-
οπως εγραψα και στο θρεντ με την ψηφοφορια για την ''κινηση'' στο φορουμ απο τους 3136 εως αυτην την στιγμη εγγεγραμενους χρηστες 1752 εχουν μηδενικες δημοσιευσεις και 159 μονο 1 απο την εγγραφη τους εως και σημερα ......[ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι αλλα τα στοιχεια ειναι μονο για το 2002 γιατι μεσα στο 2003 ας πουμε οτι ''εγκλιματιζονται '' και παρακολουθουν την κινηση ωστε να συμμετασχουν, αν θελουν βεβαια ,στο μελλον περισσοτερο]!!!!!!
δηλαδη εχουμε 2000 περιπου εγγεγραμενους χρηστες με μηδενικη συμμετοχη στο φορουμ!!!!!!
πιστευετε οτι ειναι αυτοι ενεργα μελη στο φορουμ ή οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων απλα ''περασε και δεν ακουμπησε'' αφηνωντας μας με την πλασματικη εικονα των χιλιαδων μελων που θα μπορουσε να ειναι πιο αντιπροσωπευτικη εαν δεν επρεπε να ειναι υποχρεωτικη η εγγραφη;;;;
οπως ανεφερα ...... ''χρειαστηκα'' τρεις μηνες για να κανω την πρωτη μου δημοσιευση και καταννοω απολυτα αυτους που ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο φειδωλοι σε αυτο και χρειαζονται χρονο προσαρμογης.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
οπως εγραψα και στο θρεντ με την ψηφοφορια για την ''κινηση'' στο φορουμ απο τους 3136 εως αυτην την στιγμη εγγεγραμενους χρηστες 1752 εχουν μηδενικες δημοσιευσεις και 159 μονο 1 απο την εγγραφη τους εως και σημερα ......[ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι αλλα τα στοιχεια ειναι μονο για το 2002 γιατι μεσα στο 2003 ας πουμε οτι ''εγκλιματιζονται '' και παρακολουθουν την κινηση ωστε να συμμετασχουν, αν θελουν βεβαια ,στο μελλον περισσοτερο]!!!!!!δηλαδη εχουμε 2000 περιπου εγγεγραμενους χρηστες με μηδενικη συμμετοχη στο φορουμ!!!!!!
πιστευετε οτι ειναι αυτοι ενεργα μελη στο φορουμ ή οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων απλα ''περασε και δεν ακουμπησε'' αφηνωντας μας με την πλασματικη εικονα των χιλιαδων μελων που θα μπορουσε να ειναι πιο αντιπροσωπευτικη εαν δεν επρεπε να ειναι υποχρεωτικη η εγγραφη;;;;
οπως ανεφερα ...... ''χρειαστηκα'' τρεις μηνες για να κανω την πρωτη μου δημοσιευση και καταννοω απολυτα αυτους που ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο φειδωλοι σε αυτο και χρειαζονται χρονο προσαρμογης.
Αλέξανδρε,
σίγουρα δεν είναι 3200 τα ενεργά μέλη του 4TF!
Ομως δεν είναι και 300.Προσωπικά υπολογίζω οτι περίπου 1000 άτομα είναι αυτά που 'μπαίνουν' στο Forum κατά καιρούς,άλλοι γράφουν άλλοι οχι!
Παρακολουθούν όμως!
Είναι παρα πολύ δύσκολο λοιπόν να σβήσεις κάποιον.
Τωρα για το απαραίτητο login.
Δεν νομίζω οτι δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν.Ακόμα και μόνο για να διαβάσει.Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά θα κάνει?Θα πειράξει αν τον 'δει' κάποιος login?Μα το ψευδώνυμο δεν λέει ποιός είσαι!!
Ενω αντίθετα αν μπορείς να μπεις και να διαβάσεις χωρίς να κάνεις login, μπορείς να αντιγράψεις,να διαβάσεις,να πάρεις ιδέες,να συζητήσεις χωρίς ποτέ κανείς να καταλάβει την παρουσία σου στο Forum!
Δεν κυνηγάω μάγισσες!!Απλά σου λέω την γνώμη μου!
Πιστεύω πάντως οτι σε αυτό το Forum,που όλοι αγαπάμε,το απαραίτητο login βοηθάει και στην διατήρηση του επιπέδου στο οποίο βρίσκεται!
Κάθε άποψη δεκτή! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν εννοούσα να είναι αυστηροί αμέσως αλλά αν ο άλλος δεν συμμορφώνεται μετά από 1-2 συστάσεις. Και επιμένω ότι η δικαιολογία 'δεν έχω ελληνικά στο πισί μου' από μόνη της δεν είναι επαρκής.Το ίδιο κατάλαβα κι εγώ. Δεν σε παρεξήγησα, απλως η απάντησή μου είναι ίδια. Τι σημαίνει αν δεν συμμορφώνονται? Λίγο ρατσιστικό μου ακούγεται το όλο θέμα.
Μπορεί να απεχθάνομαι να βλέπω μήνυμα σε greeklish αλλά δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν να γράψει όπως αρέσει σε εσένα ή σε εμένα. Πόσο περισσότερο να του σβήσεις το μήνυμα! Θα ακολουθήσει ενας χαμός και θα έχει δίκιο ο άνθρωπος.
Είμαι υπερ του να γίνονται συστάσεις, να στέλνονται Pm με οδηγίες ή ότι άλλο κάνουμε μεχρι στιγμής, αλλά οχι να φτάσουμε και στο άλλο άκρο. Οπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου οι περισσότεροι μολις τους το πούμε αλλάζουν αμέσως.
-
Στην περίπτωσή μου οταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστη του γραφείου όλα ειναι ενταξει με τις γραμματοσειρές, όταν ειμαι απο το σπίτι δεν γραφει Ελληνικά με τίποτα.!!!! Ειναι Windows 2000 PRO και στις δυο περιπτώσεις αλλα΄το ένα έχει ελληνικό WORD και το άλλο Αγγλικό. Οι ρυθμήσεις ειναι ίδιες και στα δύο ακόμη και με το regedit έχω επέμβει στα slanguage, και fontsubstitutes. Εαν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ πολύ!!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Στην περίπτωσή μου οταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστη του γραφείου όλα ειναι ενταξει με τις γραμματοσειρές, όταν ειμαι απο το σπίτι δεν γραφει Ελληνικά με τίποτα.!!!! Ειναι Windows 2000 PRO και στις δυο περιπτώσεις αλλα΄το ένα έχει ελληνικό WORD και το άλλο Αγγλικό. Οι ρυθμήσεις ειναι ίδιες και στα δύο ακόμη και με το regedit έχω επέμβει στα slanguage, και fontsubstitutes. Εαν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ πολύ!!!!Δε νομίζω ότι έχει σχέση με το WORD.
Λοιπόν: Start/Settings/Control Panel/Regional Options. Στο διαλογικό που θα εμφανισθεί βεβαιώνεσαι ότι στο 'Language Settings for the System' είναι τσεκαρισμένη η επιλογή 'Greek' και καλό θα ήταν να είναι και Default. Αν όχι πατάς το 'Set Default' και την επιλέγεις. Μετά πατάς το Advanced και βεβαιώνεσαι ότι είναι τσεκαρισμένες οι επιλογές:
- 1253 Ansi Greek (πρέπει να τη βρεις τσεκαρισμένη και γκρι)
- 28597 (ISO 8859-7 Greek)
- 737 (OEM - Greek 437G)
Μόλις τα κάνεις αυτά πάς Control Panel/Keyboard, πας στη σελίδα 'Input Locales' και προσθέτεις αν δεν υπάρχει στο Installed Input Locales την ελληνική γλώσσα (Greek), Καλό είναι να αφήσεις Default την Αγγλική.
-
Ευχαριστώ για τις οδηγείες, στο μηχάνημα που είμαι τώρα όλα αυτά συμφωνούν και γράφω Ελληνικά όπως ειπα ειδη Θα δώ το βράδυ στου σπιτιού τι γίνεται. Και πάλυ ευχαριστώ
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ευχαριστώ για τις οδηγείες, στο μηχάνημα που είμαι τώρα όλα αυτά συμφωνούν και γράφω Ελληνικά όπως ειπα ειδη.Αν μπορείς να δεις ελληνικά αλλά όχι να γράψεις μάλλον δεν έχεις προσθέσει το ελληνικό Input Locale στο Control Panel/Keyboard.
-
Μπορω να εμφανισω φοτο η οποια ειναι αποθηκευμενη στο P/C μου?
Αν ναι πως?
Thanks. -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Μπορω να εμφανισω φοτο η οποια ειναι αποθηκευμενη στο P/C μου?Πρέπει να την βάλεις σε έναν Web Server ώστε να είναι προσπελάσιμη από URL. Αν έχεις δικό σου site μπορείς να τη βάλεις εκεί σε κάποιο directory αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο site που παρέχει υπηρεσία αποθήκευσης και Web publishing αρχείων όπως το 'Briefcase' του http://www.pathfinder.gr, το οποίο χρησιμοποιούν αρκετοί φορουμίστες.
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί οι δικτυάδες έχουν κόψει την πρόσβαση σε secure sites εκτός από κάποια επιλεγμένα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πρέπει να την βάλεις σε έναν Web Server ώστε να είναι προσπελάσιμη από URL. Αν έχεις δικό σου site μπορείς να τη βάλεις εκεί σε κάποιο directory αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο site που παρέχει υπηρεσία αποθήκευσης και Web publishing αρχείων όπως το 'Briefcase' του http://www.pathfinder.gr, το οποίο χρησιμοποιούν αρκετοί φορουμίστες.
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί οι δικτυάδες έχουν κόψει την πρόσβαση σε secure sites εκτός από κάποια επιλεγμένα.
Ναι ρε Κωστα το ξερω αυτο! Εχω δικο μου site αλλα ειναι ολοκληρη 'ταλαιπωρια' και βαριεμαι τωρα βαζε βγαζε εικονες!
Γιαυτο ρωτησα απο αποθηκευμενες Ρ/C! Aλλα αφου δε γινετε τι να κανουμε....?
Δε μας χαλαει τιποτα ομως!! -
Αν μπορείς να δεις ελληνικά αλλά όχι να γράψεις μάλλον δεν έχεις προσθέσει το ελληνικό Input Locale στο Control Panel/Keyboard.
στο πληκτρολογο σπιτιού παραμενει το πρόβλημα, δεν ξέρω αν φταίει το ειδος του πληκτρολογείου (ειναι της microsoft που ξεκουράζει τα χέρεια οβαλ με κλειση κ.λ.π.)[/list]
-
Αν μπορείς να δεις ελληνικά αλλά όχι να γράψεις μάλλον δεν έχεις προσθέσει το ελληνικό Input Locale στο Control Panel/Keyboard.
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, αλλά στα NT όταν έκανες την εγκατάσταση του λειτουργικού έπρεπε να επιλέξεις πληκτρολόγιο US International, γιατί με το default US όσο και να χτυπιόσουν μετά στα ελληνικά δεν δούλευε σωστά. Ενώ με το US International δουλεύουν όλες οι γλώσσες!
-
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ FORUM ΜΕΣΩ SMS.
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Αν ναι πως?
Thanks.Αν είχε γίνει ένα upgrade στο forum θα μπορούσες!
-
Εδώ καί 10-15 ημέρες , ΟΤΑΝ είναι συνδενεμένοι πάνω ΑΠΟ 20 χρήστες,
οι σελίδες του forum 'κατεβαίνουν' αργά , πολύ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!Είναι πρόσκαιρο ???
Ειναι προμήνυμα major problem ???
Ή μήπως κάτι άλλο ???Αποστόλης .
-
Eχω να κανω την ιδια παρατηρηση Αποστολη αλλα το θεωρω φυσιολογικο... Τι να πρωτοκανει ο καημενος ο server οταν ειναι μεσα 20+ λυσσασμενοι...;
-
Εγώ αντίθετα είδα αλλαγή προς το καλύτερο!!!
Να είναι καλά το πανεπιστήμιο με τα 100 kbps!!!
Φυσάει το πράμα... -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Να είναι καλά το πανεπιστήμιο με τα 100 kbps!!!
Φυσάει το πράμα...Eμεις εχουμε κανει πι-πι στο πηγαδι προφανως!
-
μολις διαβασα αυτην την απαραδεκτη εως και ηλιθια διαφημιση που ''εριξε'' ενα νεο μελος [προφανως αυτος ηταν και ο λογος που γραφτηκε] στις ''αγγελιες''!!!!!!
δεν φανταζομουν ποτε οτι θα χρειαζοταν και μοντερειτορ για αυτην την ενοτητα ομως τελικα καποιος γρηγορα πρεπει να επιληφθει!!!
-
Αυτό είναι το λιγότερο...Γελάμε κιόλας!
Εγώ όπως έχω ξαναπεί θα ήθελα να μπορούμε να βρίσκουμε όλους του ηλίθιους και τους κομπλεξικούς με τα 2 και 3 και δεν ξέρω πόσα nicks που φτιάχνουν για κάθε ηλίθιο λόγο...
Όπως για να υποστηρίζει ο ένας τον εαυτό του σε διαμάχες χρησιμοποιώντας διάφορα nicks...
Ναι το έχουμε δει και αυτό...και μάλιστα πρόσφατα...
Και δεν καταλαβαίνουν ότι φαίνεται αμέσως!!!!!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM