-
εντάξει καλές οι 26 αλλά τις 2 τελευταίες chat το είχατε κάνει...χάθηκαν τα pm :roll
-
για να ξαναγυρίσουμε όμως στο θέμα μας....τώρα τελευταία, κοιτάω τα αυτοκίνητα πρώτα στις ζάντες, μετά το υπόλοιπο αυτοκίνητο και τελευταίο τον οδηγό [αν προλάβω να τον δώ τον χριστιανό] μήπως να το κοιτάξω??λέτε να έχω πρόβλημα
-
Τελικά τι οδηγούν περισσότερο οι γυναίκες?
Μία σύντομη οφθαλμοστατιστική λέει τα εξής (προσωπική εκτίμηση, χωρίς σειρά):Fiat siecento/chiquecento
Fiat Punto
Peugeot 206 (νομίζω είναι η πρώτη επιλογή)
VW Golf (βεβαίως!!!)
VW Polo
Τoyota starlet
Renault megane coupe/cabrio
Alfa 147
ΒΜW 316Από Τζιποειδή:
Suzuki Jimny
Toyota RAV4 5d (οι οικογενειάρχησες)Συμπληρώστε κι άλλα
-
Δεν είναι τίποτα, νομίζω ότι είναι η εξέλιξη της άποψης που θέλει τις γυναίκες να κοιτάνε πρώτα τα παπούτσια του άντρα και μετά τον υπόλοιπο. Απλά εσύ λόγω αυτοκίνησης, έχεις αρχίσει να κοιτάς τις ζάντες (όσοι έχουν απλά πλαστικά τάσια και μάλιστα λερωμένα, δεν έχουν ελπίδα; )... Να το κοιτάξεις όταν αρχίσεις να προσέχεις τις εξατμίσεις και τους υαλοκαθαριστήρες... Γιατί τότε θα πηγαίνεις περισσότερο προς φαναρτζής παρά προς γυναίκα!
Κάτι άσχετο-σχετικό... Αν αυτό το thread το αντιγράψουμε και το στείλουμε σε κανένα γυναικείο περιοδικό προς δημοσίευση, 2 πράγματα είναι πιθανό να συμβούν, μάλλον ταυτόχρονα όμως: 1ον. Τα κοριτσάκια που λαμβάνουν από εκεί συμβουλές για τα ερωτικο-συναισθηματικά τους θα πάψουν να ασχολούνται με CLK, 911 κτλ και 2ον, όσοι έχουν επενδύσει μία περιουσία για να αγοράσουν αυτή τη CLK ή την 911 κτλ, θα αρχίσουν να αναρωτιούνται μήπως έπρεπε καλύτερα να αγοράσουν κανένα σκυλάκι (στυλ Μένιου) που θα τους ερχόταν και πιο φτηνά... Και φυσικά, κερδισμένοι από αυτή την εξέλιξη θα βγούμε όλοι εμείς, οι κάτοχοι των Clio, Astra (όχι cabrio), Polo, Golf, ποδηλάτων Peugeot, IDEAL κτλ... Τι λέτε, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Δεν είναι τίποτα, νομίζω ότι είναι η εξέλιξη της άποψης που θέλει τις γυναίκες να κοιτάνε πρώτα τα παπούτσια του άντρα και μετά τον υπόλοιπο. Απλά εσύ λόγω αυτοκίνησης, έχεις αρχίσει να κοιτάς τις ζάντες (όσοι έχουν απλά πλαστικά τάσια και μάλιστα λερωμένα, δεν έχουν ελπίδα; )... Να το κοιτάξεις όταν αρχίσεις να προσέχεις τις εξατμίσεις και τους υαλοκαθαριστήρες... Γιατί τότε θα πηγαίνεις περισσότερο προς φαναρτζής παρά προς γυναίκα!τις εξατμίσεις εννοείτε οτι τις κοιτάω, απο αισθητικής πλευράς, ενώ χαζεύω πάντα τους υαλοκαθαριστίρες με τα μπλέ φωτάκια τύπου 'Ιπποτη της ασφάλτου' γιατι μου δίνουν καλη τροφή για σχόλια
όσον αφορά τις ζάντες νομίζω οτι με παρεξήγησες αυτό που ήθελα να τονίσω είναι οτι μου αρέσει η αγωνιστική αλλά και προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου [δεν μπορώ τις υπερβολές, αν και αυτές πάλι δίνουν ωραία τροφή για σχόλια ] γιατι μου αρέσει όχι γιατι θέλω να πίασω γκόμενο τον ιδιοκτήτη...σε αυτό ερωτώ αν βρίσκεται λογικό τα κοριτσάκια να χαζεύουν τις ζάντες και τις εξατμίσεις και παράλληλα να σκέφτονται πως θα ταίριαζαν στο δικό τους βαβαβουμ -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σίγουρα. Όμως, πρέπει να παραδεχθείς ότι τα κλισέ αυτά τα σχετικά με τους άνδρες είναι μυθοπλασίες.Ποια κλισέ εννοείς? Δεν κατάλαβα
-
όσο για το άρθρο σε γυναικείο περιοδικό, γιατί κάτι μου λέει οτι δεν θα θέλουν και τόσο να το δημοσιεύσουν
-
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
'άναψα και το κάθισμα, για να μην κρυώνεις' , η συνοδηγός πως να το πάρει αυτό?? Μήπως ότι είναι κρυόκ..λη???Eγώ παντως θα το έπαιρνα ως εξης:
'Γδύσου!'
-
Όταν βλέπετε γυναίκα να οδηγάει ακριβό αυτοκίνητο, τι σκέφτεστε?
α. Σίγουρα είναι του γκόμενού της
β. Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρει πως να το παρκάρει
γ. Την παντρεύομαι -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν έχουμε ακούσει και τόσες πολλές ιστορίες ανδρών που έριξαν γυναίκες με το αυτοκίνητό τους... (και δεν εννοώ στο πεζοδρόμιο ...)Λοιπον ακουστε τι μου έτυχε προχθες! Ημουν βράδυ (κλασσικά, έχω βρυκολακιάσει πλεον) στην μεσαία λωρίδα σε φανάρι στην Συγγρού. Κοιτάω τυχαία αριστερά, βλέπω τον οδηγό να με κοιτάει επίμονα. Κοιτάω δεξιά, βλέπω τον άλλον οδηγό να με κοιτάει και αυτός επίμονα!!!
Τα είδα όλα!!!! Λετε να τους έριξα με το Seicento μου?????
-
Μήπως ήθελαν να κοιτάξουν επίμονα ο ένας τον άλλο κι εσύ μπήκες αναμεσα τους
αντροχωρίστρα ε αντροχωρίστρα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
για να ξαναγυρίσουμε όμως στο θέμα μας....τώρα τελευταία, κοιτάω τα αυτοκίνητα πρώτα στις ζάντες, μετά το υπόλοιπο αυτοκίνητο και τελευταίο τονΕγώ το κάνω τα τελευταία χρόνια αυτό. Αν βλέπω το πίσω του αυτοκινήτου κοιτάω εξάτμηση!!! Και μετά ζάντες!!! Τον οδηγό τον κοιτάω μόνο για στατιστικούς λόγους, για να δω εαν είναι νέος ή μεγάλος σε ηλικία!
-
Salome, μας έπεισες!
Δε διευκρινίζεις όμως γιατί βγάζεις στατιστικά για τις ηλικίες των αντρών οδηγών!! -
Βασικά, salome, δε νομίζω ότι ήταν το Seicento σου που κοίταζαν... Βλέπεις, ακόμα δεν έχει φτάσει η Ελληνική κοινωνία σε τέτοια κατάσταση που να κοιτάζουν οι άντρες τα αυτοκίνητα των γυναικών (ευτυχώς δηλαδή)... Οπότε, μάλλον κάτι άλλο παίζει. Μήπως είχες κανένα κουκλάκι κρεμασμένο στον καθρέπτη σου, είχε προσπαθήσει να βάψεις τα χείλια σου και πέρασες εκείνη τη στιγμή πάνω από λακούβα (αλλά τι λέω, που να βρεθεί λακούβα στην Αθήνα ) ή κάτι άλλο;;; (Ωραία τα smilies, χεχε)
Πάντως με το μαλακό τις εξατμίσεις, έτσι; Γιατί υπάρχουν και σεξουαλικές προεκτάσεις εκεί πέρα και τότε είναι σίγουρο 1000% ότι θα μας το κόψουν το thread. Εντάξει, οι ζάντες είναι πιο 'αθώες'...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
'άναψα και το κάθισμα, για να μην κρυώνεις' , η συνοδηγός πως να το πάρει αυτό?? Μήπως ότι είναι κρυόκ..λη???
Eγώ παντως θα το έπαιρνα ως εξης:
'Γδύσου!'
μου φαινεται οτι εχεις ξεφυγει τελειως...
και που να σφυξουν οι ζεστες ακομα... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Πάντως με το μαλακό τις εξατμίσεις, έτσι; Γιατί υπάρχουν και σεξουαλικές προεκτάσεις εκεί πέρα και τότε είναι σίγουρο 1000% ότι θα μας το κόψουν το thread. Εντάξει, οι ζάντες είναι πιο 'αθώες'...καλά αυτό απο πότε προέκυψε??? εγώ ήξερα για όλο το αμάξι...εξου και όσο μεγαλώνετε σε ηλικία αγοράζετε πιο σπόρ/γρήγορα/μεγάλα αυτοκίνητα!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εγώ το κάνω τα τελευταία χρόνια αυτό. Αν βλέπω το πίσω του αυτοκινήτου κοιτάω εξάτμηση!!! Και μετά ζάντες!!! Τον οδηγό τον κοιτάω μόνο για στατιστικούς λόγους, για να δω εαν είναι νέος ή μεγάλος σε ηλικία!
Τωρα μαλιστα!
.. Δηλαδη το peugeot που δεν φαινεται η εξατμιση του πως θα το σχολιασεις ?? just 4 the record, μετα θα αποσυρθω στα σκοταδια, να αναφερω οτι βλεποντας η σαλωμη το peugeot ειπε 'ζαντες φανταζομαι θα αλλαξεις, ε ?' (μιλαμε για το gti)
..παντως ειναι ωραιος ο τροπος που σκεπτεσαι!! αυτο το 'τι λενε' και 'τι εννοουν'!! οταν σου πω, δηλαδη, 'γδυσου!' εσυ θα συμπερανεις οτι εχω θερμαινομενο καθισμα?? -
μόλις έλαβα το ακόλουθο και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...
ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Η/Υ
ΓΥΝΑΙΚΑ -ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ-SERVER ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜEΝΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ
ΓΥΝΑΙΚΑ-MP3 ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ
ΓΥΝΑΙΚΑ-DOS ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ
ΓΥΝΑΙΚΑ-PASSWORD ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΓΥΝΑΙΚΑ-ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ-MAIL 8 ΣΤΑ 10 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ
ΓΥΝΑΙΚΑ-MICROSOFT ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ
ΓΥΝΑΙΚΑ-SCREENSAVER ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ
ΓΥΝΑΙΚΑ-LINUX Η ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΦΟΡΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ-MICROSOFT
ΓΥΝΑΙΚΑ-VIRUS ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ. ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ,ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΓΥΝΑΙΚΑ-WINDOWS ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ
ΓΥΝΑΙΚΑ-PAINTBRUSH ΧΡΗΣΙΜΗ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
ΓΥΝΑΙΚΑ-MULTIMEDIA ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δεν έχουμε ακούσει και τόσες πολλές ιστορίες ανδρών που έριξαν γυναίκες με το αυτοκίνητό τους... (και δεν εννοώ στο πεζοδρόμιο ...)
Λοιπον ακουστε τι μου έτυχε προχθες! Ημουν βράδυ (κλασσικά, έχω βρυκολακιάσει πλεον) στην μεσαία λωρίδα σε φανάρι στην Συγγρού. Κοιτάω τυχαία αριστερά, βλέπω τον οδηγό να με κοιτάει επίμονα. Κοιτάω δεξιά, βλέπω τον άλλον οδηγό να με κοιτάει και αυτός επίμονα!!!
Τα είδα όλα!!!! Λετε να τους έριξα με το Seicento μου?????
Μάλιστα... Εδώ έχουμε αντιστροφή του θέματός μας...
Και επειδή του Sei δεν είναι η κλασσική γκομενοπαγίδα, δεν μας είπες και τι φορούσες... (Καλά, μην μας το πεις, δεν είμαστε και τόσο αδιάκριτοι). Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι άνδρες δεν κοιτάνε τα υλικά αγαθά (ψέματα!!!!!!!! άθλια ψέματα!!!!!!!!!!!!!!!!!).Πάντως Mavrogati εγώ άμα δω γυναίκα με ακριβό αυτοκίνητο τη ζηλεύω... Θέλω το αυτοκίνητό της...
Επι τη ευκαιρία, σήμερα κλείνω 3 χρόνια με την κοπελιά μου... Και δεν την έριξα με το αυτοκίνητο (ποιο αυτοκίνητο; το Golf;;;; Ας γελάσω... θυληκή γάτα δεν ρίχνεις με αυτο, όχι γυναίκα). Την έριξα με τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο ... (no comments).
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Επι τη ευκαιρία, σήμερα κλείνω 3 χρόνια με την κοπελιά μου... Και δεν την έριξα με το αυτοκίνητο (ποιο αυτοκίνητο; το Golf;;;; Ας γελάσω... θυληκή γάτα δεν ρίχνεις με αυτο, όχι γυναίκα). Την έριξα με τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο ... (no comments).αντε βρε συνχαρητήρια και το FORUM....κουμπάροι
με εκπλήσεις όμως...αφού Ε Ι Ν Α Ι GOLF, πώς εσύ την έριξες με τον εσωτερικό σου κόσμο???
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)