Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
οπως εγραψα και στο θρεντ με την ψηφοφορια για την ''κινηση'' στο φορουμ απο τους 3136 εως αυτην την στιγμη εγγεγραμενους χρηστες 1752 εχουν μηδενικες δημοσιευσεις και 159 μονο 1 απο την εγγραφη τους εως και σημερα ......[ειναι πολυ περισσοτεροι αυτοι αλλα τα στοιχεια ειναι μονο για το 2002 γιατι μεσα στο 2003 ας πουμε οτι ''εγκλιματιζονται '' και παρακολουθουν την κινηση ωστε να συμμετασχουν, αν θελουν βεβαια ,στο μελλον περισσοτερο]!!!!!!
δηλαδη εχουμε 2000 περιπου εγγεγραμενους χρηστες με μηδενικη συμμετοχη στο φορουμ!!!!!!
πιστευετε οτι ειναι αυτοι ενεργα μελη στο φορουμ ή οτι η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων απλα ''περασε και δεν ακουμπησε'' αφηνωντας μας με την πλασματικη εικονα των χιλιαδων μελων που θα μπορουσε να ειναι πιο αντιπροσωπευτικη εαν δεν επρεπε να ειναι υποχρεωτικη η εγγραφη;;;;
οπως ανεφερα ...... ''χρειαστηκα'' τρεις μηνες για να κανω την πρωτη μου δημοσιευση και καταννοω απολυτα αυτους που ειναι λιγοτερο ή περισσοτερο φειδωλοι σε αυτο και χρειαζονται χρονο προσαρμογης.
Αλέξανδρε,
σίγουρα δεν είναι 3200 τα ενεργά μέλη του 4TF!
Ομως δεν είναι και 300.Προσωπικά υπολογίζω οτι περίπου 1000 άτομα είναι αυτά που 'μπαίνουν' στο Forum κατά καιρούς,άλλοι γράφουν άλλοι οχι!
Παρακολουθούν όμως!
Είναι παρα πολύ δύσκολο λοιπόν να σβήσεις κάποιον.
Τωρα για το απαραίτητο login.
Δεν νομίζω οτι δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν.Ακόμα και μόνο για να διαβάσει.Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά θα κάνει?Θα πειράξει αν τον 'δει' κάποιος login?Μα το ψευδώνυμο δεν λέει ποιός είσαι!!
Ενω αντίθετα αν μπορείς να μπεις και να διαβάσεις χωρίς να κάνεις login, μπορείς να αντιγράψεις,να διαβάσεις,να πάρεις ιδέες,να συζητήσεις χωρίς ποτέ κανείς να καταλάβει την παρουσία σου στο Forum!
Δεν κυνηγάω μάγισσες!!Απλά σου λέω την γνώμη μου!
Πιστεύω πάντως οτι σε αυτό το Forum,που όλοι αγαπάμε,το απαραίτητο login βοηθάει και στην διατήρηση του επιπέδου στο οποίο βρίσκεται!
Κάθε άποψη δεκτή!