Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Αυτό επειδή πιστεύω ότι η 'ποιότητα λειτουργίας' του Φόρουμ, και οι λόγοι που θα έκαναν κι άλλους να θέλουν να συμμετέχουν ενεργά, αφορούν άλλα χαρακτηριστικά του, και όχι λεπτομέρειες, όπως ο μετρητής.
Σαν παραδείγματα, την ευκολία σωστής αναζήτησης, το ωραίο και 'ξεκούραστο' user interface, την ευκολία δημοσίευσης, την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών διαμόρφωσης προφίλ, την δυνατότητα επιλογής 'φίλων', 'εχθρών' και 'ignore list' κ.α.
... πριν αποφασίσω να συμμετάσχω πιο ενεργά στο φόρουμ των 4τ , συμμετείχα σέ ένα άλλο φόρουμ F1. To φόρουμ αυτό ήταν ότι πιο άρτιο τεχνολογικά εχω δεί ποτέ μου ( και ειμαι σε πολλαααααά φόρα εδώ και πολλλααα χρόνια ). Οτι ήθελες το είχε με ένα κλικ ... 'φίλους' 'εχθρούς' , γραμματοσειρές , excel-οφυλα , πίνακες , [youtube][/youtube]!!! , προεπισκόπηση τοπικ ( δεν χρειαζονταν να μπεις πχ στην Φ1 , πήγαινες το ποντίκι στον τίτλο και «έβλεπες» μέσα ) , μιλάμε για απίστευτα πράγματα.
Όμως δεν είχε κατι σημαντικό … μέλη.
Ξεκινώ από το αντικειμενικό. Το φόρουμ έχει πολλά μέλη. Η ποιότητα των μελών είναι ένας υποκειμενικός χαρακτηρισμός , που σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι εγω αυτός που θα την κρίνει.
Η διαχείριση του φόρουμ ( και δεν εννοώ τους mod) θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει αναβαθμίσει τεχνολογικά το φόρουμ. Όπως ενδεχομένως «πουλάει» το φόρουμ της ( διαφημιστικό τμήμα , 10000 μέλη , τόσα ενεργά … λοιπόν θες να διαφημιστείς στο site ? ) , θα έπρεπε να επιστρέψει «ανταποδοτικά» μερικά ψίχουλα ( γιατί για πόσα λεφτά νομίζεται ότι μιλάμε … ωστόσο εάν θελεται μπορουμε να μιλήσουμε και για λεφτά)
Καθαρά σαν φιλική κίνηση ( δεν θελω να πώ λέξεις όπως σεβασμός , αναγνώριση κτλ ).
Στα τεχνικά θεματα του φόρουμ …
Είναι αδιανόητο να γράφεται κάποιος μέλος χωρίς να αποδεικνύει ότι ξερει ότι δεν ελεφαντας ούπς …εννοώ άνθρωπός. Η πιο συνηθησμενη τακτική είναι … μα τεσπα …αυτά τα ξέρετε και είμαι σιγουρος ότι θα ισχύσουν στην επερχόμενη αναβάθμηση . ( τα ξέρετε καλύτερα από εμενα ).
Την ιδέα για τους νυχτερινούς mod θα την χαρακτηρίσω ηπίως , λέγοντας ότι αυτό μαλλον θα είναι παγκόσμια πατεντα ( ελπίζω απλά ο άνθρωπος να είναι φύλακας , σε κανενα εργοστασιο , πυργο ελέγχου κτλ … για να μην χωθεί )
Το πλήθος των ποστ – κατ εμε – θα πρεπει να μην φαίνεται ή ακομα καλυτερα να υπάρχει επιλογη εάν θέλεις ή όχι να εμφανιζεται . Εκεί θα φανεί ποιος θεωρεί ότι το πλήθος των ποστ του ενισχύουν την ορθότητα της άποψης του.
Η κατάργηση της εμφάνισης του πλήθους των πόστ δεν λύνει καποιο συγκεκριμενο πρόβλημα αλλα συμβάλει στην γενική αρχή του ότι σημασία έχει τι λες και όχι πόσο δυνατά φωνάζεις.
yg .... ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ οτι στην επερχόμενη αναβάθμιση θα πρέπει να μην χαθεί ουτε ενα ποστ