-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
KATA THN GNOMH MOU SEIRA KATATAXIS GOMENOPAGIDAS: PORSHE(AS EINAI KAI TOU 60' ME KINHTHRA VW!), MERCEDES(TIS XEREI KAI H KOUTSI XANTHIA MARIA-POLY DIMOFILIS!), BMW (Z3 SUPER), AUDI(TT-TRELA!), VW, ALFA ROMEO...KAI PAEI LEGONTAS....
Το Saab 9-3 είναι γκομενοπαγίδα στην Ελλάδα ή όχι; Δεν το βλέπω στην λίστα.
Πες σας να μάθουμε και εμείς κάτι αφού εδώ στα ξένα είμαστε μακριά από την ελληνική πραγματικότητα. Μην πάμε και πάρουμε λάθος αυτοκίνητο.
TO 9-3 EINAI POLY KALO AMAXI ALLA THA TIS DYSKOLEPSEIS TIS KAIMENES...NOMIZEIS XEROUN POU PARAGETE MHPOS? XEXEXE....
TOUS BAZEIS DYSKOLA!
TORA XORIS PLAKA NOMIZO POS EINAI -STH LISTA- AKRIBOS META TA AUDI!OPOTE EISAI SE KALH PROTEREOTHTA!
PANTOS MHN XEXNAS POTE ENA AMAXI DEN EINAI ARKETO!
EINAI MONO H ARXH!:DMe to 9-3 pas gia tis sovares gynaikes,aytes pou thes na kaneis oikogeneia mazi tous.Les:
Moro mou pira ena apo ta 5 asfalestera aytokinita ston kosmo,gia na min exoun ta paidia mas fovo apo troxaio
Asxeta an ayto exei 210hp kai paei sfaira.
Ayta den ta leme omos giati meta arxizoun alla -
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα...
Αy que interestante!!!
Μου έχει τύχει δύο φορές μέσα στο 2003, γυναίκες που μόλις γνώρισα να με ρωτήσουν που έχω παρκάρει, χωρίς καλά-καλά να ξέρουν τ' όνομά μου.
Προφανώς θα ενδιαφέροταν μην μου κόψουν κλήση για παράνομο παρκάρισμα
Για μια γυναίκα το αυτοκίνητο είναι must. Όσο πιο θεά νομίζει ότι είναι, τόσο πιο ακριβό πρέπει να είναι το αυτοκίνητο που πρέπει να έχεις για να την ρίξεις.
Γιατί το αυτοκίνητο; Απλό. Είναι άμεσα επιδείξιμο. Και από αυτό μπορεί το κορίτσι να βγάλει τα συμπερασματά του. Δηλαδή είναι δύσκολο κάποιος κλητήρας να έχει SLK. Θα πρέπει να είναι κάποιος executive, δεν μπορεί.
Τώρα για τους άλλους τρόπους που λέει η φίλη Salome... υπάρχουν, δεν λέω... αλλά γιατί να μην κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου
-
'Me to 9-3 pas gia tis sovares gynaikes,aytes pou thes na kaneis oikogeneia mazi tous.Les:
Moro mou pira ena apo ta 5 asfalestera aytokinita ston kosmo,gia na min exoun ta paidia mas fovo apo troxaio
Asxeta an ayto exei 210hp kai paei sfaira.
Ayta den ta leme omos giati meta arxizoun alla'
Nestor
Saab 9-3ss aeroSYFONO MAZI SOU...ASE POU ME AYTES POU THES NA KANEIS OIKOGENEIA THA EXEIS KAI OLO TON XRONO NA TOUS EXIGISEIS TO POSO KALO AMAXI EINAI!
-
Etsi nte!!!!!!!
Sto kata kato,file mou Yianni,panta ksekiname to thema 'kainourgio aytokinito'apo ekei pou mas synferei.
Min exoume paratragouda opos to typaki stin diafimisi tou golf. -
Καλά δεν παίζεστε!!!
Περιμένω να δω κι άλλες ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις!!!ΥΓ Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.Απλά το αυτοκίνητο 'χρησιμεύει' σε συγκεκριμένο τύπο γυναικών (όπως ήδη είπατε).Ξέρετε τώρα!!'Να σε πάω μια βόλτα με το XDT Super Dooper μου να...γνωριστούμε καλύτερα??!!'..το ασμπέτε ντεε!!!
-
αντε να πω και εγω τη γνωμη μου...
λοιπον
δεδομενο 1
οι ανθρωποι και ειδικοτερα οι ελληνες και ακομα περισσοτερο οι γυναικες με προτιμηση σε αυτες με βαμμενα μαλλια ειδικα αν ειναι ξανθα εχουν απο μικροι το ονειρο 'να πιασουν την καλη'δεδομενο 2
οι ανθρωποι και ειδικοτερα οι ελληνες και ακομα περισσοτερο οι γυναικες με προτιμηση σε αυτες με βαμμενα μαλλια ειδικα αν ειναι ξανθα εχουν απο μικροι τη συνηθεια να αποφευγουν οτιδηποτε στη ζωη τους θυμιζει τις λεξεις 'προσπαθεια-κοπος'δεδομενο 2
οι ανθρωποι και ειδικοτερα οι ελληνες και ακομα περισσοτερο οι γυναικες με προτιμηση σε αυτες με βαμμενα μαλλια ειδικα αν ειναι ξανθα εχουν απο μικροι τη συνηθεια να αγοραζουν καθρεφτες ελαττωματικους (που τις κανουν να φαινονται ολες μοντελα εστω κιαν τελικα χρειαζεται να τον κοιτανε με κλειστα τα ματια για να φανει αυτο)αποτελεσμα
θεωρουν οτι δικαιουνται να πουλησουν την ανυπερβλητη ομορφια τους και οχι μονο (εξυπναδα-καλλιεργεια κ.τ.λ.) σε καποιον που θα εχει τα λεφτα να την αγορασει
επειδη ομως τα λεφτα και η περιουσια εκφραζονται σε κινητα και ακινητα ειναι προφανες οτι το πιο προσφορο για να διαπιστωθει γρηγορα αν 'ο λεβεντης' τα εχει τα λεφτα ειναι τα κινητα αφου μπορουν να παρουσιαζονται παντου και παντοτε
ε, το πιο ακριβο απο αυτα τα κινητα περιουσιακα στοιχεια αρα και τι πιο καλο πιστοποιητικο ειναι το αυτοκινητο
παρολαυτα και με ενα κινητο τηλεφωνο (>500ευρα) εχω δει λεβεντες να προσπαθουν να ριξουν καποιες ελαφρως φθηνοτερες ...αυτα προς το παρον
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να σε πάω μια βόλτα με το XDT Super Dooper μου να...γνωριστούμε καλύτερα??!!'..το ασμπέτε ντεε!!!χαχαχα...μου θυμίζει περίπτωση που μου έχει τύχει...τύπος με το που μας συστήνουν να μου πεί 'το cabrio απ'εξω δικό μου είναι...είσαι για μια βόλτα'...δεν θα αναφέρω την απάντηση που πήρε...απλά οτι δεν ήξερε που να κρυφτεί...
πιστεύω οτι είναι αμφίδρομες σχέσεις...υπάρχουν γυναίκες που το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι με τι αμάξι θα εμφανιστούν στο τάδε μαγαζί ή εκδήλωση η εκδρομή κι ας είναι μπάζο ο συνοδός, και το αντίστοιχα άντρες που τους ενδιαφέρει τι θα κάθετε δίπλα τους [γνωστή και η φράση 'κάθε cabrio θέλει την ξανθιά του'] πάλι χωρις να εξετάζουν περιεχόμενο...αρκεί να 'μπουν' στο μάτι των θαμώνων, της παρέας κλπ.κλπ. -
Προσωπικα εγω αν ποτε μιλαγα με τετοια κοπελα
'Το καμπριο δικο σου κτλ...'
θα ετρεχα μακρια της σαν δρομεας εκατο μετρων. (τωρα λεω, το 2003 αν ηταν πριν 20 χρονια θα εκανα κατι αλλο αλλα δε λεω τι )Αν περιμενα να βγαλω γκ$μ%να με το τουτουνι μου ασε...
μια ζωη ειχα τα πιο βαρετα αυτοκινητα.Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Προσωπικα εγω αν ποτε μιλαγα με τετοια κοπελα
'Το καμπριο δικο σου κτλ...'
θα ετρεχα μακρια της σαν δρομεας εκατο μετρων. (τωρα λεω, το 2003 αν ηταν πριν 20 χρονια θα εκανα κατι αλλο αλλα δε λεω τι )Αν περιμενα να βγαλω γκ$μ%να με το τουτουνι μου ασε...
μια ζωη ειχα τα πιο βαρετα αυτοκινητα.Νικος
Ναι,αλλά εσυ δεν χρειάζοσουν τουτού για να βγάλεις γκ@@@@!!! Ενω άλλοι το χρειάζονται!!!Αλλοιώς δεν εχει..το ασμπέτε!!! (To know us better..που σε παλιά Ελληνική ταινία το έλεγε η Γιουλάκη..ασμπέτε, εννοώντας πάρτυ για να γνωριστούμε!!!
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
αποτελεσμα
θεωρουν οτι δικαιουνται να πουλησουν την ανυπερβλητη ομορφια τους και οχι μονο (εξυπναδα-καλλιεργεια κ.τ.λ.) σε καποιον που θα εχει τα λεφτα να την αγορασειΈχεις στήλει τον παράγοντα 'έρωτα' .....στο εκτελεστικό απόσπασμα.
-
τώρα κάνουμε λες και δεν το χουμε ξαναδει αυτό....αυτό πάντα συνεβαινε,πάντα θα συμβαίνει....πάντως φανταστείτε το ποιον του ανθρώπου που θα την πέσει μόνο και μόνο επειδή έχει μερσεντες,κάμπριο κτλ. κτλ.
νοοτροπία!!!! -
Ο χρήστης filandos έγραψε:
αποτελεσμα
θεωρουν οτι δικαιουνται να πουλησουν την ανυπερβλητη ομορφια τους και οχι μονο (εξυπναδα-καλλιεργεια κ.τ.λ.) σε καποιον που θα εχει τα λεφτα να την αγορασειΈχεις στήλει τον παράγοντα 'έρωτα' .....στο εκτελεστικό απόσπασμα.
τον ποιο ?
τετοιες περιπτωσεις ειναι αξιες να σου λενε τι μερα που χωριζετε 'δεν θα ζησω χωρις εσενα' και 'παντα θα σ'αγαπω' και ολα τα σχετικα και την αλλη μερα να βρουν αλλο λεβεντη διοτι 'η μοναξια με φοβιζει'...
και εσυ μου λες γα ερωτα...
αλλωστε ακομα και στην ιδανικη κατασταση και ο ερωτας απο καπου πρεπει να πηγαζει
ε, αυτο το καπου το εχουμε καταφερει να ειναι
-συχνοτητα επισκεψεων στο κομμωτηριο
-συχνοτητα επισκεψεων στον πετσετακι (ξερετε τωρα, αυτος με τα πλαστικα και τα λαστιχα)
-συχνοτητα επισκεψεων στο Hondos Center
και τα σχετικαοποτε τι καθομαστε και συζηταμε για ερωτα...
-
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
- Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΛΚΕΤΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ) ΟΜΟΡΦΗ,ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ)ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΕΙΕΣΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
- Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΚΕΤΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ(ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
ΔΗΛΑΔΗ (ΚΑΤ'ΕΜΕ),Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ(ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΦΥΣΙΚΑ. -
predator
πολύ απογοήτευση! ε και ποιος δε τα σκέφτεται αυτά.... -
αποτελεσμα
Στις περιπτώσεις που συζητάμε...ποιος έρωτας;
Κατά τη γνώμη μου, έχει δίκιο ο predator. Ορισμένες έχουν σαν μόνη διέξοδο προς το βλαχοκυριλέ lifestyle το να μετατραπούν σε αξεσουάρ για το δεξί κάθισμα ενός κάμπριο. Έχουν και αυτές το σχέδιο τους.... ..να ξεφύγουν απ'τη μάνα τους και τα σχετικά...
Νίκο (kouk), ενδιαφέρον θέμα σου ανοίξανε στην Αυτοκίνηση!
Τουλάχιστον αυτό είναι 'ειρηνικό' και εκτονώνει τις εντάσεις των 'πολεμικών' τόπικς. Καλό κουράγιο στο moderating του 'Γενικώς'! -
να λεγες ότι οδηγούσανε,πάει στο διαολο...αλλά είτε γλάστρα έχεις είτε αυτές
-
predator, HUNTER, BTS,
έχετε δίκιο σ' αυτά που λέτε. Αλλά μην το βλέπετε τόσο κυνικά...
-
predator, HUNTER, BTS,έχετε δίκιο σ' αυτά που λέτε. Αλλά μην το βλέπετε τόσο κυνικά...
Και εσύ έχεις δίκιο. Εξαρτάται από το ποια έχεις απέναντι σου.
-
Απο εδώ και πέρα θα παρακαλούσαμε όλα τα θέματα που δεν σχετίζονται με την αυτοκίνηση και είναι γενικότερου ενδιαφέροντος να μπαίνουν στο 'Γενικώς', που άνοιξε ο kouk γι αυτό τον σκοπό.
Moderator
-
Oύτε για αστυνομικούς μιλάμε, ούτε για τον πόλεμο. Για το ρόλο του αυτοκινήτου ως 'παγίδα' μιλάμε! Περι καμακίζουσας αυτοκίνησης! Συνεπώς το τόπικ καλά είναι εδώ που βρίσκεται...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)