-
Γεια σας,
Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι θελω να αγορασω μια καλη κουκουλα για το αυτοκινητο μου και θελω μερικες γνωμες.
Κατ αρχην ποιες νομιζεται οτι ειναι καλες μαρκες κουκουλων?
υπαρχει καμια σελιδα ελληνικη κατα προτιμιση αλλα και ξενη να ειναι δεν πειραζει αλλα με ενδιεφεραι να αγορασω και απο το ιντερνετ απευθειας που να εχει κουκουλες ?
εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει κατι αξιολογο μονο κατι σελιδες στο εξωτερικο.
Ειμαι λιγο μυστηριος με το αυτοκινητο μου (ψειρας δηλ.)και θελω να το σκεπαζω παρακαλω ολους τους ομοιους μου να προσελθουν ....... -
Γεια σας,
Ανοιξα αυτο το θεμα γιατι θελω να αγορασω μια καλη κουκουλα για το αυτοκινητο μου και θελω μερικες γνωμες.
υπαρχει καμια σελιδα ελληνικη κατα προτιμιση αλλα και ξενη να ειναι δεν πειραζει αλλα με ενδιεφεραι να αγορασω και απο το ιντερνετ απευθειας που να εχει κουκουλες ?
Ειμαι λιγο μυστηριος με το αυτοκινητο μου (ψειρας δηλ.)και θελω να το σκεπαζω παρακαλω ολους τους ομοιους μου να προσελθουν ....... -
Γεια σας,
file gianis..........polu to kourazeis to 8ema kai nomizw oti den axizei......
phgene se mia autoplus pare mia kalh (ean eisai psiras pare thn kalhterh) koukoula pou yparxei ekei mesa kai 8a eisai prwtos
-
epeidh to skeftomoun kai egw mou eipan gia 1 meionekthma:
skefteite otan vrexei.....tha skepazete/xeskepazete to amaxi mes sth vroxh kai epishs otan diplwnete thn koukoula tha thn diplwnete vregmenh me ola ta epakoloutha -
Φιλε μου επεσες στην περιπτωση. Ημουν και εγω (και ειμαι ακομα) ψειρας και κολλημενος με τις κουκουλες και εχω αλλαξει πεντε.
Ολοι οι φιλοι μου με κοροιδευαν και με κοροιδευουν για το κολλημα μου με την κουκουλα.
Με εχει σωσει ομως απο πολλες μικρογρατζουνιες.
Λοιπον να μην στα πολυλογω μην ακους μονο για Autoplus.
Υπαρχουν διαφοροι τυποι και ποιοτητες, βαριες και ελαφριες, λεπτες και χοντρες, φτηνες και ακριβες.
Η καλυτερη ομως ειναι αυτη που εχει θερμοκολληση και ειναι εντελως αδιαβροχη απο τα παντα. Δεν γυαλιζει και δεν τραβαει το ματι.
Μεχρι προσφατα που το σκεπαζα με τις μεγαλες βροχες δεν περναγε τιποτα, ουτε σταγονα και ας εβρεχε 10 μερες συνεχεια. Απο μεσα το αυτοκινητο ειναι στεγνο. Την ειχα παρει γυρω στα 85 ευρω νομιζω και η εταιρεια ειναι η PANCAR, με επιφυλαξη γιατι δεν θυμαμαι καλα, πρεπει να το κοιταξω στον φακελλο του αυτοκινητου αν εχω την αποδειξη.
Γενικα Το προβλημα ειναι οτι αμα ειναι το αυτοκινητο βρεμενο δεν μπορεις να το σκεπασεις πριν στεγνωσει οτι κουκουλα και να εχεις.
Αμα βαλεις ομως οποιαδηποτε αλλη κουκουλα εκτος απο αυτη με τη θερμοκοληση (που εχω και εγω), θα μουλιαζει με τη βροχη και θα κανει χαλια και το αυτοκινητο, και θα περναει και λιγη σκονη. Αυτο γινεται απο τις ραφες και το παθαινα στις προηγουμενες κουκουλες.
Να κανουμε ενα club εμεις οι κουκουλοφοροι. -
Και εγώ την ίδια άποψη με τον leoluton έχω. Πάντως η κουκούλα προστατεύει το χρώμα, κρατάει το αυτοκίνητο σε λογικές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και είναι και καλό αντικλεπτικό. Από προσωπική πείρα αναφέρω ότι ένα βράδυ σπάσανε τα τζαμια από αρκετά αυτοκίνητα στον δρόμο που το είχα παρκάρει και κλέψανε τα Ρ/Κφωνα. Μπορεί να μην μου το σπάγανε έτσι και αλλιώς, αλλά πιστεύω ότι τα κλεφτρόνια δεν θα ασχολούνταν για να ξεκουκουλώσουν το αυτοκίνητο, θα πήγαιναν στο επόμενο. Προσοχή όμως γιατι κλέβουν και κουκούλες.
Καλό είναι να μήν σκεπάζεις το αυτοκίνητο άν είναι πολύ βρώμικο/σκονισμένο, ή αν είναι βρώμικη η κουκούλα. Αλλά αν είσαι 'ψείρας' τότε και θα πλένεις συχνά το αυτοκίνητο αλλά και την κουκούλα (απο μέσα ε!) Όσο για την βροχή είναι ένα πρόβλημα. Υπάρχουν αδιάβροχες κουκούλες και αυτές είναι πιο 'μουσαμάς'. Οι πιό 'υφασμάτινες' μπάζουν νερά αλλά είναι πιο εύκολες στην χρήση/τοποθέτηση/δίπλωμα. Δεν είναι κάτι δραμματικό, αλλά αν είναι και λίγο λερωμενο το αυτοκίνητο, ή η κουκούλα, όταν στεγνώσει το αυτοκίνητο είναι καρναβάλι και θέλει πλύσιμο. Άν θέλεις να την μαζέψεις την ώρα που βρέχει την βγάζεις με προσοχή προσπαθώντας να φύγουν τα περισσότερα νερά απο πάνω της και μετα την διπλώνεις προς τα μέσα για να μην τρέξουν τα υπόλοιπα στο πορτμπαγκάζ. Τελικά δεν τρέχει σταγόνα ακόμα και αν την αφήσεις μέσα στο πορτμπαγκαζ για μέρες.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Φιλε μου επεσες στην περιπτωση. Ημουν και εγω (και ειμαι ακομα) ψειρας και κολλημενος με τις κουκουλες και εχω αλλαξει πεντε.
Ολοι οι φιλοι μου με κοροιδευαν και με κοροιδευουν για το κολλημα μου με την κουκουλα.
Υπαρχουν διαφοροι τυποι και ποιοτητες, βαριες και ελαφριες, λεπτες και χοντρες, φτηνες και ακριβες.
Η καλυτερη ομως ειναι αυτη που εχει θερμοκολληση και ειναι εντελως αδιαβροχη απο τα παντα. Δεν γυαλιζει και δεν τραβαει το ματι.
Μεχρι προσφατα που το σκεπαζα με τις μεγαλες βροχες δεν περναγε τιποτα, ουτε σταγονα και ας εβρεχε 10 μερες συνεχεια. Απο μεσα το αυτοκινητο ειναι στεγνο. Την ειχα παρει γυρω στα 85 ευρω νομιζω και η εταιρεια ειναι η PANCAR, με επιφυλαξη γιατι δεν θυμαμαι καλα, πρεπει να το κοιταξω στον φακελλο του αυτοκινητου αν εχω την αποδειξη.
Γενικα Το προβλημα ειναι οτι αμα ειναι το αυτοκινητο βρεμενο δεν μπορεις να το σκεπασεις πριν στεγνωσει οτι κουκουλα και να εχεις.
Αμα βαλεις ομως οποιαδηποτε αλλη κουκουλα εκτος απο αυτη με τη θερμοκοληση (που εχω και εγω), θα μουλιαζει με τη βροχη και θα κανει χαλια και το αυτοκινητο, και θα περναει και λιγη σκονη. Αυτο γινεται απο τις ραφες και το παθαινα στις προηγουμενες κουκουλες.
Να κανουμε ενα club εμεις οι κουκουλοφοροι.φιλε odiki asfaleia σιγουρα η κουκουλα που θα παρω θα ειναι θερμοκολητικη γιατι ειναι ποιο αντοχης αλλα ρωταω για μαρκες γιατι μεσα σε ενα χρονο εχω αλλαξη δυο θερμοκολητηκες κουκουλες απ τις οποιες και οι δυο πηραν νερα,και γι αυτο ψαχνω κατι καλο ,θα ψαξω βεβαια και την PAN CAR που μου ειπες αλλα ακομα δεν εχω δει κατι αξιολογο στο ιντερνετ για να αποφασισω .....γιαυτο εχουμε το ιντερνετ για να βλεπουμε πριν αγορασουμε ετσι?
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Να κανουμε ενα club εμεις οι κουκουλοφοροι.φιλε μου ειδα στο ιντερνετ την PANCAR μολις τωρα και μου αρεσε αλλα θελω να μου πεις εκτος απο αδιαβροχη ειναι ελαφρια γιατι η μια απο τις δυο κουκουλες που ειχα ηταν θεοβαρη...
-
Τη μέρα που αγόρασα τη Laguna πήγα και απο την PanCar στο Γαλάτσι ψηλά στην Πρωτοπαπαδάκη και πήρα την αδιάβροχη με τη θερμοκόλληση.Μου διατηρεί απο τότε το αυτοκίνητο σε εξαιρετική κατάσταση και με έχει γλυτώσει απο άπειρες φθορές του χρώματος απο γρατζουνιές,περιττώματα πουλιών κλπ.
Βέβαια με τη βροχή σε κάνει να αποφεύγεις το βάλε-βγάλε,αλλά αν ενδιαφέρεσαι για το αυτοκίνητό σου είναι μονόδρομος,εφόσον δεν υπάρχει κλειστό parking διαθέσιμο. -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
φιλε μου ειδα στο ιντερνετ την PANCAR μολις τωρα και μου αρεσε αλλα θελω να μου πεις εκτος απο αδιαβροχη ειναι ελαφρια γιατι η μια απο τις δυο κουκουλες που ειχα ηταν θεοβαρη...
dystyxws file gianis oles (sxedon) oi adiabroxes einai arketa bargies.
-
Τις πολύ λεπτές που πλένονται στο πλυντήριο τις έχετε βρει πουθενά; Και τις έχετε δοκιμάσει; Γιατί βρίσκω μεγαλύτερο μπελά να πλύνω την κουκούλα από το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Τις πολύ λεπτές που πλένονται στο πλυντήριο τις έχετε βρει πουθενά; Και τις έχετε δοκιμάσει; Γιατί βρίσκω μεγαλύτερο μπελά να πλύνω την κουκούλα από το αυτοκίνητο.πολυ ενδιαφερον ακουγεται να πλενεται η κουκουλα στο πλυντηριο
υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ να την δουμε φιλε μου? -
Την είδα σε μία Z3. Ήταν από λεπτό ύφασμα και απ' ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης την πλένει στο πλυντήριο. Δεν είδα όμως κάτι τέτοιο σε κατάστημα, αν και σε ένα μου είπαν ότι υπάρχουν, αλλά δεν τις φέρνουν γιατί δεν είνει ούτε αδιάβροχες και ουσιαστικά προστατεύουν μόνο από τη σκόνη.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Την είδα σε μία Z3. Ήταν από λεπτό ύφασμα και απ' ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης την πλένει στο πλυντήριο. Δεν είδα όμως κάτι τέτοιο σε κατάστημα, αν και σε ένα μου είπαν ότι υπάρχουν, αλλά δεν τις φέρνουν γιατί δεν είνει ούτε αδιάβροχες και ουσιαστικά προστατεύουν μόνο από τη σκόνη.Αμα ειναι μονο για την σκονη δεν αξιζει τοτε ,παντος καλη περιπτωση για
την σκονη .
Ρε γαμοτο δεν βρισκω καμια ελληνικη σελιδα με κουκουλες εκτος την PAN CAR ξερεις τιποτα εσυ? -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
φιλε μου ειδα στο ιντερνετ την PANCAR μολις τωρα και μου αρεσε αλλα θελω να μου πεις εκτος απο αδιαβροχη ειναι ελαφρια γιατι η μια απο τις δυο κουκουλες που ειχα ηταν θεοβαρη...Ειναι βαρια, αλλα γι αυτο που προσφερει αξιζει πιστευω.
-
Ο χρήστης gianis έγραψε:
Ρε γαμοτο δεν βρισκω καμια ελληνικη σελιδα με κουκουλες εκτος την PAN CAR ξερεις τιποτα εσυ?
Διαθέτουν και κουκούλες εκτός των άλλων... :
http://www.3lines.gr
http://www.tnf.gr
http://www.otomoto.gr
http://www.topcar.gr/
http://www.tnc.gr/ -
Τελικά για κάθε θέμα μπορείς να βρείς πολλούς ενδιαφερόμενους!!
Αν το θέμα γίνει και 2 σελίδες.. ..πάρα πολλούς ενδιαφερόμενους! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε γαμοτο δεν βρισκω καμια ελληνικη σελιδα με κουκουλες εκτος την PAN CAR ξερεις τιποτα εσυ?
Διαθέτουν και κουκούλες εκτός των άλλων... :
http://www.3lines.gr
http://www.tnf.gr
http://www.otomoto.gr
http://www.topcar.gr/
http://www.tnc.gr/πολυ καλες οι σελιδουλες σου φιλε μου και σε ευχαριστω πολυ,
εχω καταληξει αναμεσα στις PAN CAR και στην TNC ποια ειναι η καλητερη ομως? (τελικα αυτο το forum ειναι πραγματικα γαμο σε οτι αφορα το αυτοκινητο μπραβο!!!! ειστε ολοι τελειοι γιατι ακομα και σε ενα θεμα οχι τοσο σημαντικο για πολλους οπως ειναι η κουκουλα του αυτοκινητου προσφερθηκαν τοσοι πολλοι για να με ενημερωσουν σας ευχαριστω και παλι πραγματικα!!!) -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
πολυ καλες οι σελιδουλες σου φιλε μου και σε ευχαριστω πολυ,
εχω καταληξει αναμεσα στις PAN CAR και στην TNC ποια ειναι η καλητερη ομως? (τελικα αυτο το forum ειναι πραγματικα γαμο σε οτι αφορα το αυτοκινητο μπραβο!!!! ειστε ολοι τελειοι γιατι ακομα και σε ενα θεμα οχι τοσο σημαντικο για πολλους οπως ειναι η κουκουλα του αυτοκινητου προσφερθηκαν τοσοι πολλοι για να με ενημερωσουν σας ευχαριστω και παλι πραγματικα!!!)PAN CAR = TNC
Η TNC είναι μεγαλύτερη σαν εταιρία ... με τιμές λίγο καλύτερες
Η PAN CAR από την άλλη είναι ποιο προσπελάσιμη...
Εγώ θα πήγαινα ένα Σάββατο πρωί και στους δύο θα έβλεπα από κοντά τις κουκούλες και ανάλογα την υφή του υφάσματος και την τιμή θα αποφάσιζα ποια θα επέλεγα...
κουκουλες αυτοκινητων