-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Äå ìÝíåéò ìüíï óôï êïßôáãìá ,áñ÷ßæåéò ôï ðëçóßáóìá (êéíåßóáé ðñïò ôï ìÝñïò ôçò äçëáäÞ) êáé äåí ìðïñåß êÜðïéá óôéãìÞ èá êéíçèåß.
Êáé áí êÜèåôáé óå óêáìðù óôï ìðáñ? Ôé êÜíåéò ôüôå?
A åóý Ý÷åéò áñ÷ßóåé íá ãßíåóáé áñêåôÜ ðåñéÝñãç
Èá êéíçèåß,èá êéíçèåß -
kouk åßóáé ðñáãìáôéêÜ Üðáé÷ôïò
Ïé áíýðáíôñïé óå åõ÷áñéóôïýí -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν εσύ θες να 'το κάνετε', είναι γιατί μόνο αυτό έχεις στο βρώμικο μυαλό
σου, όπως όλοι οι άντρες. Όλοι ίδιοι είστε ρε παιδάκι μου !!!!!Ε πού πρέπει να το'χουμε δηλαδή το μυαλό μας; Στο The Wall; Χαιρετίσματα! Πιο καλά να τη βάλεις κάτω να της 'ρυθμίσεις τις ορμόνες' που λέει κι ο Ακάλυπτος, παρά να δεις αυτήν την ΑΗΔΙΑ
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
σου, όπως όλοι οι άντρες. Όλοι ίδιοι είστε ρε παιδάκι μου !!!!!Ε πού πρέπει να το'χουμε δηλαδή το μυαλό μας; Στο The Wall; Χαιρετίσματα! Πιο καλά να τη βάλεις κάτω να της 'ρυθμίσεις τις ορμόνες' που λέει κι ο Ακάλυπτος, παρά να δεις αυτήν την ΑΗΔΙΑ
Καλά ρε Κώστα,απο ολόκληρη σελίδα εσυ εκει κόλλησες?
Ρε μπας και εχεις καμμιά ADSL σύνδεση και απαντάς τόσο γρήγορα σε όλα τα posts? -
Είμαι στο γραφείο όπου έχω Τ1 με περίπου 7 Mbps. Ελπίζουμε το καλοκαίρι να πάμε στο 1 Gigabit/s.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε μπας και εχεις καμμιά ADSL σύνδεση και απαντάς τόσο γρήγορα σε όλα τα posts?
βαζουμε μια κοντρα ταχυτερης απαντησης ??
-
Πριν καν απαντήσει στο post του kouk το ήπιε το τσαγάκι του.
Πάρε εδά και τούτηνε
Λοιπόν τη μαντινάδα
Το Λίπτον αν δε σου'φτασε
Θα'χω και λεμονάδα. -
Πριν καν απαντήσει στο post του kouk το ήπιε το τσαγάκι του.Πάρε εδά και τούτηνε
Λοιπόν τη μαντινάδα
Το Λίπτον αν δε σου'φτασε
Θα'χω και λεμονάδα.με 6 και 7 λεπτα ο καθενας δεν νομιζω οτι μπορουμε να μιλαμε για τσαγακια
-
Όποιος γροικά τα λόγια σου και τα kbps σου πιστεύει
Στη θάλασσα πιανεί λαγούς και στα βουνά ψαρεύει. -
Όποιος γροικά τα λόγια σου και τα kbps σου πιστεύει
Στη θάλασσα πιανεί λαγούς και στα βουνά ψαρεύει.κιαλλο
κιαλλο
... -
Χαίρεσαι για το μόντεμ σου που'χει τσιπιά πατάτα
Και ούλο του το σχέδιο ομοιάζει τση ντουλάπας -
Χαίρεσαι για το μόντεμ σου που'χει τσιπιά πατάτα
Και ούλο του το σχέδιο ομοιάζει τση ντουλάπαςδυστηχως δεν ειναι μοντεμ
οπτικη ινα ειναι -
Το '97 εβάλαμε την οπτική την ίνα
Είντα να πεις κι εσύ, βάρκα δίχως καρίνα; -
τελικα σου απαντουσα πριν να γραψεις και οι moderators το εβαζαν μετα για να διατηρηθεί η τάξη ???
αντε φτανει
δεν εχεις μελλον -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Áí åóý èåò íá 'ôï êÜíåôå', åßíáé ãéáôß ìüíï áõôü Ý÷åéò óôï âñþìéêï ìõáëü
óïõ, üðùò üëïé ïé Üíôñåò. ¼ëïé ßäéïé åßóôå ñå ðáéäÜêé ìïõ !!!!!Å ðïý ðñÝðåé íá ôï'÷ïõìå äçëáäÞ ôï ìõáëü ìáò; Óôï The Wall; ×áéñåôßóìáôá! Ðéï êáëÜ íá ôç âÜëåéò êÜôù íá ôçò 'ñõèìßóåéò ôéò ïñìüíåò' ðïõ ëÝåé êé ï ÁêÜëõðôïò, ðáñÜ íá äåéò áõôÞí ôçí ÁÇÄÉÁ
ÊáëÜ ñå Êþóôá,áðï ïëüêëçñç óåëßäá åóõ åêåé êüëëçóåò?
Å÷åé áñêåôü äßêéï óôï áõôü .Åßíáé áñêåôÜ óðáóôéêü íá ìçí õðÜñ÷åé êáé êÜðïéá ëïãéêÞ óôá êÜèå ëïãÞò áéôÞìáôá êáé åîçãÞóåéò ðïõ ðáßñíïõìå áðï ôçí áðÝíáíôé ðëåõñÜ
Êáé ôï óåîïõáëéêü åßíáé ç êïñõöÞ óôï ðáãüâïõíï .Áí ãéá ðáñáäåéãìá äåéò ìéá êïðÝëá åëáöñþò åíäåäõìÝíç (ãäõìÝíç?)óôï äñüìï êáé ôçò ðåßò Ýóôù üôé åßíáé üìïñöç èá áêïýóåéò ÔÁ ìðéíåëßêéá.Ôüôå ãéáôß íôýèçêå Ýôóé ?Ãéá íá ôñáâÞîåé ôçí ðñïóï÷Þ êáé íá éêáíïðïéÞóåé ôçí ìáôáéïäïîßá ôçò ?ÅÕ×ÁÑÉÓÔÙ ÄÅÍ ÈÁ ÐÁÑÙ -
Διάλε τσ'απολυμάρες σου και τρισανάθεμά σε
Θαρρείς ότι μου τα'χωσες; Το λίπτον πιες και σκάσε. -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Καλά ρε Κώστα,απο ολόκληρη σελίδα εσυ εκει κόλλησες?
Εχει αρκετό δίκιο στο αυτό .Είναι αρκετά σπαστικό να μην υπάρχει και κάποια λογική στα κάθε λογής αιτήματα και εξηγήσεις που παίρνουμε απο την απέναντι πλευρά
Και το σεξουαλικό είναι η κορυφή στο παγόβουνο .Αν για παραδειγμα δεις μια κοπέλα ελαφρώς ενδεδυμένη (γδυμένη?)στο δρόμο και της πείς έστω ότι είναι όμορφη θα ακούσεις ΤΑ μπινελίκια.Τότε γιατί ντύθηκε έτσι ?Για να τραβήξει την προσοχή και να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία της ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩΕίδες; Τους κάνεις κομπλιμέντο, τις παρενοχλείς σεξουαλικά. Δεν τους λες τίποτα, αναρωτιούνται μήπως είσαι αδιάφορος ή γκέι ή αναίσθητος ή βόδι.
-
Διάλε τσ'απολυμάρες σου και τρισανάθεμά σε
Θαρρείς ότι μου τα'χωσες; Το λίπτον πιες και σκάσε.για κοντρα ταχυτητας ειχαμε πει
οχι κοντρα τσιατιστου!!! -
Εσύ κόντρα μόνο εγύρευες μα δεν είχες νοήσει
Πως και στη μαντινάδα να εντρυφώ έχω εγώ αρχίσει. -
Σιγά την ίνα που οδηγάς, περνιέσαι για McRae
Εδά κερνώ σε λιπτονία ζεματιστή να καίει
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)