-
well θα το μαθουμε στο silverstone τελικα τι κουμασι ειναι αυτη οτι και να λεμε μεχρι τοτε..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μηπως η Σουσι μου, επαιξε με αλλα λαστιχα και περασε τον Μασσα?Τέλος ο Αλόνσο;
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο G8777 ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ;;
-
Η Δανίκα την έχει με ένα χέρι και σε κάθε επίπεδο
-
και τις 2 τις έχει αυτή εδώ
\ασχολείτε το κάθε γκομενάκι της κακιάς ώρας με φόρμουλες και τρέχουν αυτόματα τα σάλια του κάθε φορμουλάκη -
Αν η Lucy Pinder έτρεχε με μονοθέσια οι αεροδυναμιστές θα έβαζαν πτερύγια στα βυζιά της γιατί θα διαταρασσόταν η ροή του αέρα.
-
θα είχε κ@υλες και ο αέρας γύρω της, θα δημιουργούσε στροβιλισμούς
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν η Lucy Pinder έτρεχε με μονοθέσια οι αεροδυναμιστές θα έβαζαν πτερύγια στα βυζιά της γιατί θα διαταρασσόταν η ροή του αέρα. -
Μακρινή ξαδέρφη της Παπουτσάκη;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Άμπαλε θα σε μαλώσω, γιατί δεν ενημερώνεις για τη διπλή νίκη του Rea και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα;Τι να κάνω ο άθρωπας, είμαι αφοσιωμένος στην Ινδιανάπολη...
Και ξέρεις ε, έχω κάνει τάμα. Αν κερδίσουμε, θα δω τον επόμενο αγώνα F1 από Α. Ολόκληρο μαζί με τις διαφημίσεις!!!
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Άμπαλε θα σε μαλώσω, γιατί δεν ενημερώνεις για τη διπλή νίκη του Rea και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα;
Τι να κάνω ο άθρωπας, είμαι αφοσιωμένος στην Ινδιανάπολη...
Και ξέρεις ε, έχω κάνει τάμα. Αν κερδίσουμε, θα δω τον επόμενο αγώνα F1 από Α. Ολόκληρο μαζί με τις διαφημίσεις!!!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ξέρω είναι αποστολή αυτοκτονίας, αλλά είναι μεγάλο το διακύβευμα.
-
Ποιά γυναίκα του Τοτού; Αν κάποια έχει τις περγαμηνές (να εξετάζεται έστω σοβαρά) για F1 είναι αυτή...
-
H Silvestro όμως είναι σαν την μνηστή του Frankestein!!!
-
Τα γιαπόνια είναι εδώ...
-
Nα φεύγουμε σιγά-σιγά από το Μονακό, έχει Indy
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Nα φεύγουμε σιγά-σιγά από το Μονακό, έχει Indyδωσε κανα μερακλη
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Nα φεύγουμε σιγά-σιγά από το Μονακό, έχει Indy
δωσε κανα μερακλη
Σιγά-σιγά είπα, έχει ώρα ακόμα
-
1 ώρα ακόμα:[spoiler:2yvfh4lq]http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=263146&part=sports[/spoiler:2yvfh4lq]
[spoiler:2yvfh4lq]2ο http://www.vipboxeu.co/sports/motorsports.html[/spoiler:2yvfh4lq]
-
850kbps ουαου θα μεινουμε με ανοιχτο το στομα παλι..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
850kbps ουαου θα μεινουμε με ανοιχτο το στομα παλι..Προστέθηκε και δεύτερο
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα