-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Nαι κάποια θέματα χάθηκαν, μάλλον χωρίς επιστροφή....Πάλι αυτό με τα παϊδάκια σβήσανε;
-
Αυτο συνέβαινε και παλιώτερα Κώστα,και τα θεματα αυτα μπορούσα να τα επαναφέρω εάν είχα συμμετασχει και εγω ο ίδιος.Ανοιγα απο το προφίλ μου το ψαξιμο των δημοσιεύσεών μου,έβρισκα το χαμενο θεμα απο εκεί μεσα,ποσταριζα κατι,και το θεμα επανεμφανιζότανε.
Αυτο το εκανα και προχτες,με το θεμα τών Classic Ford.Εαν κοιταξεις εκει,υπάρχει δική μου δημοσίευση με σκέτο 'BUMP' που επανεφερε το εξαφανισμένο θεμα στη θεση του,και εγινε με τον τρόπο που προανεφερα -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτο συνέβαινε και παλιώτερα Κώστα,και τα θεματα αυτα μπορούσα να τα επαναφέρω εάν είχα συμμετασχει και εγω ο ίδιος.Ανοιγα απο το προφίλ μου το ψαξιμο των δημοσιεύσεών μου,έβρισκα το χαμενο θεμα απο εκεί μεσα,ποσταριζα κατι,και το θεμα επανεμφανιζότανε.
Αυτο το εκανα και προχτες,με το θεμα τών Classic Ford.Εαν κοιταξεις εκει,υπάρχει δική μου δημοσίευση με σκέτο 'BUMP' που επανεφερε το εξαφανισμένο θεμα στη θεση του,και εγινε με τον τρόπο που προανεφεραhttp://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 15#1062315
-
μάλλον χάθηκε και το θέμα με τα ρολόγια στον αντίλογο......ή εγώ δεν το βλέπω καλά.......
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 44#1062344
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε, για τους γνώστες πάντα έχει ενδιαφέρον, όπως και όταν πέφτει ένα αεροπλάνο ή χαλάει ένα αμάξι.ακριβώς γι'αυτό, αλληλεγγύη μεταξύ συναδέλφων
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χάθηκε η επιλογή για να συνδεόμαστε αυτόματα μόλις μπαίνουμε στην κεντρική σελίδα;
Ναι, χάθηκε, αλλά δεν έγινε κατά λάθος. Θα δούμε.
...ενταξυ καταλαβαινω οτι γινεται χαμος και τρεχετε πανικοβλητοι ( thnx in advance) ...αλλα η αυτοματη συνδεση πρεπει να ειναι απο τα 1α 'μη βασικά' που πρεπει να επανελθει ...
thnx again
-
μην αυνανιζεστε μεσα στο φορουμ..κολλαει!
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Χάθηκε η επιλογή για να συνδεόμαστε αυτόματα μόλις μπαίνουμε στην κεντρική σελίδα;
Ναι, χάθηκε, αλλά δεν έγινε κατά λάθος. Θα δούμε.
...ενταξυ καταλαβαινω οτι γινεται χαμος και τρεχετε πανικοβλητοι ( thnx in advance) ...αλλα η αυτοματη συνδεση πρεπει να ειναι απο τα 1α 'μη βασικά' που πρεπει να επανελθει ...
thnx again
προφανώς η βλάβη θα προήλθε από κάποιο παραπονεμένο μπισκοτάκι
-
Γιατί δε με 'κρατάει' logged-in'???
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
προφανώς η βλάβη θα προήλθε από κάποιο παραπονεμένο μπισκοτάκιΚαι την άλλη φορά αυτό έγινε. Μπορεί να αλλάζουν τα cookies και να μπαίνουν σε όποιο λογαρισμό θέλουν χωρίς login.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί δε με 'κρατάει' logged-in'???Tα ίδια κάνει και σε μένα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μέχρι να γράψω ένα ποστ με πετάει έξω...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί δε με 'κρατάει' logged-in'???Έχει χαθεί εντελώς η επιλογή 'Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη' στη σελίδα του log in.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Tα ίδια κάνει και σε μένα. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μέχρι να γράψω ένα ποστ με πετάει έξω...
+1
Και αντε ξανα μανα απο την αρχη το ποστ....
-
Μια από τα ίδια.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Έχει χαθεί εντελώς η επιλογή 'Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη' στη σελίδα του log in.
ακριβώς!!!
Κύριοι mods...μήπως να το φτιάχναμε?
-
Aν ήταν στο χέρι μας θα το φτιάχναμε! Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτιαχτεί.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Aν ήταν στο χέρι μας θα το φτιάχναμε! Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φτιαχτεί.Μπράβο. Ευχαριστούμε!
-
Δεν ξερω αν το εχει αναφερει κ καποιος αλλος αλλα νομιζω οτι το φορουμ παει μια ωρα μπροστα...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Δεν ξερω αν το εχει αναφερει κ καποιος αλλος αλλα νομιζω οτι το φορουμ παει μια ωρα μπροστα...Να αλλαξεις την 'Ωρολογιακή ζώνη' απο το προφιλ σου .
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM