-
Μπορει καποιος να μας πει τι γινεται με τις ενημερωσεις μεσο e-mail?
Θα διορθωθει ..δεν θα διορθωθει... ποτε.. να ξερουμε τι γινεται. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για ακόμα μία φορά..Πρόβλημα της phpbb είναι, δεν φταίνει οι mods γι αυτό και ούτε μπορούν να το διορθώσουν.. Εκτός αν ξέρει κάποιος php & μπορεί να επέμβει σε έναν τεράστιο κώδικο που έχει γράψει κάποιος άλλος..
Το πρόβλημα ίσως να λυθεί αν το forum έχει τα τελευταία updates της phpbb & εφόσον οι δημιουργοί της phpbb το έχουνε ήδη διορθώσει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το πρόβλημα ίσως να λυθεί αν το forum έχει τα τελευταία updates της phpbb & εφόσον οι δημιουργοί της phpbb το έχουνε ήδη διορθώσει.
Α ωραία, τώρα ξέρουμε σίγουρα.
-
Τι έγιναν τα σταθερά topics της ενότητας 'Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum'? Μόνο εγώ δεν τα βλέπω ή εξαφανίστηκαν για κάποιο λόγο?
Μιλάω για το 'Νέα μέλη', 'Οδηγίες επισύναψης φωτο' κτλ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι έγιναν τα σταθερά topics της ενότητας 'Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum'? Μόνο εγώ δεν τα βλέπω ή εξαφανίστηκαν για κάποιο λόγο?Μιλάω για το 'Νέα μέλη', 'Οδηγίες επισύναψης φωτο' κτλ...
Ουτε εγω τα βλεπω...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Τι έγιναν τα σταθερά topics της ενότητας 'Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum'? Μόνο εγώ δεν τα βλέπω ή εξαφανίστηκαν για κάποιο λόγο?
Μιλάω για το 'Νέα μέλη', 'Οδηγίες επισύναψης φωτο' κτλ...
Ουτε εγω τα βλεπω...
Λούσου με ultrex και θα δεις
-
Δεν εμφανίζεται το quick reply, και στο προφίλ υπάρχουν προς το τέλος 2 κενές επιλογές.
Κατά τα άλλα, θα μας πείτε τι ακριβώς έγινε;
-
Κατ' αρχήν υπήρξε τεχνικό πρόβλημα με hacker!
Αυτό θα λυθεί λίαν συντόμως!!!
Στην συνέχεια έγινε αναβάθμιση του Φόρουμ. Η προσθήκη του QR θα γίνει όπου να'ναι και αυτή.
-
Καλά είπαμε δλδ. Ντόπιος;
-
Θα...ξέρετε εντός μικρού χρονικού διαστήματος!
-
Βγάλτε και τα λινκ με τα ονόματα των συντονιστών απο την πρώτη σελίδα, είναι πολύ κουραστικό.
καλό κουράγιο με το συμμάζεμα
-
Άντε. ωραία. Επίσης, θα ήθελα να πω πως δεν μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο χρήστης dj_petros. Off-topic, αλλά ήθελα να το πω αυτό.
Με γειές μας!!!
-
Αυτό γίνεται ήδη ΙΚΕ!
-
Καθώς επίσης και το ενεργό username.
Welcome back.
-
Χάσαμε και post counts ε?
Δεν πειράζει καλύτερα γιατί είχα περάσει τα 5.000 χωρίς να το καταλάβω. Πάμε πάλι λοιπόν.
-
Χάθηκαν περίπου 3.500 δημοσιεύσεις!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καθώς επίσης και το ενεργό username.Welcome back.
Αυτό είναι feature του quickreply, το οποίο θα εγκατασταθεί ξανά σύντομα. Υπομονή και όλα θα γίνουν.
-
Ωραία, ευχαριστούμε πολύ.
-
Ναι, το σκέφτηκα μόλις είχα ποστάρει... Take your time.
Kρίμα όμως που χάθηκαν οι δημοσιεύσεις...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κατ' αρχήν υπήρξε τεχνικό πρόβλημα με hacker!Ξέρουμε που μένει;
Κρίμα τα ποστ!
Edit: Μπράβο σ' αυτους που δούλεψαν για να έρθει το φορουμ στα σύγκαλά του!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM