-
Δε θυμάμαι τι αυτοκίνητο έχεις. Αν είναι ιαπωνικό μπορούμε να σε λέμε... Κώστας-σαν!
-
Οχι Κώστα,Γαλλικό έχει ο άνθρωπος,οπότε.....ΛΕ-ΚΩΣΤΑΣ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι Κώστα,Γαλλικό έχει ο άνθρωπος,οπότε.....ΛΕ-ΚΩΣΤΑΣ!!!Σιτουαγιέν Κοστά (Citoyen Costa) τότε;
Όπως στη Γαλλική Επανάσταση; Γιατί αν είχε τίτλο ευγενείας εκείνη την εποχή θα φώναζαν τη ...Σαλώμη με τη γκιλοτίνα της!ΥΓ: Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί που τον πειράζουμε...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οχι Κώστα,Γαλλικό έχει ο άνθρωπος,οπότε.....ΛΕ-ΚΩΣΤΑΣ!!!
Σιτουαγιέν Κοστά (Citoyen Costa) τότε;
Όπως στη Γαλλική Επανάσταση; Γιατί αν είχε τίτλο ευγενείας εκείνη την εποχή θα φώναζαν τη ...**Σαλώμη **με τη γκιλοτίνα της!Ρε μην φωνάζετε τέτοια!
Θα μας ακούσει η Salome και μετά θα απορείτε που χάθηκα από το forum! -
Δεν ξέρω τον σωματότυπο σου αλλά με μια μικρή αλλαγή θα μπορούσαμε να σε λέμε air - gus. Δίνει μια άλλη διάσταση στην προσφώνηση, δεν συμφωνείς.
Πάντως εμένα μου αρέσει καλύτερα το sar - gus, γιατί μου διεγήρει περισσότερες αισθήσεις (όσφρηση, όραση, αφή και γεύση). -
Καλά το Κώστας εγινε gus. Εμένα όσοι φίλοι μου στην Γαλλια δεν μπορούν να με πουν Thanassis ( κοινώς Θανάση ) με φωνάζουν... Βοb από το Bob Marley και να φανταστεί κανείς οτι δεν έχω καν μακριά μαλλιά πόσο μάλλον ράστα. Τι να πω είναι τρελοι αυτοι οι Γαλάτες που λέει και ο Οβελιξ
-
Και πιο τρελοί ακόμα είναι οι Άγγλοι. Γνωστός μου Άγγλος που προσπαθούσε να μάθει Ελληνικά μπέρδεψε τη θύρα με την Σαντορίνη στις σημείωσης του και αντί παράθυρα έλεγε παρασαντορίνη!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν ξέρω τον σωματότυπο σου αλλά με μια μικρή αλλαγή θα μπορούσαμε να σε λέμε air - gus. Δίνει μια άλλη διάσταση στην προσφώνηση, δεν συμφωνείς.
Πάντως εμένα μου αρέσει καλύτερα το sar - gus, γιατί μου διεγήρει περισσότερες αισθήσεις (όσφρηση, όραση, αφή και γεύση).Τώρα υπογράφω και με την NIKE ένα συμβόλαιο για τα AIR-GUS
JUST DO IT
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Πάντως εμένα μου αρέσει καλύτερα το sar - gus, γιατί μου διεγήρει περισσότερες αισθήσεις (όσφρηση, όραση, αφή και γεύση).Τώρα υπογράφω και με την NIKE ένα συμβόλαιο για τα AIR-GUS
JUST DO IT
Δεν πάω να ξεφύγω. Σαν νονός σου χρωστάω μια αλλαξιά ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια και μια μπουκάλα λάδι.
-
JUST DO IT
Δεν πάω να ξεφύγω. Σαν νονός σου χρωστάω μια αλλαξιά ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια και μια μπουκάλα λάδι.
Μα σου λέω παπούτσια βρήκα πλέον!!!!
Αρκετά όμως χαλάμε το θέμα και δεν μου αρέσει!!! -
Καλά αφού δεν θέλεις παπούτσια τα λεφτά που θα ξόδευα γι αυτά θα τα δώσω, την μπουκάλα να την κάνω τενεκέ. Να βρεθούμε καμιά Κυριακή για να πάμε να σε κοινωνήσω.
Αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι το παρακάναμε και έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας. Πιο ήταν, θυμάσαι;
-
Αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι το παρακάναμε και έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας. Πιο ήταν, θυμάσαι;Ναι αυτό ήταν :
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ TOPIC ΣΤΟ 'ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ' ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 'MESSAGE SENDING FAIL' Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!!
ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΤΕ ΣΤΟ TOPIC ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ...
ΓΙΑ CHECK ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ!!!ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΕ ΣΩΣΤΑ
-
Αν ανοίγουμε 3 topics για τους αστυνομικούς, 3 για την απόσυρση, 3 για τα σαμαράκια, 3 για ότι κουφό μας τυχαίνει στους δρόμους από επισκέψεις στην Ελλάδα ή σε άλλη πόλη κλπ τότε θα γίνει πιο μπάχαλο από όσο είναι.
Γιαυτό ροτάω υπάρχει τρόπος κάποια «διαχρονικά» θέματα να είναι πάντα στην κορυφή?
Στο unwired έτσι κάνουν και βολεύει πολύ -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Γιαυτό ροτάω υπάρχει τρόπος κάποια «διαχρονικά» θέματα να είναι πάντα στην κορυφή?
Στο unwired έτσι κάνουν και βολεύει πολύΝομίζω τα 'επικολλημένα' (sticky) είναι πάντα στην κορυφή. Δεν ξέρω αν ένας απλός χρήστης μπορεί ξεκινώντας ένα θέμα να το κάνει επικολλημένο (δεν το έχω δοκιμάσει) ή πρέπει να το κάνει μετά κάποιος moderator.
-
Μετά από δοκιμή και επικοινωνία με moderator έμαθα ότι οποιοσδήποτε μπορεί (και επιτρέπεται) να δημιουργήσει επικολλημένο θέμα ή να 'προβιβάσει' σε επικολλημένο εκ των υστέρων ένα θέμα που έχει ανοίξει ο ίδιος. Μόνο να είμαστε φειδωλοί με αυτό, μη γεμίσουμε επικολλημένα θέματα 'για πλάκα'. Θα πρότεινα να μην κάνουμε αμέσως ένα θέμα επικολλημένο αλλά μόνο αν η δημοτικότητά του αποδείξει ότι του αξίζει να γίνει.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μετά από δοκιμή και επικοινωνία με moderator έμαθα ότι οποιοσδήποτε μπορεί (και επιτρέπεται) να δημιουργήσει επικολλημένο θέμα ή να 'προβιβάσει' σε επικολλημένο εκ των υστέρων ένα θέμα που έχει ανοίξει ο ίδιος. Μόνο να είμαστε φειδωλοί με αυτό, μη γεμίσουμε επικολλημένα θέματα 'για πλάκα'. Θα πρότεινα να μην κάνουμε αμέσως ένα θέμα επικολλημένο αλλά μόνο αν η δημοτικότητά του αποδείξει ότι του αξίζει να γίνει.Συμφωνώ.
Το θέμα είναι ότι στο «Περί αυτοκίνησης» και τώρα αν δεις υπάρχουν θέματα με ίδιο topic.
3 Νομίζω για αστυνομία
Και το θέμα του Γαβριήλ που θα μπορούσε να το βάλει στο «Ότι πιο απίθανο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους» αν ήξερε βέβαια ότι υπάρχει.Κάποιος λοιπόν ας βάλει κάποια topics στην κορυφή...
Προφανώς τα πιο διαχρονικά.
-
Τα επικολλημένα αφορούν σε ανακοινώσεις ή ειδικά θέματα ΜΟΝΟ!!
Δεν υπάρχουν διαχρονικά θέματα με την έννοια που το λέτε.
Για τον καθένα μας το θεμα του είναι διαχρονικό.Ετσι θα γεμίσουμε επικολλημένα!!
Ενας χρήστης μπορεί να δημιουργήσει επικολλημένο θέμα αν είναι κάτι επείγον!
Οι moderators μπορούν να τα ξεκολλήσουν. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για τον καθένα μας το θεμα του είναι διαχρονικό.Ετσι θα γεμίσουμε επικολλημένα!!Και τώρα γεμίσαμε topics με το ίδιο θέμα...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Το θέμα είναι ότι στο «Περί αυτοκίνησης» και τώρα αν δεις υπάρχουν θέματα με ίδιο topic.Το ξέρω. Πιστεύω πως οι mods είναι απλά επιεικείς με μας γιατί αν αρχίσουν να κλειδώνουν ή να συγχωνεύουν παρεμφερή θέματα μπορεί κάποιος να παρεξηγηθεί. Επίσης δεν ξέρω πώς θα φαίνεται μετά ένα θέμα που έχει προκύψει από συγχώνευση άλλων θεμάτων, μάλλον αχταρμάς θα είναι.
Και το θέμα του Γαβριήλ που θα μπορούσε να το βάλει στο «Ότι πιο απίθανο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους» αν ήξερε βέβαια ότι υπάρχει.
Όχι, δε συμφωνώ. Το θέμα του Γαβριήλ έχει περισσότερο να κάνει με το πώς βλέπει ένας κάτοικος ξένης χώρας τα αυτοκινητηστικά δρώμενα της χώρας μας. Πιστεύω ότι καλώς είναι ξεχωριστό θέμα και ελπίζω και άλλοι ομογενείς να γράψουν τις εμπειρίες τους από επισκέψεις στην Ελλάδα ώστε να τις ακούσουμε κι εμείς.
Κάποιος λοιπόν ας βάλει κάποια topics στην κορυφή...
Προφανώς τα πιο διαχρονικά.Αυτό μόνο moderator μπορεί να το κάνει εκ των υστέρων σε θέματα άλλων. Στο μεταξύ, μετά από την απάντηση του Kouk, καλό θα ήταν να το αποφεύγουμε εμείς.
-
σχετικα θα ηθελα να πω οτι τον τελευταιο καιρο επικρατει μια ''αναρχια'' με νεα θρεντς που ανοιγονται συνεχως και φυσικα καποια αναφερονται σε ιδια θεματα ............το λαθος ομως ειναι και σε αυτους που παρα το οτι βλεπουν οτι ηδη εχουν γινει επισημανσεις σχετικα συνεχιζουν να απαντουν ακομα και αν οι ιδιοι προηγουμενως εχουν πει οτι ηδη υπαρχει τετοιο θεμα ανοιγμενο
δεν καταλαβαινω αυτην τη λογικη που εχουν ωρισμενοι!!!!!!
επισης η ολη κατασταση που επικρατει στο φορουμ εδω και λιγο καιρο αρχιζει να μου θυμιζει αλλο αναλογου περιεχομενου ελληνικο φορουμ που εδω και καιρο εχω παψει να συμμετεχω αφου τελικα διαπιστωσα οτι το ''υφος'' του δεν μου ταιριαζε [προσωπικη μου γνωμη βεβαια]!!!!!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM