-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάτι με τα cookies σου πρέπει να είναι...δεν κανουν τα αλλατινι,θελει παπαδοπουλου?
-
μια δυο παρατηρήσεις:
αν γίνεται οι διαφημήσεις να πάνε κάπου αλλού (κάτω απο το banner??) και να μεγαλώσει ο χώρος των δημοσιεύσεων ο οποίος καλό θα ήταν να προσαρμόζεται και στο μέγεθος του παραθυρου του browser
τα στοιχεία των χρηστών θα ήταν καλύτερα να βρίσκονται στην αριστερή πλευρά (είναι πιο συνηθισμένο layout)
θα επανέλθω
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Γιατί μου ζητάει συνεχώς σύνδεση?
Ενώ έχω συνδεθεί κάθε φορά που αλλάζω σελίδα μου ξαναζητάει να συνδεθώ.Αν μπλοκάρεις (firewall/browser) cookies αυτά παθαίνεις.
Καλό το νέο φόρουμ, νόμιζα ότι δεν θα ξανάνοιγε.
-
περιεργο ειναι το νεο layout...
οι υπολοιποι εχουν πει καποια πραγματα που χτυπανε ασχημα, ας μη τα ξαναγραφω...
-
Παιδιά, καλύτερα οι παρατηρήσεις για το καινούργιο Forum να μαζευτούν όλες στο αντίστοιχο θέμα
(Moderator nass)
-
Στερητικό σύνδρομο τόσες μερες..επιτέλους
-
Kαλορίζικο.
Υποθέτω ότι τεχνικώς είναι αναβαθμισμένο και ασφαλέστερο.
Ας μου επιτραπεί όμως να πω ότι αισθητικώς-γραφιστικώς-εργονομικώς είναι φλύαρο, ή τουλάχιστον εμένα δεν μου αρέσει. -
Με γειές μας! Άντε καλορίζικο!
-
-
-
Ευχαριστώ πολύ...
-
Παρακαλώ πολύ να μπει και το favicon στο καινούριο domain 4tforum.gr.
-
Εγινε τιποτα χθες; Δεν μπουσα να μπω καθολου μεσα. Μαλλον δεν ενοιγε καθολου η μασκα του φορουμ.
-
Μια απορια.Τι εχει αλλαξει στην αποστολη pm; για πεστε μου με απλα λογια γιατι το IQ εξασθενει με γοργο ρυθμο.
-
Ρε παιδιά,η ανάλυση του φόρουμ είναι καλή?
Σε μένα τα γράμματα είναι ίσα με το κεφάλι μου -
Μπήκε Quick Reply! (Αλλά δεν βλέπω smiles)
-
Γιατί δε μου βγάζει την υπογραφή μου από κάτω, αλλά βγάζει 'εικόνα'?
-
εγώ πάντως μια χαρά την βλέπω.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εγώ πάντως μια χαρά την βλέπω.Ναι τη ξαναέφτιαξα τελικά.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
εγώ πάντως μια χαρά την βλέπω.
Ναι τη ξαναέφτιαξα τελικά.
Ευχαριστώ.
Θα μπει όριο στο μέγεθος των εικόνων στις υπογραφές. Σύντομα. Όσοι τις χάσετε ξαφνικά, να ξέρετε ότι θα είναι από αυτό.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM