-
Κinder!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
cmarin
Διάβασα πιο πάνω ότι θα αλλάξει κάτι και θα καλυτερέψει η κατάσταση...δεν μπορείς να μας 'εκμυστυρευτείς' τι θα είναι αυτό?Όχι, είναι έκπληξη
Έτσι όπως ετοιμάζετε την έκπληξη, δεν κάνετε και μια 'λάθος' κίνηση, να σβήσετε... άθελά σας και 2-3 κουραστικούς από εδώ μέσα?
Κάντε το να φανεί σαν ατύχημα!
-
Εγώ θα το πιστέψω ότι έγινε 'τυχαία'.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παίδες chat το κάνατε, πηγαίνετε στην Pub, τέλος τώρα [mod] -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εγώ θα το πιστέψω ότι έγινε 'τυχPosting is allowed only to registered members. Please register.E;
-
-
Παιδιά τώρα πάει σφαίρα για κοιτάξτε το κάτι έχει χαλάσει μάλλον.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παιδιά τώρα πάει σφαίρα για κοιτάξτε το κάτι έχει χαλάσει μάλλον. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παιδιά τώρα πάει σφαίρα για κοιτάξτε το κάτι έχει χαλάσει μάλλον. -
Εντελώς όμως.
-
Νομίζω καλό θα ήταν να απενεργοποιόταν η αναγκαστική εγγραφή χρήστη για είσοδο στο forum. Είναι πλέον πρωτόγονο μέτρο ασφαλείας κατά των bots, μόνο αν θέλει να φτιάξει/απαντήσει θέμα να χρειάζεται εγγραφή.
Γεμίζει η βάση άδικα.Και αφού γίνει αυτό μετά να πέσει ένα delete χρηστών με μηδενικό αριθμό posts και που έχουν να μπουν πάνω από ένα χρόνο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νομίζω καλό θα ήταν να απενεργοποιόταν η αναγκαστική εγγραφή χρήστη για είσοδο στο forum.Συμφωνώ απόλυτα.
Υπάρχουν πολλοί χρήστες που γράφτηκαν μόνο και μόνο για να διαβάσουν μία αγγελία ή να διαβάσουν κάτι σχετικό σε κάποιο άλλο μέσα στο forum. -
Σιγουρα μοιαζει με προσπάθεια εγγραφης όσων περισοτερων χρηστων γινεται,και σιγουρα δε θα εγραφόμουνα ποτε εαν ισχυε αυτο και την εποχη που εγγραφηκα.
Το θεωρω ως προσπάθεια εξαναγκασμου -
ζντουπ!!
-
-
Μήπως παίζει κανένα χοντρό memory leak και γι'αυτό μας τα κάνει αυτά;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σιγουρα μοιαζει με προσπάθεια εγγραφης όσων περισοτερων χρηστων γινεται,και σιγουρα δε θα εγραφόμουνα ποτε εαν ισχυε αυτο και την εποχη που εγγραφηκα.
Το θεωρω ως προσπάθεια εξαναγκασμου... τοτε να δεις spam ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Το θεωρω ως προσπάθεια εξαναγκασμου... τοτε να δεις spam ....
Ενώ τώρα δεν έχουμε?
For nuked celebrities press here...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
For nuked celebrities press here...Ποιός έριξε nuke στις celebrities ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Μη το πείτε στον Θόδωρα αυτό
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM