-
Ενα θέμα ανα πεντάλεπτο μου ανοίγει,καί άμα είναι να ποστάρω....καταστράφηκα
-
Λίγη υπομονή παίδες!
Το θέμα έχει επισημανθεί...μετά το Ακρόπολις θα το λύσουμε.
-
δεν φταιει ο provider
-
ένα άλλο που έχει ξανα-επισημανθεί είναι ότι στέλνει όποτε θέλει ειδοποιήσεις mail για νέα απάντηση σε θέματα του φόρουμ.
-
κατι δεν πρεπει να γινει με τη διαδικασια εγραφης ????????(αντιμετωπιση spammer)
-
Βοηθεια!!!!! φορτωσα το firefox σε ενα laptop και μπαινοντας στο forum ξαφνικα βγαζει error και λεει: unable to initialise memory streaming. Τι πρεπει να ρυθμισω η που να ψαξω για λυση?????
-
με firefox μπαίνω και δεν αντιμετωπίζω το πρόβλημα που έχεις. Μήπως φταίει κάτι άλλο;
-
ναι και εγω μπαινω απο το σταθερο χωρις προβλημα αλλλα απο το φωρητο???
-
φορητό έχω κι εγώ...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Βοηθεια!!!!! φορτωσα το firefox σε ενα laptop και μπαινοντας στο forum ξαφνικα βγαζει error και λεει: unable to initialise memory streaming. Τι πρεπει να ρυθμισω η που να ψαξω για λυση?????Σε αυτή τη σελίδα υπάρχει ο ισχυρισμός πως οφείλεται σε malware. Θα χρειαστεί να το ψάξεις με τα αντίστοιχα προγράμματα προστασίας.
-
Ρε παιδιά γιατι χάθηκαν τα ευρετήρια θεμάτων;
edit: εκτός απο αυτό των τεχνικών θεμάτων -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ρε παιδιά γιατι χάθηκαν τα ευρετήρια θεμάτων;
edit: εκτός απο αυτό των τεχνικών θεμάτωνΤης Αυτοίνησης ξαναμπήκε σαν υπόμνημα (δεν ξέρω γιατί βγήκε).
Κάποια στιγμή βέβαια θα πρέπει να ενημερωθεί.Αν υπάρχει κάποιος εθελοντής ας φανερωθεί
EDIT: Τελικά είχε βγει από υπόμνημα γιατί περιέχει πολλά θέματα που τώρα πλέον είναι στο Κατασκευαστές - Μοντέλα. Όταν φτιαχτεί θα επανέλθει
-
Στον Αντίλογο το πρωί άνοιξε νέο θρεντ για τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς..ορθώς μεταφέρθηκε στο μπάσκετ αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα..Τα ποστ (2-3) στο θέμα για τον Μπόμπαν δεν έχουν μεταφερθεί στο μπάσκετ και δεν μπορώ να τα δω..Παρόλα αυτά..λέει ότι η τελευταία δημοσίευση στο θέμα έγινε 3:22 πχ αλλά δεν μπορώ να τη δω... Τί να φταίει άραγες;;
-
Βασικα μια παρατηρηση-παραπονο-απορια να κανω. Θεωρω το search του φορουμ ειναι απαραδεκτο. Βαζω τη λεξη κλειδι και αντι να μου βγαλει τους τιτλους των τοπικ με τη λεξη αυτη μου βγαζει ολα τα τοπικ που περιεχουν τη λεξη κλειδι τα οποια μπορει να ειναι και ασχετα....Γιατι αυτο?
-
Γιατί δυστυχώς, έτσι είναι φτιαγμένο το search feature του phpBB.
-
REQUEST:
RSS FEED????
Pleaaaaaaaase???
-
τι είναι το RSS feed?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι είναι το RSS feed?RSS (file format)
Συνήθως σου δείχνει τα τελευταία ποστ/ειδήσεις σε drop-down menu ή με κάποιον άλλον αντίστοιχο τρόπο, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείς τη σελίδα που σ' ενδιαφέρει. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Γιατί δυστυχώς, έτσι είναι φτιαγμένο το search feature του phpBB.Οντως, και πρακτικά είναι άχρηστο. Και μάλιστα, δε σε πηγαίνει στη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά στην αρχική σελίδα του θέματος. Πες τώρα ότι εγώ θέλω να ψάξω κάτι μέσα στο Citroen Forum. Αντε να κάτσω να ψάξω 484 σελίδες, μία μία, για να βρω αυτό που θέλω...
-
παρουσιαστηκε παλι σημερα το να μην ερχονται email με ειδοποιησεις...
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM