-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεχόμεθα παραγγελίες για screenshots
Νταχτιρντίνο, δεν σε βλέπω καλά...
Να αλλάξουμε συχνότητα; Έχει χιόνια;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χρονικός ορίζοντας Νικ;
Ελάτε ρε παιδιά!Αμα ζούμε μεχρι τοτε,θα είναι καλά.
-
θα πρότεινα ο παλιότερος active moderator να αποκτήσει και δικαιώματα διαχειριστή...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
θα πρότεινα ο παλιότερος active moderator να αποκτήσει και δικαιώματα διαχειριστή...Δημήτρη, η παλαιότητα & η εμπιστοσύνη στον moderator δυστυχώς δεν συνεπάγεται ότι αυτός έχει τις γνώσεις για να τα κάνει αυτά, τον χρόνο για να ασχοληθεί ή ακόμα και την διάθεση να αναλάβει ακόμα περισσότερες - και πιο 'επικίνδυνες' - ευθύνες..
Κατά την γνώμη μου οφείλουνε οι ΤΕ - εφόσον θεωρούν το φόρουμ κάτι σημαντικό γι αυτές και όχι κάτι που απλά 'πρέπει να υπάρχει' - να πιέσουνε μία εταιρία να το αναλάβει, ή έστω κάποιον με περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τους τωρινούς διαχειριστές.
Just my 2 cents..
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
χρονικός ορίζοντας Νικ;
Χωρίς quick reply θα πάω.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατά την γνώμη μου οφείλουνε οι ΤΕ - εφόσον θεωρούν το φόρουμ κάτι σημαντικό γι αυτές και όχι κάτι που απλά 'πρέπει να υπάρχει' - να πιέσουνε μία εταιρία να το αναλάβει, ή έστω κάποιον με περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τους τωρινούς διαχειριστές.Just my 2 cents..
Δε λες πάλι καλά που δεν το έχουν κατεβάσει ακόμα...
Εξάλλου αυτό που προτείνεις ζητά ακόμη περισσότερα χρήματα απ'όσα ήδη κοστίζει το forum και δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση/διάθεση από τις ΤΕ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κατά την γνώμη μου οφείλουνε οι ΤΕ - εφόσον θεωρούν το φόρουμ κάτι σημαντικό γι αυτές και όχι κάτι που απλά 'πρέπει να υπάρχει' - να πιέσουνε μία εταιρία να το αναλάβει, ή έστω κάποιον με περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τους τωρινούς διαχειριστές.
Just my 2 cents..
Εξάλλου αυτό που προτείνεις ζητά ακόμη περισσότερα χρήματα απ'όσα ήδη κοστίζει το forum και δε νομίζω ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση/διάθεση από τις ΤΕ.
Πιστεύω ότι υπάρχει διάθεση από τους απλούς χρήστες να βοηθήσουνε αφιλοκερδώς, δυστυχώς όμως δεν θέλουνε οι τεχνικές εκδόσεις την βοήθεια μας.. Τουλάχιστον έτσι έδειξαν την προηγούμενη φορά που ο gvala πρότεινε κάτι αντίστοιχο.. Ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι και να μας ενημερώσουνε επίσημα.
-
-
Just my 2 cents..
ε οχι και κοστος ενα φορουμ για μια ολοκληρη εταιρια!!!
απλα δεν τους ενδιαφερει οπως φαινεται.
-
χρονικός ορίζοντας Νικ;
Πιστεύω ότι υπάρχει διάθεση από τους απλούς χρήστες να βοηθήσουνε αφιλοκερδώς, δυστυχώς όμως δεν θέλουνε οι τεχνικές εκδόσεις την βοήθεια μας.. Τουλάχιστον έτσι έδειξαν την προηγούμενη φορά που ο gvala πρότεινε κάτι αντίστοιχο.. Ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι και να μας ενημερώσουνε επίσημα.
Kαι τι έγινε τον γείωσαν...
Σκέψου ο άλλος προσφέρεται εθελοντικά και δεν του δίνουν σημασία. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν χρειαστεί να πληρώσουν...
no offence η μέχρι τώρα συμπεριφορά αυτό δείχνει.
-
χρονικός ορίζοντας Νικ;
Nταξ... να το πει αυτό το κιντ, να το καταλάβω... αλλά εσύ? Και πάλι καλά που πρόλαβες όσα πρόλαβες παλιόγερε!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα πρότεινα ο παλιότερος active moderator να αποκτήσει και δικαιώματα διαχειριστή...
Δημήτρη, η παλαιότητα & η εμπιστοσύνη στον moderator δυστυχώς δεν συνεπάγεται ότι αυτός έχει τις γνώσεις για να τα κάνει αυτά, τον χρόνο για να ασχοληθεί ή ακόμα και την διάθεση να αναλάβει ακόμα περισσότερες - και πιο 'επικίνδυνες' - ευθύνες..
Just my 2 cents..
δε χρειάζεται να μπει εταιρεία από πίσω, θα διορθώσω την πρότασή μου ως ο παλιότερος γνώστης active moderator O Διαχειριστής δεν φέρει ευθύνη για θέματα ασφαλείας καθώς βασίζεται σε κώδικα τρίτου, άρα και τα όποια λάθη επιφέρει αυτό, απλώς θα πρέπει να κρατάει τον κώδικα ενημερωμένο, καθώς και να αποτρέπει τη γρήγορη εξάπλωση των spambots στο forum. Μέτρα καταπολέμησης εναντίων τους 100% δεν υπάρχουν
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
O Διαχειριστής δεν φέρει ευθύνη για θέματα ασφαλείας καθώς βασίζεται σε κώδικα τρίτου, άρα και τα όποια λάθη επιφέρει αυτό, απλώς θα πρέπει να κρατάει τον κώδικα ενημερωμένοΆρα λοιπόν ευθύνεται, γιατί πρέπει να παρακολουθεί τα security reports και να ενημερώνει τον εγκατεστημένο κώδικα εγκαίρως.
-
Σιγά το πράμα - για λίγο υπήρχαν μερικές τσοντοδημοσιεύσεις και κάτι έγινε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
What color is the sky?
blueΦαντάζομαι γνωστό moderator να προσπαθεί να απαντήσει σε αυτή την απάντηση Δεν νομίζω να μπορέσει να εγγραφεί ποτέ στο forum σας...Μπορεί και να ανοίξει topic εδώ πέρα...'Απο πότε ο ουρανός έπαψε να είναι μώβ?'
-
Kellerman, τι χρώμα ΒΑΝιέρα έχεις? Μπλε? Η Ασπρη?:rant:
-
MWB
-
BMW γράφεται!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Στο forum της ομάδας μου στο Live for Speed έχουμε βάλει ένα phpbb add-on, που κατά το signup προσθέτει μία ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί γράφοντας την απάντηση με το χέρι. Νομίζω ονομάζεται 'textual confirmation'.Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουν σταματήσει τελείως τα spambots.
Χώστε τους admin σας να το εγκαταστήσουν* το συντομότερο*!!
Για να πάρετε μια ιδέα, αυτή τη στιγμή μάλιστα έχουμε τις εξής ερωτήσεις:
What does a cow say, mooh or meow?
moohWhat color is the grass?
greenWhat color is the sky?
blueWhat color is the sun?
yellowWhat letter comes first in the alphabet?
aWhich animal makes the sound meow?
cat
a cat
cats
the catWhat is 1+1?
2
two
11
elevenWhat's the capital of england?
LondonWhat does a cat (or our member Avel) say, mooh or meow?
meowHow many legs does a cat have?
4
fourWhat is 3+6?
9
nineWhat is 9+1?
10
tenWhat is 6+2?
8
eightΜονο μελαχροινες εχετε στο φορουμ σας ε;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
O Διαχειριστής δεν φέρει ευθύνη για θέματα ασφαλείας καθώς βασίζεται σε κώδικα τρίτου, άρα και τα όποια λάθη επιφέρει αυτό, απλώς θα πρέπει να κρατάει τον κώδικα ενημερωμένο
Άρα λοιπόν ευθύνεται, γιατί πρέπει να παρακολουθεί τα security reports και να ενημερώνει τον εγκατεστημένο κώδικα εγκαίρως.
αν δεν υπάρχει τέτοια σύμβαση, άρα ποινικές ευθύνες τότε δεν υπάρχει λόγος
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM