-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αντιμετωπίζει κανείς κανένα πρόβλημα με το forum και το login?Ναι, αλλά δεν μπορούνε να μπούνε να το γράψουν!!
-
Καλή η πλάκα, αλλά μου κόπηκε όταν πριν από μισή ώρα είχα πρόβλημα με το login.
Είμαι σίγουρος ότι πληκτρολογούσα σωστά τα στοιχεία και αναγκάστηκα να επιλέξω νέο κωδικό μέσω email. Πάω στην ιστοσελίδα του email και εκεί πάλι δεν δούλευαν τα στοιχεία μου, ούτε οι μυστικές απαντήσεις σε κάτι ερωτήματα για αποστολή νέο κωδικού. Ευτυχώς, είχα 2ο email για όταν έχει πρόβλημα το 1o email και πήρα νέο κωδικό για το 1ο email εκεί, ώστε να μπω στο 1ο email για να πάρω τον νέο κωδικό του forum.
Είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω αυτό στο forum. Μάλιστα και στις δύο αυτές περιπτώσεις δεν λειτουργούσαν τα στοιχεία του email για να πάρω το νέο κωδικό του forum. Την πρώτη φορά επικοινώνησα με τον admin και μετά, λόγω του 1ου παθήματος, είχα την ιδέα να βάλω εναλλακτικό email στο email που έχω εδώ(το συγκεκριμένο email που είχα την 1η φορά, πάει χάθηκε αφού δεν είχα εναλλακτικό email μέσα και μετά την παρέμβαση του admin το άλλαξα) και έτσι 'σώθηκα'...
Αλλά τη κατάσταση αυτή, ξαφνικά να μην δουλεύει ο κωδικός μου του forum και παράλληλα ούτε ο κωδικός μου του email για να πάρω άλλο κωδικό!Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ και(αν δεν σας πειράζει) βάλτε και εσείς εναλλακτικό email όταν δεν δουλεύει το κύριο email, για να μην μπλέξετε σαν και εμένα!!!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πάω στην ιστοσελίδα του email και εκεί πάλι δεν δούλευαν τα στοιχεία μου, ούτε οι μυστικές απαντήσεις σε κάτι ερωτήματα για αποστολή νέο κωδικού. Ευτυχώς, είχα 2ο email για όταν έχει πρόβλημα το 1o email και πήρα νέο κωδικό για το 1ο email εκεί, ώστε να μπω στο 1ο email για να πάρω τον νέο κωδικό του forum.
Είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω αυτό στο forum. Μάλιστα και στις δύο αυτές περιπτώσεις δεν λειτουργούσαν τα στοιχεία του email για να πάρω το νέο κωδικό του forum. Την πρώτη φορά επικοινώνησα με τον admin και μετά, λόγω του 1ου παθήματος, είχα την ιδέα να βάλω εναλλακτικό email στο email που έχω εδώ(το συγκεκριμένο email που είχα την 1η φορά, πάει χάθηκε αφού δεν είχα εναλλακτικό email μέσα και μετά την παρέμβαση του admin το άλλαξα) και έτσι 'σώθηκα'...
Αλλά τη κατάσταση αυτή, ξαφνικά να μην δουλεύει ο κωδικός μου του forum και παράλληλα ούτε ο κωδικός μου του email για να πάρω άλλο κωδικό!Οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ και(αν δεν σας πειράζει) βάλτε και εσείς εναλλακτικό email όταν δεν δουλεύει το κύριο email, για να μην μπλέξετε σαν και εμένα!!!
Aναθεμα αν καταλαβα τι εκανες ρε Βασιλακη!!
-
Σόρρυ, ήταν λόγω της έντασης τα πολλά λόγια...
-
Επειδή δέχτηκα καταιγισμό επιστολών διαμαρτυρίας για το πιο πάνω(μεγάλο) ποστ, θα προσπαθήσω να το κάνω πιο....visionable!!!
- Δεν λειτουργούσε ο κωδικός του φόρουμ(άγνωστο γιατί).
- Παράλληλα δεν λειτουργούσε ο κωδικός του email(το οποίο είναι αυτό που χρησιμοποιώ για το φόρουμ) για να πάρω νέο κωδικό.
- Ευτυχώς είχα μέσα στα options του email, ένα άλλο (εναλλακτικό)email σε περίπτωση που δεν δουλεύει το κύριο email.
- Έτσι πήρα κωδικό στο εναλλακτικό email για το κύριο email.
- Ακολούθως κατάφερα και μπήκα στο κύριο email(του φόρουμ δηλ.) και πήρα τον νέο κωδικό του φόρουμ.
Είναι η 2η φορά που το παθαίνω σε διάστημα 3 μηνών.
Την 1η φορά δεν είχα το εναλλακτικό email οπότε αναγκάστηκα να επικοινωνήσω με τον admin.Γιατί και στις δύο φορές ξαφνικά δεν δουλεύει ο κωδικός του φόρουμ και παράλληλα ούτε και ο κωδικός του email που έχω στο φόρουμ?
-
Επειδή δέχτηκα καταιγισμό επιστολών διαμαρτυρίας για το πιο πάνω(μεγάλο) ποστ, θα προσπαθήσω να το κάνω πιο....visionable!!!Tι υπερβολικος!!
-
Επειδή δέχτηκα καταιγισμό επιστολών διαμαρτυρίας για το πιο πάνω(μεγάλο) ποστ, θα προσπαθήσω να το κάνω πιο....visionable!!!- Δεν λειτουργούσε ο κωδικός του φόρουμ(άγνωστο γιατί).
- Παράλληλα δεν λειτουργούσε ο κωδικός του email(το οποίο είναι αυτό που χρησιμοποιώ για το φόρουμ) για να πάρω νέο κωδικό.
- Ευτυχώς είχα μέσα στα options του email, ένα άλλο (εναλλακτικό)email σε περίπτωση που δεν δουλεύει το κύριο email.
- Έτσι πήρα κωδικό στο εναλλακτικό email για το κύριο email.
- Ακολούθως κατάφερα και μπήκα στο κύριο email(του φόρουμ δηλ.) και πήρα τον νέο κωδικό του φόρουμ.
Είναι η 2η φορά που το παθαίνω σε διάστημα 3 μηνών.
Την 1η φορά δεν είχα το εναλλακτικό email οπότε αναγκάστηκα να επικοινωνήσω με τον admin.Γιατί και στις δύο φορές ξαφνικά δεν δουλεύει ο κωδικός του φόρουμ και παράλληλα ούτε και ο κωδικός του email που έχω στο φόρουμ?
Πιθανή περίπτωση:
-Κάποιος κάπως έσπασε τον κωδικό του email σου.
-Ζήτησε από το φόρουμ βοήθεια για το λογκίν, τάχα πως τον ξέχασε τον κωδικό.
-Άλλαξε τον κωδικό του φόρουμ.
-Άλλαξε τον κωδικό του email.kouk, δεν δίνω οδηγίες πώς να γίνεις χάκερ, οπότε μην το σβήσεις!!
Παρεμπιπτόντως, το παγωτάκι που λέγαμε, πάμε να το φάμε; Πότε/πού σε βολεύει; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Χρησιμοποιώ **firefox **και όταν σε reply θέλω να βάλω smileys στη μέση των προτάσεων, μου τα στέλνει στο τέλος του ποστ.
Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό;
Αφορά κάποια ρύθμιση ;
Δεν υπάρχει λύση με την παρούσα έκδοση της phpBB που τρέχει το φόρουμ, πάντα στο τέλος τα βάζει. Σε πιο σύγχρονες εκδόσεις, παίζει ΟΚ. Επίσης παίζει ΟΚ και σε vBulletin.
Γνώμη: τα smileys του φόρουμ είναι λίγα, και είναι εύκολο να θυμάσαι πώς πρέπει να τα γράφεις. Είναι πολύ γρηγορότερο αν εξασκηθείς
Σ' ευχαριστώ
Επίσης μπορείς να τα κάνεις αποκοπή από το τέλος που τα στέλνει και να τα τοποθετήσεις όπου εσύ θέλεις μέσα στο κείμενο με επικόλληση.
-
Είναι 10 λεπτά πίσω το clock...
-
Πάντως χθες το βράδυ πάλι τα έφτυσε το σύστημα
-
Είναι 10 λεπτά πίσω το clock...Οντως...
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Αν επιλέξω στο 'Προφίλ' 'Γλώσσα επικοινωνίας: English', δεν δείχνει σωστά τα Ελληνικά στην σελίδα, γιατί επιλέγει λάθος 'character encoding', western, ενώ θα έπρεπε να επιλέγει greek. Το δοκίμασα σε Firefox 1.5 και σε ΙΕ.Είναι θέμα κατασκευής της σελίδας του forum και άρα admin, αν μπορεί ας κάνει κάτι!
Καλωσόρισες στο 4TF. Γιατί να διαλέξεις γλώσσα επικοινωνίας 'English' στο προφίλ? Αν επιλέξεις ελληνικά, μια χαρά παίζει. Συνεχίζουμε εδώ για όποια άλλη τυχόν απορία σου: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=3285
Tο παρόν κλειδώνεται.
[moderator]
Απλά με βολεύει να έχω γλώσσα menu στα αγγλικά!
-
Εντελώς άσχετο με το thread, αλλά προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα μέλη γίνεται να το δούνε
-
Θεμη η διαφημιση απαγορευεται στους 4ΤF!
-
Με γεια μας τα καινούργια gifs του φόρουμ!! Πολύ ωραία!!
-
Αλλάξαμε εικονίδια;
Edit: Με πρόλαβε ο Θέμης...
-
Με γειά μας!
-
Ωραια ειναι....Θα τα βαλω στην υπογραφη μου......
-
Nice!
Μετά από τόοοσα χρόνια έγινε η πρώτη αισθητική βελτίωση του Forum!Keep it up
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Nice!
Μετά από τόοοσα χρόνια έγινε η πρώτη αισθητική βελτίωση του Forum!Keep it up
Άντε να αλλάξετε και το πουστρελέ ροζάκι και το ξεπλυμένο γαλάζιο, λες και είμαστε σε τουαλέτες ανδρών/γυναικών ένα πράμα!
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM