-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
όπως και να το κάνουμε η θέα ωραίας γυναικας στο αυτοκίνητο είναι καλό πράγμα!Eιδικά όταν είσαι στο λεωφορείο και εκείνη φοράει μίνι φούστα ε?
-
μα είναι απλά τα πράγματα...ο άνθρωπος προσπαθεί να σπάσει τον πάγο μεταξύ τους ζεστένοντας πρώτα τα καθίσματα
-
Εγώ πάντως με το Jimny μπορώ να επιθεωρώ τους ωραίους άντρες με τα γρήγορα αυτοκίνητα!!
-
Ο χρήστης Mavrogati έγραψε:
Εγώ πάντως με το Jimny μπορώ να επιθεωρώ τους ωραίους άντρες με τα γρήγορα αυτοκίνητα!!Χμμμμ... κοπέλα με Τζίμνι και ψευδώνυμο 'Μαύρο Γατί'. Τσκ, τσκ, τσκ...
Δεν μπορείς όμως να δεις το κομμάτι της 'ανδρικής ανατομίας' που αρέσει σε σας τις γυναίκες! (δες άλλα posts)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Eιδικά όταν είσαι στο λεωφορείο και εκείνη φοράει μίνι φούστα ε?
Aκόμα πιο ειδικά όταν είσαι στο λεωφορείο και εκείνη φοράει ένα από εκείνα τα πολύ σεμνα ντεκολτέ που αρχίζουν λίγο πάνω από τον αφαλό και τελειώνουν 2 εκατοστά πιο πάνω.
Πάντως kyan όντως εκείνο το κομμάτι τησ ανδρικής ανατομίας που αρέσει στις γυναίκες δεν είναι ορατό ούτε αν ο άνδρας είναι γυμνός. Όχι επειδή είναι πολύ μικρό... Δεν μιλάω για αυτό που νομίζετε... Μιλάω για το βιβλιάριο καταθέσεων...
Αστειεύομαι προφανώς... Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι... Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Που ενδιαφέρονται και για πιστωτικές κάρτες ...
Επίσης μ' άρεσε πολύ και αυτή η παραλλαγή σου kyan (Θα είναι το ίδιο ωραίο και πεταμένο στο πάτωμα;;; ) Απλά φοβάμαι μην απαντήσει 'Καλά, είσαι σοβαρός;;;;; Θέλεις να πετάξεις το καλό μου φόρεμα στο πάτωμα!!!!!!!! Να φύγεις από μπροστά μου!!!! Αισχρέ σάτυρε!!!!! Όλο εκεί έχεις το μυαλό σου και δεν σε νοιάζω εγώ....' και η συνέχεια γνωστή και την έχουμε ακούσει 1.000 φορές.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
'Καλά, είσαι σοβαρός;;;;; Θέλεις να πετάξεις το καλό μου φόρεμα στο πάτωμα!!!!!!!! Να φύγεις από μπροστά μου!!!! Αισχρέ σάτυρε!!!!! Όλο εκεί έχεις το μυαλό σου και δεν σε νοιάζω εγώ....''Όχι, κούκλα μου, εσύ θα το πετάξεις οικειοθελώς στο πάτωμα μόλις σου δείξω το ...βιβλιάριό μου'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
'Όχι, κούκλα μου, εσύ θα το πετάξεις οικειοθελώς στο πάτωμα μόλις σου δείξω το ...βιβλιάριό μου'
... φανταζομαι το βιβλιαριο υγειας, θα εννοεις! Διοτι, τι να τα κανουν τα λεφτα σου, αν εισαι εσυ εκει και τα τρως ? .. Χαλας τη συνταγη!
Τιποτα, αν δεν εχεις συμπληρωσει 6 τομους βιβλιαριων υγειας ουτε να κοιταξουν δε γυρνανε!!
Απορια: Λετε αν κυκλοφορεις με νοσοκομειακο (στις πισω θεσεις εννοειται), να εχεις μεγαλυτερη επιτυχια ?? -
Ο χρήστης salome έγραψε:
όπως και να το κάνουμε η θέα ωραίας γυναικας στο αυτοκίνητο είναι καλό πράγμα!
Eιδικά όταν είσαι στο λεωφορείο και εκείνη φοράει μίνι φούστα ε?
Μία τέτοια στιγμή σε αποζημιώνει όσες ώρες και αν έχεις περάσει στο μποτιλιάρισμα, στριμωγμένος σα σαρδέλα κατακαλόκαιρο...
Πάντως έχω να πω ότι οι γυναίκες στο forum αυτό είναι ΠΟΛΥ ψαγμένες!!! Δεν τους ξεφεύγει τίποτα!!! Όχι σαν κάτι κοριτσάκια... Και έχω και ένα συμπέρασμα να παραθέσω... Νόμιζα ότι η φούστα ανεβαίνει αναγκαστικά για να οδηγήσετε... Προφανώς υπάρχει συνομωσία στην υπόθεση, έτσι; GO FOR IT LADIES!!! WE SUPPORT EVERY EFFORT TOWARDS THE SATISFACTION OF OUR LUST AND YOUR SELF-CONTENTEDNESS AND VANITY!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Απορια: Λετε αν κυκλοφορεις με νοσοκομειακο (στις πισω θεσεις εννοειται), να εχεις μεγαλυτερη επιτυχια ?? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Απορια: Λετε αν κυκλοφορεις με νοσοκομειακο (στις πισω θεσεις εννοειται), να εχεις μεγαλυτερη επιτυχια ??Αν είναι και ...κάμπριο!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
γιατί η τσέπη μου είναι λίγο στενή αυτό τον καιρό (τι στενή δηλαδή, άδεια είναι, άσε που δεν είναι και δική μου, αλλά επιδοτείται).
μην ξεχνάς οτι μεγαλώνοντας έρχονται και τα παραπανίσια κιλα και που δεν σας επιτρέπουν πλέον να φοράτε τα κολλητά, εφαρμοστά παντελόνια [χμμμμμ ] με τις στενές τσέπες...αρα δεν είναι οικονομικό το θέμα...το παντελόνι είναι στενό τώρα
Συγγνώμη τώρα, το στενό παντελόνι είναι λόγος να μην έχουμε γρήγορο/σπορ/μεγάλο αμάξι;;; ... Όχι, γιατί αν είναι έτσι να φοράω φαρδιά στο εξής, μπας και κάτσει καμία 911...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Συγγνώμη τώρα, το στενό παντελόνι είναι λόγος να μην έχουμε γρήγορο/σπορ/μεγάλο αμάξι;;; ... Όχι, γιατί αν είναι έτσι να φοράω φαρδιά στο εξής, μπας και κάτσει καμία 911...παιδί μου γιατι βιάζεσαι να μεγαλώσεις
φορά το στενό το τζινάκι τώρα που μπορείς....και άσε τα φαρδύα τα υφασμάτινα για τους 45αρηδες... [χωρις παρεξήγηση] -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
και άσε τα φαρδύα τα υφασμάτινα για τους 45αρηδες...Όπως, δυστυχώς, και τις 911
-
ελα καημένε και να ζείς με το άγχος αν θα σου τη γρατσουνίσουν, η θα σου την κλέψουν, η για την ζημιά που θα πάθει αν πεσει σε καμια λακκούβα και να μην μπορείς να την 'ανοίξω' γιατι καραδοκούν μπάτσοι παντού κλπ.κλπ.κλπ...άσε που δεν ξέρεις ποιος σε θέλει γι'αυτό που είσαι και ποιος γι΄αυτά που έχεις πλέον... τζινάκι λοιπόν στενό κι εφαρμοστό...και ποδήλατο
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
τζινάκι λοιπόν στενό κι εφαρμοστό...και ποδήλατοΔε μου λες, αν μαζέψω καμιά δεκαριά κοπέλες μεταξύ 21 και 25, θα έρθεις να τους κάνεις ένα σεμινάριο σχετικά με αυτά που αξίζουν πάνω στους άντρες; Άντε, γιατί εδώ τα τζιν και το ποδήλατο δεν αξιολογούνται ιδιαίτερα θετικά... Λες να είναι της εποχής;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ελα καημένε και να ζείς με το άγχος αν θα σου τη γρατσουνίσουν, η θα σου την κλέψουν, η για την ζημιά που θα πάθει αν πεσει σε καμια λακκούβα και να μην μπορείς να την 'ανοίξω' γιατι καραδοκούν μπάτσοι παντού κλπ.κλπ.κλπ...Ακριβώς αυτά τα άγχη έχω και με την 147. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι πώς βλέπεις το αυτοκίνητο. Ξέρω κάποιον με Saab Cabrio που το έχει καταγρατσουνίσει και δεν τον νοιάζει να το κυκλοφορεί σε άθλια κατάσταση ενώ εγώ τρελαίνομαι με το παραμικρό 'stone-chip' και βρίζω σα βαρκάρης όποτε πέφτω σε λακούβα. Αν είχα πολλά λεφτά τα ίδια ζόρια θα τράβαγα αλλά για μια Φεράρι.
Όσο για τους μπάτσους δε χρειάζεται υπεραυτοκίνητο, και με Seicento μπορείς να παραβείς τα όρια και να σε γράψουν. Έτσι Σαλώμη;
-
Πάντως με το μαλακό τις εξατμίσεις, έτσι; Γιατί υπάρχουν και σεξουαλικές προεκτάσεις εκεί πέρα και τότε είναι σίγουρο 1000% ότι θα μας το κόψουν το thread. Εντάξει, οι ζάντες είναι πιο 'αθώες'...Δηλαδή να μην πω οτι εμένα μου αρέσουν οι διπλές εξατμίσεις ε? Γιατί σίγουρα θα μας κόψουν μετά!!!! (Μαθιέ μην ακους)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Απορια: Λετε αν κυκλοφορεις με νοσοκομειακο (στις πισω θεσεις εννοειται), να εχεις μεγαλυτερη επιτυχια ??
Αν είναι και ...κάμπριο!
Ασε που δεν θα πει και τίποτα αν της πετάξεις την στολή της νοσοκόμας που θα φοράει
Αλήθεια, τι μοντέλο είναι το ασθενοφόρο?
-
Δε μου λες, αν μαζέψω καμιά δεκαριά κοπέλες μεταξύ 21 και 25, θα έρθεις να τους κάνεις ένα σεμινάριο σχετικά με αυτά που αξίζουν πάνω στους άντρες; Άντε, γιατί εδώ τα τζιν και το ποδήλατο δεν αξιολογούνται ιδιαίτερα θετικά... Λες να είναι της εποχής;kamil to the rescue ...
οτι θές....συμβουλές προς τρίτους άψογες και αποτελεσματικές πάντοτε...
προς το εαυτό μου δεν πιάνουν...γιατι άραγε
αλλά είπαμε θα τα συζητήσουμε over ΕΠΣΑ -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ακριβώς αυτά τα άγχη έχω και με την 147. Δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι πώς βλέπεις το αυτοκίνητο. Ξέρω κάποιον με Saab Cabrio που το έχει καταγρατσουνίσει και δεν τον νοιάζει να το κυκλοφορεί σε άθλια κατάσταση ενώ εγώ τρελαίνομαι με το παραμικρό 'stone-chip' και βρίζω σα βαρκάρης όποτε πέφτω σε λακούβα. Αν είχα πολλά λεφτά τα ίδια ζόρια θα τράβαγα αλλά για μια Φεράρι.εγώ προσωπικά είμαι άνετη με συγκεκριμένο θέμα, παρόλο που είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο, στην αρχή το έδινα και σε άλλους να το οδηγήσουν[μέγα βλακεία βέβαια, γι'αυτό και την έκοψα], αλλά δεν τρελλαινομαι με την καθε νέα γρατζουνιά...είναι αναπόφευκτο...άσε που του έχω κάνει και καμια δυό καλές απο μόνη μου...
οι λακκούβες όμως με τρελλαινουν, γιατι το έχω χαμηλώσει λίγο και πρέπει να είμαι στην τσίτα συνέχεια...Όσο για τους μπάτσους δε χρειάζεται υπεραυτοκίνητο, και με Seicento μπορείς να παραβείς τα όρια και να σε γράψουν. Έτσι Σαλώμη;
όταν είναι η εποχή που πρέπει τα 'παιδιά' να πιάσουν τους στόχους τους...γράφουν μέχρι και ποδήλατα...δεν καταλαβαίνουν ΧΡΙΣΤΟ!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)