-
δεν είναι τεχνικό θέμα του forum όταν πέφτει ο server. Μπορεί να οφείλεται σε μη προγραμματισμένη διακοπή λόγω αναβάθμισης, σε πρόβλημα στο data center, σε αυτοπροστασία από attack ή υψηλό φορτίο ή κάτι άλλο. Δεν είναι είδηση που πέφτει, όλα πέφτουν, ό,τι σηκώνεται πέφτει και ό,τι πέφτει σηκώνεται
σοιμβαίνοι κε ώπιος θαίλη τω πησταίβη
βασικά το quick reply είναι όντως άχρηστο χωρίς emoticons
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βασικά το quick reply είναι όντως άχρηστο χωρίς emoticonsΑν θυμασαι πως εισαγωγονται τα emoticons ειναι ευκολο . Οχι οτι ειναι η λυση αλλα ειναι κατι που μπορει να βοηθησει .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
βασικά το quick reply είναι όντως άχρηστο χωρίς emoticons
Αν θυμασαι πως εισαγωγονται τα emoticons ειναι ευκολο . Οχι οτι ειναι η λυση αλλα ειναι κατι που μπορει να βοηθησει .
ούτε οι φυλακισμένοι δεν το κάνουν αυτό...
καλύτερα κανονικό reply -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ούτε οι φυλακισμένοι δεν το κάνουν αυτό...Θυμαμαι ο κουκ ειχε αναφερει οτι τα εβαζε ολογραφως
-
Θυμαμαι ο κουκ ειχε αναφερει οτι τα εβαζε ολογραφως
ο kouk τα βάζει σε binary
0100101000111101011101010010111010100100110101011011101101011101011010110111000110101 =
-
Γιατι δε μπορω να το πιστεψω ?
-
Εγκάθετοι!!
-
Φανταστικο φορουμ , μπορω να εχω στην υπογραφη μου εικονα με πλατος μεγαλυτερο των 200pixels ?
-
Εχμ... κι εγώ ολογράφως τα βαζω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχμ... κι εγώ ολογράφως τα βαζω
Είμαστε πολλοί.
-
Ιντίντ.
-
Πως θα σας φαινοταν αν εμπαινε μια μηνιαια δημοσκοπηση (ή να μπει αυτη που ηδη υπαρχει στην αρχικη σελιδα των 4T) στα δεξια του ευρετηριου ωστε οταν μπαινουν τα μελη και οι επισκεπτες να δινουν ψηφο σε ενα θεμα που θα αποφασιζετε απο τα μελη του φορουμ ?
-
Πως θα σας φαινοταν αν εμπαινε μια μηνιαια δημοσκοπηση (ή να μπει αυτη που ηδη υπαρχει στην αρχικη σελιδα των 4T) στα δεξια του ευρετηριου ωστε οταν μπαινουν τα μελη και οι επισκεπτες να δινουν ψηφο σε ενα θεμα που θα αποφασιζετε απο τα μελη του φορουμ ?Θα μου φαινόταν άχρηστο
Εκτός και ήταν ψηφοφορία για το πιο αντιπαθητικό μέλος του μήνα -
Όντως. Με το admix.gr μπλοκαρισμένο το Φόρουμ πάει πολύ γρήγορα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όντως. Με το admix.gr μπλοκαρισμένο το Φόρουμ πάει πολύ γρήγορα....αερα παει!!!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όντως. Με το admix.gr μπλοκαρισμένο το Φόρουμ πάει πολύ γρήγορα.τι είναι αυτό; Εγώ έχω μπλοκαρει τα πάντα μέσω του adblock του firefox.
-
admix.gr φορτωνει καθε φορα που ανοιγεις σελιδα του φορουμ , τι ειναι ακομα δε ξερω
-
και πως απενεργοποιείται;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM