-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ο Megane98hp αναφέρεται στη λίστα με τους συνδεδεμένους στο forum χρήστες, που άλλοι είναι γκρι, και άλλοι κόκκινοι. Κι εγώ την ίδια απορία έχω...Aκριβως σε αυτο αναφερομουν και εγω!!
Ελπιζω να μην εχουν ολοι δικαιωματα μοντ γιατι
-
Καποιος να μου ρε παιδια, ποιες ειναι οι αλλαγες. Ενταξει το quick reply. Αυτα που γραφει group A, B στα αβαταρ τί ειναι;
-
με γειες!
-
Εϊ! Εγώ είμαι group E user!
Μεγειες!!
-
StavrosG
Μήπως είναι κόκκινοι όσοι έχουν γράψει κάτι από τη στιγμή που συνδέθηκαν και γκρι όσοι μόνο διαβάζουν;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καποιος να μου ρε παιδια, ποιες ειναι οι αλλαγες. Ενταξει το quick reply. Αυτα που γραφει group A, B στα αβαταρ τί ειναι;Όπως ειπώθηκε και εδώ, είναι χαρακτηρισμοί ανάλογα με τον αριθμό δημοσιεύσεων.
**StavrosG
**
Μήπως είναι κόκκινοι όσοι έχουν γράψει κάτι από τη στιγμή που συνδέθηκαν και γκρι όσοι μόνο διαβάζουν;Κι εγώ μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, ας περιμένουμε απάντηση από την Ο.Δ.
-
Με τη ευκαιρία, με γειά μας! Φτου-φτου, σφαίρα πάει!
**Ευχαριστούμε κυρ-Administrator! **
-
Και εγω δεν μπορω να βάλω avatar
και δεν ειμαι κανενος group user -
Ανέβασέ το κάπου έξω [όπως στο imageshack.us ]
-
Ο χαρακτηρισμός είναι προσωρινός. Αργότερα θα ορισθούν πάλι! Μην δίνετε σημασία!!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ανέβασέ το κάπου έξω [όπως στο imageshack.us ]φιρστ θινγκ τουμοροου μορνινγκ
Ινγκλις γκρουπ ουζερ -
Αν δε μπορέσω να βάλω αβαταρ θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω.
-
Mεγειααα!!!!
Καλή συνέχεια παιδιά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν δε μπορέσω να βάλω αβαταρ θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω.Αμην...
-
Με γεία μας
-
περιττό να πω ότι το forum δουλεύει πολύ καλά...
Υπάρχει μια καθυστέρηση με τη βάση όταν κάνω post, αλλά είναι μέσα στα λογικά πλαίσια.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που εργάστηκαν για να μας κάνουν το forum καλύτερο!!!! -
Μεγεια μας!
Σφαιρα παει! -
αυτά τα Group * user,
τί είναι???
-
Προβλέπω έκρηξη των ποστ μόνο και μόνο για να γουστάρουμε με την ταχύτητα δημοσίευσης.
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά, συγχαρητήρια και πάλι!
-
Ελπιζω να πηγαινει γρηγορα και τη μερα...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM