-
Κάποιες φορές βοηθάει να αναγνωρίσεις τα troll.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έγω πάντως όταν έγραφα τις (άπειρες) βλακείες που έχω γραψει, δεν σκεφτόμουν τον μετρητή των ποστ.
+1.
Ο μετρητής δεν είναι λόγος για να γράφει κάποιος ποστ. Όταν γράφω τις βλακείες -που είναι πολλές- τις γράφω γιατί κάνω χαβαλέ, όχι για να με έχω 300000 ποστ..
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο μετρητής, είτε υπάρχει, είτε όχι, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.+1 και από εμένα, και για άλλη μια φορά συμφωνώ με το kid
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Αυτό επειδή πιστεύω ότι η 'ποιότητα λειτουργίας' του Φόρουμ, και οι λόγοι που θα έκαναν κι άλλους να θέλουν να συμμετέχουν ενεργά, αφορούν άλλα χαρακτηριστικά του, και όχι λεπτομέρειες, όπως ο μετρητής.
Σαν παραδείγματα, την ευκολία σωστής αναζήτησης, το ωραίο και 'ξεκούραστο' user interface, την ευκολία δημοσίευσης, την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών διαμόρφωσης προφίλ, την δυνατότητα επιλογής 'φίλων', 'εχθρών' και 'ignore list' κ.α.
... πριν αποφασίσω να συμμετάσχω πιο ενεργά στο φόρουμ των 4τ , συμμετείχα σέ ένα άλλο φόρουμ F1. To φόρουμ αυτό ήταν ότι πιο άρτιο τεχνολογικά εχω δεί ποτέ μου ( και ειμαι σε πολλαααααά φόρα εδώ και πολλλααα χρόνια ). Οτι ήθελες το είχε με ένα κλικ ... 'φίλους' 'εχθρούς' , γραμματοσειρές , excel-οφυλα , πίνακες , [youtube][/youtube]!!! , προεπισκόπηση τοπικ ( δεν χρειαζονταν να μπεις πχ στην Φ1 , πήγαινες το ποντίκι στον τίτλο και «έβλεπες» μέσα ) , μιλάμε για απίστευτα πράγματα.
Όμως δεν είχε κατι σημαντικό … μέλη.
Ξεκινώ από το αντικειμενικό. Το φόρουμ έχει πολλά μέλη. Η ποιότητα των μελών είναι ένας υποκειμενικός χαρακτηρισμός , που σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι εγω αυτός που θα την κρίνει.
Η διαχείριση του φόρουμ ( και δεν εννοώ τους mod) θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει αναβαθμίσει τεχνολογικά το φόρουμ. Όπως ενδεχομένως «πουλάει» το φόρουμ της ( διαφημιστικό τμήμα , 10000 μέλη , τόσα ενεργά … λοιπόν θες να διαφημιστείς στο site ? ) , θα έπρεπε να επιστρέψει «ανταποδοτικά» μερικά ψίχουλα ( γιατί για πόσα λεφτά νομίζεται ότι μιλάμε … ωστόσο εάν θελεται μπορουμε να μιλήσουμε και για λεφτά)
Καθαρά σαν φιλική κίνηση ( δεν θελω να πώ λέξεις όπως σεβασμός , αναγνώριση κτλ ).
Στα τεχνικά θεματα του φόρουμ …
Είναι αδιανόητο να γράφεται κάποιος μέλος χωρίς να αποδεικνύει ότι ξερει ότι δεν ελεφαντας ούπς …εννοώ άνθρωπός. Η πιο συνηθησμενη τακτική είναι … μα τεσπα …αυτά τα ξέρετε και είμαι σιγουρος ότι θα ισχύσουν στην επερχόμενη αναβάθμηση . ( τα ξέρετε καλύτερα από εμενα ).
Την ιδέα για τους νυχτερινούς mod θα την χαρακτηρίσω ηπίως , λέγοντας ότι αυτό μαλλον θα είναι παγκόσμια πατεντα ( ελπίζω απλά ο άνθρωπος να είναι φύλακας , σε κανενα εργοστασιο , πυργο ελέγχου κτλ … για να μην χωθεί )
Το πλήθος των ποστ – κατ εμε – θα πρεπει να μην φαίνεται ή ακομα καλυτερα να υπάρχει επιλογη εάν θέλεις ή όχι να εμφανιζεται . Εκεί θα φανεί ποιος θεωρεί ότι το πλήθος των ποστ του ενισχύουν την ορθότητα της άποψης του.
Η κατάργηση της εμφάνισης του πλήθους των πόστ δεν λύνει καποιο συγκεκριμενο πρόβλημα αλλα συμβάλει στην γενική αρχή του ότι σημασία έχει τι λες και όχι πόσο δυνατά φωνάζεις.
yg .... ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ οτι στην επερχόμενη αναβάθμιση θα πρέπει να μην χαθεί ουτε ενα ποστ
-
δεν θεωρώ σημαντικό να φαίνεται ο αριθμός των δημοσιεύσεων μας. Ομολογώ όμως ότι αντιμετωπίζω διαφορετικά μια αγγελία από κάποιον παλιό φίλο σε σχέση με κάποια άλλη που ο πωλητής γράφτηκε μόνο και μόνο για να βάλει την αγγελία. Άμα είναι μάλιστα πώληση αυτοκινήτου αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο. Εν τέλη θα μπορούσε να φαίνεται ο αριθμός μόνο αν μπεις στο προφίλ μας.
-
νομιζω πολυ αναλωνομαστε στον μετρητη ολοι μας..
εδω ενα search δε μπορεις να κανεις της προκοπης...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Η διαχείριση του φόρουμ ( και δεν εννοώ τους mod) θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει αναβαθμίσει τεχνολογικά το φόρουμ. Όπως ενδεχομένως «πουλάει» το φόρουμ της ( διαφημιστικό τμήμα , 10000 μέλη , τόσα ενεργά … λοιπόν θες να διαφημιστείς στο site ? ) , θα έπρεπε να επιστρέψει «ανταποδοτικά» μερικά ψίχουλα ( γιατί για πόσα λεφτά νομίζεται ότι μιλάμε … ωστόσο εάν θελεται μπορουμε να μιλήσουμε και για λεφτά)
δε φημίζομαι για την παρατηρητικότητά μου αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ διαφήμιση στο 4τφ (προφανώς τα διάφορα μπανεράκια rally.gr και e-shop των ΤΕ δεν πιάνονται)
-
Το e shop ανηκει στις ΤΕ δλδ;
-
Το e-shop των Τ.Ε. Αυτό που βλέπεις σαν banner. Οχι το eshop.gr
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
δε φημίζομαι για την παρατηρητικότητά μου αλλά δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ διαφήμιση στο 4τφ (προφανώς τα διάφορα μπανεράκια rally.gr και e-shop των ΤΕ δεν πιάνονται)
... η υπαρξη φόρουμ με 10000 μέλη λειτουργεί ως διαφημιστικό ατού ( ή νομιζεις οτι τους λενε οτι οι περισσοτεροι μπαίνουμε απο την συντομευση /phpBB/index.php και ενδεχωμένως να μην εχουμε δει παρα 1-2 φορές την κετρική σελίδα του site των 4Τ ?)
-
μπορεί να είναι και έτσι... εγώ πάντως (προσωπικό παράδειγμα, ενδεχομένως με καμία απόλύτως αξία) τα τελευταία 6 χρόνια έχω κάνει ένας θεός ξέρει πόσα εκατομμύρια hits στις σελίδες του φόρουμ και ζήτημα να έχω επισκεφτεί την κεντρική σελίδα των 4τ 5-10 φορές.
Στην κεντρική σελίδα των 4τ υπάρχουν διαφημίσεις;Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω οτι 'καλώς οι 4Τ το ένα' ή 'κακώς οι 4Τ το άλλο'. Απλά αναφέρω αυτά που βλέπω. Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που το 4τφ είναι το πιο Κολοκοτρωνέικο από όσα επισκέπτομαι (χωρίς όμως αυτό να αποτελεί κριτήριο αν και πόσο θα συμμετέχω σ'αυτό) και που δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Αυτό το τελευταίο βέβαια δεν είναι κακό, αλλά αν είναι να βγαίνουν και 5 φράγκα από κανένα μπανερ για να αναβαθμιστεί μια στο τόσο το σύστημα δε νομίζω να χαλούσαν κανέναν...
Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι ενώ στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του έβλεπες ανθρώπους του περιοδικού να συμμετέχουν ενεργά (ΚΚ ΣΧ ΤΠ κα:lol:), τώρα (με την εξαίρεση του Σπύρου) νομίζω οτι δε συμμετέχει κανένας και αυτό (σε συνδυασμό με το οτι το φόρουμ συνεχίζει και υπάρχει) είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω. -
Υπαρχει προβλημα; Τα γραμματα ειναι θολα και λιγο 'εκτός θέσεως'
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Υπαρχει προβλημα; Τα γραμματα ειναι θολα και λιγο 'εκτός θέσεως'... τι πίνετε εκει κατω ωρε
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
...Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι ενώ στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του έβλεπες ανθρώπους του περιοδικού να συμμετέχουν ενεργά (ΚΚ ΣΧ ΤΠ κα:lol:), τώρα (με την εξαίρεση του Σπύρου) νομίζω οτι δε συμμετέχει κανένας και αυτό (σε συνδυασμό με το οτι το φόρουμ συνεχίζει και υπάρχει) είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω.Απλούστατον: Μπορείς; τον ρώτησαν τον Σπύρο. Μπορώ, απάντησε. Ας πρόσεχε. Οι άλλοι είπαν όλοι όχι.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Υπαρχει προβλημα; Τα γραμματα ειναι θολα και λιγο 'εκτός θέσεως'
... τι πίνετε εκει κατω ωρε
Mαρτυριαρη!!! Δεν σου εχω απαγορευσει να μιλας δημοσια γιαυτο το θεμα;
Σοβαρα τωρα. Τα emoticons ειναι θολα, οταν κανω δημοσιευση πανε πανω στις λεξεις, ολες οι σελιδες ξεχειλωμενες και γενικα κατι δεν παει καλα. Οπου αλλου μπαινω στι internet ειναι ολα φυσιολογικα.
-
τι browser χρησιμοποιείς Μάνο?
αν κάνεις refresh συνεχίζεται το πρόβλημα? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι browser χρησιμοποιείς Μάνο?
αν κάνεις refresh συνεχίζεται το πρόβλημα?Τί θελω και μιλαω αφου παντα στο τέλος ρεζιλιι γινομαι.
Παρακαλω πολυ... 'refresh' τί παει να πει και πώς γινεται; -
Με γειές μας!
-
Άντε, καλορίζικο!
Αυτό που θα ήθελα να δω, αν υπάρχει δυνατότητα, είναι η επιλογή χρήστες να επικροτούν (ή να αποδοκιμάζουν) επώνυμα post ώστε να μην υπάρχουν ανούσια post του τύπου +1000, +άπειρο κλπ.
Σε άλλα Forum αυτό γίνεται με σχετικό κουμπάκι και τα ονόματα των χρηστών μπαίνουν κάτω από το post. -
Πεσαμε λιγο η μου φανηκε;
-
Επιτέλους....
Ήρθανε άλλες εποχές...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM