-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
επίσης αν θές μπορώ να ασχοληθώ και με τον κύριο που ξεκαρδίζεται από τα γέλια μετά από κάθε σου δημοσίευση
και την παντοτινή φιλία μου!
Εδω μαλλον θα χαλασει η συμφωνια...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
επίσης αν θές μπορώ να ασχοληθώ και με τον κύριο που ξεκαρδίζεται από τα γέλια μετά από κάθε σου δημοσίευση
Αν το κάνεις αυτό πρώτον θα με υποχρεώσεις δευτερον θα έχεις τα διπλά από όσα ζητησεις, την αμέριστη συμπαρασταση μου (σε οτιδήποτε) και την παντοτινή φιλία μου!
...πράκτωρ, σε βλέπω να πηγαίνεις για ΒΑΝιο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν το κάνεις αυτό πρώτον θα με υποχρεώσεις δευτερον θα έχεις τα διπλά από όσα ζητησεις, την αμέριστη συμπαρασταση μου (σε οτιδήποτε) και την παντοτινή φιλία μου!
...πράκτωρ, σε βλέπω να πηγαίνεις για ΒΑΝιο!!!
Αν σου πώ θα πρέπει να σε σκοτώσω μετά και δεν θέλω
-
Μιραγκε μη δίνεις σημασία! Φοβουνται τη συμμαχια μας!!
-
Ο Πράκτωρ και η Μαυρόγατα σε νέες περιπέτειες!!!
-
E ρε μπλοκ που δημιουργούνται... φταίω εγώ που είπα ότι η funis είναι πολύ καλό κορίτσι τελικά...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Ο Πράκτωρ και η Μαυρόγατα σε νέες περιπέτειες!!!
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:offtopicviii:O κύριος kouk με παρέσυρε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E ρε μπλοκ που δημιουργούνται... φταίω εγώ που είπα ότι η funis είναι πολύ καλό κορίτσι τελικά...Προτείνω να ανοιχτεί μια κατηγορια με τίτλο 'Σαχλαμάρες' για να μπουν εκεί μερικά ποστ.
Όχι για να μη λέτε ότι δεν τα λεγα!
-
Yπάρχει η Pub ρε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:offtopicviii:
O κύριος kouk με παρέσυρε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αααα δε βγαζω ακρη μ' εσας τους καταπταυλακιωτες
Τώρα που το σκέπτομαι, και η Funis καταπταυλακιώτισσα είναι.
Με μενα δε βγαζετε ακρη?? **Ρε εγω είμαι απλός, φιλικός, πρόσχαρος άνθρωπος!! **
Για ποίον ακριβώς μιλάμε;
-
ΣΚ και οι spammers κάνουν πάρτυ
-
Spammers jerking!
-
Όλο γυναίκες πλασάρουν δε πάνε να ρίξουν κανένα να μας αφήσουν ήσυχους; Άι σιχτίρ πια με τον κάθε χούφτερμαν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όλο γυναίκες πλασάρουν δε πάνε να ρίξουν κανένα να μας αφήσουν ήσυχους; Άι σιχτίρ πια με τον κάθε χούφτερμαν.Σιγα μεγαλε θα σ ανεβει η πιεση.
-
Βρε άι πλύνε τα πόδια σου.
-
Α, γι'αυτό μυρίζει ποδαρίλα εδώ μέσα;
Ασχετο: Επεσα θύμα της προβληματικής αναζήτησης.
Ενα search για 'KTM Bow' που να περιέχει και τους δύο όρους, δεν έφερε αποτελέσματα.
Ενα search για 'KTM X-Bow' ή 'KTM Bow' που να περιέχει τον έναν ή τους δύο όρους, αντιθέτως, έβγαζε το υπάρχον topic.
Το '-' δεν αποτελεί διαχωριστικό λέξεων;
Απαιτώ ένα KTM X-Bow για να λυθεί το πρόβλημά μου.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αθύμα της προβληματικής αναζήτησης.Τολμας και κάνεις αναζητηση σε αυτό το φότουμ ?
Απορω τι συμπεράσματα μπορει να βγαλει κανείς από τα αποτελέσματα της .
Ενα απο τα πιο σημαντικά βηματα στην τεχνικη αναβάθμιση του φορουμ θα ηταν η βελτίωση του 'search'.
Η συμβουλη 'try search before asking' ειναι η βασικοτερη σε καθε φορουμ και εδω δεν μπορει να βοηθήσει.
Καλημερα ( ... και χρονια πολλα μαμα )
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM