-
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 022#222022
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.php?p=222022#222022Καλα, μερικοι ανθρωποι δεν εχουν καθολου ζωη...
Get a life...
-
Eίχε ωραίες απαντήσεις από krus και felleas όμως!
-
Τελικά είναι πολύ σωστή η φράση, 'η αγαμία δεν υποφέρεται'.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eίχε ωραίες απαντήσεις από krus και felleas όμως!Θα προτιμουσα να μην ειχε καθολου απαντησεις. Δεν αξιζει βρε παιδια να σπαταλατε το χρονο σας για αυτους απαντωντας στα flame baits τους. Φανταστειτε μονο ποσο πιο ηλιθιος θα φαινοταν αυτος, αν το μηνυμα του παρεμενε μονο του και κανενας δεν εκανε τον κοπο (η μαλλον την 'τιμη') να του απαντησει.
Αλλωστε ειναι καλο netiquette να μην απανταει κανεις σε τετοια μηνυματα, γιατι ειναι βεβαιο οτι δεν οδηγουν πουθενα και κανουν την κατασταση μονο χειροτερη.
Για παραδειγμα, σε αυτο το φορουμ, καποια στιγμη ειχα απαντησει σε καποιον με ενα link προς το fuckinggoogleit.com, αυτος παρεξηγηθηκε και απαντησε χαρακτηριζοντας με 'κοκορι' . Δεν ξερω αν ειχε δικιο η αδικο, αλλα, αν καθομουν και απαντουσα στην απαντηση του, δε θα τελειωναμε ποτε...!
-
Kάποιες φορές, ενώ έχω διαβάσει ένα θέμα, μου το βγάζει ακόμα μη αναγνωσμένο. Συμβαίνει και σε άλλους;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kάποιες φορές, ενώ έχω διαβάσει ένα θέμα, μου το βγάζει ακόμα μη αναγνωσμένο. Συμβαίνει και σε άλλους;Si!
-
No. Μήπως έχετε απενεργοποιημένα τα cookies για το 4ΤF;
-
Μα δεν συμβαίνει σε όλα τα θέματα. Σε μερικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα δεν συμβαίνει σε όλα τα θέματα. Σε μερικά.Ισως επειδη αυτα ειναι δυσνοητα;
-
Και πρέπει να τα ξαναδιαβάσω;
-
Γουάου! Μιλάμε ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ισως επειδη αυτα ειναι δυσνοητα;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έτσι το έφτιαξε ο κουκ, τα δύσκολα να τα διαβάζεις πολλές φορές
-
Μιλωντας σοβαρα, μαλλον ο Mozilla φταιει! Μου το κανει και εμενα
-
-
Προφανώς και δεν φταίει ο Μοζίλλας. Αυτό που φταίει, είναι συνήθως avatars, εικόνες, υπογραφές κλπ, σηκωμένα σε άλλους σέρβερς που την ώρα που διαβάζετε το θέμα είναι busy, πεσμένοι ή δεν ξέρω τι άλλο. Εφόσον δεν έχει φορτώσει εντελώς η σελίδα, το θέμα κρίνεται αδιάβαστο.
-
Και πως ξέρει το forum αν ο δικός μου browser φορτώνει ή όχι ένα avatar ή μια υπογραφή που βρίσκεται σε άλλο server;
Μάλλον κάτι άλλο παίζει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι...
-
Προφανως το φορουμ θεωρει ενα θεμα διαβασμενο οταν εχει φορτωσει στο 100%.. Αν εστω και ενα μικρο gifακι δεν φορτωσει τοτε το ερμηνευει ως μη διαβασμενο!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM