-
Υπάρχει κόλαση; Άσε, μην αρχίσουμε αυτές τις συζητήσεις, γιατί δε θα τελειώσουμε ούτε όταν βρεθεί στο δρόμο του ηλιακού μας συστήματος μια μαύρη τρύπα και το κάνει φύλλο και φτερό ή όταν τελειώσουν τα αποθέματα 'καυσίμων' του ήλιου (ό,τι από τα δυο συμβεί πρώτο).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί, το σκηνικό τύπου ΑΘΑΝΑΣΙΑ το ξεχνάς; Θείος και ανηψιός με το ίδιο γκομενάκι (Γιάννης - Σμήναρχος Κάκαλος - Μπέζος) και Γιάννης - Τζιοβάννι Ντάλλας - Σαββιδάκης)... Αυτές είναι φάσεις!απο Αθανασία, μόνο αυτή του Αιγάλεω έχω ακουστά, οπότε ξέχνα το...
Αλλά σου έχω κάτι ακόμα πιο τρελό: Μάνα και γιος με το ίδιο γκομενάκι!
χρυσό μου και χωρίς παρεξήγηση, αλλά τα μέρη που συχνάζεις [Λαρισα] έχουν φήμες για τέτοιες περίεργες συνυπάρξεις
-
(ό,τι από τα δυο συμβεί πρώτο).Πρώτα θα πάμε στην κόλαση... Χεχεχεχεχεχεχεχε
Εξάλλου είναι γνωστό ότι τα καλά παιδιά πάνε στον παράδεισο, αλλά τα κακά πάνε παντού...
-
Êáé ãéá íá åðéóôñÝøïõìå óôï áñ÷éêü ìáò èÝìá ðïéü åßíáé, êáôÜ ôçí ãíþìç óáò, ôï ðïóïóôü ôùí äåóðïéíßäùí ðïõ åíôõðùóéÜæïíôáé áðü ôá ùñáßá êáé áêñéâÜ áõôïêßíçôá;
ÊÜðïõ ìåôáîý 200% êáé 300%
ÍÏÉÊÉÁÆÅÉÓ ÌÉÁ ÌÅÑÓÅÍÔÅÓ ÃÉÁ ÌÉÁ ÌÅÑÁ ÊÁÉ ÐÅÑÍÁÓ ÁÐÏ
ÌÅÑÇ ÐÏÕ ÐÅÑÍÏÕÓÅÓ ÊÁÈÅ ÌÅÑÁ ÌÅ ÔÏ ÊÏÉÍÏ ÁÕÔÏÊÉÍÇÔÁÊÉ ÓÏÕ .....
Ï×É ÌÏÍÏ ÅÐÉÔÕ×ÉÁ ÁËËÁ ÊÁÉ ÐÑÏÔÁÓÅÉÓ ÃÁÌÏÕ -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Sorry, αν είπα κάτι κακό, kamil...καλέ εγώ τροφή για συζήτηση έδωσα, δεν παρεξηγήθηκα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Γιατί, το σκηνικό τύπου ΑΘΑΝΑΣΙΑ το ξεχνάς; Θείος και ανηψιός με το ίδιο γκομενάκι (Γιάννης - Σμήναρχος Κάκαλος - Μπέζος) και Γιάννης - Τζιοβάννι Ντάλλας - Σαββιδάκης)... Αυτές είναι φάσεις!
απο Αθανασία, μόνο αυτή του Αιγάλεω έχω ακουστά, οπότε ξέχνα το...
Καλά, 'Της Ελλάδος Τα Παιδιά' δεν τα έβλεπες; ΤΟ γέλιο!
χρυσό μου και χωρίς παρεξήγηση, αλλά τα μέρη που συχνάζεις [Λαρισα] έχουν φήμες για τέτοιες περίεργες συνυπάρξεις
Εμ, είδες εμείς οι Λαρισαίοι τι σεξομηχανές είμαστε;
-
Πρώτα θα πάμε στην κόλαση... Χεχεχεχεχεχεχεχενα δω τι θα το κάνετε το αυτοκίνητο με τα θερμαινόμενα καθίσματα εκεί και με τι ατάκες θα ρίχνετε τα γκομενάκια
-
Εμ, είδες εμείς οι Λαρισαίοι τι σεξομηχανές είμαστε;ΣΕΜΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
skull παρεκτρέπεσαι.... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πρώτα θα πάμε στην κόλαση... Χεχεχεχεχεχεχεχε
να δω τι θα το κάνετε το αυτοκίνητο με τα θερμαινόμενα καθίσματα εκεί και με τι ατάκες θα ρίχνετε τα γκομενάκια
Ε, κάτι θα βρούμε! Σαν κι αυτό που λένε στον Ιούδα τον Ισκαριώτη: 'Μωρή τζαζλή, αν το φιλί το χρεώνεις 30 αργύρια, για τη βραδιά πόσο πάει το μαλλί;'
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
και με τι ατάκες θα ρίχνετε τα γκομενάκιαΚαλέ εκεί αυτές θα είναι απελευθερωμένες... Το ίδιο και τα όρια ταχύτητας...
Εξάλλου δεν λένε ότι ένα αυτοκίνητο επιπέδου PORSCHE, FERRARI, ή κάτι παρόμοιο (ααααχ αυτό το PAGANI...βρείτε μου μισό εκατομύριο ευρούλια και άλλα τόσα για βενζίνες...) είναι η απόλυτη αμαρτία και πρόκληση;;; Ε, προφανώς με τέτοια θα κυκλοφορούν στην κόλαση... Τα εταιρικά τους...για να βάλουν σε πειρασμό τους 'από πάνω' Άρα, που ξέρετε...μπορεί να πέσει και καμιά ψευτοηθική του ρετιρέ -
Παίδες... ωραία περνάμε, αλλά θα σας καληνυχτήσω... Πρέπει να πάμε και στη δουλειά αύριο... (αυτό το πρωινό ξύπνημα δεν θα το συνηθίσω ποτε ).
-
Στην κόλαση (ΑΝ υπάρχει τέτοιο πράγμα), θα έχουμε όλοι ό,τι θέλουμε, αλλά δε θα μπορούμε να το χαρούμε...
'Θα'θελες να΄χεις μερσεντές και συνεχώς διόδια;'
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πρώτα θα πάμε στην κόλαση... Χεχεχεχεχεχεχεχε
να δω τι θα το κάνετε το αυτοκίνητο με τα θερμαινόμενα καθίσματα εκεί και με τι ατάκες θα ρίχνετε τα γκομενάκια
θα βάζουμε τον κλιματισμό στο τέρμα...τα θερμαινόμενα καθίσματα στην ψηλότερη σκάλα...και θα έχουμε και τα παράθυρα ανοικτά....για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα.
-
Παίδες... ωραία περνάμε, αλλά θα σας καληνυχτήσω... Πρέπει να πάμε και στη δουλειά αύριο... (αυτό το πρωινό ξύπνημα δεν θα το συνηθίσω ποτε ).Καληνύχτα...και αναρωτιώμουνα τι κάνετε στο ιντερνετ τέτοια ώρα...
-
Και όχι μόνο αυτό, αλλά, αντί να μας παιδεύουν όπως οι τσούπρες εδώ που για να μας ρίξουν μια ματιά πρέπει να μας σταυρώσουν κανονικά πρώτα, στην κόλαση θα είναι έτοιμες για όλα, πρόθυμες, διαθέσιμες, ακόμα και για κόλπα που θα κάνανε την 'Ιστορία της O' να μοιάζει με παραμυθάκι για παιδάκια προσχολικής ηλικίας.
-
Άντε, βγαίνω κι εγώ. Πρέπει να πιω έναν γκαϊφέ και να κάνω επιτέλους αυτές τις ρημάδες τις ασκήσεις που έχω για αύριο αν θέλω να σώσω τον my ass.
-
Παίδες... ωραία περνάμε, αλλά θα σας καληνυχτήσω... Πρέπει να πάμε και στη δουλειά αύριο... (αυτό το πρωινό ξύπνημα δεν θα το συνηθίσω ποτε ).ποια δουλειά, ποιο σπίτι, εγώ ακόμα γραφείο είμαι, μήπως να κοιμηθώ εδώ απόψε???
-
Άντε, βγαίνω κι εγώ. Πρέπει να πιω έναν γκαϊφέ και να κάνω επιτέλους αυτές τις ρημάδες τις ασκήσεις που έχω για αύριο αν θέλω να σώσω τον my ass.εγώ όμως το report το τελείωσα ενημέρωσα και τα οικονομικά...
και όλα αυτά χωρίς γκαιφέ
άντε παίδες καλή ξεκούραση...
C U 2morrow -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Παίδες... ωραία περνάμε, αλλά θα σας καληνυχτήσω... Πρέπει να πάμε και στη δουλειά αύριο... (αυτό το πρωινό ξύπνημα δεν θα το συνηθίσω ποτε ).
ποια δουλειά, ποιο σπίτι, εγώ ακόμα γραφείο είμαι, μήπως να κοιμηθώ εδώ απόψε???
'Ασε kamil... Όταν δίναμε Ανάλυση και Έλεγχο Δικτύων Αναμονής (τελικό διαγώνισμα εξαμήνου), εγώ μεν δεν άντεξα και πήγα σπίτι για ύπνο, η δε συνάδελφός μου έβαλε τρεις καρέκλες στη σειρά στο γραφείο και κοιμήθηκε εκεί.
-
ποια δουλειά, ποιο σπίτι, εγώ ακόμα γραφείο είμαι, μήπως να κοιμηθώ εδώ απόψε???
'Ασε kamil... Όταν δίναμε Ανάλυση και Έλεγχο Δικτύων Αναμονής (τελικό διαγώνισμα εξαμήνου), εγώ μεν δεν άντεξα και πήγα σπίτι για ύπνο, η δε συνάδελφός μου έβαλε τρεις καρέκλες στη σειρά στο γραφείο και κοιμήθηκε εκεί.
Το άλλο που άκουσα είναι φοιτητές που δουλεύανε στην διδακτορική διατριβή τους σε κυβερνητικό κτίριο επειδή δεν είχαν κάρτα για after hours μένανε όλο το Σαββατοκύριακο μέσα στο κτίριο!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)