-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εμείς οι 24-άρηδες φοιτητές χωρίς βέρες και αμάξια τι πρέπει να κάνουμε;Μην τρελλαίνεσαι. Μιλάμε γενικά. Υπάρχουν αρκετές κοπέλες που δεν τους ενδιαφέρουν όλα αυτά τα οποία λέμε. Το θέμα είναι να τις βρεις Και ας το προχωρήσω και λιγάκι πιο πέρα... Αφου λοιπον τις βρεις να σου αρέσουν και εσένα Διότι φίλτατε είσαστε και εσείς ανώμαλοι! Μπορεί να έχεις μία τετοια κοπέλα μπροστά στα πόδια σου και εσύ να κυνηγάς την άλλη!
(για ρίξε μια ματιά και στις 20άρες φοιτήτριες, όλο και κάτι θα βρεις)
-
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Βέβαια, καμία αντίρρηση αν ο κάτοχος του ενδιαφέροντος αυτοκινήτου κυμαίνεται μεταξύ 25-28. Μας κάνει!Μεγάλος είναι!!! Μεχρι 20 το πολύ!!!
-
δεν είναι όλα ευκολα... αλλά δεν είναι και όλα δύσκολα...
αμπελοφιλοσοφία της στιγμής free of charge!!!
πότε θα σταματήσει να χιονίζει? -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θα εκπλαγείς από το πόσο περισσότερες είναι αυτές που κοιτούν από αν είσαι με ένα φίλο σου και πόσο πιο ξεδιάντροπα 'καρφώνονται'. Επίσης, παρατήρησε ότι πολλές απ'αυτές συνοδεύονται. Πίστεψέ με, το έχω δει πολλές φορές.Mε κάλυψες πληρως!
Ετσι ακριβώς είναι. Που να δεις τι θα γίνει άμα γνωρίσεις καποια και της πεις οτι έχεις κοπέλα, έστω και ψέμματα. Δεν θα ησυχάσει εαν δεν σε χωρίσει!
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ?ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΕΒΟΣ ?Μα έτσι γίνεται. Μεχρι να ταιριάξεις με καποιον/καποιαν και να μείνεις μαζί του/της. Και δεν μιλάω για ενθουσιασμούς του στυλ σήμερα τον γνώρισα, αύριο τα έφτιαξα και τον άλλο μήνα ανακάλυψα ότι δεν τον θέλω. Μιλάω για λογικές σχέσεις.
Αν δεν δοκιμάσεις πώς θα ξέρεις οτι ταιριάζεις?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ίσως τα αντίστοιχα να ισχύουν και για τους άνδρες, δεν μπορώ να ξέρω. Εγώ πάντως πιστεύω πως κατά κανόνα σπάνια άνδρας κοιτάει γυναίκα που συνοδεύεται. Ας μας πουν οι κοπέλες.
Εδώ θα διαφωνήσω. Επειδή κι εγώ το έχω κάνει...
Oι άντρες κοιτάνε οτιδήποτε θηλυκό κινείται και φοράει μίνι φούσα ή έχει μεγάλο ντεκολτε. Πολλές φορές αρκούνται δε στο 'οτιδήποτε θηλυκό, ότι και αν φοράει'
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ε, καλά τώρα.. Κι εμείς οι δεσμευμένοι εδώ πλάκα κάνουμε ... Μην βγάλουμε και κακό όνομα ... Η απιστία είναι πολύ κακό (φτου κακά). Δείχνει, κατά την άποψή μου, μη σοβαρό και χαμηλού επιπέδου άτομο (είτε άνδρα είτε γυναίκα). Είτε είσαι με κάποιον είτε όχι...Σοβαρά μιλάω... Αλήθεια...Σας παρακαλώ, πιστέψτε με καλέ...Συμφωνώ στο θέμα της απιστίας!!! Και είμαι απόλυτος! Όταν το κάνεις, δεν ξέρεις τι θέλεις! Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας σε όλα του! Όχι σήμερα έτσι, αύριο αλλιώς κτλ. Πρέπει να είναι σταθερός στη σχέση του, πάντα και ανεξάρτητα από τους πειρασμούς! Άλλωστε, τι φταίει η κοπέλα να την κοροϊδεύεις; Βέβαια, αν η σχέση με αυτή την κοπέλα κρατήσει ένα μήνα μόνο, αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως στο μήνα αυτό, ο άντρας πρέπει να είναι ΠΙΣΤΟΣ! Και μετά άλλο ένα μήνα, και άλλο ένα, και άλλο ένα... Got my point???
Τώρα, για τις 20άρες, αγαπητή salome... Τι να πω; Είναι τόσο καλές όσο θα ήταν και για σένα ένας 20άρης! Τι λες λοιπόν; Πώς σου φαίνεται η ιδέα; Αυτό περί πρόωρης ωρίμανσης της γυναίκας σε σχέση με τον άντρα το έχω ακούσει πολλές φορές και έχω γελάσει από μέσα μου, σε κάθε μία από αυτές! Έχει την ίδια αξιοπιστία αυτός που το είπε με το περσινό μονοθέσιο του Raikkonen (11 από τους 17 αγώνες έσπασε)...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
ΠΑΝΙΚΟΣ!Μέχρι να διαβάσω τις δύο σελίδες είχε αυξηθεί το θέμα κατά 1μιση σελίδα ακόμα!!!!ουφ! αστα! Ημουν 1 μέρα πίσω!!!! Επιτέλους σας έφτασα κι εγώ!!!!
όταν την 'φτύνεις' την άλλη,κολλάει περισσότερο!Κι όμως,έχουν κάτι τέτοιες μαζοχιστικές τάσεις οι γυναίκες!
και οι άντρες αγαπητέ μου κολλάνε και οι άντρες!!! Ηλίθιο κολπο μεν, πιάνει όμως και στις 2 πλευρές
-
Τώρα, για τις 20άρες, αγαπητή salome... Τι να πω; Είναι τόσο καλές όσο θα ήταν και για σένα ένας 20άρηςεεεε αυτό τώρα το είπες για να διαφωνίσεις??? Δεν ξέρω για σένα, εμένα πάντως μια χαρά θα μου έπεφτε το τεκνό!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Oι άντρες κοιτάνε οτιδήποτε θηλυκό κινείται και φοράει μίνι φούσα ή έχει μεγάλο ντεκολτε. Πολλές φορές αρκούνται δε στο 'οτιδήποτε θηλυκό, ότι και αν φοράει'Λοιπόν, διαβάστε με προσοχή! Ο άντρας θα κοιτάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ που περνάνε από δίπλα του, γιατί είναι στη φύση του. Εγώ τουλάχιστον το κάνω πάντα και παντού, γιατί θέλω να ξέρω τι συμβαίνει στο χώρο μέσα στον οποίο βρίσκομαι! Ακόμα και στο δρόμο θα κοιτάξω οτιδήποτε κινείται,γιατί το μάτι μου (ως άντρας) έχει μία σχετική ευαισθησία στα θυληκά. Λοιπόν, θα κοιτάξω και τη θεά, αλλά και το 'βατραχάκι'... Όμως αυτό θα είναι μία ματιά. Από εκεί και μετά, η προσοχή κατανέμεται ανάλογα με την αντικειμενική αξία του 'στόχου'. Οπότε, οι κυρίες παρακαλούνται να μη θυμώνουν όταν βλέπουν ένα άντρα να στρίβει το κεφάλι του σαν περισκόπιο υποβρυχίου. Ο άνθρωπος το κάνει απλά για να ελέγχει το περιβάλλον του! Είναι κατάλοιπο από τις εποχές που η ακεραιότητά μας βρισκόταν συνεχώς υπό απειλή, αν δεν είχαμε την προσοχή μας τεταμένη! Μην το παρεξηγείτε! Αθώες καταστάσεις! Τώρα, αν το περισκόπιο 'εγκλωβίζει¨ στόχους και μένει καρφωμένο εκεί, μπορείτε να χτυπήσετε συναγερμό!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τώρα, για τις 20άρες, αγαπητή salome... Τι να πω; Είναι τόσο καλές όσο θα ήταν και για σένα ένας 20άρης
εεεε αυτό τώρα το είπες για να διαφωνίσεις??? Δεν ξέρω για σένα, εμένα πάντως μια χαρά θα μου έπεφτε το τεκνό!
Χμ, το θέμα θέλει ανάλυση και κουβέντα... Προτείνω λοιπόν να το ανοίξουμε τώρα! Τι λέτε, μία κοπέλα στα 20 της είναι καλή περίπτωση για έναν άντρα στα 23-24-25; Και αντίστοιχα, ένας άντρας στα 20 είναι καλή περίπτωση για μία κοπέλα στην ηλικά της salome; (για όποιον ξέρει πόσων ετών είναι... )
Εννοείται ότι θα θίξουμε και τις διάφορες παραμέτρους που επηρεάζουν την κρίση μας, έτσι; Προσοχή στο τι γράφετε!*Salome, να μας πεις αυτό το 20 αν έχει περιοχή διακύμανσης και πόσο είναι αυτή... 20 +/- πόσο; *
-
Λοιπόν, διαβάστε με προσοχή! Ο άντρας θα κοιτάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ που περνάνε από δίπλα του, γιατί είναι στη φύση του.μμμμμ τα γονίδια.... είναι στην φύση του ε? μμμμ έχει και μια σχετική ευαισθησία ε? μάλιστα... Να σου πω... ελπίζω να μη λες τετοιες αισχρές δικαιολογίες στην κοπελιά σου!!! Κάηκες κακομοίρη μου! Βρες κατι καλύτερο!!!
Παντως εγώ δεν έχω πρόβλημα! Το χρησιμοποιώ μαλιστα όταν θέλω να έχω την ησυχία μου! Μια φορά στην Πάρο ήθελα να διαβάσω ενα βιβλίο στην παραλία και ο φίλος μου με είχε μουρλάνει στην πάρλα. Οποτε βρήκα μια θέση με κατι γυμνόστηθες και κάθησα εκει! Μιλιά δεν ξαναβγαλε από τότε! Ειδικά όταν αρχισαν να παίζουν τεννις αυτές!
-
Τι λέτε, μία κοπέλα στα 20 της είναι καλή περίπτωση για έναν άντρα στα 23-24-25;Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι έχει επιλογή? Μία κοπέλα στα 20 ψάχνει καποιον στα 23. Οπως και μία κοπέλα στα 25 ψάχνει καποιον στα 28. Πολύ σπάνιο να βρεις αντρα να τα έχει με μεγαλύτερη.
Και αντίστοιχα, ένας άντρας στα 20 είναι καλή περίπτωση για μία κοπέλα στην ηλικά της salome; (για όποιον ξέρει πόσων ετών είναι... )
*Salome, να μας πεις αυτό το 20 αν έχει περιοχή διακύμανσης και πόσο είναι αυτή... 20 +/- πόσο; *
Η salome είναι ετών 30 και το τεκνό πρέπει να είναι 17 - 20.
εχμ θέλεις να σου αναλύσω και το τι επηρεάζει την κρίση μου ή να το αφήσουμε καλύτερα? -
Take my advice, Salome... Στις διακοπές σου, άφηνε τα βιβλία στην Αθήνα, γιατί αν ας πούμε ένα βράδυ σε πιάσει αντίστοιχη επιθυμία να διαβάσεις βιβλίο σε καμία Πάρο, Σαντορίνη κτλ, βλέπω το φίλο σου να κάνει μόνος του παρέα σε γυμνόστηθες και εσύ να μένεις με το βιβλίο αγκαλιά!
Τώρα, όσο για το αν χρησιμοποιώ τέτοιες δικαιολογίες εγώ, ένα πράγμα θα σου πω... If you only knew...
-
ο άνδρας δε κοιτάζει δευτερη φορά αυτή που θεωρεί άσχημη ενώ οι γυναίκες το κάνουν αυτό...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι έχει επιλογή? Μία κοπέλα στα 20 ψάχνει καποιον στα 23. Οπως και μία κοπέλα στα 25 ψάχνει καποιον στα 28. Πολύ σπάνιο να βρεις αντρα να τα έχει με μεγαλύτερη.Εγώ λέω ότι τα πάντα έχουν παραμέτρους! Μία κοπέλα στα 20 της είναι κοριτσάκι, 9 στις 10 φορές. Ένας άντρας στα 23 του, το πιθανότερο είναι ότι έχει περάσει μερικά πράγματα. Τουλάχιστον έτσι το αντιμετωπίζω εγώ. Οπότε, μάλλον η 20-άρα είναι μία κατάσταση που φέρνει νύστα, most of the times!
Η salome είναι ετών 30 και το τεκνό πρέπει να είναι 17 - 20.
Και στη βάση των όσων έγραψα παραπάνω, θα σε ρωτήσω το εξής: Τι θα τον κάνεις τον 17-20άρη; Πραγματικά δηλαδή, σκέφτομαι τον εαυτό μου στα 19 μου και αναρωτιέμαι τι θα είχα να προσφέρω σε μία κοπέλα στα 30 της. Η απάντηση είναι δυστυχώς πικρή... ΤΙΠΟΤΑ Αλήθεια, το τραγούδι Mrs Robinson, το έχεις ακούσει; Αν όχι, βρες το αμέσως!!!
εχμ θέλεις να σου αναλύσω και το τι επηρεάζει την κρίση μου ή να το αφήσουμε καλύτερα?
Πειράζει που θέλω;;;
Μου κάνει και pm.
-
Πωπω, τι λέμε εδώ μέσα πάντως... Ευτυχώς που οι σοβαροί άνθρωποι δεν το κοιτάνε αυτό το thread, γιατί αλλιώς...
Ξεγιβεντιστήκαμε εντελώς μου φαίνεται!!! (Αυτό για όποιον το κατάλαβε... )
-
Take my advice, Salome... Στις διακοπές σου, άφηνε τα βιβλία στην ΑθήναΕ εντάξει είπαμε, είμαστε μουρλές αλλά μεχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει επιθυμία να είμαι σε διακοπές και το βράδυ να θέλω να μείνω μέσα για να διαβάσω
Τωρα παλι δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να μην πάρω μαζί μου καποιο βιβλίο στην παραλία. Οταν κάθεσαι 7-8 ώρες πρέπει να ξεροψήνεσαι και να βαριέσαι ταυτόχρονα? Αλλη οψιόν δεν υπάρχει?
-
βρε νάσο τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται και τα δυσκόλως εννοούντε...τι ρωτάς για τις ηλικίες...ακους εκεί τι να τον κάνει τον 20αρη
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ε εντάξει είπαμε, είμαστε μουρλές αλλά μεχρι στιγμής δεν μου έχει έρθει επιθυμία να είμαι σε διακοπές και το βράδυ να θέλω να μείνω μέσα για να διαβάσωεμένα πάλι μου έχει έρθει η επιθυμία να κοιμηθώ...
αλλά και να διαβάσω, όταν έκανα μαθήματα για το 1* κατάδυσης στην Κρήτη, διάβαζα λίγο πριν πέσω για ύπνο και κοιμόμουν νωρίς γιατι ξενύχτι και κατάδυση δεν συνυπάρχουν
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)