-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα βρεθει αυτος που το εκανε, το θεμα ειναι τι θα γινει απο εκει και περα.τίποτα απολύτως.
όπως ποτέ δεν μπορείς να εξασφαλίσεις ότι κανείς δεν θα ξαναπεράσει κόκκινο φανάρι επειδή έπιασες έναν να το κάνει κοκ -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Eξομολόγηση στη Λουκά για μια ωρίτσα είναι υπεραρκετά πιστεύω.Στριπτίζ από την Ελενάρα για μια ώρα θα είναι υπεραρκετη πιστεύω ήθελες να πεις...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα βρεθει αυτος που το εκανε, το θεμα ειναι τι θα γινει απο εκει και περα.υπάρχουν τα εξώδικα για αρχή και η μηνύση.
Το θέμα είναι αν κάποιος είναι να το τραβήξει τόσο πολύ.... -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
θα βρεθει αυτος που το εκανε, το θεμα ειναι τι θα γινει απο εκει και περα.
υπάρχουν τα εξώδικα για αρχή και η μηνύση.
Το θέμα είναι αν κάποιος είναι να το τραβήξει τόσο πολύ....γιατί όχι?
να δούμε αν θα ξαναμπεί κάποιος μετά. -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
να δούμε αν θα ξαναμπεί κάποιος μετά.Συμφωνώ μαζί σου.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γιατι ρε παιδια?Βρηκατε και ονοματεπωνυμο απο την IP?
Ειμαι πολυ περιεργος για τα εξης.
- Πως ειστε σιγουροι οτι η ΙΡ που βλεπετε ειναι πραγματικη και δεν περναει απο 32 Proxies.
- Πως βρηκατε ονοματεπωνυμο απο ΙΡ τοσο γρηγορα γιατι αποτι γνωριζω θελει να μπει στη μεση εισαγγελεας για να δειτε Logs ISP. Αν βρισκετε τα ονοματεπωνυμα με 'πλαγιους' (προφανως) τροπους, μπορειτε να μας το πειτε,να ξερουμε σε τι φορουμ ερχομαστε.
Οσο καταδικαστεο και αν ειναι το γεγονος, το να χρησιμοποιειτε παρανομους τροπους (αν εγινε ετσι) για να βρειτε καποιον δε με βρισκει καθολου συμφωνο!!
Ευχαριστω.
-
Κι εσύ πώς θεωρείς από ένα κι ένα ότι όντως έχουν βρει τα στοιχεία που λες? Δεν έχει γραφτεί πουθενά ξεκάθαρα τίποτα άλλο εκτός από το 'κάντε υπομονή και θα διαλευκανθεί η υπόθεση'.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κι εσύ πώς θεωρείς από ένα κι ένα ότι όντως έχουν βρει τα στοιχεία που λες? Δεν έχει γραφτεί πουθενά ξεκάθαρα τίποτα άλλο εκτός από το 'κάντε υπομονή και θα διαλευκανθεί η υπόθεση'.στην πυρά τα εγκάθετα ( )-emoticon
-
Δεν υπάρχουν εγκάθετα emoticons. Υπάρχουν εγκάθετοι χρήστες αυτών.
Πρόσθεσε και το στη λίστα.
-
Εγώ θα έλεγα σουτ μέχρι να υπάρξει οριστική ανακοίνωση, που είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει...
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
να δούμε αν θα ξαναμπεί κάποιος μετά.Συμφωνώ μαζί σου.
Η τιμωρία δε θα είναι μόνο γι αυτόν, αλλά και σαν ειδοποίηση για όποιον άλλο θελήσει να κάνει κάτι παρόμοιο.
karabouzouklis Μια χαρά είναι το φόρουμ που ερχόσαστε ας μη το ενοχλούν να μη τους ενοχλήσει κι αυτό.
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κι εσύ πώς θεωρείς από ένα κι ένα ότι όντως έχουν βρει τα στοιχεία που λες? Δεν έχει γραφτεί πουθενά ξεκάθαρα τίποτα άλλο εκτός από το 'κάντε υπομονή και θα διαλευκανθεί η υπόθεση'.Ακριβώς.-
-
Tazio και υπολοιποι.
Αν ισχυει αυτο που εγραψα το θεμα ειναι σοβαρο, και δεν παιρνει 'ερχοσαστε και ερχομαστε'
ειπα εξ'αρχης ΑΝ ισχυει.Τωρα για το θεμα της ερμηνειας, ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο (emoticon) μας. Νομιζω οτι αφηνεται αρκετα ξεκαθαρα να εννοηθει κατι τετοιο, και οχι μονο απο αυτο το 1 ποστ.
και το θεμα δεν παει ετσι αγαπητοι μου. Δηλαδη με τη λογικη του tazio ας μην το πειραζαν για να μην τους πειραξει, ειναι θεμιτο να παιρνουμε το νομο στα χερια μας, οποτε καποιος μας 'πειραζει'...
Μαλλον πρεπει να γυρισω στη γυαλα μου
-
το Quick Reply πότε θα επανέλθει;
-
karabouzoukli απο που προεξοφλείς πως χρησιμοποιήθηκαν παράνομα μέσα?
Δεν ειναι απαραίτητο.
-
Σύντομα. Μαζί με πολλά άλλα. Η καθυστέρηση οφείλεται σε γενικότερο σχεδιασμό!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Και πώς δηλαδή να τον τιμωρήσουμε παραδειγματικά; Σοβαρά ρωτάω.
Να κάτσει ο παπάρας να ξαναγράψει αυτά που έσβησε.
να οδηγήσει 316
ή δώρο Bora 1.4
Κίτρινο Beetle cabrio 1.4
-
Ειπα πιθανον. Δεν το προεξοφλησα. Αποσο γνωριζω χρειαζεται εντολη απο εισαγγελεα για να παρεις Logs απο ISP, και δεν νομιζω οτι αυτο γινεται σε 4-5 μερούλες. (Φαντάζομαι) και το ολο σκηνικο με τα emoticon σε 'μαγκια' μου κάνει παρα σε νορμαλ τροπο. Ισως ειμαι υπερβολικος, ισως οχι!
Παντως πιστευω οτι θα ηταν πιο ουσιωδης μια αναβαθμιση του φορουμ, γιατι δειχνει να μπαζει απο παντου (βλεπε απειρα bots, δεν εχω δει αλλο φορουμ να ειναι τοσο συχνο το φαινομενο πραγματικα) παρα να σπαταλανε χρονο για να βρουνε ποιος και πως και γιατι το εκανε. (προσωπικη αποψη)
ΥΓ.Νομιζω οτι θα σταματησω εδω και θα περιμενω την ανακοινωση, γιατι στο τελος θα με πειτε και hacker
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και πώς δηλαδή να τον τιμωρήσουμε παραδειγματικά; Σοβαρά ρωτάω.
Να κάτσει ο παπάρας να ξαναγράψει αυτά που έσβησε.
να οδηγήσει 316
ή δώρο Bora 1.4
Κίτρινο Beetle cabrio 1.4
Εγώ θα πρότεινα ένα ροζ Micra cabrio, αλλά αυτό θα ήταν πολύ σκληρό ακόμα και για αυτόν.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM