-
**Το παρακάτω ερώτημα το έκανα στο θέμα με τους εκτελωνισμούς στην ΕΕ. Είπαμε λοιπον να το θέσουμε και μόνο του για να δούμε τι θα βγει **:lol:
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
αντε ομως να βγαλεις γκομενα με το Οκταβια...................Από καθαρή περιέργεια, ισχύει αυτό που λες? Εχει ρίξει κανείς κοπέλα με ένα καλό αμάξι ή είναι άλλο ένα κλισεδάκι?
Και αν την έχει ρίξει πώς έγινε το όλο ε χμμ 'εγχείρημα'?
-
Την γνώρισε και της είπε δηθεν τυχαία 'ε ας ρίξω και μια ματιά στο TT μου μηπως και μου το κλέψουν?' Πώς της έπιασε όμως κουβέντα εξ αρχης?
-
Αφησε τα κλειδιά του αμαξιού σε καποιο σημείο του τραπεζιού που να φαίνεται? (αυτό απαιτεί εξυπνάδα από την κοπέλα, πιο λογικό μου φαίνεται να του ξεγλυστρήσουν οι 300 GOLD πιστωτικές του ή η φορολογική του δήλωση)
-
Απλα σταμάτησε σε ένα σημείο του δρόμου και είδε διάφορες γυναίκες να ξεφυτρώνουν από το πουθενά και να τρέχουν από πίσω του?
-
Ξαμόλυσε όλους τους φίλους του να λένε σε όλες τις κοπέλες που ξέρουν και δεν ξέρουν οτι: 'Εχω ενα φίλο με το τάδε αμάξι'?
Αντε αν αφήσετε τις ντροπές και τα ξεράσετε τα όλα θα σας πω πιο φθηνές λύσεις για να τις ρίξετε
-
-
**Το παρακάτω ερώτημα το έκανα στο θέμα με τους εκτελωνισμούς στην ΕΕ. Είπαμε λοιπον να το θέσουμε και μόνο του για να δούμε τι θα βγει **:lol:
αντε ομως να βγαλεις γκομενα με το Οκταβια...................Από καθαρή περιέργεια, ισχύει αυτό που λες? Εχει ρίξει κανείς κοπέλα με ένα καλό αμάξι ή είναι άλλο ένα κλισεδάκι?
-
Την γνώρισε και της είπε δηθεν τυχαία 'ε ας ρίξω και μια ματιά στο TT μου μηπως και μου το κλέψουν?' Πώς της έπιασε όμως κουβέντα εξ αρχης?
-
Αφησε τα κλειδιά του αμαξιού σε καποιο σημείο του τραπεζιού που να φαίνεται? (αυτό απαιτεί εξυπνάδα από την κοπέλα, πιο λογικό μου φαίνεται να του ξεγλυστρήσουν οι 300 GOLD πιστωτικές του ή η φορολογική του δήλωση)
-
Απλα σταμάτησε σε ένα σημείο του δρόμου και είδε διάφορες γυναίκες να ξεφυτρώνουν από το πουθενά και να τρέχουν από πίσω του?
-
Ξαμόλυσε όλους τους φίλους του να λένε σε όλες τις κοπέλες που ξέρουν και δεν ξέρουν οτι: 'Εχω ενα φίλο με το τάδε αμάξι'?
Αντε αν αφήσετε τις ντροπές και τα ξεράσετε τα όλα θα σας πω πιο φθηνές λύσεις για να τις ρίξετε
-
-
-
-
-
-
-
-
Καλησπερα και απο μενα
Καταρχην πιστευω οτι 2 απο τα πραματα που λεει η Salome ειναι σιγουρα.Αναφερομαι στο
- Την γνώρισε και της είπε δηθεν τυχαία 'ε ας ρίξω και μια ματιά στο TT μου μηπως και μου το κλέψουν?' Πώς της έπιασε όμως κουβέντα εξ αρχης?
Αυτο το κανουν σιιιιιιιγουρα οσοι εχουν τις γνωστες 'μ***οπαγιδες' π.χ.
S2000. TT.
Πιστευω οτι και το Ιμπρεζα κατατασεται σε αυτην τη κατηγορια αλλα με αυτο ριχνεις πιο ψαγμενη γκομενα και μετα αμα λαχει την κανεις και συνοδηγο :ο)))Στο
- Ξαμόλυσε όλους τους φίλους του να λένε σε όλες τις κοπέλες που ξέρουν και δεν ξέρουν οτι: 'Εχω ενα φίλο με το τάδε αμάξι'?
Στη συγκεκριμενη περιπτωση απο εμπειρια το εχω δει , ενας φιλος εχει αγορασει ο μπαμπας του ενα ΤΤ και μολις τον γνωρισε μια φιλη μας τον ρωτησε στα ισα : Α εσυ εισαι με το ΤΤ???
Στη δικη μου περιπτωση , ως κατοχος ενος Μαζντα 121 , θα με ρωτουσανε
'Α εσυ εχεις το Μαζντα με το χαλσμενο ψυγειο????'
Και χωρις σχολια παρακαλω χτες μολις τρυπησε :ο((((((((((((((((((
Γειααααααααααααααααααα
-
Ο χρήστης Ilias Sport έγραψε:
- Την γνώρισε και της είπε δηθεν τυχαία 'ε ας ρίξω και μια ματιά στο TT μου μηπως και μου το κλέψουν?' Πώς της έπιασε όμως κουβέντα εξ αρχης?
Αυτο το κανουν σιιιιιιιγουρα οσοι εχουν τις γνωστες 'μ***οπαγιδες' π.χ.
S2000. TT.
Πιστευω οτι και το Ιμπρεζα κατατασεται σε αυτην τη κατηγορια αλλα με αυτο ριχνεις πιο ψαγμενη γκομενα και μετα αμα λαχει την κανεις και συνοδηγο :ο)))Ναι αλλά αυτο που λες προϋποθέτει ότι έχεις ήδη γνωρίσει την κοπέλα, σωστά? Οποτε πώς ξέρουμε οτι η κοπέλα δεν θα ενδιαφερόταν ούτως ή άλλως?
-
Με το αμαξι απλα λιγο την βοηθας...:ο))) λιγο...:ο)))))
Τωρα για το ξανθο εκει εχεις και ενα μπονους +15%...
χο χο χο! -
Είναι στη φύση της γυναίκας να εντυπωσιάζεται από σπίτια αυτοκίνητα, κλπ.Παρ'όλα αυτά, όσες πέφτουν μόνο με ένα μουράτο αυτοκίνητο είναι άξιες της μοίρας τους...
Κορυφαία ατάκα που έχω ακούσει από εκπρόσωπο της παραπάνω ομάδας όταν παρολίγο να μας ..πατήσει μια BMW : '..τουλάχιστον θα πήγαινα από BMW...'
-
ΒΤS..
ακομα και το μηχανακι ??????????????? -
Δεν ξέρω αν εγώ μπερδεύτηκα, αλλά το θέμα μας ποιο είναι τελικά ? (για να είμαστε σαφείς!).
Αν το αυτοκίνητο παίζει ρόλο στις κατακτήσεις ή όχι?Salome, διαφωνείς ότι υπάρχουν κοπέλες (δεν ξέρω πόσες) που επηρεάζονται θετικά ή και αρνητικά από το αυτοκίνητο που οδηγάει κάποιος?
-
ΒΤS..
ακομα και το μηχανακι ???????????????Ε;;;;;;;
-
Το μηχανακι το BMW....:ο)))))))))
-
Αυτοκίνητο ήταν η εν λόγω BMW, και μάλιστα η 316 του λαού!
-
Στη δικη μου περιπτωση , ως κατοχος ενος Μαζντα 121 , θα με ρωτουσανε
'Α εσυ εχεις το Μαζντα με το χαλσμενο ψυγειο????'
Και χωρις σχολια παρακαλω χτες μολις τρυπησε :ο((((((((((((((((((
Γειααααααααααααααααααα
Μια και ο λόγος για Mazda, σας αναφέρω τι πλάκα έκανε ένας ξάδερφος μου σε συζήτηση με γκόμενες:
'Έχω και BMW (όντως είχε), ...αλλά τώρα είμαι το Mazda το διθέσιο...'
Και λίγο αργότερα έσκαγε μούρη με το σαράβαλο, πλην 'διθέσιο', αγροτικό φορτηγάκι Mazda του θειού μου.
-
Ο χρήστης filandos έγραψε:
'Έχω και BMW (όντως είχε), ...αλλά τώρα είμαι το Mazda το διθέσιο...'
Και λίγο αργότερα έσκαγε μούρη με το σαράβαλο, πλην 'διθέσιο', αγροτικό φορτηγάκι Mazda του θειού μου.Άψογος!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν το αυτοκίνητο παίζει ρόλο στις κατακτήσεις ή όχι?Aκριβώς αυτό!!! Αλλά θέλουμε και συγκεκριμένα παραδείγματα που έχει γίνει κατι τετοιο! π.χ. εκει που αδιαφορούσε η κοπέλα να αναφέρθηκε το αυτοκίνητο και να άλλαξε συμπεριφορά ή να έχει χρησιμοποιηθεί το ακριβό αμάξι ως δόλωμα!
Salome, διαφωνείς ότι υπάρχουν κοπέλες (δεν ξέρω πόσες) που επηρεάζονται θετικά ή και αρνητικά από το αυτοκίνητο που οδηγάει κάποιος?
Δεν διαφωνώ ούτε συμφωνώ Απλά δεν γνωρίζω καποια. Ακουω συχνά για το ότι οι γυναίκες πέφτουν αν δουν αμάξι καμπριο. Οσα έχω δει όμως στο δρόμο οδηγούνται ή από γυναίκα ή από καποιον τύπο που διπλα του κάθεται άντρας
-
ALITHEIA POIA EINAI TA AMAXIA 'GOMENOPAGIDES'???
EGO PISTEYO OSA EINAI AMESA ANGNORISIMA OTI EINAI 'KALA'....GIA PARADEIGMA MIA BMW 316 EINAI BMW,DILADI KALO AMAXI!
ANTITHETA ENA FOCUS RS EINAI FORD...AMAXI TOU LAOU!
KYRIOS KAOITAZOUN THN MARKA...TA KYBIKA,TO POS PAEI STON DROMO KATHOLOU DEN ENDIAFEREI.... AFOU ALOSTE DEN XEROUN KAI POLLA...TI NA TO KOURAZOUN?
EPHSHS OLA TA ANOIXTA ('PREPEI NA EINAI AKRIBA' ARA KAI KALA!)KATA THN GNOMH MOU SEIRA KATATAXIS GOMENOPAGIDAS: PORSHE(AS EINAI KAI TOU 60' ME KINHTHRA VW!), MERCEDES(TIS XEREI KAI H KOUTSI XANTHIA MARIA-POLY DIMOFILIS!), BMW (Z3 SUPER), AUDI(TT-TRELA!), VW, ALFA ROMEO...KAI PAEI LEGONTAS....
MARKES SAN TIS SKODA,NISSAN,FIAT,CITROEN KLP EINAI TOU APLOU LAOU...KAI AS TA EXEIS AGORASEI SE TIMES ANALOGES MIAS 316!(TA MEGALA H'SPORT MONTELA)
GOMENA: 'A...FIAT EXEIS KAI ESY?KAI EGO TO IDIO'
EKEINH EXEI TO SEICENTO KAI ESY TO COUPE 20V!KAMIA SXESI BEBAIA.....GENIKA OTI TRABAEI TO MATI!
-
Πιστεύω ότι μια κουβέντα δεν γίνεται με παραδείγματα γιατί δεν βγαίνει κανένα συμπέρασμα.
Αν θέλουμε να γελάσουμε με κάποιο παράδειγμα οκ, απλά δεν θα βγει καμία άκρη και η κουβέντα θα γίνει λίγο πρόχειρα.Αν αρχίσουμε για τον Χ που είχε 911 και μόλις την είδε η άλλη λιποθύμησε και διάφορα τέτοια δεν γίνεται κουβέντα!
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αν το αυτοκίνητο παίζει ρόλο στις κατακτήσεις ή όχι?
Aκριβώς αυτό!!! Αλλά θέλουμε και συγκεκριμένα παραδείγματα που έχει γίνει κατι τετοιο! π.χ. εκει που αδιαφορούσε η κοπέλα να αναφέρθηκε το αυτοκίνητο και να άλλαξε συμπεριφορά ή να έχει χρησιμοποιηθεί το ακριβό αμάξι ως δόλωμα!
Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πόσο επηρέασε κάποιον/α μόλις είδε κάτι
Το σίγουρο είναι ότι από οτιδήποτε και να δούμε υποσυνείδητα επηρεαζόμαστε από ελάχιστα μέχρι πάρα πολύ, αλλά ποτέ καθόλου!
Άρα από λίγο έως πάρα πολύ επηρεάζεται ή άλλη όταν βλέπει ένα TT ή ένα σκαραβαίο.
Δεν το καταλαβαίνουμε αλλά όλα κάπως μας επηρεάζουν (δεν σπουδάζω ψυχολόγος απλά έτσι πιστεύω)Οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν κάποια μόλις είδε ένα ΜΧ5 άλλαξε γνώμη.
Όμως όλα έχουν γίνει σίγουρα.
Στατιστικά και μόνο σίγουρα κάποια άλλαξε γνώμη μόλις άκουσε ή είδε ακριβό αυτοκίνητο.Εξάλλου το αυτοκίνητο δεν είναι τίποτα παραπάνω από υλικό αγαθό, οπότε η ίδια κοπέλα που εντυπωσιάστηκε με την BMW είναι αυτή που θέλει και τεράστιο σπίτι με πισίνα και ένα εξοχικό στην Μύκονο και διακοπές στο Παρίσι.
Και αν κάποια γουστάρει μόλις ακούσει για κάποιο cabrio αμέσως θα ξενερώσει μόλις δει ότι ζει στο υπόγειο. Όλα πάνε μαζί.Οπότε για να συζητήσουμε καλύτερα ας αλλάξουμε το θέμα στο 'πόσο επιρρεπείς είναι οι γυναίκες στα υλικά αγαθά?'
Και σαφώς είναι πάρα πολύ!!!!!!
Αν κάποια γουστάρει τα ακριβά/γρήγορα/μουράτα αυτοκίνητα δεν είναι για το αυτοκίνητο αλλά για την επαγωγική σκέψη ότι καλό αυτοκίνητο=χρήμα/φιγούραΚαι φυσικά, και ποιος άντρας δεν θα ήθελε η κοπέλα του να έχει ένα καλό αυτοκίνητο (για να το οδηγάει φυσικά! )
-
ONTOS OLA LEITOURGOUN SYNEIRMIKA:
KALO AMAXI=PLOUSIOS=BILA STHN MYKONO=BILA STHN EKALH KLP...GIA AYTO TO LOGO OSOI DEN EXOUN OLA TA PARAPANO ARKOUNTAI STO KALO AMAXI ME 1000KAI 1 DOSEIS OSTE NA KANOUN THN 'DOULEIA' TOUS!
MEXRI NA ANAKLYFTHOUN OTI OLA TA YPOLOIPA DEN ISXYOUN THA EXEI KANEI THN 'DOULEIA' TOU TO CAR...BEBAIA PROS THEOU!ENA AMAXI DEN EINAI PANAKEIA! ALLA BOITHAEI STHN TONOSH TOU PROFILE!!!EINAI MESO PROBOLHS!!!
ALITHEIA POSOUS XERETE POU EXOUN AMAXI TON 30,000+ EURO KAI DEN EXOUN 'KALYBI' NA MEINOUN?EGO POLOUS....
GIATI ARAGE TO KANOUN?
GIA AYTOUS PANO AP'OLA H MOURH! EXALOU SKEFTEITE TO EXHS: TO AMAXI SOU SYNITHOS BLEPOUN OI ALLOI KAI OXI TO SPITI!AYTO EINAI GIA TOUS FILOUS! -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
KATA THN GNOMH MOU SEIRA KATATAXIS GOMENOPAGIDAS: PORSHE(AS EINAI KAI TOU 60' ME KINHTHRA VW!), MERCEDES(TIS XEREI KAI H KOUTSI XANTHIA MARIA-POLY DIMOFILIS!), BMW (Z3 SUPER), AUDI(TT-TRELA!), VW, ALFA ROMEO...KAI PAEI LEGONTAS....Το Saab 9-3 είναι γκομενοπαγίδα στην Ελλάδα ή όχι; Δεν το βλέπω στην λίστα.
Πες σας να μάθουμε και εμείς κάτι αφού εδώ στα ξένα είμαστε μακριά από την ελληνική πραγματικότητα. Μην πάμε και πάρουμε λάθος αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
KATA THN GNOMH MOU SEIRA KATATAXIS GOMENOPAGIDAS: PORSHE(AS EINAI KAI TOU 60' ME KINHTHRA VW!), MERCEDES(TIS XEREI KAI H KOUTSI XANTHIA MARIA-POLY DIMOFILIS!), BMW (Z3 SUPER), AUDI(TT-TRELA!), VW, ALFA ROMEO...KAI PAEI LEGONTAS....
Το Saab 9-3 είναι γκομενοπαγίδα στην Ελλάδα ή όχι; Δεν το βλέπω στην λίστα.
Πες σας να μάθουμε και εμείς κάτι αφού εδώ στα ξένα είμαστε μακριά από την ελληνική πραγματικότητα. Μην πάμε και πάρουμε λάθος αυτοκίνητο.
TO 9-3 EINAI POLY KALO AMAXI ALLA THA TIS DYSKOLEPSEIS TIS KAIMENES...NOMIZEIS XEROUN POU PARAGETE MHPOS? XEXEXE....
TOUS BAZEIS DYSKOLA!
TORA XORIS PLAKA NOMIZO POS EINAI -STH LISTA- AKRIBOS META TA AUDI!OPOTE EISAI SE KALH PROTEREOTHTA!
PANTOS MHN XEXNAS POTE ENA AMAXI DEN EINAI ARKETO!
EINAI MONO H ARXH!:D
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)