο [ψηφοφορια ''τι βενζινη βαζετε'' ] το ανοιγει στην ''αυτοκινηση'' ενω δεν αναφερει πουθενα ''μετακινημενο'' εκει αλλωστε εμφανιστηκε οταν εκανα ποστ.....καποιος μαλλον πρεπει να το ελεγξει.
-
Καλημέρα σας!
Τώρα τελευταία μου έρχονται e-mail από διευθύνσεις μελών του φόρουμ, χωρίς αυτοί να μου τα έχουν στείλει...
Τα e-mail έχουν πάντα κάποιο μικρό attachment, το οποίο φυσικά και δεν έχω ανοίξει...
Μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα με το φόρουμ;
-
Είναι κάποιος ιός που στέλνει μαζικά μολυσμένα email. Φυσικά και δεν ανοίγουμε τα attachments. Καλό θα ήταν όλοι να κάνουν ένα virus check στα PC τους.
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9236
Όλοι οι mods κοιμούνται τέτοια ώρα???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=9236Όλοι οι mods κοιμούνται τέτοια ώρα???
OK!
-
εεεε δεν ξερω εαν εχει ξαναρωτησει καποιος αλλος αλλα εχω 3 αποριες.
1- Για παραδειγμα καποιος ανοιγει ενα θεμα το οποιο εχει ξανασυζητηθει. Πως μπορω να τον παραπεμψω στο παλιο εκεινο θεμα;
2- θελω να κανω quote μονο σε μια φραση και οχι σε ολα τα λεγομενα καποιου. Πως το κανω;
3- Πως μπορω να κανω σε μια δημοσιευση quote απο περισοτερες απο 2 δημοσιευσεις διαφορετικων μελων;Μη βαρατε ρε παιδια!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
:oops: εεεε δεν ξερω εαν εχει ξαναρωτησει καποιος αλλος αλλα εχω 3 αποριες.1- Για παραδειγμα καποιος ανοιγει ενα θεμα το οποιο εχει ξανασυζητηθει. Πως μπορω να τον παραπεμψω στο παλιο εκεινο θεμα;
Επιλέγεις την διεύθυνση που φαίνεται στην μπάρα address εκείνου του θέματος και αφου την κάνεις paste στο κείμενό σου,την επιλέγεις και την ορίζεις σαν URL ([url].....[/url]
2- θελω να κανω quote μονο σε μια φραση και οχι σε ολα τα λεγομενα καποιου. Πως το κανω;
Αφου επιλέξεις quote,σβήνεις τα υπόλοιπα και αφήνεις μόνο αυτό που θέλεις!!
:3- Πως μπορω να κανω σε μια δημοσιευση quote απο περισοτερες απο 2 δημοσιευσεις διαφορετικων μελων;
Aν φέρεις με copy/paste τα κείμενα των διαφόρων χρηστών στην δημοσίευσή σου (φαίνονται και κάτω από την νέα δημοσίευση σου με scroll)
βάζεις ```στην αρχή του κάθε κειμένου και
>Μη βαρατε ρε παιδια!!!
-
Αλλαξε η ωρα.Πρεπει στο προφιλ μας να αλλαχθει απο +3 σε +2.
Καλο χειμωνα!!!
-
Σωστός!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM