-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω ειχα βαλει αβαταρ 300x400 pixel....
εδώ ο pasxos είχε βάλει 1027x768 αν θυμάμαι καλά...
Ηταν και μαμω τα αβαταρ ομως...
Ε...ριξε λινκ να δουμε
-
Δε θα σ αρεσει εσενα...ειχε να κανει με αλλου ειδους 'γκομενα'.. Παιζει να το χει σωσμενο ο drdino...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Έχω και ένα άλλο πρόβλημα, άκρως εκνευριστικό. Τις τελευταίες μέρες έχει εξαφανιστεί από το 4TF η επιλογή να με κρατάει logαρισμένο, με αποτέλεσμα κάθε φορά που μπαίνω στο φορουμ να πρέπει να συνδεθώ εκ νέου. Ξέρετε τίποτα;;;@νδρέας
Fixed.
Μίκρυνε το άβαταρ σου αν έχεις την καλοσύνη. Ευχαριστώ. -
Επανηλθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ένας mike911 που εμφανίζεται ως admin τι είναι;
-
admin
-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Επειδή είναι link και όχι εικόνα avatar.
Όσο είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, τα αφήνουμε.Πολλές φορές όμως έχει υπάρξει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση όμως, αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους ίδιους τους χρήστες.
υπάρχει κ αυτό το mod. Τυχαία το βρήκα για να μη λέτε ότι του κάνω διαφήμιση του τύπου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Επειδή είναι link και όχι εικόνα avatar.
Όσο είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, τα αφήνουμε.Πολλές φορές όμως έχει υπάρξει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση όμως, αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους ίδιους τους χρήστες.
υπάρχει κ αυτό το mod. Τυχαία το βρήκα για να μη λέτε ότι του κάνω διαφήμιση του τύπου
μέχρι τότε όμως καλό είναι και το Adblock το οποίο σου επιτρέπει και επιλεκτικά να μπλοκάρεις οποιαδήποτε εικόνα...ότι πρέπει για ενοχλητικά avatar.
-
Και για χρήστες Mac που προτιμούν το safari, υπάρχει το SafariBlock
-
Για σαφάρι θα πας στο ΚΟΥΤΣΟ Ελάφι; (μπορεί να περάσω να σε δω)
Είναι συμβατό το Σαφάρι με εφαρμογές σε τράπεζες; Έχει ο ανηψιός μου και δεν μπορεί να ρυθμίσει ούτε το ρούτερ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
(μπορεί να περάσω να σε δω)Y.Γ. Σφαίρα πάει το forum ...φτου φτου φτου
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για σαφάρι θα πας στο ΚΟΥΤΣΟ Ελάφι; (μπορεί να περάσω να σε δω)Είναι συμβατό το Σαφάρι με εφαρμογές σε τράπεζες; Έχει ο ανηψιός μου και δεν μπορεί να ρυθμίσει ούτε το ρούτερ.
Έλα να μαζευόμαστε!
Που να ξέρω ρε συ από τράπεζες; Αυτά τα ξέρουν όσοι έχουν χρήματα για πάρε δώσε με τέτοιους οργανισμούς. Εγώ ο φουκαράς τα λίγα λεφτουδάκια μου τα έχω κάτω από το στρώμα.
-
Εδώ κόβουν τον Firefox γιατί δεν είναι ασφαλής λέει..
Με το 0.5 - 0.8% που χρησιμοποιεί Safari θα ασχοληθούν; -
γιατί δε κάνετε καμια εκκαθάριση της βάσης δεδομένων απ'τους χρήστες που έχουν πολύ καιρό να μπουν?
π.χ.SELECT user_id, username, user_active, FROM_UNIXTIME(user_lastvisit,'%d-%m-%Y') as lastvisit FROM users WHERE FROM_UNIXTIME(user_lastvisit,'%d-%m-%Y')='26-11-2006' and user_posts=0;
έχω απορία πόσους θα βγάλει...
-
Χιλιάδες μέλη πρέπει να έχουν μπει μόνο μια φορά για να δουν τι παίζει και εξαφανίστηκαν...αυτό ισχύει γενικά σε όλα τα φόρουμ που θέλουν εγγραφή.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γιατί δε κάνετε καμια εκκαθάριση της βάσης δεδομένων απ'τους χρήστες που έχουν πολύ καιρό να μπουν?
π.χ.SELECT user_id, username, user_active, FROM_UNIXTIME(user_lastvisit,'%d-%m-%Y') as lastvisit
FROM users
WHERE FROM_UNIXTIME(user_lastvisit,'%d-%m-%Y')='26-11-2006' and user_posts=0;> >έχω απορία πόσους θα βγάλει... Άραγε να υπάρχει πιο εύκολη γλώσσα από την SQL?
-
Κατάντια, ούτε macro-10 δεν μαθαίνετε. Push, pop, jump
http://99-bottles-of-beer.net/language- ... 0-851.html
-
μήπως να το κάναμε με lisp?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κατάντια, ούτε macro-10 δεν μαθαίνετε. Push, pop, jumphttp://99-bottles-of-beer.net/language- ... 0-851.html
Τέτοια κάνω κι εγώ τώρα....
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM