Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Καλά, δεν ήταν γελοίο αυτό που έγινε στην F3000???
Μου θύμισε τον Tommi Makinen που σε καποιον αγώνα νόμισε πως η ειδική είχε τελειώσει, ενώ έμεναν άλλα 100 μέτρα!!!
Απίστευτο αλλα γίνεται! Μάλλον θα κυνηγαει τον ταλαντούχο Σουηδό μια ζωή... Η καλύτερη ατάκα (αν και λίγο άκαρδη από φόρουμ εξωτερικού: Τουλάχιστον τον Enge δεν τον πειραζε που κάπνιζε μαυρα, ενω τον Wirdheim...!!!)
Πάντως μια απορία μου... Γιατί δεν αναφερόμαστε καθόλου στο Nascar??? Αυτό είναι πρωτάθλημα με τα όλα του... Στους 10 πρώτους αγώνες είχε 10 διαφορετικούς νικητές... και είναι και θεαματικό (ειδικά τα κοκκινισμένα φρένα του Dale Earndhart Jr. για 10+ λεπτά!!!)
Έχεις δίκιο περι ανταγωνιστικότητας αλλά κάπου πρέπει να μπουν προτεραιότητες. Όπως καταλαβαίνεις γίνονται πάρα πολλοί αγώνες κάθε ΣΚ στον κόσμο και νομίζω ότι καλύπτουμε αυτούς που ενδιαφέρουν πιο πολύ την πλειοψηφία των επισκεπτών.
Πως προέκυψε το τι ενδιαφέρει την πλειοψηφία; Με μια ψηφοφορία στο φορουμ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2574
Κάθολου επιστημονικό, το ξέρω, αλλά κάπως έπρεπε να πάρουμε ενα μπουσουλα.
Αλήθεια γιατί αυτό το τόπικ δεν είναι επικκολημένο??? Χρειάζεται αρκετές φορές και δεν πρέπει να ψάχνουμε για να το βρούμε...
Η απόφαση είναι να είναι επικολημένο μόνο ενα thread, αυτό του τρέχοντος GP, γιατι αν είχαμε 2-3 επικολημένα ίσως κάποιοι δεν εβλέπαν το επίσημο thread.
Ίσως αργότερα που θα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να το ξανακανουμε επικολημενο, θα δουμε. Πάντως δε προλαβαίνει να πέσει και πολύ χαμηλά ε;