-
Αναποφασιστος.....
Ναι, Ναι γιατι η ιστορια ειναι εκει!! στα παλαια τευχοι, και πιστευω μεσο 4Τ και Rally.gr δινεται το μαξιμουμ της ελληνικης πραγματικοτητας (και λιγο της κυπριακης)
Ναι για το Γινε και το safeTrack
Ναι για τις αγωνιστηκες γνωριμιες
Ναι για την ουδετερη κριτηκη!!
Παμε στα οχι!!
Οχι για την λιγο μικρη αναφορα στους αγωνες, διλ, μεγαλες φωτο και λιγα πικαντικα coments που ειναι τα gossip των ραλλυ
Οχι για την ελαχιστη παρουσια των Dragster!!
OXI για την ελλιψη αντιστοιχου περιοδικου οπως το Power Technick η τουλαχιστο ενα μικρο αφιερομα στα modification's των hot choise cars (βλεπε rallye , punto, saxo και ακομα στα evo & impreza)
Oχι στα μιδαμινα gossip απο την προετιμασια των αγωνων στο rally.grΚατι οπως το Motoring News θα ηταν καλο με αγγελιες και gossip.
Και κατι τελευταιο...
Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ --- ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΤΙΛΕ ΤΑ MIRAGE ΣΤΙΛΕ ΚΑΙ ΤΑ PHANTOM ΣΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ DEKTACH -
EXΩ ΟΤΟΕΞΠΡΕΣ ΑΠΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ , ΕΧΕΙΣ? ΦΥΣΙΚΑ ΑΠ'ΤΟ 1 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΥΧΗ ΑΠΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 60 (ΤΑ ΒΟΛΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥΧΛΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΥ) ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΣ Κ. ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΧΕΙΣ ? ΑΝ ΝΑΙ , ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΤΑΠEΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ,ΦΙΛΕ PINATSI .
ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΡΑΙΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Σ.Χ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑΣΗΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ (ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟΥ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ , ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .Υ.Γ. ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?
-
Αγαπητε sx
όχι μόνο διάβασα αλλά και μεγάλωσα με 4τροχούς (είμαι 35 χρονών), και οι 2 σελίδες που ανέφερα ήταν το ζουμί των Αγώνων και όχι οι σελίδες που συμπληρώνουν το κομμάτι αυτών. Ναι όντως ήταν καλοκαιρινά τεύχη, αλλά νέα και παρουσιάσεις υπάρχουν και τότε.
Πάμε λοιπόν πάλι και για τις άλλες παρατηρήσεις μου:
Θα πρότεινα περισσότερες αναφορές σε ΄ολους τους αγώνες. Όχι μόνο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Περισσότερες παρουσιάσεις πληρωμάτων-όχι μόνο των ταλέντων και των οικονομικά ισχυρών- και εστίαση στις συνθήκες με τις οποίες αγωνίζονται.
Eπίσης στις λίστες των αποτελεσμάτων, ας υπάρχουν και οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι, και όχι μόνο οι 10 -15 πρώτοι.
Προσωπικά, έχω βαρεθεί και τη 'γλώσσα' σύνταξης των κειμένων...!!!Πιστεύω ότι χρειάζεται μερική εξέλιξη.**
Επίσης λέω ναι σε όλες τις προσπάθειες, αλλά ξέρω άτομο που πήγε για 'γίνε' πολλαπλές φορές -κι εδώ το μέσον μετράει, σε ένα περιοδικό που φώναζε και φωνάζει για όλα τα 'μέσα' της ελλάδας- (αν και τελικά δεν 'έγινε').
Θα ήθελα να υπάρχει περισσότερο δικαιοσύνη στις επιλογές και να μην γκρεμίζεται μια εικόνα τόσων χρόνων.Με εκτίμηση
Νίκος** -
APR, οι καιροί έχουν αλλάξει και αλλάζουν πάντα προς το καλύτερο.
Αυτό που οφείλουμε είναι να βελτιστοποιούμε το παρόν κοιτάζοντας το μέλλον και όχι να αναπολούμε το παρρελθόν. -
Ο χρήστης nik έγραψε:
Επίσης λέω ναι σε όλες τις προσπάθειες, αλλά ξέρω άτομο που πήγε για 'γίνε' πολλαπλές φορές -κι εδώ το μέσον μετράει, σε ένα περιοδικό που φώναζε και φωνάζει για όλα τα 'μέσα' της ελλάδας- (αν και τελικά δεν 'έγινε').
Θα ήθελα να υπάρχει περισσότερο δικαιοσύνη στις επιλογές και να μην γκρεμίζεται μια εικόνα τόσων χρόνων.Φίλε μου εδώ είσαι φάουλ στο 100%, για να μην πω τίποτα πιο χοντρό.
Έχω πάει στο γίνε και μάλιστα στο φετινό και δεν βγήκα ούτε καν στον τελικό, αλλά κοιτάζοντας τις επιδόσεις του Αναγνωστάκου με το καλημέρα, χαίρομαι που δεν πήγα τελικό!
Το γίνε έχει σίγουρα τις αδυναμίες του στο επίπεδο της επιλογής, αλλά όσον αφορά την ίδια την ψυχολογία αυτού που συμμετέχει, μιας και δεν υπάρχει σαφής στόχος, αλλά πιστεύω πως με τον καιρό όλα θα λυθούν. Σε τεχνικά θέματα υπολείπεται ( ...εαν), όχι ουσίας! Αλλά και πάλι αν λάβουμε υπόψη το κόστος, μια χαρά είναι! Και όχι στημένο!!!!
Στην τελική και όσον αφορά το φίλο σου, αν ένας οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει πόσο καλός ή κουλός είναι, τότε, π@@@ρια οδηγός είναι!!!! -
Υ.Γ. ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?
Βρε θα μαφήσεις να πάω σε κανένα παλιό χωματόδρομο και να κάνω και Πάσχα...???
Καλά κάνουν και δεν συμφωνούν... Οι προτάσεις και η κριτική καλοδεχούμενα και απαραίτητα ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Πάντως δεν το έπιασα το υπονοούμενο παλιόΦιλε. Είναι γνωστό άλλωστε ότι κρύβουμε μέσα μας έναν ΚΚ και θα θέλαμε ένα δικό μας περιοδικό ώστε να τα γράφουμε όπως εμείς τα βλέπουμε, χωρίς να ξεχνάμε τη μάχη της φωτό. Πάντως... Περισσότερες σελίδες αποκλείονται. Για αυτό άλλωστε καλώς ή κακώς φτιάξαμε άλλα δύο περιοδικά για αγώνες που πάντως δεν τα τιμούν με την ψήφο τους (πιό ευγενικό από τα ευρώ), οι αναγνώστες μας και προσπαθούμε να είναι τα μέγιστα ζωντανό το σάιτ μας.
Το είπαμε... Πάμε για καλύτερες σελίδες... Για πιό ποιοτικές. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!Από εκεί και πέρα,
με τους πικραμένους του Γίνε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ο φίλος του Νικ τελικά έχει το μισό μέσο αφού παρά τα ξανά και τα ξανά βλέπει άλλους να τραγουδάνε και αυτοί όπως ο Λευτέρης, ο Λάμπρος και σήμερα ο Γιάννης δικαιώνουν καταρχήν τους εκπαιδευτές τους. Καλώς ή κακώς, στο χώρο αυτόν ουδείς ΜΑΣ ξέρει να χάνει... Αν θέλεις πάντως, αντί να υπονοείς γίνε σαφής ώστε να συνενοηθούμε!Και με την ευκαιρία... Διαβάζουμε σχόλια και αρνητική κριτική επαγγελματιών του χώρου και βέβαια δεν υπονοώ τίποτα σε σχέση με τεχνικούς που ξενυχτούν ώστε να προσφέρουν... Αλλά, κάποιοι που θα μπορούσαν, δεν έχουν προσφέρει ούτε ένα πράσινο φιλαράκι σε νέο αγωνιζόμενο, η σε θεσμούς για νέους και όποτε έχουν περάσει σε φάση προσφοράς το έχουν κάνει για δημόσιες σχέσεις και για ψηλοδιαπλοκούλα... Για χοντρή δεν υπάρχουν περιθώρια. Οταν λοιπόν κρίνουμε ας κοιτάξουμε και κανέναν καθρέπτη.
Όποτε πάντως θέλετε κάνουμε την κουβέντα ζωντανή γιατί το να μπαίνουμε μέσα στο Φόρουμ των Τροχών και να λέμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ για το πως κάνουν τη δουλειά τους και μάλιστα από τους 60 τόσους που ψήφισαν να έχουν άποψη ούτε δέκα (εύγε πάντως!), ε, δεν λέει, γαμώτο!ΣΧ
-
quote='takinen']APR, οι καιροί έχουν αλλάξει και αλλάζουν πάντα προς το καλύτερο.
Αυτό που οφείλουμε είναι να βελτιστοποιούμε το παρόν κοιτάζοντας το μέλλον και όχι να αναπολούμε το παρρελθόν.[/quote]ΦΙΛΕ TAKINEN ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΩ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ .
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ , ΓΙΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΑΣ .
ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ , Π.Χ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΩ (ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΘΩ) ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ Κ.Κ. ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 2000 ΤΟΣΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ , ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΑΚΙΝΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ , Η ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ? -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Και με την ευκαιρία... Διαβάζουμε σχόλια και αρνητική κριτική επαγγελματιών του χώρου και βέβαια δεν υπονοώ τίποτα σε σχέση με τεχνικούς που ξενυχτούν ώστε να προσφέρουν... Αλλά, κάποιοι που θα μπορούσαν, δεν έχουν προσφέρει ούτε ένα πράσινο φιλαράκι σε νέο αγωνιζόμενο, η σε θεσμούς για νέους και όποτε έχουν περάσει σε φάση προσφοράς το έχουν κάνει για δημόσιες σχέσεις και για ψηλοδιαπλοκούλα... Για χοντρή δεν υπάρχουν περιθώρια. Οταν λοιπόν κρίνουμε ας κοιτάξουμε και κανέναν καθρέπτη.
ΣΧMακαρι να έμεναν εκέι εδώ γινονται τέρατα και σημεια για να μην αναφερθουν οι αγωνιζόμενοι που προέρχονται απο το Γινε Πρωταθλητής. Σε ενα περιοδικό ανέφεραν την τριάδα του Στερεας στην Α5 ως Ψύλλος-Ζήβας-Αργυρίου ξεχνώντας προφανώς τον Αθανασούλα στην 2η θέση ενώ σε άλλο που κόπτετε και περισσότερο για τους ελλήνικούς αγώνες δεν ανέφεραν τους 3 πρώτους της Α5 στο Στερεας πηγαινοντας το ακόμα πιο μακριά, λέγοντας οτι ο Ψυλλος έκοψε ρυθμό στο τέλος για να σιγουρέψει την 1η Θέση (σημειωση: κέρδισε στο νήμα με διαφορα 4,8'' μετα απο 70 χλμ ειδικών) Για τον Αναγνωστάκο φυσικά ουτε που να το συζητάτε να τον αναφέρουν!!! 22 χρονών παιδί και στον πρώτο του αγώνα στην 6αδα της πιο ανταγωνιστικής κλάσης του πρωταθλήματος!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΟΟΝΝΝΝ ΡΕΕΕ που λεει και ο Γεωργίου!!!!!
-
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!
-
Μόλις το έχασα!!
-
APR για την πρώτη παράγραφο πολύ σωστά.
Στη δεύτερη όμως δεν ξέρω..δεν το βλέπω έτσι. Είναι θέμα αντίληψης. Δεν πιστεύω πως το αυτοκίνητο θα μπορούσε να αποτελέσει μορφή, έστω και προσωπικής, επανάστασης. Είναι μεγάλη συζήτηση. Πχ εγώ δεν θα περίμενα ποτέ από ένα περιοδικό να με συγκλονίσει, θα το περίμενα από ένα βιβλίο ή μια ταινία κλπ. Πιστεύω πως άλλος είναι ο ρόλος του περιοδικού. Αλλά και πάλι ξεφεύγουμε από το παρόν θέμα. Ίσως κάποια στιγμή να το συζητήσουμε εκτενώς. Έχει ενδιαφέρον! -
KALHSPERA!EPI THS EYKAIRIAS POU PSHFISA ITHELA NA RWTISW AN GNORIZETE TI GINETAI ME THN ANABASH THS KYMHS, EFTIAXAN TON DROMO?
-
Ο χρήστης juha έγραψε:
KALHSPERA!EPI THS EYKAIRIAS POU PSHFISA ITHELA NA RWTISW AN GNORIZETE TI GINETAI ME THN ANABASH THS KYMHS, EFTIAXAN TON DROMO?Ναι,είναι έτοιμος!!Με νέα άσφαλτο και μπαριέρες!!
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
εγώ δεν θα περίμενα ποτέ από ένα περιοδικό να με συγκλονίσει, θα το περίμενα από ένα βιβλίο ή μια ταινία κλπ.Και ομως φίλε ετσι ειναι.Ολοι μας εχουμε πραγματικά συγκλονιστεί,καποια στιγμή απο αρθρα του περιοδικού,και πιστεψε με δεν ειμαστε μονο εμείς!!!!!!.
Οταν λέμε φανατικοί το εννοούμε -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Και ομως φίλε ετσι ειναι.Ολοι μας εχουμε πραγματικά συγκλονιστεί,καποια στιγμή απο αρθρα του περιοδικού,και πιστεψε με δεν ειμαστε μονο εμείς!!!!!!.
Οταν λέμε φανατικοί το εννοούμεOK, απλά εγώ δεν το βλέπω έτσι.
-
Αγαπητοί συν-forum ίστες ,
Οι τοποθετήσεις σας μας τιμούν όλους ασχέτως της θετικής / αρνητικής ψήφου.Sx : ναι ή όχι / άσπρο ή μαύρο..
Όταν οι απαιτήσεις είναι υψηλές η κριτική είναι σκληρά επικοδομητική.
Σαφώς λοιπόν ναι/όχι όταν, ναι μεν ..αλλά δεν χωρούν.
sx : περισσότεροι αποκλείεται..θα το κλείσουμε.
Ξερά ?nick : Εξέλιξη στη γλώσσα της σύνταξης.
cmarin : Η άποψη αυτών που δεν ψάχνουν στο δίκτυο (για όποιους λόγους συμπληρώνω) , δεν είναι forum-ίστες ,δεν έχουν αγωνιστικές παρέες ,και παίρνοντας ένα τεύχος 4Τ θέλουν να ενημερωθούν και για τους Ελλ. Αγώνες. Ποιά θα ήταν η γνώμη τους ?
kouk : ..κείμενα απλή αναφορά αποτελεσμάτων.
Giannis Athanasiou : Περί αριθμών.
Συμφωνώ απόλυτα και σίγουρα πληρέστερα τα γνωρίζουν οι εκ των έσω, για το πραγματοποιήσιμο της υπόθεσης ή όχι.nikos_a : Το παράδειγμα.
Προσωπικά.
Ξεκινώ με την ιδέα των αγώνων στην Ελλάδα που είναι ρομαντική, όσο δεν παίρνει άλλο...
Η κάλυψη δε θα έπρεπε να είναι ιδίου ή κοντά σε αυτό το χαρακτήρα ?Ως ρομαντικοί – χομπίστες (άλλοι ενεργοί αγωνιζόμενοι , άλλοι «ενεργοί» θεατές ) νομίζω ότι έχουν ενδιαφέρον τα «παραλειπόμενα» -αναφέρει συγκεκριμένα ο takinen.
Το τελευταίο Starlet που τα κατάφερε,(ή όχι) που είναι ? Η φωτογραφία του ? Ας είναι μικρή, μια αναφορά όμως.. κάτι... ( Το ρομάντζο συνεχίζεται)
Τα γνωστά επαναλαμβανόμενα ονόματα – συμμετοχές, είναι αναγνωρίσιμα πλέον κι από απόσταση.(επιτέλους !)
“φτιάχνομαι” όταν δω / διαβάσω για το Starlet που τερμάτισε, κι ας είναι κούτσα - κούτσα , o «μπαγάσας» τα κατάφερε... χόμπι..Τι νιώθω όταν βλέπω στρατιές από EVO .. και τις διαφορές τους από δικίνητους «πυροβολημένους» ... προβληματισμένος . Χόμπι με ενστάσεις για 'διάφορα' ..όταν όλοι γνωρίζονται... Μπα...φεύγω..
Αναφορές στο περιοδικό που λαχταρώ να πιάσω στα χέρια μου πριν αλλάξει ο μήνας ??
Οι 'δικίνητοι' δεν ενδιαφέρονται να τερματίσουν, δεν τα 'φυλάνε' μάλλον και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα..
Παλαιότερα ήταν ο Τάσος , η 'Γιωργάρα', 2 σχόλες, η 'Γιωργάρα' το πρωτάθλημα και ο Τάσος έστριβε όπως κανείς .. αλλιώς ..
(δεν τα μπλέκω με τα σημερινά, άλλο πράγμα τώρα, με εξαιρέσεις πάντως..)Οι νέοι και το μέλλον τους -αν υπάρχει- στους Ελλ. Αγώνες είναι στα Γκρουπ Ε. (Πρόταση για ψηφοφορία) . Αναφορές – Προτάσεις στο περιοδικό που λαχταρώ να πιάσω στα χέρια μου πριν αλλάξει ο μήνας ? Μπα..
Το Έργο του Κ.Κ. αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς εξελίσσεται. Η εξέλιξη δεν σταματά (ευτυχώς) αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μένουν αγνά, ρομαντικά, η προβολή των Ελλ. Αγώνων στους 4Τ.
Πιστεύω ότι άλλο που δε θα ήθελε ο Σ.Χ. οι Ελλ. Αγώνες στους Τροχούς να τα είχε όλα μέσα, δε μου φτάνει το «θα ήθελε»..
Από εσάς κύριοι περιμένω πράξεις ..Ελπίζω να μην 'το κούρασα ' , 1/50 βλέπεις, είμαστε λίγοι συνάδελφε..
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή, καλό Πάσχα σε όλους , προσοχή στους 'δρόμους' και τους κάφρους .
-
ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ (ΚΑΙ ''ΚΑΘΕΤΟ'') ΝΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ , ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΤΖΩΝΥ, ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΣΙΡΟΚΟ,.ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ''ΜΑΥΡΟ'', ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΑΒΕΡΗ, ΤΗΝ ΓΙΩΡΓΑΡΑ, ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ .
ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) , ΚΙ ΗΤΑΝ ΟΙ
ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ,
ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ''ΝΑΤΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΗΠΙΑΜΕ ΜΠΥΡΑ ΜΑΖΙ!''. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ
Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ, ΖΗΤΑΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. -
[/quote]
Φίλε μου εδώ είσαι φάουλ στο 100%, για να μην πω τίποτα πιο χοντρό.
Έχω πάει στο γίνε και μάλιστα στο φετινό και δεν βγήκα ούτε καν στον τελικό, αλλά κοιτάζοντας τις επιδόσεις του Αναγνωστάκου με το καλημέρα, χαίρομαι που δεν πήγα τελικό!
Το γίνε έχει σίγουρα τις αδυναμίες του στο επίπεδο της επιλογής, αλλά όσον αφορά την ίδια την ψυχολογία αυτού που συμμετέχει, μιας και δεν υπάρχει σαφής στόχος, αλλά πιστεύω πως με τον καιρό όλα θα λυθούν. Σε τεχνικά θέματα υπολείπεται ( ...εαν), όχι ουσίας! Αλλά και πάλι αν λάβουμε υπόψη το κόστος, μια χαρά είναι! Και όχι στημένο!!!!
Στην τελική και όσον αφορά το φίλο σου, αν ένας οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει πόσο καλός ή κουλός είναι, τότε, π@@@ρια οδηγός είναι!!!![/quote]Το θέμα δεν είναι ότι τελικά δεν έγινε ή ανέίναι κουλάρα, αλλά΄το ότι μπήκε σπάζοντας κάποιες προδιαγραφές που θα πρέπει να έχει ο κάθε υποψήφιος και πήρε τη θέση κάποιου άλλου που θα μπορούσε ίσως να έχει μία ευκαιρία. Εκεί είναι η αδικία που αναφέρω...και ποιος φταίει γι αυτό;
-
Θα ήθελα να δω αν θα υπάρξει καμιά αναφορά στο ράλλυ Φίλιππος (Βέροια 3-4 Μαίου), που περιλαμβάνεται στο Πρωτ. Β. Ελλάδας και είναι ένας πολύ όμορφος αγώνας.
Είτε από το rally.gr έιτε από τους 4ΤΡΟΧΟΥΣ.(το Αχαιός, δεν λέω, πρωτάθλημα Ελλάδος είναι, αλλά είδη υπάρχουν διάφορες αναφορές και συμπίπτουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής.)
-
Ο χρήστης nik έγραψε:
Το θέμα δεν είναι ότι τελικά δεν έγινε ή ανέίναι κουλάρα, αλλά΄το ότι μπήκε σπάζοντας κάποιες προδιαγραφές που θα πρέπει να έχει ο κάθε υποψήφιος και πήρε τη θέση κάποιου άλλου που θα μπορούσε ίσως να έχει μία ευκαιρία. Εκεί είναι η αδικία που αναφέρω...και ποιος φταίει γι αυτό;
Είναι πολύ αόριστο αυτό που λές. Ποιες προδιαγραφές έσπασαν και πού ακριβώς έγινε αδικία; Γίνε συγκεκριμένος εαν θέλεις και μπορείς και τότε το συζητάμε.
Προβολή Ελληνικών Αγώνων στον ειδικό τύπο