-
η υπογραφή δεν είναι άλμπουμ παιδιά...
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
καλά είναι δυνατόν να μην επιτρέπεται μια τόσο μικρη φωτό στην υπογραφή?λίο παράλογο το όριο
Ε κοίταξε, μετά γίνεται κατάχρηση...
-
Υπάρχει περιορισμός για το μέγεθος της φωτογραφίας στην υπογραφή ή έγκειται στην καλή διάθεση του χρήστη να μην το παρακάνει ??
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Υπάρχει περιορισμός για το μέγεθος της φωτογραφίας στην υπογραφή ή έγκειται στην καλή διάθεση του χρήστη να μην το παρακάνει ??Υπάρχει: 200χ100.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υπάρχει περιορισμός για το μέγεθος της φωτογραφίας στην υπογραφή ή έγκειται στην καλή διάθεση του χρήστη να μην το παρακάνει ??
Υπάρχει: 200χ100.
Μήπως γίνεται να μου πει κάποιος που μπορώ να βρώ ακριβείς οδηγίες για το μέγεθος της υπογραφής για να οργανωθώ;
-
Μεγάλο πρόβλημα με την αναγραφή του θέματος στα μηνύματα που λαμβάνω όταν υπάρχει δημοσίευση στις θεματικές ενότητες που παρακολουθώ. Στις περισσότερες το θέμα γράφεται με ιερογλυφικά και είναι ουσιαστικά άγνωστο. Το έχει πάθει και κανένας άλλος ή μόνο εγώ; Τι μπορεί να φταίει αν δεν είναι θέμα του forum (πρέπει να είναι αφού μόνο σε δικά μας μηνύματα το κάνει) και τι μπορώ ργώ να κάνω;
-
'Εχεις δοκιμάσει ν'αλλάξεις το Encoding (Κωδικοποίηση) σε utf-8 ? (αν κι έπρεπε να γίνεται αυτόματα)
αυτός ο διαχωρισμός εικονιδίων είναι εκνευριστικός Να είναι ένα κόκκινο για τα αδιάβαστα και άσπρο για τα διαβασμένα όπως τα κλασσικά
-
Για να βρω δημοσιευσεις μου σε μια συζητηση τι κανω??? Πατησα την επιλογη για τις δημοσιευσεις μου αλλα δεν καταλαβα τι βρισκει!!! και πως παω εγω στην τελευταια μου δημοσιευση σε ενα θεμα ας πουμε!!! Μια μικρη βοηθεια!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
'Εχεις δοκιμάσει ν'αλλάξεις το Encoding (Κωδικοποίηση) σε utf-8 ? (αν κι έπρεπε να γίνεται αυτόματα)Πως γίνεται αυτό;
-
Aν εχεις firefox:
Απο τη μπαρα εργαλιων πανω-πανω:
View--> Character Encoding --> Eπιλεγεις -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aν εχεις firefox:Απο τη μπαρα εργαλιων πανω-πανω:
View--> Character Encoding --> EπιλεγειςΑυτή είχε επιλέξει έτσι κι αλλιώς αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει!!!
-
Με οποια κωδικοποιηση και αν επιλεξεις?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Με οποια κωδικοποιηση και αν επιλεξεις?Κοίταξα μόνο αν έχει την utf-8 όπως μου είπες αρχικά. Να δοκιμάσω κάτι άλλο;
-
Παρτα με τη σειρα(πχ Greek -ISO). Οπου διαβασεις ελληνικα εισαι οκ!
-
Μήπως να επιλέξω, Αυτόματο εντοπισμό - Universal;
-
Δικίμασα τα πάντα δεν φτιάχνει!!!!
Οπότε δεν πρέπει να είναι το πρόβλημα από μένα. Εξάλλου άλλα διαβάζονται κανονικά και σε άλλα το κάνει!!!
Αν σκέφτεστε κάτι άλλο πέστε μου να το κοιτάξω. -
Έχω την εντύπωση ότι σταμάτησε η ειδοποίηση όταν πας να δημοσιεύσεις και έχει ποστάρει κάποιος στο μεταξύ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι σταμάτησε η ειδοποίηση όταν πας να δημοσιεύσεις και έχει ποστάρει κάποιος στο μεταξύ.Όχι, λειτουργεί.
-
Λειτουργεί. Στο προηγούμενό μου post λειτούργησε κανονικά Κωνσταντίνε.
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο??
Το 4Τ Library κάθε πότε ανανεώνεται?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM