-
...και σε εμένα το ίδιο...
-
παντως διορθωθηκε μερικες ωρες μετα
-
...κι εμένα αλλά το θέμα είναι ότι το κάνει κατά καιρούς...
-
Εμένα μου το κάνει μόνιμα. Σε κάποια (όχι τα ίδια κάθε φορά) θέματα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί δυστυχώς, έτσι είναι φτιαγμένο το search feature του phpBB.
Οντως, και πρακτικά είναι άχρηστο. Και μάλιστα, δε σε πηγαίνει στη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά στην αρχική σελίδα του θέματος. Πες τώρα ότι εγώ θέλω να ψάξω κάτι μέσα στο Citroen Forum. Αντε να κάτσω να ψάξω 484 σελίδες, μία μία, για να βρω αυτό που θέλω...
Αυτό σου συμβαίνει επειδή είναι προεπιλογή το 'Eμφάνισε τα αποτελέσματα κατά Θεματικές Ενότητες' (κάτω αριστερά). Αν το κάνεις 'κατά Δημοσιεύσεις' τότε θα σε πάει στη δημοσίευση τη συγκεκριμένη.
-
Right you are, it seems. Eye doctor again, visit I must.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμένα μου το κάνει μόνιμα. Σε κάποια (όχι τα ίδια κάθε φορά) θέματα.Εσένα καλά σου κάνει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εμένα μου το κάνει μόνιμα. Σε κάποια (όχι τα ίδια κάθε φορά) θέματα.
Εσένα καλά σου κάνει.
Τί εγκάθετος..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εσένα καλά σου κάνει.Εσύ να αλλάξεις την υπογραφή σου σε wwp.egka8etos.fu
όπου wwp = world wide prick.
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!
-
Στηηηηη τσίτα είμαστε στηηη τσίτα;
-
Qualis ab incepte...
-
Γιατί κάποιες Θ.Ενοτητες συνεχιζουν να εμφανιζονται ως νέες ένω... έχουν αναγνωστει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γιατί κάποιες Θ.Ενοτητες συνεχιζουν να εμφανιζονται ως νέες ένω... έχουν αναγνωστει;Γυναίκες... ποτέ δεν θα τις καταλάβουμε.
-
ννναι.
Καμιά άλλη απάντηση;
-
Krusenstern
-
Πήγα να κάνω quote και μου έβγαλε αυτό...
'Συγνώμη αλά μόνο οι μπορούν να απαντήσουν σε δημοσίευση σ' αυτή την Δ.Συζήτηση'
Ακριβώς όπως είναι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πήγα να κάνω quote και μου έβγαλε αυτό...'Συγνώμη αλλά μόνο οι τιτλούχοι εγκάθετοι μπορούν να απαντήσουν σε δημοσίευση σ' αυτή την Δ.Συζήτηση'
Ακριβώς όπως είναι..
Στο διόρθωσα, υπήρχε κάποιο παράξενο φίλτρο στη μέση.
-
-
Ρίχνω την ιδέα για αλλαγή στους κανονισμούς μεγέθους avatars/sigs.
Πιστεύω πως οι υπάρχοντες ειναι ολίγον τι παράλογοι, δηλ. απίστευτα μικρό avatar (τα 80χ80 ειναι καλά, αλλα το 6KB περιοριστικό ειναι υπερβολή!) και υπογραφή οτι να ναι! Καλύτερα θα ήταν πιστεύω avatar 100x100 μέχρι 15-20kb και υπογραφή με 1 εικόνα μεγέθους 30 kb...
-
Πες τα, πες τα, γιατί είναι κάτι τύποι σαν τον silencer51 που έχουν μεγάλη εικόνα στην υπογραφή τους.
Για μισό λεπτό...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM