-
Στη Φ1; Παγκόσμιος; Σκέτο πρωταθλητης; Τι;
-
O Jochen Rindt. Ήταν Γερμανός και εκπροσωπούσε την Αυστρία.
-
Έχω καλά νέα για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Ευτύχη καθώς τα δικαιώματα πέρασαν από το OTE TV στο Action24 (ή Sport TV ή πρώην Magic). Έτσι αύριο στις 7 (αν δεν κάνω λάθος) θα δείξει τον πρώτο αγώνα από το Μονακό σε μαγνητοσκόπηση, ενώ το Σάββατο θα μεταδοθεί ζωντανά ο δεύτερος αγώνας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
O Jochen Rindt. Ήταν Γερμανός και εκπροσωπούσε την Αυστρία. -
Ξεκιναει ο πρωτος αγωνας της ημερς του GP3 με τον ευτυχη που δεν προλαβα να δω τι ξεκιναει.
Για να δουμε. -
Θα θυμάστε επίσης ότι ο Eddie Irvine είχε Union Jack αντί για σημαία Ιρλανδίας...
-
9os o Ευτυχης τελικα. Μαλλον διαβαζει το φορουμ αφου σημερα ειχε Κυπριακη σημαια στον πινακα των αποτελεσματων...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Θα θυμάστε επίσης ότι ο Eddie Irvine είχε Union Jack αντί για σημαία Ιρλανδίας...Μα φυσικά είχε Union Ξack αφού είναι υπήκοος Η.Β.
-
FIA GT1 World Championship LIVE from Navarra
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VoPJngx_Z4
-
-
@Marussia_F1Team
In GP3, some highs & lows throughout the weekend. Disappointed that Dmitry Suranovich was disqualified from yesterday's results...
-
Moνακό my ass...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Το μήλο κάτω (ή πάνω ) απ'τη μηλιά...
Εντάξει ο μπροστά είναι ΓΙΩΤΑΣ αλλά ο πίσω τι δουλειά είχε να γίνει βεντούζα σε κάποιον χωρίς πτέρυγα;
Δεν ήξερε ότι αργά ή γρήγορα θα'μπαινε στα πιτς ή ότι αν στράβωνε η δουλειά θα γινόταν καταπέλτης;
Και στη Mirabeau σκάει πάνω και σπάει τη δική του μπροστινή.
Αλήθεια η πίσω του άλλου τι έγινε; -
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Moνακό my ass...Τουρμποήχος...
-
όχι ρε γμτ παραλίγο Σάτο
τα σκάτωσε στο τέλος, ευτυχώς δεν πήρε και τον Φρανκίτι μαζί του
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
όχι ρε γμτ παραλίγο Σάτοστουκαρε ενω πηγε να περασει τον Franchitti για την 1η θεση στον τελευταίο γύρο
-
Το προσπάθησε ο τρέλας ε; Ήταν φοβερός σήμερα και δίκαια δοκίμασε να πάρει την νίκη, εντάξει απέτυχε αλλά αυτός είναι ο μηχανοκίνητος
-
ΤΑΚΟΥΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!
-
Το είχες παίξει στο στοίχημα και φωνάζεις;
-
Όχι απλά είμαι φαν του S(p)a(s)to.
Το περίμενα ότι θα την κάνει την πατάτα.
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα