-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Και ξέρεις ε, έχω κάνει τάμα. Αν κερδίσουμε, θα δω τον επόμενο αγώνα F1 από Α. Ολόκληρο μαζί με τις διαφημίσεις!!!
-
ωραια γυναικα ο hunter rey.. Λιγο βλαχα αλλα τουμπανο
-
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Και ξέρεις ε, έχω κάνει τάμα. Αν κερδίσουμε, θα δω τον επόμενο αγώνα F1 από Α. Ολόκληρο μαζί με τις διαφημίσεις!!!
Ω ρε πούστη μου το'χα ξεχάσει. Θα το κάνω όμως, αλλιώς θα πάει γρουσουζιά...
-
Kαλά να περάσεις
Φοβεροί τελευταίοι γύροι!
-
Έχε ένα stream ανοιχτό για τις διαφημισεις..
-
Έχε ένα stream ανοιχτό για τις διαφημισεις..
Δες το bold
-
Έχε ένα stream ανοιχτό για τις διαφημισεις..Είπα θα παρακολουθήσω ΚΑΙ τις διαφημίσεις...
-
Ε θα τα βλέπεις ταυτόχρονα και stream και διαφημίσεις (βρήκα παραθυράκι στην υπόσχεση )
-
Ε θα τα βλέπεις ταυτόχρονα και stream και διαφημίσεις (βρήκα παραθυράκι στην υπόσχεση ) -
Ε θα τα βλέπεις ταυτόχρονα και stream και διαφημίσεις (βρήκα παραθυράκι στην υπόσχεση )
In that case...
-
O ckastam πού είναι; 14ο το πουλέν του. Καθόλου άσχημα.
-
O ckastam πού είναι; 14ο το πουλέν του. Καθόλου άσχημα.Και ο Μοντόγιας τα πήγε καλά
Sato και Bourdais δε θυμάμαι
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
O ckastam πού είναι; 14ο το πουλέν του. Καθόλου άσχημα.
Και ο Μοντόγιας τα πήγε καλά
Sato και Bourdais δε θυμάμαι
Αν θυμάμαι καλά ο Bourdais ήταν κάπου στο 2ο μισό της δεκάδας (νομίζω 7ος) ενώ ο Sato 19ος.
-
Γνωρίζει μήπως κανείς αν στην Ελλάδα υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τηλεοπτικό ή διαδικτυακό κανάλι για το πρωτάθλημα του DTM; Μέχρι πέρυσι οι αγώνες μεταδίδονταν και στην χώρα μας μέσω του επίσημου καναλιού του DTM στο YouTube ενώ από φέτος βρισκόμαστε στην λίστα χωρών στις οποίες δεν επιτρέπεται η μετάδοσή του και υπέθεσα μήπως έχουν παραχωρηθεί τα δικαιώματα προβολής του.
-
-
Δε ντρέπεστε λίγο ρε; Βάλτε τα τελευταία γυρόνια να γίνουμε άνθρωποι.Φοβερό προσπέρασμα στο 1:50
Κρίμα για τον TK που είχε προβλήματα και το Hinch που ήταν τρομερά άτυχος, όπως και ο Carpenter.
-
O δήμαρχος του Hinchtown έβγαλε νοκ άουτ έναν επικίνδυνο αντίπαλο...
-
-
Κάποιος από εδώ μέσα σύντομα θα κάνει περιγραφή σε αγώνες και δε μας το λέει...
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα