-
Ο χρήστης salome έγραψε:
καλά αυτό δεν θεωρήται παρενόχληση;
οχι αν της αρέσει!
και πως καταλαβαίνεις αν της αρέσει ή όχι;
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Το μικροάτυχημα στο δρόμο πιάνει για να κάνεις γνωριμία (δηλ. την βλέπεις να κατεβαίνει την Κηφισίας και την κοπανάς στον προφυλακτήρα για ανταλλάξετε στοιχεία και να γνωριστείτε καλύτερα); 'Η έιναι κομματάκι ακριβό;Πιάνει πιάνει!!!
Καποιος στα προηγούμενα μηνύματα είχε πει ότι θα προσπαθήσει να πετύχει μια γειτόνισσά του παντως! Δεν μας έχει πει τι έκανε από τότε...
(λες να τραβιέται ακόμη στα κρατητήρια?)
-
- Κοιτάς πολύ έντονα την γυναίκα που σου αρέσει (από λεπτά μεχρι και ώρες)
καλά αυτό δεν θεωρήται παρενόχληση;
Εξω μπορεί εδώ όχι. Ευτυχώς αυτή η μόδα δεν έφτασε ακόμα εδώ
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ÌÜëëïí ðáñåîÞãçóåò ôïõëÜ÷éóôïí áõôü ðïõ Ýãñáøá
Ôï ôé ðéóôåýù åßíáé ôï ãåãïíüò üôé åìåßò êáèïñßæïõìå ðïëëÝò öïñÝò áõôü ðïõ äåß÷íïõìå óôïõò Üëëïõò äåí öôáßíå áõôïß ãéá ôï ôé âëÝðïõí êáé êñßíïõí.ÄçëáäÞ ôþñá ëåò üôé ïëåò ïé ãõíáßêåò öÝñïíôáé óáí ð* ?
Ï÷é üëåò ïé ðåñéóóüôåñåò üìùò ôï ðáëåýïõí êáé
äåí ôï ðïëõãïõóôÜñù -
Ο χρήστης agisd έγραψε:
êáëÜ áõôü äåí èåùñÞôáé ðáñåíü÷ëçóç;
ï÷é áí ôçò áñÝóåé!
êáé ðùò êáôáëáâáßíåéò áí ôçò áñÝóåé Þ ü÷é;
Áí èá Ýñèåé áõôÞ íá óïõ ìéëÞóåé ç êÜðïéïò äßìåôñïò
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει επιλογή να κάνει ότι θέλει με την ζωή του. Το θέμα είναι να το κάνει επειδή το θέλω και όχι γιατί έτσι προστάζουν οι γονείς ή η κοινωνία μας.Salome έτσι και πεις 'θέλω' στην παχύσαρκη νεοΕλληνική κοινωνία, να δεις για πότε θα 'σου κρεμάσουν κουδούνια'. Καλώς ή κακώς ζούμε σ' αυτήν την κοινωνία. Εάν δεν θέλεις να απονονωθείς, αναγκάζεσαι να πας με τα νερά τους. Θέλει πολλά άντερα να πας κόντρα στο ρεύμα.Και οι πιο πολλοί δεν τα έχουν.
Άρα μέχρι να έρθει η απελευθέρωση (που αυτό σημαίνει - κατά τη γνώμη μου- να σπάσεις τα στεγανά!), είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε τον στόκο που έχουν οι περισσότεροι/ες στο κεφάλι τους
-
Ορίστε και η γνώμη ενός παντρεμένου!
Οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν πάντα και θα είναι για πάντα,ενα πολύ δύσκολο κεφάλαιο!
Αν το πάμε και σε επίπεδο φύλων ακόμα περισσότερο.Γιατι ο άντρας και η γυναίκα είναι διαφορετικοί.Ισοι αλλά οχι όμοιοι!Με διαφορετικές ικανότητες και μειονεκτήματα.
Στην εποχή μου το να βγείς με μια κοπέλλα ηταν απο δύσκολο εως ακατόρθωτο.Προς τα τέλη του 70 άρχισε να αλλάζει,αλλά και πάλι δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε.Βλέπετε τότε ηταν κυρίως αντροπαρέες και γυναικοπαρέες και τα στερεότυπα έδιναν και έπαιρναν.
Οι σχέσεις ακόμα πιο δύσκολες.Οι εκτρώσεις παράνομες αλλά το κυριώτερο επικίνδυνες,αφου γίνονταν σε κομπογιαννίτες! Αρα οταν το εκανες έπαιρνες παρα πολλά ρίσκα!
Ουσιαστικά η κοινωνία σε έσπρωχνε να παντρευτείς!
Τα πράγματα άλλαξαν.
Τα προβλήματα όμως παραμένουν,όπως σε κάθε μεταβατική περίοδο.
Αλλωστε ο γάμος είναι η δήλωση δύο ανθρώπων προς την κοινωνία οτι αποτελούν πλέον μια οικογένεια.Και αυτό σε παλαιότερες εποχές είχε πολύ μεγαλύτερη σημασία απο σήμερα. Επρεπε να αποτελείς μέρος ενός υποσυνόλου.
Το θέμα για μένα δεν είναι αν ερωτεύτηκες κάποιον,τον αγάπησες στην συνέχεια και τελικά παντρεύτηκες!
Το πρόβλημα είναι πόσο επιπόλαια πήρες μια τόσο σημαντική απόφαση!Απο εκει και πέρα,στην πορεία της σχέσης,το βασικό για μένα είναι αν υπάρχει σεβασμός και πάθος!
Ο σεβασμός προς τον σύντροφό σου κερδίζεται καθημερινά.
Το πάθος όμως συνήθως σβήνει με τα χρόνια.
Και τότε αρχίζουν οι αναγνωριστικές περίπολοι που οδηγούν μοιραία στην σύγκρουση μεταξύ των συντρόφων.Και δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας!Σήμερα πολλά είναι διαφορετικά.Προσωπικά θα ήθελα να ήμουν τώρα 25 χρονών.
Μπορείς πολύ πιο εύκολα να συζητήσεις με μια γυναίκα ή και να κοιμηθείς μαζί της απλά γιατι αρέσει ο ένας στον άλλο.Ανακαλύπτεις ετσι πτυχές του χαρακτήρα της που δεν θα μπορούσες αν την έβλεπες για 2 ώρες μέρα παρά μέρα.
Είναι σημαντικό να ξέρεις πως είναι η κοπέλλα σου το πρωί,άβαφη και αγουροξυπνημένη.
Οι νέοι άνθρωποι εχουν δυνατότητες που εμείς δεν έιχαμε.Ξέρουν όμως να τις χειριστούν?Νομίζω οχι και είναι λογικό.
Το σεξ ακόμα θεωρείται λίγο ταμπού,απο πολλούς και πολλές.Ο γάμος ακόμα εχει την αίγλη του.Εγραψα πολλά,θα επανέλθω όμως.Ωραία η κουβέντα σας!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ãéáôß ç ôñéêëïðïäéÜ äåí ðéÜíåé???
(êáé Üñ÷éóå ôï chat)
Ìá ðþò èá ôçò âÜëåéò ôñéêëïðïäéÜ? Áöïý ôçí êïéôÜò! Èá ðáò îáöíéêÜ êáé èá ôçí êëùôóÞóåéò?
Äå ìÝíåéò ìüíï óôï êïßôáãìá ,áñ÷ßæåéò ôï ðëçóßáóìá (êéíåßóáé ðñïò ôï ìÝñïò ôçò äçëáäÞ) êáé äåí ìðïñåß êÜðïéá óôéãìÞ èá êéíçèåß .Áí äåí êéíçèåß ìÜëëïí æá÷Üñùíåò ôç êïýêëá óôç âéôñßíá êáé ÷ñåéÜæåóáé ñáíôåâïý ìå ïöèáëìßáôñï êáé ü÷é ìå ãõíáßêá .Ìüëéò êéíçèåß ëïéðüí áðëÜ êáèõóôåñåßò íá ôñáâÞîåéò ôï äéêü óïõ ðüäé êáé ùò äéá ìáãåßáò óêïíôÜöôåé. Ùò éððüôåò ôç óõãêñáôïýìå íá ìçí ðÝóåé (óôï ðÜôùìá) êáé áñ÷ßæïõìå ôçí ìáãåßñéêç ,êïéíþò øÞóéìï. Äåí ôçí êëùôóÜìå ,ôüóç þñá Ýêáíå óôï ìðÜíéï íá êáëëþðéóôåé íá ôçí ãåìßóïõìå êáé ìåëáíéÝò óôá ðüäéá
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Åßíáé óçìáíôéêü íá îÝñåéò ðùò åßíáé ç êïðÝëëá óïõ ôï ðñùß,Üâáöç êáé áãïõñïîõðíçìÝíç
Ïé íÝïé Üíèñùðïé å÷ïõí äõíáôüôçôåò ðïõ åìåßò äåí Ýé÷áìå.ÎÝñïõí üìùò íá ôéò ÷åéñéóôïýí?Íïìßæù ï÷é êáé åßíáé ëïãéêü.
Ôï óåî áêüìá èåùñåßôáé ëßãï ôáìðïý,áðï ðïëëïýò êáé ðïëëÝò.Ï ãÜìïò áêüìá å÷åé ôçí áßãëç ôïõ.Ðïëý óùóôü ôï íá ãíùñßæåéò ðïéÝò åßíáé ïé äõíáôüôåò êáé áêüìá êáëýôåñá íá ìðïñåßò íá ôéò ÷åéñéóôåßò,áëëÜ üðùò áíáöÝñåéò äåí ãßíåôáé êÜôé ôÝôïéï.
ÁõôÜ ôá ðñùéíÜ åßíáé ðïõ îåêáèáñßæïõí ðïëëÜ
Ôï óåî ðëÝïí äåí åßíáé ôáìðïý (ãíþìç ìïõ) ôáìðïý åßíáé íá ðáíôñåõôåßò êáé íá ìåßíåéò ðáíôñåìÝíïò ,áí êñßíïõìå áðï ôá äéáæýãéá ðïõ âãáßíïõí ôåëåõôáßá -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Είδες η π*****α η καψούρα τι κάνει;
Eσύ το λες καψούρα, εγώ το λέω μαλ@@@ Διότι αγαπητέ μου η καψούρα θα φύγει σε 1 χρόνο και θα ανακαλύψεις ξαφνικά οτι είσαι με έναν ανθρωπο που δεν θέλεις ή ακομη χειρότερα που αντιπαθείς.
Εχω ενα γνωστό ο οποίος γνώρισε μια κοπέλα, την οποία και παντρεύτηκε. Αυτή λοιπον ειχε μαθει από τους γονείς της να την πηγαινοφέρνουν παντου με το αμάξι. Η ίδια δεν οδηγεί, δεν παίρνει λεωφορείο και δεν μπαίνει σε ταξί. Οταν την γνώρισε λοιπον δεν της είπε τίποτα και την πηγαινοέφερνε αυτός παντου. (Μιλαω την παει στην δουλεια, την γυρνάει από την δουλειά κλπ). Οποτε και τώρα η κοπελιά το θεωρεί δεδομένο.
ε φίλε μου τι γκρινιάζεις τώρα??? Αφού της έκανες τον σωφερ τότε και δεν είπες τιποτα!
Γιαυτό σου λεω. Τα θέλετε και τα παθαίνετε!!
Ας πρόσεχε ο μλκς! Εγώ τα'χω κόψει αυτά ΜΑΧΑΙΡΙ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τι 10 σελίδες λες! Στις 150 θα φτάσουμε!
Ωραία, χαίρομαι που σοβαρεύουμε, βαρέθηκα την πλάκα.
Και επειδή ετοιμάζεις ομοβροντία, καλό είναι να αρχίσω να γράφω.*- Πρέπει να πουλήσω ακριβά το κορμί μου. Όσο πιο όμορφη είμαι τόσο πιο πλούσιο δικαιούμαι να έχω. *
Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα έχει επιλογή να κάνει ότι θέλει με την ζωή του. Το θέμα είναι να το κάνει επειδή το θέλω και όχι γιατί έτσι προστάζουν οι γονείς ή η κοινωνία μας.Ξέρεις, πολλές κοπελίτσες μεγαλώνουν με τη λογική να περιμένουν τον 'πρίγκηπα' με τα 500 καθαρόαιμα αραβικά άτια του κάτω από το καπό της Πόρσε. Εκεί δεν παραπέμπουν όλες οι σαπουνόπερες που δείχνει η TV; Ο πραγματικός πλούτος είναι αλλού, καταλάβετέ το κάποτε.
Ήθελα κι εγώ να το θίξω αυτό, καθώς ξέρω γυναίκες (και μάλιστα στο στενό μου κύκλο) που έχουν μεγαλώσει ΑΚΡΙΒΩΣ με αυτήν τη νοοτροπία. Είναι δε πρόθυμες να ανεχθούν και την απόλυτη αδιαφορία και την έλλειψη τρόπων και καλαισθησίας εκ μέρους του γαμπρού, αρκεί να έχει εξουσία και λεφτά.
*- Ο προορισμός της γυναίκας είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Αν δεν το κάνει θεωρείται αποτυχημένη ως γυναίκα. *
Αχ αχ μεγάλη κουβέντα αυτή. Στην Ελλάδα είμαστε ακόμη πίσω σε αυτό το θέμα. Εχουν γίνει όμως βήματα να ξεπεραστεί αυτό. Να το παω και λίγο παραπέρα? Η γυναίκα να ΜΗΝ παντρευτεί. Να συζήσει. (πω πω πω τι γράφω.. στην κόλαση! στην κόλαση!)Πολλοί/ές που το έχουν κάνει λένε ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η συμβίωση δεν έχει τις 'υποχρεώσεις' κυρίως απέναντι στην κενωνία που έχει ο γάμος. Αυτές συνήθως χαλάνε τη σούπα. Α, και για κάνε στην Ελλάδα παιδί χωρίς να είσαι παντρεμένη να δεις τι ωραία που είναι!
Σωστά. Ας τολμήσει μια κοπέλα να είναι ανύπαντρη μητέρα και τα λέμε τι κουτσομπολιό θα φάει από την κάθε (σ)κατίνα και τον κάθε χλιμίτζουρα που κάθεται και το ξύνει όλη την ώρα (όχι το ξυστό).
- *Οι άνδρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες. Πρέπει να τους εκμεταλλεύεσαι όποτε μπορείς για να μη στη φέρουν αυτοί πρώτα. *
Καλά οι αντρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες, αυτό είναι δεδομένο.
Διακρίνω κι εδώ μια συντριπτική γενίκευση; Δεν είδα smiley.
Καλά είσαι...
Απλά σε μια σχέση (είτε φιλική είτε ερωτική) κανένας δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται τον άλλον. Και οι δύο πρεπει να δίνουν και
να παίρνουν πράγματα.Μεγάλη αλήθεια. Αλλά πολλές κοπέλες πιστεύουν πως πρέπει να τους 'δίνεις' μόνο και μόνο επειδή σου κάνουν την τιμή να είναι μαζί σου.
Σωστό... Έχω καεί στο χυλό.
*- Οι άνδρες είναι 'εκ γονιδίων' πολυγαμικοί. Αν τους αφήσεις θα σε κάνουν τάρανδο. Κάθε άνω του μετρίου γυναίκα είναι πιθανός 'στόχος', άρα και 'εχθρός'. * Ενώ αμα τους παρακολουθείς, τους κάνεις σκηνές ζήλιας και τους πρήζεις δεν θα σε κάνουν Εδώ κολλάει και η φοβερή διαφήμηση 'Καληνύχτα μωρό μου'
Και τους διώχνεις και πιο γρήγορα.
Ούτε ο Λούης...
*- Οι άνδρες δεν ξεπερνούν ποτέ τη μητέρα τους. Πάντα θα κυριαρχεί στη ζωή τους. * Χμ όχι, δεν νομίζω οτι σκεφτομαστε έτσι. Μπορεί να το αντιμετωπίσουμε καποια στιγμή αλλά και αυτό όσο φεύγουν οι παλιότερες γενιές έχει ψιλοξεπεραστεί.
Πάντως να ξέρεις ότι πολλοί άνδρες δίνουν ομηρικές μάχες ώστε να μην καταφέρνει και κυριαρχεί η μητέρα τους στη ζωή τους. Είναι πολύ δύσκολη μάχη, στο λέω από πρώτο χέρι.
Αυτό ισχύει. Μας έχουν πρήξει πια οι μανάδες. Γινόμαστε 25, 30, 40 χρονώ γαϊδούρια κι ακόμα μας κυνηγάνε. 'Γιατί τρέχεις;' 'Γιατί κάνεις κόντρες;' 'Πότε θα νοικοκυρευτείς;' Δεν εννοούν να καταλάβουν ότι κάποια στιγμή κάνουμε πλέον τη δικιά μας ζωή.
*- Μια γυναίκα σε ανδροκρατούμενο περιβάλλον εργασίας είναι by default αδικημένη, οπότε γι'αυτήν όλα επιτρέπονται. *
Η αλήθεια όμως είναι οτι σε αρκετές περιπτώσεις η γυναίκα είναι αδικημένη. Και να ξεκινήσω με το πιο απλό? Μία γυναίκα γύρω στα 30 παντρεμένη χωρις παιδιά όσο και να προσπαθεί δεν θα βρει δουλειά. Για τον εξης λόγο ότι μολις την βλέπουν σκέφτονται: 'Ωχ! Αυτή μολις την προσλάβω θα μείνει έγγυος'Ναι, έχεις δίκιο αλλά απ'την άλλη πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται στεγνά το φύλο τους για να πετύχουν επαγγελματικά. Δε λέω, είναι ανδροκρατούμενη η κακούργα, αλλά κι εσείς όπου σας βολεύει το εκμεταλλεύεστε αυτό και όπου δε σας βολεύει γκρινιάζετε. Επίσης γιατί οι περισσότερες γυναίκες που παίρνουν ηγετικές θέσεις γίνονται σκύλες και βγάζουν τα απωθημένα τους στους υφισταμένους τους;
Γιατί, όσες φορές κυβέρνησαν γυναίκες είδαμε προκοπή;
Μάργκαρετ Θάτσερ - Θου Κύριε...
Μαντλίν Ωλμπράιτ - Λιγότερο τρομακτικός και στυγνός ήταν ο Φρέντυ από το 'Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες'
Κοντολίζα Ράις - Όπως παραπάνω
Άννα Διαμαντοπούλου - Μας είπε να κάνουμε την Αγγλική ΕΠΙΣΗΜΗ δεύτερη γλώσσα της Ελλάδος. Τι λέει ρε!!!
Λούκα Κατσέλη (σύζυγος του Γεράσιμου Αρσένη) - Διαχειριζόταν τα (αντισυνταγματικά, σύμφωνα με το ΣτΕ) ΠΣΕ και, παρέα με τον αντρούλη της και κάτι διεφθαρμένους 'πρυτάνεις' επεχείρησαν, εν μέσω οργίου ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διοικητικών, τελωνειακών, φορολογικών και οικονομικών παρανομιών να τα επιβάλουν ΧΩΡΙΣ προηγούμενη απόφαση Συγκλήτου στο Πολυτεχνείο Κρήτης, στο οποίο φρόντισαν με τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ - καθώς και με τη βοήθεια της πτέρυγας Μητσοτάκη που βρήκε ευκαιρία να κάνει ρουσφέτια - να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας με μπράβους που βαράγανε φοιτητές, καθηγητές και υπαλλήλους.Σας είδαμε κι εσάς τις γυναίκες λοιπόν, τις δώσατε ως τώρα τις εξετάσεις σας.
- *Οι άνδρες είναι γουρούνια φαλλοκράτες. Πρέπει να τους εκμεταλλεύεσαι όποτε μπορείς για να μη στη φέρουν αυτοί πρώτα. *
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Και για να ξηγιόμαστε Π..Α είναι η γυναίκα εκδιδόμενη για χρήμαΚι εγώ που νόμιζα πως είναι η μάνα του Μπους.
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Salome έτσι και πεις 'θέλω' στην παχύσαρκη νεοΕλληνική κοινωνία, να δεις για πότε θα 'σου κρεμάσουν κουδούνια'. Καλώς ή κακώς ζούμε σ' αυτήν την κοινωνία. Εάν δεν θέλεις να απονονωθείς, αναγκάζεσαι να πας με τα νερά τους. Θέλει πολλά άντερα να πας κόντρα στο ρεύμα.Και οι πιο πολλοί δεν τα έχουν.Οποτε διαλέγουμε τον πολύ εύκολο δρόμο, ρίχνουμε το μπαλάκι στην κοινωνία (αυτή φταίει) και περιμένουμε όλη μας την ζωή μήπως και αλλάξει κάτι από μόνο του. Ααααχ, με αυτή την λογική ακόμη αμόρφωτες στην κουζίνα θα είμασταν.
Εγώ παντως πιστέυω πως κάθε μέρα δίνουμε μικρές μάχες. Ισως να φαίνονται ασήμαντες, αν τις κερδίσουμε όμως κατι θα έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε.
π.χ μία κοπελίτσα στα 18 σφάζεται με τον μπαμπά της για να παει διακοπές μόνη της με τον φίλο της. (Δεν ξέρω εαν ισχύει το παράδειγμα, όταν εγώ όμως ημουν 18 αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο). Δεν είναι σημαντικό να προσπαθήσει, από το να κάτσει να περιμένει μπας και ο μπαμπάς της της πει 'αντε κορίτσι μου, πήγαινε μόνη σου διακοπες'? -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Êáé ãéá íá îçãéüìáóôå Ð..Á åßíáé ç ãõíáßêá åêäéäüìåíç ãéá ÷ñÞìá
Êé åãþ ðïõ íüìéæá ðùò åßíáé ç ìÜíá ôïõ Ìðïõò.
ÌÜíá ôïí ãÝííçóå áõôüí????
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο σεβασμός προς τον σύντροφό σου κερδίζεται καθημερινά. Το πάθος όμως συνήθως σβήνει με τα χρόνια. Και τότε αρχίζουν οι αναγνωριστικές περίπολοι που οδηγούν μοιραία στην σύγκρουση μεταξύ των συντρόφων.Και δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας!Συμφωνώ μαζί σου σε όλα όσα έγραψες, εκτος από το θέμα πάθους. Γιατί το πάθος μπορεί να σβήνει, δεν το ακολουθεί όμως η αγάπη? Και εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα που είπες κι εσύ. Κατα πόσο η αρχική απόφαση του γάμου είχε γίνει επιπόλαια. Γιατί αν περίμενες λιγάκι και γνώριζες τον άνθρωπο που θα έχεις καθημερινά δίπλα σου, πολλά διαζύγια θα είχαν αποφευχθεί.
-
*Ο χρήστης *gskarmou ** έγραψε:
Δε μένεις μόνο στο κοίταγμα ,αρχίζεις το πλησίασμα (κινείσαι προς το μέρος της δηλαδή) και δεν μπορεί κάποια στιγμή θα κινηθεί.Και αν κάθεται σε σκαμπω στο μπαρ? Τι κάνεις τότε?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και τους διώχνεις και πιο γρήγορα.Ούτε ο Λούης...
Η ζήλεια ισχύει και για τα δύο φύλλα. Οπως διώχνεις ένα άντρα έτσι διώχνεις και μια κοπέλα. Αν και έχω δει ζευγάρια να ζηλεύονται τρομερά και μετά να τα βρίσκουν. Και να είναι μαζί για χρόνια.
Γιατί, όσες φορές κυβέρνησαν γυναίκες είδαμε προκοπή;
Μην το πολιτικοποιείς το θέμα. Γιατί με το ίδιο ύφος θα σου απαντήσω κι εγώ ότι ούτε από άντρες πολιτικούς έχω δει προκοπή. Οσο από τις αηδίες που λένε? Ευχαριστούμε εχουμε πήξει, δεν θα πάρουμε άλλο.
Από ότι βλέπω επειδή σας έχουν φερθεί άσχημα πολλές γυναίκες, τις βάζετε όλες στο ίδιο τσουβάλι. Σκεφτείτε όμως πώς και πολλοί άντρες έχουν φέρθεί το ίδιο άσχημα σε γυναίκες. Οπότε όλοι βγάζουν το άχτι τους στον/στην επόμενο/η.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Σκεφτείτε όμως πώς και πολλοί άντρες έχουν φέρθεί το ίδιο άσχημα σε γυναίκες. Οπότε όλοι βγάζουν το άχτι τους στον/στην επόμενο/η.Αυτό είναι σωστό. Άρα, πού καταλήγουμε; Να φέρονται και τα δύο φύλα σωστά στους εκπροσώπους εκείνους του αντίστοιχου φύλου που είναι σωστοί και τους/τις ηλίθιους/ες να τους/τις κάνουν πέρα.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ο σεβασμός προς τον σύντροφό σου κερδίζεται καθημερινά. Το πάθος όμως συνήθως σβήνει με τα χρόνια. Και τότε αρχίζουν οι αναγνωριστικές περίπολοι που οδηγούν μοιραία στην σύγκρουση μεταξύ των συντρόφων.Και δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας!
Συμφωνώ μαζί σου σε όλα όσα έγραψες, εκτος από το θέμα πάθους. Γιατί το πάθος μπορεί να σβήνει, δεν το ακολουθεί όμως η αγάπη? Και εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα που είπες κι εσύ. Κατα πόσο η αρχική απόφαση του γάμου είχε γίνει επιπόλαια. Γιατί αν περίμενες λιγάκι και γνώριζες τον άνθρωπο που θα έχεις καθημερινά δίπλα σου, πολλά διαζύγια θα είχαν αποφευχθεί.
Το πάθος και η αγάπη Μαίρη,δυστυχώς,'συναντιώνται' για μικρό χρονικό διάστημα.Η καθημερινότητα,η σιγουριά,η πίεση της ζωής σβήνουν το πάθος και αφήνουν -αν ολα πάνε καλά- αγάπη και σεβασμό.
Το πάθος όμως είναι συστατικό της ευτυχίας.
Πολλές φορές οι άνθρωποι το υποτιμούν ή δεν καταλαβαίνουν οτι ο σύντροφός τους χρειάζεται αυτην την υπερδιέγερση και το διαφορετικό.
Τυχεροί λοιπόν όσοι το έχουν!! -
Και για να μην σοβαρέψουμε και πααααρα πολύ!! :
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥΣ - ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ
A. Ο ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τι μαγείρεψες ?
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Να σε βοηθήσω στο μαγείρεμα ?
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ : Μωρό μου, που θες να σε πάω απόψε για φαγητό ?ΝΤΥΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ : Τιιιιιιιιι ????? Θα φορέσεις αυτό το πράγμα και θα βγεις
έξω μαζί μου ? Ξέχασε το !!!!
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Α, το αποφάσισες, αυτό θα βάλεις?
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Είσαι πανέμορφη !ΝΕΥΡΑ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Πάλι σ έπιασαν οι υστερίες σου !
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Μήπως παραφέρεσαι λίγο ?
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Αγάπη μου, Πάρε την πιστωτική μου κάρτα και πήγαινε μία
βόλτα να ηρεμήσεις!ΦΑΓΗΤΟ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Μόνη σου θα τα φας όλα αυτά ?
ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Να σου φέρω κανένα φρουτάκι να στουμπώσεις?
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Τι θα 'λεγες να σου φέρω και μία τούρτα για συμπλήρωμα?ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Τι στο διάολο έκανες όλη μέρα, μου λες?
AΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ: Ξεκουράστηκες σήμερα, ε ?
ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟΣ: Όταν φοράς τα ρόλει και τις πιτζάμες, και τις παντόφλες -
αρκουδάκια, είσαι πολύ σέξι !Β. Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ!
ΕΡΓΑΣΙΑ
Αν δουλεύεις πολλές ώρες, την παραμελείς.
Αν δουλεύεις λίγες ώρες, είσαι αχαΐρευτος !ΧΡΗΜΑΤΑ
Αν παίρνει λιγότερα χρήματα από σένα στην δουλειά, της πίνουν το αίμα !
Αν παίρνεις λιγότερα χρήματα από εκείνη, είσαι άχρηστος και καλά θα κάνεις
να βρεις κάτι καλύτερο, γιατί αρκετά σε ανέχτηκε !ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ
Αν της πεις ότι είναι όμορφη, πας να την ρίξεις στο κρεβάτι.
Aν δεν της κάνεις κομπλιμέντο, αδιαφορείς για κείνη, και δεν θα φταίει αν
πάει με τον πρώτο τυχόντα που θα της πει ένα γλυκόλογο.ΚΛΑΜΑ
Αν κλάψεις, είσαι μαμούχαλος.
Αν δεν κλάψεις, είσαι ένας αναίσθητος.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Αν γυμνάζεσαι και προσέχεις την διατροφή σου, είσαι κόκορας κι επιδειξίας.
Αν δεν γυμνάζεσαι, είσαι γουρούνι.ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Αν της αγοράσεις λουλούδια, έχεις λερώσει την φωλιά σου.
Αν δεν της πάρεις λουλούδια, είσαι άξεστος.ΣΤΟΧΟΙ
Αν νοιώθεις περήφανος για τους στόχους που έχεις καταφέρει, είσαι
επιδειξίας.
Αν είσαι μετριοπαθής, δεν έχεις φιλοδοξίες.ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ
Αν εκείνη έχει πονοκέφαλο, είχε μία δύσκολη μέρα.
Αν εσύ έχεις πονοκέφαλο, είναι μόνο μία πρόφαση, γιατί δεν την αγαπάς πια.ΚΟ-ΚΟ ...
Αν εκείνη θέλει να 'το κάνετε', είναι γιατί σε θέλει και σ' αγαπάει.
Αν εσύ θες να 'το κάνετε', είναι γιατί μόνο αυτό έχεις στο βρώμικο μυαλό
σου, όπως όλοι οι άντρες. Όλοι ίδιοι είστε ρε παιδάκι μου !!!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)