-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάλι τα ίδια προβλήματα ή μου φαίνεται;
Σε ορισμένα threads δεν φαίνεται η τελευταία σελίδα....Δεν σου φαίνεται καθόλου, το πρόβλημα υπάρχει..
-
Ακόμα πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται νέα ενότητα για διάφορα θέματα?
Κοιτάξτε το νέο θέμα στην Αυτοκίνηση...
Μια χαρά θέμα αλλά για αυτοκίνηση???
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μια χαρά θέμα αλλά για αυτοκίνηση???Μιλάς για τις μάσες; Γιατί όχι στην αυτοκίνηση; Νηστικό αρκούδι δε ...στρίβει!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μιλάς για τις μάσες; Γιατί όχι στην αυτοκίνηση; Νηστικό αρκούδι δε ...στρίβει!
Τότε να μπει στα Τεχνικά για το πώς στρίβει το φαγωμένο και πως το νηστικό αρκούδι!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Τότε να μπει στα Τεχνικά για το πώς στρίβει το φαγωμένο και πως το νηστικό αρκούδι!
Εγώ θα έλεγα μια και τώρα τελευταία ασχολείσαι με στοκαρίσματα, πως στοκάρει το νηστικό και πως το χορτάτο αρκούδι;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ θα έλεγα μια και τώρα τελευταία ασχολείσαι με στοκαρίσματα, πως στοκάρει το νηστικό και πως το χορτάτο αρκούδι;
Δεν ξέρω για το αρκούδι αλλά εγώ θέλω πολύ δουλειά ακόμα και ήρθαν και οι ζέστες!!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάλι τα ίδια προβλήματα ή μου φαίνεται;
Σε ορισμένα threads δεν φαίνεται η τελευταία σελίδα....Φαντάζομαι πολλοί θα το έχετε ανακαλύψει, αλλά έτσι πληροφοριακά, για όσους δεν το ξέρουν...
Σε αυτή την περίπτωση, πατάτε 'post reply' και κάτω από το κενό χώρο για την απάντηση, βλέπετε κανονικά τις τελευταίες 'αόρατες' δημοσιεύσεις.
-
Μακάρι να υπήρχε και ένας τρόπος να βρίσκουμε όλους τους κομπλεξικούς που βάζουν 621498 nicknames για να γράφουν βλακίες σε πολλές εκδόσεις!
-
Επειδή πολλοί (κι εγώ) λένε ότι η αναζήτηση δεν δουλεύει, τελικά νομίζω ότι δουλεύει και πολύ καλά, αλλά μόνο με αγγλικές λέξεις! Οπότε αν ψάχνετε για μάρκα και μοντέλο είναι εντάξει...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μακάρι να υπήρχε και ένας τρόπος να βρίσκουμε όλους τους κομπλεξικούς που βάζουν 621498 nicknames για να γράφουν βλακίες σε πολλές εκδόσεις!Για το θεμα αυτο εχω μια ερωτηση προς τους υπευθυνους:
επειδη πραγματι τα πολλαπλα ονοματα χρηστων μπορει μεν να απαγορευονται αλλα επειδη πρακτικα δεν ειναι δυνατον να γινει ελεγχος [ή μηπως γινεται;;;] πως αλλιως θα μπορουσε το φορουμ να προστατευθει απο τετοιες προβοκατορικες κυριως ενεργειες;;;;;;;;
εγω θα προτεινα και επειδη κατι τετοιοι τυποι εχουν ισως περισσοτερα απο ενα στην εφεδρεια για ωρα αναγκης να σβηστουν [δεν ξερω αν ειναι εφικτο αυτο] οσα ονοματα δεν εχουν καμμια δημοσιευση [και ειναι παρα πολλα αυτα] αρχικα....αυτος δε ο ελεγχος και το σβησιμο θα μπορει να επαναλαμβανεται σε τακτα χρονικα διαστηματα......κατι σαν ''ξεσκαρταρισμα'' δηλαδη!!!!!
αυτο βεβαια δεν ειναι και πολυ αποτελεσματικο ξεκαθαριζει ομως λιγο τα πραγματα και δεν δινεται μια πλασματικη εικονα για τους πραγματικους ενεργους χρηστες......πχ, ειδα οτι εδω και ενα χρονο υπαρχουν [υποτιθεται] χρηστες χωρις καμμια δημοσιευση
αυτοι τι ειναι;;;;;ή εκανε ενας μια δυο δημοσιευσεις και μετα για μηνες ολοκληρους [οχι πεντε ή εξη] αλλα δεκα και πλεον και μετα εξαφανιστηκε.
λετε να παραπονεθει καποιος οτι τον σβησατε;;;;;;;; ε τοτε ας ξαναγραφτει......δεν εγινε και καμμια καταστροφη!!!!!
-
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
εγω θα προτεινα και επειδη κατι τετοιοι τυποι εχουν ισως περισσοτερα απο ενα στην εφεδρεια για ωρα αναγκης να σβηστουν [δεν ξερω αν ειναι εφικτο αυτο] οσα ονοματα δεν εχουν καμμια δημοσιευση [και ειναι παρα πολλα αυτα] αρχικα....αυτος δε ο ελεγχος και το σβησιμο θα μπορει να επαναλαμβανεται σε τακτα χρονικα διαστηματα......κατι σαν ''ξεσκαρταρισμα'' δηλαδη!!!!!αυτο βεβαια δεν ειναι και πολυ αποτελεσματικο ξεκαθαριζει ομως λιγο τα πραγματα και δεν δινεται μια πλασματικη εικονα για τους πραγματικους ενεργους χρηστες......πχ, ειδα οτι εδω και ενα χρονο υπαρχουν [υποτιθεται] χρηστες χωρις καμμια δημοσιευση
αυτοι τι ειναι;;;;;Αυτό είναι κάτι που θα γίνει, τουλάχιστον για πολύ παλιούς χρήστες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.σε αλλα φορουμ μπορουν να διαβασουν και οι επισκεπτες ενω για να δημοσιευσει καποιος χρειαζεται να ειναι μελος!!!!!!!
αυτο δεν ειναι πιο σωστο;;;;;;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
[
Αυτό είναι κάτι που θα γίνει, τουλάχιστον για πολύ παλιούς χρήστες.οκ..
σχετικα με το αν μπορει καποιος να διαβασει τα θρεντς ειτε χωρις να κανει login ειτε χωρις καν να ειναι γραμμενος καμμια σκεψη υπαρχει;;;;
ετσι οποιος δεν θελει να συμμετεχει αλλα απλα να διαβαζει [αν και κατι τετοιο δεν το καταλαβαινω γιατι μπορει να το κανει] δεν θα ειναι και μελος ταυτοχρονα!!!!
-
[
σχετικα με το αν μπορει καποιος να διαβασει τα θρεντς ειτε χωρις να κανει login ειτε χωρις καν να ειναι γραμμενος καμμια σκεψη υπαρχει;;;;
ετσι οποιος δεν θελει να συμμετεχει αλλα απλα να διαβαζει [αν και κατι τετοιο δεν το καταλαβαινω γιατι μπορει να το κανει] δεν θα ειναι και μελος ταυτοχρονα!!!!
Αυτό μου θυμίζει το εισιτήριο στην είσοδο των club που έπρεπε να πληρώσεις πριν μπεις και δεις αν σου αρέσει για να κάτσεις. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι ελεύθερη η είσοδος σε όσους θέλουν να δουν τι γίνεται πριν αποφασίσουν να γίνουν μέλη. Δεν κρατάμε εξάλλου κανένα με το ζόρι.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
[
Αυτό μου θυμίζει το εισιτήριο στην είσοδο των club που έπρεπε να πληρώσεις πριν μπεις και δεις αν σου αρέσει για να κάτσεις. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι ελεύθερη η είσοδος σε όσους θέλουν να δουν τι γίνεται πριν αποφασίσουν να γίνουν μέλη. Δεν κρατάμε εξάλλου κανένα με το ζόρι.
ναι ακριβως ...........και γιαυτο η υποχρεωση καποιου να γραφτει για να μπορει να διαβασει μαλλον δεν ειναι οτι καλυτερο και θα πρεπει να γινει ελευθερη επισκεψη και διαβασμα αλλα εγγραφη για καταχωρησεις.
παντως σε καποια φορουμ που εμπαινα παλαιοτερα μπορουσαν να δημοσιευουν και ως '''επισκεπτες'' .........εκει να δει βρισιδι και γελιο που επεφτε.
αλλα γρηγορα δεν ''αντεξα'' αυτο το μπαχαλο και απο καιρο τα εχω εγκαταλειψει!!!!!!
-
[quote='alexastrag
ναι ακριβως ...........και γιαυτο η υποχρεωση καποιου να γραφτει για να μπορει να διαβασει μαλλον δεν ειναι οτι καλυτερο και θα πρεπει να γινει ελευθερη επισκεψη και διαβασμα αλλα εγγραφη για καταχωρησεις.παντως σε καποια φορουμ που εμπαινα παλαιοτερα μπορουσαν να δημοσιευουν και ως '''επισκεπτες'' .........εκει να δει βρισιδι και γελιο που επεφτε.
αλλα γρηγορα δεν ''αντεξα'' αυτο το μπαχαλο και απο καιρο τα εχω εγκαταλειψει!!!!!![/quote]
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Εγγραφή για να μπορείς να κάνεις δημοσίευση. Αλλιώς θα έχουμε λοκατζήδες του στυλ, χτυπώ και φεύγω και θα γίνουμε μπάχαλο.
-
Δεν νομίζω να βρεθεί η λύση
Αν θέλει κάποιος να γράψει μια βλακεία κάνει ένα νέο nick σε μισό λεπτόΔεν υπάρχει λύση να φαίνεται αλλιώς?
-
Καλησπέρα!
Το θέμα παιδιά είχε συζητηθεί και παλαιότερα πριν παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση για υποχρεωτικό login στο forum.
Πρώτα συζητήθηκε εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=16624&highlight=#16624
και στη συνέχεια εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=16746&highlight=#16746 -
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
σε αλλα φορουμ μπορουν να διαβασουν και οι επισκεπτες ενω για να δημοσιευσει καποιος χρειαζεται να ειναι μελος!!!!!!!
αυτο δεν ειναι πιο σωστο;;;;;;
Εχει δοκιμαστεί και δεν δούλεψε καλά!!Μην ξαχνάτε οτι το Forum είναι των 4Τροχών!Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι-μέλη που παρακολουθούν, ενημερώνονται απο αυτά που εμείς λέμε/σχολιάζουμε/προτείνουμε!!
Οπότε απόφαση για de facto διαγραφή χρήστη είναι αρκετά δύσκολο να μην έχει επιπτώσεις.
Κλασικό παράδειγμα ο Euripides.Ιδρυτικό μέλος του 4TF αλλά δεν γράφει. Τον σβύνουμε?Οχι!!
Αφήστε θα δούμε.
Πάντως το 4TF εχει την δυνατότητα να αυτοπροστατεύεται απο τυχόν τέτοιες περιπτώσεις (κακόβουλης χρήσης πολλών ID's) μέσω της άμεσης επέμβασης των μελών του!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM