-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Το επιχείρημα ότι το ιρακινό καθεστώς αποτελεί απειλή για τις ΗΠΑ, μόνο θυμηδία προκαλεί.
Σε σας. Το ξερω. Γιαυτο και διαφωνουμε. Εσεις νομιζετε οτι ο Σανταμ θα δισταζε να πουλησει χημικα οπλα σε τρομοκρατες που θα τα εριχναν down town Manhattan. ΟΚ. Εμεις οχι μονο διαφωνουμε, αλλα και θα κανουμε και κατι γιαυτο.
Φοβάσαι επίθεση με χημικά όπλα;
Χημικα και οτι αλλο θες. Γιαυτο τα λενε 'οπλα μαζικης καταστροφης'.
Μάλλον θα πρέπει να συνεχίσεις να ανησυχείς για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και μετά την πτώση του Σαντάμ από την εξουσία. Η παρασκευή ενός χημικού όπλου είναι μια εύκολη υπόθεση. Οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο μπορεί να κατασκευάσει τέτοιου είδους όπλα. Ακόμα και ιδιώτες έχουν αυτή τη δυνατότητα (βλ. επίθεση στο μετρό της Ιαπωνίας με το αέριο σαρίν από μια θρησκευτική οργάνωση).
Και αυτο τι σημενει? Οτι επηδει μπορει να το κανουν ΚΑΙ αλλοι, δεν πρεπει να βγαλω απο την μεση τον Σανταμ? Διοτι αυτος μπορει να το κανει σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο οτι ιδιωτες. Αυτος θα χρηματοδοτησει μια ολοκληρη επιχειρηση (οπως ο Μπιν Λαντεν) απο ιδιωτες και μη. Τι ειδους επιχειρηματολογια ειναι αυτη?
Αν κάποιοι αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ με χημικά όπλα, δεν είναι αναγκαίο να τους τα προμηθεύσει κάποιο κράτος. Μπορούν να τα κατασκευάσουν εντός των ΗΠΑ.
Και γιαυτο, ο Σανταμ μενει? Δεν ξερω εαν γνωριζεις μια νεα κολοσιαια προσπαθεια εντος ΗΠΑ που κανουμε. Λεγετε Homeland Security. Ενημερωσου. Με αλλα λογια, δουλευουμε σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ για την αυξηση της ασφαλειας. Μεσα και εξω απο την χωρα. Αυτα δεν τα βλεπετε, μονο αυτα που βολεουν βλεπετε.
Βέβαια υπάρχει και μια ακόμα ένσταση πάνω στην προηγούμενη τοποθέτησή σου. Τι είδους λογική είναι αυτή που επιτάσσει την τιμωρία ενός εγκλήματος πριν διαπραχθεί (αν βέβαια διαπραχθεί ποτέ); Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι.
Θα ανατριχιαζα και εγω εαν μιλουσαμε για πολιτες κρατους. Αυτο ειναι το παιδιαστικο λαθος στο μυαλο των anti-Iraq-liberation ατομων σαν και εσενα. Δεν καταλαβαινεται την διαφορα.
Εδω μιλαμε για ηγετη κρατους. Τα κριτηρια και οι παραγοντες αλλαζουν. Σκεψου.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και γιαυτο, ο Σανταμ μενει? Δεν ξερω εαν γνωριζεις μια νεα κολοσιαια προσπαθεια εντος ΗΠΑ που κανουμε. Λεγετε Homeland Security. Ενημερωσου. Με αλλα λογια, δουλευουμε σε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ για την αυξηση της ασφαλειας. Μεσα και εξω απο την χωρα. Αυτα δεν τα βλεπετε, μονο αυτα που βολεουν βλεπετε.Προσεξτε λιγακι, γιατι η 'πολλη δουλεια' τρωει τον αφεντη
-
Θα ανατριχιαζα και εγω εαν μιλουσαμε για πολιτες κρατους. Αυτο ειναι το παιδιαστικο λαθος στο μυαλο των anti-Iraq-liberation ατομων σαν και εσενα. Δεν καταλαβαινεται την διαφορα.Εδω μιλαμε για ηγετη κρατους. Τα κριτηρια και οι παραγοντες αλλαζουν. Σκεψου.
Μου αρεσε πολυ αυτο το 'anti-Iraq-liberation ατομων'!!!!!!!!
-
Θεωρώ ότι μετά το «στραπάτσο» που έπαθε στην περίπτωση του Κουβέιτ δε θα επιχειρούσε επίθεση ούτε με χημικά ούτε με συμβατικά όπλα εναντίον γειτονικών κρατών.
ΟΚ. Θεωρεις εσυ. Εσυ ο Σανταμ ομως δεν εισαι. Και σε θεωριες δεν βασιζεται η σταθεροτητα της περιοχης. Ο Σανταμ εχει επιτεθει σε γειτονες με επεκτατικες τασεις ΠΑΝΩ απο ΜΙΑ φορα. Ετσι? Αρα his record is against him. Και ετσι...την τρωει. Μονο και μονο για αυτο.
Κατά πρώτο λόγο ούτε εσύ είσαι ο Σαντάμ. Κατά δεύτερο λόγο, είναι γεγονός ότι το Ιράκ βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση με το Ιράν για πολλά χρόνια και μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει και χημικά όπλα. Παραβλέπεις όμως τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε. Τη δεκαετία του '80 ο Σαντάμ είχε τη στήριξη των ΗΠΑ, όπως παραδέχτηκες και ο ίδιος. Έχοντας γερές «πλάτες», έκανε ό,τι ήθελε και γνώριζε ότι δε θα τιμωρηθεί. Από την εισβολή στο Κουβέιτ και μετά αντιλήφθηκε ότι οι ΗΠΑ είναι εναντίον του. Συνεπώς ο Σαντάμ απομονώθηκε. Γνωρίζοντας ότι είναι μόνος και ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να εκμεταλλευτούν τυχόν λάθος κίνησή του, δε θα αποτολμούσε να επιτεθεί σε όμορη χώρα.
Δεν μπορω να καταλαβω πως νομιζεται ολοι εσεις οτι σκεφτοντα ατομα σαν τον Σανταμ. Γραφεις:
'Από την εισβολή στο Κουβέιτ και μετά αντιλήφθηκε ότι οι ΗΠΑ είναι εναντίον του. Συνεπώς ο Σαντάμ απομονώθηκε. Γνωρίζοντας ότι είναι μόνος και ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να εκμεταλλευτούν τυχόν λάθος κίνησή του, δε θα αποτολμούσε να επιτεθεί σε όμορη χώρα.'
Αληθεια? Ετσι απλα ο Σαντμα εγινε αγγελος ε?
Εαν νομιζεις φιλε Λογικε οτι ατομα με το βιογραφικο του Σανταμ αντιδρουν οπως εγραψες παραπανω, κανεις τουλαχιστον 101% λαθος. Ο Σανταμ δεν εγινε κυριαρχος της χωρας με το να 'καθεται υσηχα' και να ακουει των 'της Δυσης'. Ο Σανταμ ΠΑΝΤΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1991) θα προσπαθει να βρισκει τροπους ΝΑ 'ΠΑΤΑΕΙ' (για να μην γραψω γα$@ει) τις ΗΠΑ και να εχει επεκτατικες τασεις.
Να σου δωσω ενα πραδειγμα. Σας εχουν πει κανα ΜΜΕ στην Ελλαδα πως αποκαλουσε το Κουβέιτ ο Σανταμ πριν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ το 1991? Η απαντηση ειναι: 'αποικια του Ιρακ'. Το ιδιο και με την Σαουδικη Αραβια η οποια ηταν 'Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ' μετα το Κουβέιτ το 1991. Ο Σανταμ ΠΑΝΤΑ ειχε επεκτατικες βλεψεις, παντα θα εχει και ΠΑΝΤΑ θα προσπαθει να βρισκει (βρωμικους) τροπους να κανει τους εχθρους του να πονανε (βλεπε ΗΠΑ και Μ.Β. πανω απο ολα). ΟΚ?
Αρα αυτη η θεωρια του 'ο καημενος και πολυχτυπημενος Σανταμ του 2003 δεν ειναι επικυνδηνος' ειναι για πεταμα για μενα. Και μαλιστα ειδικα οταν ΕΜΕΙΣ ειμασταν οι υπευθηνοι της συρραξης του 1991. Ελπιζω να παραδεχεις οτι εαν δεν ηταν για τις ΗΠΑ, η εισβολη του 1991 δεν θα γινοτα ποτε. Ποιος θα την εκανε? Ο κυριος 'ενσημα πουλαω, ενσημα κολλαω' ΟΗΕ? Ή η σουπερ διορατικη Ευρωπη με το τοσο πετυχημενο βιογραφικο προτροπης δικταρορων, καθαρματων που εφεραν την ηπειρο και τον κοσμο ολοκληρο στο χειλος της καταστροφης και στο τελος της ελευθεριας ποιος ξερει για ποσα χρονια? Ασε Λογικε. Το θεμα ειναι τοσο θλιβερο, δεν εχω ιδεα πως σκεφτεσται εσεις over there. Σορρυ.
-
Εξάλλου, γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε την άμεση αντίδραση των ΗΠΑ και τελικά θα έχανε, αν όχι τη ζωή του, τουλάχιστον την εξουσία (που ίσως να την αγαπά πιο πολύ και από τη ζωή του).
Την ζωη του και την εξουσια θα την χασει και τωρα. Τον ειδες να ετρεχε με τα ποδια στους ομους οταν ο Προεδρος Μπους τον εδωσε 48 ωρες? Αρα το επιχειρημα σου το παραπανω το διελυσε ο ιδιος ΗΔΗ. Ακομη εκει εισαι εσυ? Ειμαστε 1 εβδομαδα απο τοτε. Ελα στο παρον please.
Το ότι δεν «το έβαλε στα πόδια» μετά το τελεσίγραφο Μπους μάλλον αποδεικνύει ότι αγαπά πιο πολύ την εξουσία από τη ζωή του. Προτιμά να πεθάνει παρά να εγκαταλείψει την ηγεσία του Ιράκ.
Λαθος. Ο λογος που δεν το εβαλε στα ποδια ειναι:
-
Επηδει νομιζει οτι με βρωμικο πολεμο που θα οδηγησουν σε βαριες απωλειες στρατιωτων/θυματων για τις ΗΠΑ, θα μπορεσει να πιεσει τον Προεδρο Μπους να ανακαλεσει τον πολεμο (λογω πιεσεων ατομων σαν και εσενα - που δεν θελουν την απελευθερωση του Ιρακ)
-
Διοτι νομιζει οτι τα χημικα/βιολογικα και αλλα οπλα που εχει θα δουλεψουν υπερ του αντι εναντιον του
-
Διοτι πιστευει οτι εχει τον καλυτερο και πιο εμπιστο στρατο στον κοσμο. Ειπαμε. Ειναι εξυπνος οταν ερχεται στα βρωμικα παιχνιδια, αλλα εινια και delusional/παραπλανημενος οταν ερχεται στην πραγματικοτητα.
-
Διοτι εχει σιγουρα καποιο σχεδιο καταφυγης καπου οταν δει τα πραγματα να γινοντε σκουρα οταν θα αρχισουμε να μπαινουμε στην Βαγδατη
Υποθέτω ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους αγνόησε το τελεσίγραφο που του επιδόθηκε, αλλά δεν αποτελούν αντικείμενο της συζήτησής μας.
Δηλαδη? Ποιο λογοι?
-
-
ΥΓ 2: Στην τρομοκρατική επίθεση στις 9/11 δε χρησιμοποιήθηκαν όπλα μαζικής καταστροφής (ούτε συμβατικά). Μήπως δεν απαιτούνται τα συγκεκριμένα όπλα για την πραγματοποίηση ενός εντυπωσιακού τρομοκρατικού χτυπήματος;
Σωστοτατα. ΑΡΑ, φαντασου ποσο γρηγορα πρεπει να σπευσουμε για να καταστρεψουμε οτι πιθανοτητα υπαρχει για χρισημοποιηση τετοιοων οπλων. Σκεψου ποση δουλεια εχουμε μπροστα μας. Εσυ θα μας βοηθησεις?
Νομίζω ότι υπάρχει ένα νοητικό χάσμα ανάμεσα στη δική σου και τη δική μου τοποθέτηση. Εγώ διατυπώνω την άποψη ότι δεν απαιτούνται όπλα μαζικής καταστροφής για να πραγματοποιηθεί μια «εντυπωσιακή» τρομοκρατική επίθεση κι εσύ οδηγείσαι στο συμπέρασμα ότι πρέπει να καταστραφούν τα όπλα μαζικής καταστροφής. Μη θεωρήσεις ότι διαφωνώ με την καταστροφή των συγκεκριμένων όπλων από ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου. Απλώς το συμπέρασμα που εξάγεις δεν έχει καμιά συνάφεια με τη δική μου τοποθέτηση.
Ναι. Ξερω οτι διαφωνουμε. Το προσεξα. Εσυ ομως πες μου ποια απο τις παραπανω τοποθετησεις κανει παραπανω νοημα. Σε εμπιστευομαι να διαλεξεις την πιο....ΛΟΓΙΚΗ (no pun intended ) τοποθετηση.
Παρακαλείται ο κύριος Ράμσφελντ να ενημερώσει τον κόσμο ποιες από τις Διεθνείς Συνθήκες και ποια από τα άρθρα του Διεθνούς Δικαίου είναι υποχρεωτικό να τηρούνται και ποια επιτρέπεται να καταστρατηγούνται.
Δεν εχω ιδεα τι λες με το παραπανω. Και κατι μου λεει, και εσυ το ιδιο.
Θα το θέσω αλλιώς. Οι ΗΠΑ διυλίζουν τον κώνωπα, αλλά καταπίνουν την κάμηλο (όπως οι Φαρισαίοι). Διαμαρτύρονται για την καταπάτηση συνθηκών που σχετίζονται με τους αιχμάλωτους πολέμου τη στιγμή που έχουν κηρύξει τον πόλεμο στο Ιράκ, καταπατώντας κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον ΟΗΕ.
Και παλι δεν εχω ιδεα τι εννοεις. Σιγουρεψε οτι εισαι καλα ενημερωμενος για το παραπανω που κριτικαρεις, διοτι κατι μου λεει οτι δεν ξερεις ολη την αληθεια. Ή την εχεις ακουσει απο την....αντι-ΗΠΑμερικανικη πλευρα. Πολυ πιθανον φυσικα να ειμαι...για ακομη μια φορα λαθος.
-
Εσκεμμένα απαντώ στην παραπάνω τοποθέτησή σου σε διαφορετική δημοσίευση. Ξεκινώ από το εξής σημείο:
Δηλαδη, καλυτερα να σκωτωνονται τα δικα μας παιδια, παρα τα δικα του για να μην εχω εσενα να γκρινιαζεις σαν την Κατινα 'γιατι πατε στον πολεμο'.
Η εκτόξευση άκομψων χαρακτηρισμών προς το άτομό μου φανερώνει εκνευρισμό και απώλεια ψυχραιμίας εκ μέρους σου. Σου συνιστώ να ηρεμήσεις. Αν επιθυμείς να ρίξουμε το επίπεδο της συζήτησης, δεν έχω σκοπό να σε ακολουθήσω. Αν όμως επιμένεις πολύ, σε ενημερώνω ότι μπορώ κι εγώ να χρησιμοποιήσω εις βάρος σου αναρίθμητους σκληρούς χαρακτηρισμούς με αφορμή τα όσα «αχαρακτήριστα» ανέφερες παραπάνω.
Λογικε, please, μην αρχιζεις τα μελο για αυτο το θεμα. Ειναι κριμα. ΤΟ 'εσενα' επρεπε να το βαλω σε εισαγωγικα, ναι. Σορρυ. Ομως ξερεις πολυ καλα διοτι εισαι παραπανω εξυπνος για να καταλαβεις οτι, οταν εγραφα 'εσενα' εννουσα ολους αυτους που βγαινουν εξω και μου κρατανε μια ταμπελα 'ο Μπους ειναι ο Χιτλερ και ειναι επικυνδηνος για την ειρηνη του κοσμου'. ΟΚ? Ποιος ριχνει το επιπεδο τωρα?
Εκνευρισμενος you bet your a$$ ειμαι με τους παραπανω, που δεν εχουν τιποτε πανω τους εκτος απο αχαρηστια και ζηλεια. ΟΚ?
Ωστόσο, αρκούμαι μόνο να παραθέσω την εξής φράση σου:
Ο πολεμος ειναι ο φυλακας της ειρηνης, δημοκρατιας, ελευθεριας και του καπιταλισμου.
για να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι πιστεύουμε σε διαφορετικές αρχές και αξίες (και σε διαφορετικό Θεό).
Λαθος. Διοτι εσυ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821 που την γιορταζεις ξερεις με πολεμο εγινε. Το ιδιο και εμεις. Την λενε επανασταση ξερεις διοτι ηταν αυτο που εσυ δεν καταλαβαινεις ως καλο μονο οταν μιλαμε για ΗΠΑ, 'το συμφερον μας' (ως Ελληνες και ως ΗΠΑμερικανοι για την 4η Ιουλιου καθε χρονο).
Μην κανεις το λαθος και νομισεις οτι φερνω το παραδειγμα του 1821 με το 2003 στο Ιρακ. Ασχετο αυτο. Αυτο που σου λεω ειναι οτι, οριστε η αποδειξη πως υπαρχουν καλοι και κακοι πολεμη. Αρα, και οι 2 πιστευουμε στον ΙΔΙΟ ακριβως Θεο. Ιδιο και απαραλαχτο φιλε Λογικε. Οποιος λεει το αντιθετο, αρνητε την πραγματικοτητα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κάποιος σοφός έλεγε:'Δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις,υπάρχουν μόνο χαζες απαντήσεις'!!!ΥΓ Ηθελα να ήξερα πόσο ακόμα θα συνεχίζετε (συνεχίζουμε) να λέμε ξανα και ξανα τα ίδια και τα ίδια!!!
Μεχρι να αλλαξουν οι αρχες που πιστευουμε.
Καλυτερα?
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Εγώ περίμενα μιά σοβαρή απάντηση στην ερώτησή μου. Αλλά η αντίδρασή σου είναι αν μη τι άλλο χαζή.
Οι απαντησεις που δινω ειναι αναλογες των ερωτησεων.
Dear mr Gabriel ( or should we call you Γαβριήλ ?)
The freedom of speach has been established by the 4th amendment of the U.S Constitution , as well as by equal arrangements of most of the Democratic Constitutions around the globe , αλλά , IF YOU GET THE MEANNING , η ελευθερία κάποιου σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία κάποιου ΑΛΛΟΥ.
Please, DON'T you ever again address ΑΝΥΟΝΕ like ' Οι απαντήσεις μου είναι ανάλογες των ερωτήσεων ' , because by doing so you sound like a
dictator , who answers to what he likes ONLY, and treats the persons asked the 'wrong' question .... HIS OWN WAY !!!.So , think about it.
Αποστολη κατα την γνωμη μου, ατομο το οποιο νομιζει οτι 'η ελευθερια λογου' εδραιωθηκε με την 4η τροποιηση του ΗΠΑμερικανινου Συνταγματος, χρειαζεται....να στο πω εις λαικην....'ΓΕΡΗ βιβλιοθηκη' πριν αρχισει να κριτικαρει για το πως πρεπει να απανταει κανεις. Εχει χρονια αυτο το ατομο απο τετοιου ειδους κριτικη.
Και αφου μιλαμε για αρχες και πραγματα το οποια ολοι στην Δυση πρεπει να ξερουν, για χαρι λογου δηλαδη:
Εδω η 4η amendment/τροποιποιηση:
The right of the people to be secure in their persons, houses, papers, and effects, against unreasonable searches and seizures, shall not be violated, and no warrants shall issue, but upon probable cause, supported by oath or affirmation, and particularly describing the place to be searched, and the persons or things to be seized.
Και εδω η 1η, η οποια ειναι η σωστη απαντηση στο παραπανω:
Congress shall make no law respecting an establishment of religion, or prohibiting the free exercise thereof; or abridging the freedom of speech, or of the press; or the right of the people peaceably to assemble, and to petition the government for a redress of grievances.
-
Ο πολεμος ειναι ο φυλακας της ειρηνης, δημοκρατιας, ελευθεριας και του καπιταλισμου.
για να επισημάνω για μια ακόμη φορά ότι πιστεύουμε σε διαφορετικές αρχές και αξίες (και σε διαφορετικό Θεό).
Και μιλωντας για amendments Λογικε και για πολεμους καλους και κακους και οχι:
Η 2η τροποποιηση του Συνταγματος των ΗΠΑ εδω:
'A well regulated militia, being necessary to the security of a free state, the right of the people to keep and bear arms, shall not be infringed.'
ΟΚ? Τωρα ξαναμενταψε εαν ο Θεος που πιστευω εγω και εσυ ειναι ο ιδιος ή οχι. Απλως δεν εισουν σωστα ενημερωμενος για τον Θεο που πιστευεις. Αυτο ειναι ολο. Και φυσικα δεν υπαρχει τιποτε κακο με κατι τετοιο.
-
Ο χρήστης kilo έγραψε:
Εγώ περίμενα μιά σοβαρή απάντηση στην ερώτησή μου. Αλλά η αντίδρασή σου είναι αν μη τι άλλο χαζή.
Οι απαντησεις που δινω ειναι αναλογες των ερωτησεων.
Οι απαντήσεις που δίνεις φιλαράκο είναι μονότονα ίδιες. Και βέβαια δεν εκπλήσομαι απο αυτό διότι μέχρι εκεί καταλαβαίνεις. Αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να περισώσεις κάπου την αξιοπρέπειά σου αν δεν είσουν τόσο απόλυτος σε εξόφθαλμα πράγματα που δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο IQ για να τα ενοήσεις. Το αποτέλεσμα είναι βέβαια να γίνεσαι το πανυγήρι όλων εδω στο forum. Τέλως πάντων, σε έχω παρακολουθήσει και σε άλλα post, τα ίδια παντελάκη μου είσαι. Λυπάμαι ακόμη και μόνο που σου απάντησα σε μερικά σου post. Είσαι τελείως αναξιοπρεπής! Σου εύχομαι να είσαι καλά εκεί που είσαι, και να δείς κάποια στιγμη τα παιδιά σου να στέλνονται στα μελλοντικά πεδία μάχης με διδκαιολογίες σαν τις τωρινές.
Φιλικά
Στέλιος-
Οι απαντησεις μου ειναι ιδιες διοτι ειναι συνεπεις, διοτι πιστευω ξεκαθαρα σε ξακαθαρες αρχες και καταλαβαινω αυτες τις αρχες.
-
Οι λαθος και οι απολυτοι για μενα εισται εσεις. Αρα ειμαστε πατσι. Κολα το.
-
Το πανυγηρι για μενα ειστε επισης εσεις. Αρα παλι πατσι.
-
Διαφωνω οτι ειμαι τελειως 'αναξιοπρεπεις' Σορρυ που δεν συμωνουμε.
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ξεχασα πριν να αναφερω οτι τον περιφημο 'ανθρακα' οπως και παρα πολλες τετοιες 'ευγενεις' ουσιες, μπορουν σχετικα ευκολα να παρασκευαστουν - κατασκευαστουν σε οποιαδηποτε χωρα στο κοσμο, αρα και στην Ελλαδα.Λες να κανει κανενα ντου προς τα εδω το Δ' Ραιχ????
επειδη ηδη τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο, δηλωνω υπευθυνα οτι εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτα τα παλιο-πραγματα, και ειμαι ετοιμος να δηλωσω υποταγη στο Δ' Ραιχ
Ηρεμα.
Σοβαρα ομως. Για οποιους που ακομη και κατα διανεια φοβουνται απο εισβολη των ΗΠΑ ή κατι τετοιο στην Ελλαδα, σημερα, δεν υπαρχει ουτε ΜΙΑ στο εκκατομυριο. Να στο πω αλλιως. Ενα γινοταν κατι τετοιο, εγω θα καταταγομουν στον Ελληνικο στρατο να πολεμησω τους ΗΠΑμερικανους. Αυτο ειναι η αποδηξη οτι πιστευω σε αρχες. Οχι σε χωρες. Το ιδιο και με τα αυτοκινητα. ΠΙστευω στις αρχες του καπιταλισμου και του ανταγωνισμου που φερνει αυτος. Και γιαυτο δεν ειμαι κολλημενος με συγκεκριμενη μαρκα ουτε εθνικιστικη σχολη αυτοκινητου, οπως οι περισσοτεροι car enthusiasts. Οπως δεν πιστευω σε μαρκα, ετσι και δεν πιστευω σε χωρα. Πιστευω σε αρχες.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα ανατριχιαζα και εγω εαν μιλουσαμε για πολιτες κρατους. Αυτο ειναι το παιδιαστικο λαθος στο μυαλο των anti-Iraq-liberation ατομων σαν και εσενα. Δεν καταλαβαινεται την διαφορα.
Και ο λογος που σου αρεσει πολυ ειναι επηδει ετσι ειναι και ομως δεν το πιστευεις. Ας ειναι. Θα το πιστεψουν πολλοι αργοτερα. Μερικοι ποτε δεν θα πιστεψουν τιποτε. Ακομη και εαν το ζησουν, αλλα ετσι ειναι παντα. Υπαρχουν 'ομαδες ανθρωπων' σε αυτο τον πλανητη.
-
Ξεχασα πριν να αναφερω οτι τον περιφημο 'ανθρακα' οπως και παρα πολλες τετοιες 'ευγενεις' ουσιες, μπορουν σχετικα ευκολα να παρασκευαστουν - κατασκευαστουν σε οποιαδηποτε χωρα στο κοσμο, αρα και στην Ελλαδα.
Λες να κανει κανενα ντου προς τα εδω το Δ' Ραιχ????
επειδη ηδη τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο, δηλωνω υπευθυνα οτι εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτα τα παλιο-πραγματα, και ειμαι ετοιμος να δηλωσω υποταγη στο Δ' Ραιχ
Ηρεμα.
Σοβαρα ομως. Για οποιους που ακομη και κατα διανεια φοβουνται απο εισβολη των ΗΠΑ ή κατι τετοιο στην Ελλαδα, σημερα, δεν υπαρχει ουτε ΜΙΑ στο εκκατομυριο. Να στο πω αλλιως. Ενα γινοταν κατι τετοιο, εγω θα καταταγομουν στον Ελληνικο στρατο να πολεμησω τους ΗΠΑμερικανους. Αυτο ειναι η αποδηξη οτι πιστευω σε αρχες. Οχι σε χωρες. Το ιδιο και με τα αυτοκινητα. ΠΙστευω στις αρχες του καπιταλισμου και του ανταγωνισμου που φερνει αυτος. Και γιαυτο δεν ειμαι κολλημενος με συγκεκριμενη μαρκα ουτε εθνικιστικη σχολη αυτοκινητου, οπως οι περισσοτεροι car enthusiasts. Οπως δεν πιστευω σε μαρκα, ετσι και δεν πιστευω σε χωρα. Πιστευω σε αρχες.
Κανενας δε πιστευω να φοβαται επεμβαση των ΗΠΑ στην Ελλαδα, αλλωστε το πραξικοπημα και η Κυπρος ηταν απλα 'ατυχη' περιστατικα για τα οποια η ΗΠΑ δεν ειχε καμια ευθυνη...
Αλλα περα απο αυτα, με βαση τη 'λογικη' που εχεις αναπτυξει, ολες οι χωρες του κοσμου ειναι υποψηφιες για να τους κυρηξετε τον πολεμο, διοτι οπως αναφερω τετοιου ειδους οπλα μπορουν να κατασκευαστουν **[u]ΠΑΝΤΟΥ. **[/u]
-
Και ο λογος που σου αρεσει πολυ ειναι επηδει ετσι ειναι και ομως δεν το πιστευεις. Ας ειναι. Θα το πιστεψουν πολλοι αργοτερα. Μερικοι ποτε δεν θα πιστεψουν τιποτε. Ακομη και εαν το ζησουν, αλλα ετσι ειναι παντα. Υπαρχουν 'ομαδες ανθρωπων' σε αυτο τον πλανητη.
Νομιζω οτι η καλυτερη αποδειξη για το κατα ποσο 'απελευθερωτες' ειστε, ειναι η υποδοχη που σας εχουν κανει οι Ιρακινοι!!!!!!!!!!!
-
Αντε παλι με τα πετρελαια. Βρε στους Ιρακινους ανηκουν τα πετρελαια. Θα το δουμε ολοι. Εδω θα ειμαστε.Είσαι σίγουρος; Το κανάλι σας άλλα λέει 'http://money.cnn.com/2003/03/25/news/companies/war_contracts/index.htm. Ο χοντρομπαλλάς ο Τσένεϊ δεν θα άφηνε παραπονεμένα τα πρώην αφεντικά του... Κατά τα άλλα Iraq is for Iraqis... έχω απηυδήσει από τα ψέματα που λέει το CNN, ιδίως αυτή η Amanpour (που μου έχει παντρευτεί τον Rubin, εκείνο το σκιάχτρο που βλέπαμε στους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία). Όλα 'αγγελικά και όμορφα' για τις coalition forces (μου αρέσει που δεν τις λέει US-led forces αφού αυτό είναι). Ιδίως οι 'αμερόλοπτοι' δημοσιογράφοι του που είναι embedded με τις στρατιωτικές μονάδες έχουν βαρεθεί να λένε από την πρώτη μέρα των επιχειρήσεων ότι το ηρωϊκό Umm Qasr έχει πέσει και είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα! Η 'απελευθερωτική' συμμαχία σας έχει ξεφτηλιστεί από μία χούφτα ιρακινών (και είναι ακόμα η αρχή)!!! 6 στους 7 αμερικάνους δεν ξέρουν καν που είναι το Ιρακ (http://www.thewoottozone.f9.co.uk/whereisiraq.htm). Συγχαρητήρια στα ελληνικά κανάλια, που μπορώ να βλέπω μέσω internet, που δείχνουν την πραγματική εικόνα της κατάστασης. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω: τις μητέρες των αιχμαλώτων 'απελευθερωτών' τις είδαμε να σπαράζουν στα κανάλια σας, εκείνες των νεκρών γιατί αποκρύφθηκαν; Ξέρω, ξέρω, λόγω σεβασμού προς τις οικογένειές τους...Η 'ελευθερία της έκφρασης' σε όλο της το μεγαλείο...Ποιός ξέρει τι θα 'έσερναν' στον junior αν έβγαιναν...
-
Ο χρήστης spiros_k έγραψε:
Αντε παλι με τα πετρελαια. Βρε στους Ιρακινους ανηκουν τα πετρελαια. Θα το δουμε ολοι. Εδω θα ειμαστε.
Είσαι σίγουρος; Το κανάλι σας άλλα λέει 'http://money.cnn.com/2003/03/25/news/companies/war_contracts/index.htm. Ο χοντρομπαλλάς ο Τσένεϊ δεν θα άφηνε παραπονεμένα τα πρώην αφεντικά του... Κατά τα άλλα Iraq is for Iraqis... έχω απηυδήσει από τα ψέματα που λέει το CNN, ιδίως αυτή η Amanpour (που μου έχει παντρευτεί τον Rubin, εκείνο το σκιάχτρο που βλέπαμε στους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία). Όλα 'αγγελικά και όμορφα' για τις coalition forces (μου αρέσει που δεν τις λέει US-led forces αφού αυτό είναι). Ιδίως οι 'αμερόλοπτοι' δημοσιογράφοι του που είναι embedded με τις στρατιωτικές μονάδες έχουν βαρεθεί να λένε από την πρώτη μέρα των επιχειρήσεων ότι το ηρωϊκό Umm Qasr έχει πέσει και είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα! Η 'απελευθερωτική' συμμαχία σας έχει ξεφτηλιστεί από μία χούφτα ιρακινούς (και είναι ακόμα η αρχή)!!! 6 στους 7 αμερικάνους δεν ξέρουν καν που είναι το Ιρακ (http://www.thewoottozone.f9.co.uk/whereisiraq.htm). Συγχαρητήρια στα ελληνικά κανάλια, που μπορώ να βλέπω μέσω internet, που δείχνουν την πραγματική εικόνα της κατάστασης. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω: τις μητέρες των αιχμαλώτων 'απελευθερωτών' τις είδαμε να σπαράζουν στα κανάλια σας, εκείνες των νεκρών γιατί αποκρύφθηκαν; Ξέρω, ξέρω, λόγω σεβασμού προς τις οικογένειές τους...Η 'ελευθερία της έκφρασης' σε όλο της το μεγαλείο...Ποιός ξέρει τι θα 'έσερναν' στον junior αν έβγαιναν...
Θα σε παρακαλεσω συνονοματε να προσεχεις τις εκφρασεις σου!!!! Δε μπορεις να λες 'Ο χοντρομπαλλάς ο Τσένεϊ δεν θα άφηνε παραπονεμένα τα πρώην αφεντικά του... '. Ο ανθρωπος ειναι ενας ευγενεστατος κυριος, με καταπληκτικη μορφωση, παιδεια. κτλ. Υπαρχουν καποιοι εδω μεσα που του εχουν ιδιετερη εκτιμιση, ενας απο αυτους ειμαι και εγω!!!
Τωρα, αν ειναι υπευθυνος για καποια αλλα 'μικροπραγματα', who gives a shit, που θα ελεγαν και καποιοι αλλοι εδω μεσα!
Ακομα παντως να παρω απαντηση απο το Γαβριηλ για τις μετοχες του Τσενι στις κατασκευαστικες εταιριες που θα αναλαβουν την ανοικοδομηση του Ιρακ....
-
NEW YORK (CNN/Money) - The first contracts for rebuilding post-war Iraq have been awarded, and Vice President Dick Cheney's old employer, Halliburton Co., is one of the early winners.
The Kellogg Brown & Root (KBR) unit of Halliburton (HAL: up $0.54 to $20.66, Research, Estimates), of which Cheney was CEO from 1995 to 2000, said late Monday that it was awarded a contract by the U.S. Army Corps of Engineers to put out oil fires and make emergency repairs to Iraq's oil infrastructure.President Bush Tuesday asked Congress for $489.3 million to cover the cost of repairing damage to Iraq's oil facilities, much or all of which could go to Halliburton or its subcontractors under the terms of its contract with the Army.
Λεει ομως αμεσως μετα:
Cheney divested himself of all interest in Halliburton, the largest U.S. oilfield services company, after the 2000 election.Αυτο που διαβασα αλλου ομως ειναι οτι οι μετοχες αυτες μεταβιβαστικαν σε συγγενικα του προσωπα!!! Θα προσπαθησω να ξαναβρω τη πηγη....
ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα σε παρακαλεσω συνονοματε να προσεχεις τις εκφρασεις σου!!!! Δε μπορεις να λες 'Ο χοντρομπαλλάς ο Τσένεϊ δεν θα άφηνε παραπονεμένα τα πρώην αφεντικά του... '. Ο ανθρωπος ειναι ενας ευγενεστατος κυριος, με καταπληκτικη μορφωση, παιδεια κτλ.
Τωρα, αν ειναι υπευθυνος για καποια αλλα 'μικροπραγματα', who gives a shit, που θα ελεγαν και καποιοι αλλοι εδω μεσα!Οκ θα το διορθώσω...ο κύριος 'Πέος' (Dick) Cheney. Τον είπα με το όνομά του...μην έχεις και παράπονο...!
-
Ο χρήστης spiros_k έγραψε:
Θα σε παρακαλεσω συνονοματε να προσεχεις τις εκφρασεις σου!!!! Δε μπορεις να λες 'Ο χοντρομπαλλάς ο Τσένεϊ δεν θα άφηνε παραπονεμένα τα πρώην αφεντικά του... '. Ο ανθρωπος ειναι ενας ευγενεστατος κυριος, με καταπληκτικη μορφωση, παιδεια κτλ.
Τωρα, αν ειναι υπευθυνος για καποια αλλα 'μικροπραγματα', who gives a shit, που θα ελεγαν και καποιοι αλλοι εδω μεσα!Οκ θα το διορθώσω...ο κύριος 'Πέος' (Dick) Cheney. Τον είπα με το όνομά του...μην έχεις και παράπονο...!
Α Π Α Ι Χ Τ Ο Σ !!!!
Οπως γραφω και πιο πανω, του εχω μια 'αδυναμια'...
ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙ !!!!!!