Αγαπητοί συν-forum ίστες ,
Οι τοποθετήσεις σας μας τιμούν όλους ασχέτως της θετικής / αρνητικής ψήφου.
Sx : ναι ή όχι / άσπρο ή μαύρο..
Όταν οι απαιτήσεις είναι υψηλές η κριτική είναι σκληρά επικοδομητική.
Σαφώς λοιπόν ναι/όχι όταν, ναι μεν ..αλλά δεν χωρούν.
sx : περισσότεροι αποκλείεται..θα το κλείσουμε.
Ξερά ?
nick : Εξέλιξη στη γλώσσα της σύνταξης.
cmarin : Η άποψη αυτών που δεν ψάχνουν στο δίκτυο (για όποιους λόγους συμπληρώνω) , δεν είναι forum-ίστες ,δεν έχουν αγωνιστικές παρέες ,και παίρνοντας ένα τεύχος 4Τ θέλουν να ενημερωθούν και για τους Ελλ. Αγώνες. Ποιά θα ήταν η γνώμη τους ?
kouk : ..κείμενα απλή αναφορά αποτελεσμάτων.
Giannis Athanasiou : Περί αριθμών.
Συμφωνώ απόλυτα και σίγουρα πληρέστερα τα γνωρίζουν οι εκ των έσω, για το πραγματοποιήσιμο της υπόθεσης ή όχι.
nikos_a : Το παράδειγμα.
Προσωπικά.
Ξεκινώ με την ιδέα των αγώνων στην Ελλάδα που είναι ρομαντική, όσο δεν παίρνει άλλο...
Η κάλυψη δε θα έπρεπε να είναι ιδίου ή κοντά σε αυτό το χαρακτήρα ?
Ως ρομαντικοί – χομπίστες (άλλοι ενεργοί αγωνιζόμενοι , άλλοι «ενεργοί» θεατές ) νομίζω ότι έχουν ενδιαφέρον τα «παραλειπόμενα» -αναφέρει συγκεκριμένα ο takinen.
Το τελευταίο Starlet που τα κατάφερε,(ή όχι) που είναι ? Η φωτογραφία του ? Ας είναι μικρή, μια αναφορά όμως.. κάτι... ( Το ρομάντζο συνεχίζεται)
Τα γνωστά επαναλαμβανόμενα ονόματα – συμμετοχές, είναι αναγνωρίσιμα πλέον κι από απόσταση.(επιτέλους !)
“φτιάχνομαι” όταν δω / διαβάσω για το Starlet που τερμάτισε, κι ας είναι κούτσα - κούτσα , o «μπαγάσας» τα κατάφερε... χόμπι..
Τι νιώθω όταν βλέπω στρατιές από EVO .. και τις διαφορές τους από δικίνητους «πυροβολημένους» ... προβληματισμένος . Χόμπι με ενστάσεις για 'διάφορα' ..όταν όλοι γνωρίζονται... Μπα...φεύγω..
Αναφορές στο περιοδικό που λαχταρώ να πιάσω στα χέρια μου πριν αλλάξει ο μήνας ??
Οι 'δικίνητοι' δεν ενδιαφέρονται να τερματίσουν, δεν τα 'φυλάνε' μάλλον και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα..
Παλαιότερα ήταν ο Τάσος , η 'Γιωργάρα', 2 σχόλες, η 'Γιωργάρα' το πρωτάθλημα και ο Τάσος έστριβε όπως κανείς .. αλλιώς ..
(δεν τα μπλέκω με τα σημερινά, άλλο πράγμα τώρα, με εξαιρέσεις πάντως..)
Οι νέοι και το μέλλον τους -αν υπάρχει- στους Ελλ. Αγώνες είναι στα Γκρουπ Ε. (Πρόταση για ψηφοφορία) . Αναφορές – Προτάσεις στο περιοδικό που λαχταρώ να πιάσω στα χέρια μου πριν αλλάξει ο μήνας ? Μπα..
Το Έργο του Κ.Κ. αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς εξελίσσεται. Η εξέλιξη δεν σταματά (ευτυχώς) αλλά κάποια πράγματα πρέπει να μένουν αγνά, ρομαντικά, η προβολή των Ελλ. Αγώνων στους 4Τ.
Πιστεύω ότι άλλο που δε θα ήθελε ο Σ.Χ. οι Ελλ. Αγώνες στους Τροχούς να τα είχε όλα μέσα, δε μου φτάνει το «θα ήθελε»..
Από εσάς κύριοι περιμένω πράξεις ..
Ελπίζω να μην 'το κούρασα ' , 1/50 βλέπεις, είμαστε λίγοι συνάδελφε..
Ευχαριστώ για τη συμμετοχή, καλό Πάσχα σε όλους , προσοχή στους 'δρόμους' και τους κάφρους .