-
Για ακόμα μία φορά..
Πρόβλημα της phpbb είναι, δεν φταίνει οι mods γι αυτό και ούτε μπορούν να το διορθώσουν.. Εκτός αν ξέρει κάποιος php & μπορεί να επέμβει σε έναν τεράστιο κώδικο που έχει γράψει κάποιος άλλος..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για ακόμα μία φορά..Πρόβλημα της phpbb είναι, δεν φταίνει οι mods γι αυτό και ούτε μπορούν να το διορθώσουν.. Εκτός αν ξέρει κάποιος php & μπορεί να επέμβει σε έναν τεράστιο κώδικο που έχει γράψει κάποιος άλλος..
εσύ έχεις διάβασμα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για ακόμα μία φορά..
Πρόβλημα της phpbb είναι, δεν φταίνει οι mods γι αυτό και ούτε μπορούν να το διορθώσουν.. Εκτός αν ξέρει κάποιος php & μπορεί να επέμβει σε έναν τεράστιο κώδικο που έχει γράψει κάποιος άλλος..
εσύ έχεις διάβασμα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εμένα **έρχονται e-mails **για απαντήσεις σε threads που έχω ποστάρει, παρόλο που **δεν **έχω ζητήσει κάτι τέτοιο!
Δες στο προφίλ σου αν έχεις τσεκαρισμένο το 'Να ενημερώνομαι πάντα για απαντήσεις'.
Φυσικά και το τσέκαρα!!!! Η απάντηση είναι ότι δεν το έχω τσεκαρισμένο!
-
Ειναι πολυ εκνευριστικο να μην ερχονται οι ειδιποιησεις μεσο mail!
-
Κι εγώ τα ίδια
Το ανενεργοποιήσα και πλέον ψάχνω μόνος μου.. -
Ανοίγω το forum, βλέπω πχ 30 νέα posts. Κλείνω την σελίδα-την ξανανοίγω, κανένα νέο post, φαίνονται όλα σαν διαβασμένα. Αδύνατον να παρακολουθήσω τις συζητήσεις έτσι, τι παίζεται?
-
Είναι η φύση της πλατφόρμας τέτοια. Αν δεν έχει γίνει κανένα νέο ποστ από τη στιγμή που έκανες log out (εφόσον έκλεισες τη σελίδα) δε σου δείχνει τις αδιάβαστες δημοσιεύσεις, γιατί θεωρεί πως τις έχεις διαβάσει.
-
Ή μήπως είναι η ρύθμιση των cookies?
-
Ε μέσω μπισκοτακίων είναι αυτή η λειτουργία.
-
Cookies από την μεριά μου δεν είναι, γιατί το κάνει μόνο το forum των 4τροχών και του Puntoclub, τα υπόλοιπα 10-15 που μπαίνω δουλεύουν μιά χαρά.
-
Αρχίσαμε να πέφτουμε πάλι ή μου φαίνεται;
-
Εμένα πάει σφαίρα αυτή τη στιγμή Χάρη
-
Kαι εμένα...
-
Πεταμε !!
-
Ναι, τώρα σφαίρα!
Πριν δεν έμπαινε, όμως... Και χθες το μεσημέρι κρέμασε.
-
Παταω υποβολη στο θεμα 'Παχυσαρκια στην Ελλαδα' και μου βγαζει αυτο:
Ran into problems sending Mail. Response: 451 4.3.0 : Temporary lookup failureDEBUG MODE
Line : 169
File : smtp.phpΤο μήνυμα μου ομως το περασε .
-
Συμβαίνει καμιά φορά. Πάντα το παίρνει το ποστ όμως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παταω υποβολη στο θεμα 'Παχυσαρκια στην Ελλαδα' και μου βγαζει αυτο:
Ran into problems sending Mail. Response: 451 4.3.0 : Temporary lookup failureDEBUG MODE
Line : 169
File : smtp.phpΤο μήνυμα μου ομως το περασε .
τώρα τελευταία το βγάζει κ μένα...4-5 φορές...
μας το έβγαζε και στο site του club κ μας είχαν πει ότι ο server είναι πολύ απασχολημένος, για αυτό το βγάζει. -
Ε να του πάρουμε ένα βοηθό ρε παιδιά (αστείο χοχοχο γελάσαμε πάλι)...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM