-
Ακούστηκαν διάφορες γνώμες και εισηγήσεις για το εάν πρέπει να υπάρχει εισιτήριο εισόδου στο S.P. της Λαμίας το οποίο μάλιστα να συνοδεύεται και από κάποιες παροχές (πρόγραμμα, αναμνηστικά, κλπ).
Ποια είναι η γνώμη σας? -
Ακούστηκαν διάφορες γνώμες και εισηγήσεις για το εάν πρέπει να υπάρχει εισιτήριο εισόδου στο S.P. της Λαμίας το οποίο μάλιστα να συνοδεύεται και από κάποιες παροχές (πρόγραμμα, αναμνηστικά, κλπ).
Φυσικά ΟΧΙ!!!
-
Ψήφισα 'ΝΑΙ', παρότι μπαίνω τζάμπα
Δεν καταλαβαίνω γιατί όχι. Είναι ένας κλειστός χώρος, όπου προσφέρεται κάποιο θέαμα. Γιατί να πληρώνεις να πας να δεις ένα αθλητικό γεγονός, ή μια έκθεση (Λαμίας πχ.) ? Γιατί να πληρώσεις να δεις την υπερειδική (αν μπει ψηφοφορία και γιαυτό, θα πω και εκεί 'ναι'...) ?
Και ακόμα-ακόμα, χωρίς 'παροχές'. Τι σημαίνει 'παροχές' ? Το όποιο θέαμα βλέπει κανείς, αυτή είναι η 'παροχή'.
Αυτά με την προϋπόθεση βέβαια πως το εισιτήριο θα είναι λογικό. Πχ. 3 ευρώ η ημέρα, 6 ευρώ οι 3 μέρες, το θεωρώ λογικό αντίτιμο. Δηλαδή όχι να υπάρχει κερδοσκοπία, αλλά ένα σεμνό κέρδος για τον οργανωτή ($2500000 κόστισε το Τουρκίας! ).
Δευτερευόντως, είναι καλό να υπάρχει το εισιτήριο, ώστε να ελεγχθεί λίγο ο κόσμος, δηλ. να μην έρθει κάθε χασομέρης...
Νομίζω η εποχή του 'όλα τζάμπα' πέρασε. Ας προσγειωθούμε. Τη στιγμή που οι Φινλανδοί χρεώνουν μέχρι και το αυτοκόλλητο, η δική μας εμμονή στο 'όλα τζάμπα' είναι ρομαντική και αξιέπαινη μεν, ξεπερασμένη δε.
-
Να πληρώσω για την υπερειδική το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι. Να πληρώσω να δω όμως το SP δεν το καταλαβαίνω. Ας μου το εξηγήσει κάποιος με επιχειρήματα (πλην θεάματος Νάσο γιατί δεν ευσταθεί)
Αυτή είναι η γνώμη μου -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Να πληρώσω για την υπερειδική το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι. Να πληρώσω να δω όμως το SP δεν το καταλαβαίνω. Ας μου το εξηγήσει κάποιος με επιχειρήματα (πλην θεάματος Νάσο γιατί δεν ευσταθεί)
Αυτή είναι η γνώμη μουΑν δεν ευσταθεί το επιχείρημα περί θεάματος, τότε γιατί πηγαίνει τόσος κόσμος στο SP ? Για να περάσει την ώρα του ? Δε νομίζω! Πηγαίνει για να δει τους φοβερούς μηχανικούς να συνεφέρουν τα ερείπια ...εεεε, τα αυτοκίνητα , τα ίδια τα αυτοκίνητα από κοντά, καθώς και τους οδηγούς από κοντά, να βγαίνουν από μέσα ιδρωμένοι, σκονισμένοι, ανθρώπινοι. Και όχι πίσω από ένα κράνος, φευγαλέα εικόνα 2-3 δευτερολέπτων σε μία στροφή.
Αν αυτά δεν είναι θέαμα, τότε ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί πηγαίνει ο κόσμος στο SP.
-
IME IPER TU ISITIRIOU STO SP.....POLI APLA GIATI ALLIOS THA GINI MPATE SKILI ALESTE...ALLA....MIA KALI SKEPSI INE TO ISITIRIO NA XRISIMOPIITE SAN EKPTOTIKO KUPONI GIA TO SHOP...PX 20% EKPTOSI STA IDI TU SHOP.
AN KE DEN ME VLEPO NA PARAKOLOUTHO OLO TON AGONA FETOS LOGO EXETASTIKIS...(ISOS MONO TIN 3I MERA) PANTOS THA PROTIMUSA I KATASTASI STO SP NA INE ELEGXOMENI ...ESTO AN AFTO SIMENI TIN EPIVOLI ISITIRIOU.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ας προσγειωθούμε. Τη στιγμή που οι Φινλανδοί χρεώνουν μέχρι και το αυτοκόλλητο, η δική μας εμμονή στο 'όλα τζάμπα' είναι ρομαντική και αξιέπαινη μεν, ξεπερασμένη δε.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ SERVICE PARK...
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ SP...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 45ΛΕΠΤΟ SP ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ...ΟΣΑ 20ΛΕΠΤΑ SP ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ SP ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ...
-
Οχι δεν θα πλήρωνα,αν και δεν ειμαι θεατής του S.P.(δεν εχω πάει ποτέ).Ας πάει οποιος θέλει.Στο κατω κατω ουτε θέαμα εχει αλλα απο την αλλη ειναι καλό για τους θεατές να βλέπουν τα 'τέρατα'(αυτοκίνητα και ανθρώπους)απο κοντά.Ειναι μια καλή διαφίμηση για το σπορ.Αν θέλει η οργάνωση εσοδα ας οργανωθεί στα shops και δεν μιλώ μονο για ρούχα.
Οτι μπορεί ακόμα να μείνει στο 'τζάμπα' καλό ειναι. -
Συμφωνώ ότι τα πράγματα αλλάζουν , και θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον.
Είμαι εναντίον των εισητηρίων χύμα αλλά υπέρ των λεγομένων πακέτων παροχών.
Αν πληρώνοντας ένα αντίτιμο , έχεις εξασφαλισμένο κάποιο πάρκιγκ, μία υποδομή , ενημέρωση , κάποιο καπελλάκι-μπλουζάκι-αναμνηστικό , πρόσβαση σε άλλες εκδηλώσεις κοκ είμαι υπέρ.
-
NAI NAI NAI!!!! Eαν και εφόσον βέβαια υπάρχει μια μικρή αίσθηση ανταμοιβής όπως χώροι στάθμευης σε αξιοπρεπή απόσταση, κάποιο αυτοκολλητάκι κάποια αφίσα κλπ.
Να υπάρχουν εισητήρια για μια επίσκεψη και απεριορίστων.
Το δεύτερο να δίνει έκπτωση στο shop ( θα υπάρχει; )Αφήστε που ένα υποτυπώδες εισητήριο θα αποθαρρύνει πολλούς από αυτούς που απλά είδαν μπούγιο και μπήκαν...
-
Συμφωνώ με το εισητήριο στο SP. Άλλωστε ο καθένας μπορεί να κρίνει αν το αντίτιμο ενός τέτοιου εισητηρίου αξίζει τον κόπο σε σχέση με αυτά που σου προσφέρει (θέαμα, μηχανικοί, οι 'θεοί' από κοντά κλπ). Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν αξίζει ας μην πάει στο SP.
Ακολουθώ το Ακρόπολις, χρόνια τώρα, και τις τρεις ημέρες του αγώνα από κοντά όπως και τόσοι άλλοι. Το κόστος της τριήμερης εξόρμησης δεν ήταν ποτέ κάτω από 50~60 χιλ. δρχ - με τάση αυξησης τα τελευταία χρόνια - για (Διαμονή, βενζίνες, φαγητά, κλπ). Δεν νομίζω ότι ένα εισητήριο του χιλιάρικου ή και παραπάνω είναι λόγος για διαμαρτυρίες.
Εσείς που διαφωνείτε με το εισητήριο στο SP πόσο σας κόστισε το περσυνό Ακρόπολις?? -
H απάντηση νομίζω ότι είναι δύσκολη.
Θα ήθελα προσωπικά να πω ΟΧΙ, γιατί απλά αυτό θέλω και γενικά συμφωνώ πάνω κάτω με αυτούς που το υποστήριξαν. Υπάρχει όμως και αλλά.
Βλέποντας την εξέλιξη του αθλήματος από την προβολή μεχρι την τεχνολογική του εξέλιξη, ίσως και αυτό να είναι μέσα στο πακέτο του θεάματος που όντως έχει ξεφύγει από το πλαισιο του ρομαντισμού. Μπορεί η είσοδος να συνδυαστεί με κάτι πραγματικά πρωτοποριακό, που και να αξίζει τα χρήματα (που σίγουρα πρέπει να είναι λίγα, ίσως 3-5 Ευρώ) και να το διαφοροποιεί σε καινοτομία από άλλα events.
Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο απλά μία σκέψη εκφράζω.
Επίσης με την πίεση που δέχονται σχεδόν όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος, χρειάζονται διαφοροποιήσεις που να τις καλοδέχονται οι υψηλά ιστάμενοι και να είναι και μέτρο (μαζί με άλλα φυσικά) για την παραμονή του αγώνα στο καλεντάρι.
Αφού έτσι κι αλλιώς προς τα εκεί βαδίζουμε, ας πληρώσουμε και SP..... αλλά ΟΧΙ φέτος...από του χρόνου βλέπουμε. -
Θεωρω σαν μέγιστο λάθος την εφαρμογη του εισητηρίου στο service park. Δηλαδη εγω σαν απλός θεατης αν θέλω να επισκευτω έναν Έλληνα αγωνιζόμενο φίλο ή γνωστό μου και να τον συγχαρώ για την επιδοσή του ή να του δώσω κουράγιο για την ατυχία του θα πρέπει να πληρώσω;;; Λίγο παράλογο μου ακούγετε... Αν τώρα τα εργοστάσια θέλουν να επιβάλουν εισητήριο ας το βάλουν στα δικά τους stand και όχι σαν γενική είσοδο σε όλο το SP. To Ακρόπολις είναι ΓΙΟΡΤΗ και όχι εμποροπανήγυρις όπως θέλουν να το μετατρέψουν τα μεγαλα μυαλά τoυ Richards... Μην παμε να βγάλουμε απο τη μύγα ξυγκι...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Θεωρω σαν μέγιστο λάθος την εφαρμογη του εισητηρίου στο service park. Δηλαδη εγω σαν απλός θεατης αν θέλω να επισκευτω έναν Έλληνα αγωνιζόμενο φίλο ή γνωστό μου και να τον συγχαρώ για την επιδοσή του ή να του δώσω κουράγιο για την ατυχία του θα πρέπει να πληρώσω;;; Λίγο παράλογο μου ακούγετε... Αν τώρα τα εργοστάσια θέλουν να επιβάλουν εισητήριο ας το βάλουν στα δικά τους stand και όχι σαν γενική είσοδο σε όλο το SP. To Ακρόπολις είναι ΓΙΟΡΤΗ και όχι εμποροπανήγυρις όπως θέλουν να το μετατρέψουν τα μεγαλα μυαλά τoυ Richards... Μην παμε να βγάλουμε απο τη μύγα ξυγκι...Πιστεύω ότι αυτή είναι η μέση λύση. Γιατί κακά τα ψέματα σ'αυτο το 50ο Ράλι Ακρόπολις, όπως και τα προηγούμενα θα υπάρξουν πολλοί έλληνες αγωνιζόμενοι. Και μπορεί από την μια οι ξένοι οδηγοί, με τα μεγάλα συμβόλαια με τις ομάδες τους να αποτελούν θέαμα, αλλά ο έλληνας οδηγός είναι αυτός που χρειάζεται περισσότερο την δικιά μας συμπαράσταση και το μπράβο ενός φίλου, γιατί γι'αυτόν, αυτό είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο εκείνη την στιγμή. Και πολλοί Έλληνες ζουν γι'αυτόν τον αγώνα. Ας αφήσουμε τον κόσμο να τους χειροκροτήσει και από κοντά ελεύθερα..
αλλιώς αν θέλουν μπορούν να φτιάξουν πάσο να τα πληρώνουμε και με τα οποία θα μπαίνουμε στις ειδικές και να παρακολουθούμε. Αλλά θα πρέπει να προσφέρουνε τα στοιχειώδη (γιατί αλλιώς πώς? Δεν μπήκαμε στο κτήμα κανενός). Μήπως αυτό όμως είναι κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζεται να εισπραχθεί, ή ξέρω εγώ δεν «αφήνει» τα αναμενόμενα άρα πάμε στην εύκολη λύση του SP και λέμε αφού έτσι και αλλιώς είναι που είναι περιφραγμένο δεν βάζουμε και ένα εισιτηριάκι ?
Δεν με ενδιαφέρει εμένα τι κάνουν έξω, εμένα με ενδιαφέρει τι γίνετε εδώ και ανακεφαλαιώνοντας λέω : Να πληρώσω με σκοπό να ευχαριστηθώ κάτι, να διευκολυνθώ για κάτι, να μαζέψω χρήματα για κάνω ποιο όμορφο τον αγώνα ΜΟΥ, και προβάλλω ποιο πολύ την πατρίδα ΜΟΥ..ΝΑΙ τότε να το κάνω. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει όμορφα και οργανωμένα μέσα στις ειδικές, (χώροι για parking κλπ) και όχι έτσι, βρήκαμε ένα χώρο (βλέπε εκθεσιακό κέντρο Λαμίας ) κλειστό από παντού άρα ευκαιρία να βάλω εισιτήριο.
Έτσι όπως πάει να γίνει είμαι αντίθετος. Γιατί θα γίνει αυτό που έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν,*εκμετάλλευση της λατρείας του Ελληνα για τους αγώνες αυτοκινήτου! * -
Ε!ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ... ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΝΩΜ.ΒΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΤΟ ACROPOLIS ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
ΕΞΩ Η F1 ΑΠΟ ΤO ACROPOLIS!
-
Ας μην εμπορευματοποιήσουμε το αγώνα! Ναι στο εισητήριο στην SS όχι στο SP.
-
'Θέλετε να πληρώσετε εισητήριο για το SP': OXI
'Θα πληρώνατε εισητήριο για να δείτε το SP?': ΙΣΩΣΟπως βλέπετε έχω απαντήσει σε 2 ερωτήματα. ΟΧΙ δεν θέλω να μπει εισητήριο για το SP. Στην Λιλαία ήταν η χαρά μου να το επισκέπτομαι. Ηταν το κλείσιμο της ημέρας και φυσικά την τελευταία ημέρα ήταν το 'must'. Δεν με ενδιέφερε να κατέβω στην ΙΤΕΑ να δω τον τερματισμό με όλους τους καθαρούς κύριους και κυρίες που βγαζαν βόλτα τα παιδάκια τους και την νοοτροπία 'ε.. ας παμε να δούμε και τα αμαξια μια και είμαστε εδώ'.
Ασε που καμια φορά λόγω κόσμου ή ακύρωσης καποιας ειδική μπορεί να κατεβαίναμε και στην μέση της ημέρας. Εκει να δεις. Εβλεπες το πόσο δεμένες ήταν οι ομάδες... Θα ξεχάσω την στιγμή που ήρθε ο Gronholm έχοντας πάρει φωτιά? Και τον έσπρωχνε ο συνοδηγός μεχρι την άσπρη γραμμή? Και μετά την άσπρη γραμμή να περιμένουν 100 άτομα από την ομάδα... Και μολις την πέρασε πεσαν όλοι πανω στο αμάξι και το πήγαν σχεδον σηκωτό για φτιάξιμο? Ισως μερικοί με θεωρήσουν πολύ ρομαντική όμως για μένα αυτό είναι το Ακροπολις. Και για τετοιες στιγμές πηγαίνω.Ας επανέλθω όμως στο θέμα μας. Εαν καποιος θέλει να μπαινοβγαίνει στο SP, 2 και 3 και 13 φορές την ημέρα. Κάθε φορά θα πληρώνει εισητήριο? Και αυτός που θα το πληρώσει δεν θα έχει την απαίτηση να βγάλει τα λεφτά του? π.χ. Θα του λεει η ομάδα 'Δεν μπορείτε να περάσετε μέσα στον χώρο της Subaru' και θα απαντάει ο ανεγκέφαλος 'Μα τι λες.. αφού έχω εισητήριο. Εχω πληρώσει... Οτι θέλω θα κάνω' Ασε που μετά δε θα υπάρχει δικαιολογία για τυχων μποτιλιαρισματα και ταλαιπωρίες. Η απαντηση θα είναι 'Τα λεφτά όμως ξέρατε να τα πάρετε'. Και εμεις οι καημένοι που κατεβαίνουμε από τα βουνά μέσα στην σκόνη για να μάθουμε τα αποτελέσματα τι θα απογίνουμε?
Τελοσπαντων. Με χαλάει να μπει εισητήριο στο SP, όπως με χαλάει να μπει και στις ειδικές. Θα εξαρτηθεί από το ποσό για το κατά πόσο θα 'ψαλιδίσω' τις επισκέψεις μου εκει. Είδωμεν!!!
-
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΝΑ 40% ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ S.P. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΑ 20% ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ VAN KAI NA ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΕΛΑ,ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ, ΑΦΙΣΣΕΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ.
(ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ 4-5 ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.)
ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.)
Εισιτήριο στο Service Park ?